Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα,

Υπαρχει τροπος να ανοιγει κανονικα απο το κινητο αρχειο word που περιεχει μαθηματικούς τυπους?

Τωρα ανοιγει κανονικα δειχνει ολο το υπολοιπο έγγραφο εκτος απο τους τυπους ειτε αυτοι ειναι απο τον equation του word ειτα απο MathType.

Ευχαριστω.

• Administrators

Δε νομίζω ότι το pocket office είναι σε θέση να υποστηρίζει τέτοια plugins.

Εναλλακτικά υπάρχουν κάποια άλλα εργαλεία για απεικόνιση και επεξεργασία μαθηματικών συμβόλων και εφαρμογών... http://www.freewarepocketpc.net/ppc-tag-math.html

Modpic.gif

Μαλιστα, θα δοκιμασω κανα δυο να δω..

Αυτα ομως δεν θα μπορουν ν'ανοιγουν αρχεια του word μαλλον?

Ευχαριστώ:)

• Administrators
Αυτα ομως δεν θα μπορουν ν'ανοιγουν αρχεια του word μαλλον?

Ε μάλλον. Δεν τα έχω ψάξει για να δω αν υπάρχει interaction με το pocket office.

Modpic.gif

Η 3.14 τελικα εχει πολλα προβληματα εκτος απ΄ολα τα παραπανω (εχθες παραλιγο να αργησω στην δουλεια μου αλαξε ωρα και ημερομηνια παρολο που του εκανα την 2η λυση που προτηνουν τα παιδια) παρατηρω και μια μειωση στην αποκριση της οθονης οταν την ακουμπαμε μου εχει σπασει τα νευρα, απαραδεκτοι που δωσανε αναβαθμηση με προβληματα που δεν υπηρχαν με 1.66. Τι να πω..!

Καλησπέρα και από εμένα

Το περίμενα ότι θα έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα!!!!!!!

Έκανα και τα δύο γιατί με το πρώτο μόνο το πρόβλημα συνεχιζόταν!

1)Ρυθμίσεις > Υπηρεσίες δεδομένων > Συγχρονισμός ώρας > όλα ξετσεκαρισμένα.

2)Τηλέφωνο > Μενού > Επιλογές > Μενού > Επιλογή δικτύου > Υπηρεσίες GSM/UMTS > Συγχρονισμός ώρας > Λήψη ρυθμίσεων. Ξετικάρουμε την επιλογή ''Αυτόματη αλλαγή ζώνη ώρας και ρολόι''.

Ε Λ Ε Ο Σ :angry::down:

Έκανα και γω τα παραπάνω, δούλεψε κανονικά μία μέρα και χάρηκα

μα από σήμερα άρχισε πάλι τα ίδια.

Τελικά διαπίστωσα ότι είχε ενεργοποιηθεί πάλι από μόνη της η επιλογή ''Αυτόματη αλλαγή ζώνη ώρας και ρολόι''.

Το μόνο που έκανα ήταν soft reset όταν έκλεισε από μπαταρία.

Είναι δυνατον κάθε φορά μετά από κάθε επανεκίνηση να αλάζει η ρύθμιση´

Περιτό να πώ πως χρειάστηκε να κάνω 5 συνεχόμενες επανεκινήσεις για να δουλέψει κανονικά. Άνοιγε το sense αλλα δεν μπορούσε να εμφανίσει τα ραντεβού στην κεντρική οθόνη και όλο το κινητό κόλλαγε διαρκώς. Πιθανόν υποθέτω λόγω αλλαγής ώρας στα ραντεβού. Τι να πώ;

Ας ελπίσουμε να λυθεί οριστικά το πρόβλημα από την μαμά εταιρεία!

Edited by ioathe

Τελικά λύση με το πληκτρολόγιο ,μετά την εγκατάσταση της 3.14.482.2 ROM υπάρχει;

HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845

HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14

iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp,

NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60

Kαλησπέρα και πάλι.

Έχω πρόβλημα με το ρολόϊ.Ενώ έχω ξετσεκάρει τις ενημερώσεις ώρας,καιρού κλπ ώστε να μην προσπαθεί να κάνει σύνδεση με internet και να τα %#$^& όλα, αυτό κάθε μισή ώρα μου πάει την ώρα +1 μπροστά!

Κάτι άκουσα ότι παίζει με το active sync αλλά δεν ξέρω αν ισχύει και στην τελική δε μπορώ να μπαίνω κάθε λίγο στον task manager να το κλείνω.

To rom ήταν απο μόνο του στην τελευταία ενημέρωση τελικά οπότε απλά το αναφέρω.

Help?

