Jump to content

jimP

Members
  • Δημοσιεύσεις

    128
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

jimP's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ!!!! Όλο το μυστικό είναι στην σελ. 27!! Αφού κάνεις τα πρώτα στις ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, πας και βάζεις στο OPERATING CHANNEL το 6 ή το 11 (εγώ έβαλα το 6) και καθάρισες!! Απλά είναι μια ρύθμιση που πρέπει να κάνεις κάθε φορά που θέλεις να κάνεις mirroring αφού την τιμή που βάζεις δεν την κρατάει αλλά στην γυρνάει μετά σε AUTO! Πάντως είναι μεγάλη βλακεία όλο αυτό! Θα έπρεπε τα πράγματα να είναι απλά όπως η σύνδεση άλλων κινητών ή υπολογιστών με την TV!! Αν δεν υπήρχε αυτό μπορούσα άνετα να θεωρήσω ότι το τηλέφωνο είναι προβληματικό! Ευχαριστώ πολύ!!!
  2. Ναι με τίποτα δεν μπαίνει! Να δω τι θα μου πουν σήμερα από το service! Θα του πω ότι και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα. Τώρα να είναι θέμα της τηλεόρασης ή του κινητού? Στην Samsung που είχα πάρει μου είπαν αν απευθυνθώ στην ΧΙΑΟΜΙ.
  3. Έχει δοκιμάσει κανένας να κάνει mirroring σε τηλεόραση γενικώς και ειδικώς σε SAMSUNG με το MI 10T? Προσπαθώ να κάνω σε δύο διαφορετικά μοντέλα SAMSUNG (ένα του 2020 και ένα πιο παλιό) και δεν συνδέετε με τίποτα (σαν ήχο όμως συνδέετε στο μοντ. Του 2020)!! Πήρα στην αντιπροσωπεία, μου είπαν να κάνω κάποια πράγματα αλλά τίποτα. Του έκανα και επαναφορά μπας και έφταιγε κάτι αλλά πάλι τα ίδια.
  4. Καλησπέρα σε όλους! Είμαι κάτοχος και εγώ του Mi 10T. Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ καλές καθώς είναι πάρα πολύ γρήγορο, βγάζει πολύ καλες φωτο και βίντεο κλπ κλπ! Θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής δύο πράγματα: 1. Εχω μια τηλεόραση SAMSUNG Q70T και δεν μπορώ με τίποτα να το συνδέσω (mirroring). Πάω από το κινητό βρίσκω την τηλεόραση κάνω σύζευξη με την TV βγαίνουν και από την TV τα σχετικά μηνύματα (να επιτρέπεται η σύνδεση κλπ) αλλά δεν γίνετε τίποτα. Δύο κινητά HUAWEI που έχω (MATE 10 & 20 LITE) συνδέονται κανονικά με ίδια διαδικασία. Στο μόνο που συνδέεται είναι στον ήχο (παίζει μουσική στο ηχείο της TV) και 2. Δεν μπορώ τις επαφές μου να τις κάνω να φαίνονται μόνο αυτές που έχω σώσει στο GOOGLE με αποτέλεσμα να έχω διπλά και τριπλά ονόματα. Έψαξα από ΕΠΑΦΕΣ-ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ (όπως γίνετε σε άλλα κινητά) αλλά δεν βρήκα κάτι. Κάτι που αναφέρει Λογαριασμοί τηλεφώνου - Λογαριασμοί κλήσης - Προτιμώμενοι λογαριασμοί κλήσεων - γράφει δίπλα Λογαριασμοί SIM και από κάτω ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ αλλά και τα δύο δεν μπορώ να τα επιλέξω (φαίνονται σαν ανενεργά). Επίσης από την στιγμή που έβαλα την SIM στο τηλέφωνο μου βγάζει ένα μήνυμα ότι δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί η κράτα SIM. Κλήσεις κάνω και δέχομαι κανονικά. Έχει κανένας σας καμιά ιδέα? Ευχαριστώ πολύ!!
  5. Καλησπέρα σε όλους. Θα ηθελα λίγο την βοήθειά σας αν γίνετε! Θέλω να αγοράσω ένα smartwatch (σε αντικατάσταση ενός HUAWEI BAND 3 PRO που χάλασε πάνω στον χρόνο) και είμαι ανάμεσα στο GT2 και στο GT2e. Εμφανισιακά μου αρέσουν και τα δύο εξίσου (λίγο περισσότερο το GT2e που είναι πιο σπορ). Το GT2e έχει περισσότερες επιλογές στα αθλήματα, αλλά δεν έχει κλήση και απάντηση στα τηλέφωνα το οποίο είναι βολικό αν κάνεις ποδήλατο ή αν οδηγείς! Απλά με φοβίζει λίγο το GT2 μήπως με την πάροδο του χρόνου και με την χρήση σε θάλασσα, πισίνα μήπως δημιουργήσει πρόβλημα (και καλά να είναι στην εγγύηση). Εσείς με την μέχρι τώρα χρήση είχατε κάποιο πρόβλημα στο νερό? Φοβάστε μην συμβεί κάτι τέτοιο? Και αν είχατε ξανά την επιλογή να πάρετε smartwatch (με δεδομένο ότι ξέρετε πλέον το GT2) θα το παίρνατε ή θα το σκεφτόσασταν το GT2e? Ευχαριστώ.
  6. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά (και σε όλους). Εννοείτε ότι θέλει έξτρα κάμερα (δεν έχει το κουτί από μόνο του). Εχω 2-3 κάμερες, εκ των οποίων η μία έχει και ενσωματωμένο μικρόφωνο και μία samsung που είχα αγοράσει για την τηλεόραση για το SKYPE πριν το καταργήσουν στις SAMSUNG TV. Οπότε αφού λειτουργεί πάω για αγορά H96maxX3 αφού όπως είπες είναι γενικως χωρίς προβλήματα! Να' σαι καλά. Σε ευχαριστώ πολύ!!!
  7. Να ρωτήσω κάτι. Όταν και καλά γράφουν SKYPE δεν υποτίθεται ότι υποστηρίζει βιντεοκληση? Κσι αν όχι, για να μπορώ να κάνω βιντεοκληση υπάρχει κάποιο BOX?
  8. Οκ. Σε ευχαριστώ πολύ.
  9. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι σε φάση αγοράς tv BOX. Είμαι άσχετος με το άθλημα. Εχω μια Smart tv Samsung η οποία έχει πάνω της Netflix. Η χρήση για την οποία το θέλω είναι για VIBER - SKYPE (πιστεύω να γίνονται βιντεοκλήσεις), κανενα Livestreaming, κανενα παιχνιδι για τα παιδια, κλπ. Τι γνώμη έχετε για αυτό που είδα στο ALI το οποίο έχει τις ποιο πολλές αγορές και καλές κριτικές και ιδίως από όσους Έλληνες αγόρασαν? https://www.aliexpress.com/item/33017414051.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4e184c4d93pyFO Με 4gb ROM & 64gb RAM στα 35,24 ΕΥΡΩ + 8, 35 ΕΥΡΩ μεταφορικά από την αποθήκη τους στην Γαλλία. Ευχαριστώ πολύ. Καλό Πάσχα να έχετε!!
  10. Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει συνδέσει το κινητό με το Multimedia system του αυτοκινήτου του! Αν ναι δεν είχατε πρόβλημα? Εγώ έχω ένα YARIS 2016 και εν συνδέετε με τίποτα! Αρχικά πήγα στην ΤΟΥΟΤΑ μήπως είχε θέμα το σύστημα του αυτοκινήτου αλλά όλα ΟΚ εκεί. Το δοκίμασα και σε COROLA 2017 και πάλι τα ίδια! Το κουφό είναι ότι το MATE 10 LITE που είχα πριν συνδεόταν κανονικότατα με το Multimedia system του αυτοκινήτου. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι? Ευχαριστώ πολύ!!
  11. Καλησπέρα σε όλους! Από χθες είμαι και εγώ κάτοχος του mate 20 σε αντικατάσταση του mate 10. Αρκετά καλό σαν πρώτη ματιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και αν στην κάμερα όταν είναι πατημένο το ΑΙ έχει ζουμ (δεν μου επιτρέπει να κάνω ζουμ, μήπως κάνω κάτι λάθος?). Ευχαριστώ πολύ.
  12. https://www.aliexpress.com/item/Extendable-Selfie-Stick-Tripod-Phone-Stand-Bracket-Holder-Mount-Bluetooth-Remote-Self-Timer-for-iphone-cell/32701454426.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.31504c4dHnY1Wa
  13. jimP

    Huawei P20 Pro

    Καλημέρα. Ρίξτε καμιά ματιά εδώ: https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20181011214013&SearchText=glass+for+p20+pro και εδώ: https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20181011214249&SearchText=case+for+p20+pro
  14. Αρα δεν παίζει η μετακίνηση στην sd! Οσο για το άλλο ίσως είναι πχ για τις photo ή οτιδήποτε άλλο που κατεβαίνει στo τηλ. να αποθηκεύεται κατευθείαν στην sd (γενική ρύθμιση). Ευχαριστώ πολύ πάντως!
  15. Το έχω κάνει. Ρυθμίσεις-Εφαρμογές (πατάω κάποια)-Αποθηκευτικός χώρος (γράφει εσωτερικός χώρος αποθήκευσης). Δεν υπάρχει πουθενά να διαλέξεις SD ή εσωτερική μνήμη!!
×
×
  • Create New...