Ε Λ Ε Ο Σ :angry::down:[/!

και εγω χαρηκα για μια μερα οτι διορθωθηκε η ωρα ,αλλα σημερα μου αλλαζει παλι συνεχεια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έκανα και γω τα παραπάνω, δούλεψε κανονικά μία μέρα και χάρηκα

μα από σήμερα άρχισε πάλι τα ίδια.

Τελικά διαπίστωσα ότι είχε ενεργοποιηθεί πάλι από μόνη της η επιλογή ''Αυτόματη αλλαγή ζώνη ώρας και ρολόι''.

Το μόνο που έκανα ήταν soft reset όταν έκλεισε από μπαταρία.

Είναι δυνατον κάθε φορά μετά από κάθε επανεκίνηση να αλάζει η ρύθμιση´

Αυτο αλλαζει απο την registry,

αν μετά απο επανεκκίνηση σου αλλάζει την ρύθμιση χρειάζεται να αλλάξεις 2 τιμές

από

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\RIL]

"AutoNetSelAfterReboot"=dword:00000001

"TZEnabledAfterReboot"=dword:00000001

σε

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\RIL]

"AutoNetSelAfterReboot"=dword:00000000

"TZEnabledAfterReboot"=dword:00000000

ή βάλε αυτό το cab

Δοκίμασε και ενημέρωσε με!

Ποια ρομ φορας?

και εγω χαρηκα για μια μερα οτι διορθωθηκε η ωρα ,αλλα σημερα μου αλλαζει παλι συνεχεια!

Η ''Αυτόματη αλλαγή ζώνη ώρας και ρολόι'' είναι ενεργοποιημένη? Δες το αν μπορείς και πες μου.

Edited by ioathe

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Λοιπόν, τι έχω κάνει ως τώρα και παίζει(θα επανέλθω αν δεν παίξει).

Θέλει να μην πέρνει time update και απο νετ και απο provider.

Οπότε

1)Απενεργοποίηση time update στο Ρυθμίσεις-Υπηρεσίες δεδομένων

2)Βάζουμε ώρα Όχι θέση μου, αλλά τοπικό (αυτό ίσως να μην χρειάζεται)

3)Πάμε Ρυθμίσεις-Μενού(κάτω δεξιά)-Περισσότερα-Προσωπικά-Τηλέφωνο και κάτω κάτω, Υπηρεσίες GSM/UMTS, Πατάμε στο Συγχρονισμό ώρας και μετά Λήψη Ρυθμίσεων και ξετσεκάρουμε την Αυτόματη αλλαγή ζώνη ώρας και ρολόι (ουφ).

• Administrators
Τελικά λύση με το πληκτρολόγιο ,μετά την εγκατάσταση της 3.14.482.2 ROM υπάρχει;

Με το πληκτρολόγιο της HTC δύσκολο.

Modpic.gif

η αλλαγή ώρας στο φιλο μου σταθεροποιήθηκε με το που πέρασε μια άλλη ρομ, και έστησε απ' την αρχή τη συσκευη βάσει χειμερινής ώρας. ας το δοκιμάσει οποίος θέλει. ίσως λειτουργήσει..

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Παιδιά τελικά το πρόβλημα με τη λάθος θέση/στοίχιση των γραμμάτων/λέξεων στα ελληνικά SMS με την καινούρια official 3.14 ROM δεν οφείλεται στο πληκτρολόγιο! Με όποιο πληκτρολόγιο κι αν δοκίμασα κάνει ακριβώς τα ίδια. Ακόμα και με το πολύ παλιό (αλλά καλό) DynaType που μόλις δοκίμασα έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα...

Το bug πρέπει να είναι στο HTC Messaging και στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το κείμενο (string display, word wrapping κτλ.). Δυστυχώς, ακόμα και μετά από τόσον καιρό βλέπουμε το ίδιο τροπάριο να επαναλαμβάνεται... Τυπική HTC... Πολύ καλό h/w με εμφανισιακά όμορφο αλλά τραγικά κακογραμμένο s/w. Κρίμα...

Ας ελπίσουμε να βγει κάποιο hotfix... :mad:

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Παιδιά τελικά το πρόβλημα με τη λάθος θέση/στοίχιση των γραμμάτων/λέξεων στα ελληνικά SMS με την καινούρια official 3.14 ROM δεν οφείλεται στο πληκτρολόγιο! Με όποιο πληκτρολόγιο κι αν δοκίμασα κάνει ακριβώς τα ίδια. Ακόμα και με το πολύ παλιό (αλλά καλό) DynaType που μόλις δοκίμασα έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα...

Το bug πρέπει να είναι στο HTC Messaging και στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το κείμενο (string display, word wrapping κτλ.). Δυστυχώς, ακόμα και μετά από τόσον καιρό βλέπουμε το ίδιο τροπάριο να επαναλαμβάνεται... Τυπική HTC... Πολύ καλό h/w με εμφανισιακά όμορφο αλλά τραγικά κακογραμμένο s/w. Κρίμα...

Ας ελπίσουμε να βγει κάποιο hotfix... :mad:

Έχεις δίκαιο είναι από το HTC Messaging,

το έχουμε αναφέρει και στο θέμα της Omega.

Με παλιότερο HTC Messaging 1_5_20121824_02 το πρόβλημα διορθώνετε.

Τελικά η 1.66 ειναι η μονη επιλογη για οσους θελουν να μεινουν στην μαμα ρομ.

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Administrators
η αλλαγή ώρας στο φιλο μου σταθεροποιήθηκε με το που πέρασε μια άλλη ρομ, και έστησε απ' την αρχή τη συσκευη βάσει χειμερινής ώρας. ας το δοκιμάσει οποίος θέλει. ίσως λειτουργήσει..

Οποιαδήποτε rom;

Modpic.gif

Οποιαδήποτε rom;

Γιαννη λογικα αν καποιος βαλει ρομ μετα την αλλαγη της ωρας (31-10-2010) δεν θα εχει προβλημα κανενα με οποια ρομ και αν ειναι.

Edited by ioathe

• Administrators
Χμ... όντως έχει μια λογική αυτό! Άρα και ένα hard reset αρκεί. (Θεωρώντας αυτό ως παράκαμψη και όχι ως λύση του προβλήματος φυσικά).

Modpic.gif

Χμ... όντως έχει μια λογική αυτό! Άρα και ένα hard reset αρκεί. (Θεωρώντας αυτό ως παράκαμψη και όχι ως λύση του προβλήματος φυσικά).

Νομίζω και το καλύτερο , ένα backup και μετά hard reset και σε 20 λεπτά , φρέσκο φρέσκο .

Νομίζω και το καλύτερο , ένα backup και μετά hard reset και σε 20 λεπτά , φρέσκο φρέσκο .

Αυτο μαλλον δεν θα ηταν το καλυτερο γιατι ειναι πιθανο να επαναφερει το προβλημα μαζι με ολα τα αλλα που θα κανεις restore.

• Administrators

Επανέφερε μόνο την pim πληροφορία σου και μέχρι εκεί. Όλα τα υπόλοιπα είναι επίφοβα.

Modpic.gif

Ψάχνω θήκη για το αυτοκίνητο... Ξέρετε καμία καλή? Γιατί όσες έχω βρει, είναι μικρές και δεν κάνουν για το HD2...:shifty:

Αν γίνεται όχι από ηλεκτρονικό κατάστημα (εκτός eshop) γιατί δεν έχω πιστωτική...:p:O

Παναγιά μου!!:blink::blink: Τέλειο και πανάκριβο μαζί!!:X http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006587

Aυτές εδώ να προσαρμόζονται στο HD2? Γιατί έχω πάρει και μία άλλη, και δεν χωρούσε...

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003554

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003795

Edited by halo

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Δηλαδή ρε παιδιά είμαι ο μοναδικός με την 3.14 που δεν έχει πρόβλημα με την ώρα? :X Τη χρησιμοποιώ εδώ και μία εβδομάδα περίπου και μπορώ να πω ότι είμαι πιο ευχαριστημένος απο την 1.66 .... :p

Να ρωτήσω στις επαφές μου έχω περάσει και ημερομηνίες γενεθλίων αλλά δεν μου τις εμφανίζει πουθενά!Γιατί?

Edited by chaosdoctor

Ψάχνω θήκη για το αυτοκίνητο... Ξέρετε καμία καλή? Γιατί όσες έχω βρει, είναι μικρές και δεν κάνουν για το HD2...:shifty:

Αν γίνεται όχι από ηλεκτρονικό κατάστημα (εκτός eshop) γιατί δεν έχω πιστωτική...:p:O

Παναγιά μου!!:blink::blink: Τέλειο και πανάκριβο μαζί!!:X http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006587

Aυτές εδώ να προσαρμόζονται στο HD2? Γιατί έχω πάρει και μία άλλη, και δεν χωρούσε...

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003554

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003795

Εγω πηρα αυτη!

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.41278

Πολυ καλη, χωραει ισα ισα, κρατιεται καλα στο τζαμι και ειναι και πανφθηνη!

Αν δεν εχεις καρτα, βαλε κανενα φιλος σου να στην παρει, ειναι τζαμπα!