Jump to content

tral

Members
  • Δημοσιεύσεις

    110
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tral

  1. Μαλλον εβγαλα το HSPL του περασα την 3.14, στην οθονη με τα 4 χρωματα του bootloader μου γραφει τα εξης. PB81100 HX-BC SPL-3.03.0000 XE MicroP(LED) 0x05 MicroP(TOUCH) 0x30 Ειναι ενταξει για να το στειλω αντιπροσωπια???
  2. Εχω σοβαρο προβλημα, δεν μπορω να επαναφερω το stock spl στην συσκευη για να το στειλω στην ACE, εχω ωμεγα v28 ελληνικη hspl 2.08, ακολουθω τις οδηγιες του Ζαχαρακη απο το πρωτο ποστ αλλα το τηλεφωνο δεν αλλαζει, μεχρι φορματ την καρτα μνημης εκανα στον υπολογιστη εκανα αλλα τιποτα, μπαινει στην οθονη με τα 4 χρωματα του bootloader και δεν κανει τιποτα αλλο. Επειδη εχει σοβαρο προβλημα πρεπει να παει επιγωντος service ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
  3. Σορι2012 οχι 11 απλα γραφω απο το λεο και δεν ειναι οτι πιο ευκολο, θα το ξαναπροσπαθησω ευχαριστω!
  4. λοιπον ευτυχως εχω εγγυηση μεχρι φεβρουαριο 2011, το μονο προβλημα ειναι οτι του εχω περασει hspl, αν μπορει καποιος να μου δωσει λινκ για να το βγαλω ειχα προσπαθησει παλιοτερα με τον τροπο που δινει ο ζαχαρακης αλλα θυμαμε δεν γινοτανε, ευχαριστω!
  5. Δυστιχος η συσκευη μου τα εφτυσε παρολη την θρησκευτικη προσοχη που της εχω δειξει (δεν εχει ουτε μια γρατζουνια, ουτε εχει πεσει ποτε κατω), 2μερες τωρα του εχω περασει ολες τις ωμεγα και την μαμα ρομ, μεχρι που ανακαληψα οτι αν του πιεσεις το καπακι της μπαταριας κολαει το τηλεφωνο και επανερχαιται μονο με σοφτ-ρισετ απο το κοκκινο κουμπακι, εχει τυχει σε καποιον απο εδω το συγκεκριμενο προβλημα? φανταζο με οτι εσωτερικα κανει καποιου ειδους "βραχυκυκλωμα". Ειχα και το ελατωμα οτι το πιεζα σχετικα εντονα οταν το κουμπονα. Καποια λυση στο προβλημα??? Ευχαριστω!
  6. tral

    iGO Primo

    Τελικα ολα οκ εκανα μορφοποιηση καρτας μνημης ειχα 8giga σκουπιδια μεσα! και οχι μονο δουλευει αλλα πεταει, εβαλα και τον τελευταιο χαρτη της navteq, ειχα μεινει πολυ πισω με το 8 και τον παμπαλαιο χαρτη που ειχα.Ευχαριστω παιδια!
  7. tral

    iGO Primo

    Παιδια και παλι μου βγαζει το ιδιο μηνυμα HEEEEELP!!!
  8. tral

    iGO Primo

    Πριν ειχα το igo8, πηγα κατευθειαν στο 1.2, το 1.1 δεν εχει λειτουργησει ποτε στην συσκευη μου ισως φταιει το data.zip σε συνδιασμο με το sys, θα δοκιμασω να βγαλω τελειως απο την καρτα τα προηγουμενα. Συγκεκριμενα μου βγαζει το εξης μηνυμα αφου κρασαρει: (Fatal error ocurred in main thread Address:0x00136f50 Exception:0xc0000005)
  9. tral

    iGO Primo

    Ευχαριστω για το sys αλλα δυστιχως μια απο τα ιδια κρασαρει και κληνει, και μου βγαζει μηνυμα:"Fatal error...." δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει οποια βοηθεια καλοδεχουμενη!
  10. tral

    iGO Primo

    Καλησπερα, εβαλα το 1.2 αλλα ακομα θελει δουλεια για να παιξει σωστα οποτε το εβγαλα και εβαλα 1.1 ειμαι με ωμεγα v25 εχω προβλημα με το sys αρχειο αν το εχει καποιος θα με βοηθουσε πολυ. Συγκεκριμενα ενω ανοιγει κανονικα το προγραμα και λοκαρει δορυφορους σε χρονο μηδεν μετα απο λιγο σε ενα λεπτο κρασαρει και κληνει μονο του.
  11. tral

    iGO Primo

    Καλημερα, αν ειναι ευκολο ενα pm με την ιστοσελιδα για να αγορασω το 1.2 και εγω, εχω ακομα το 8 το οποιο λογω χαρτη προφανως δεν λειτουργει σωστα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
  12. Καταρχην ενα μεγαλο ευχαριστω στον μαγειρα και στα υπολοιπα παιδια για την καταπληκτικη δουλεια τους, εχω την 24.1 black η οποια δεν παιζεται και λειτουργει αψογα σε εμενα, θελω καποιο λινκ να κατεβασω πακετο ασημενια εικονιδια να αλαξω τα υπαρχοντα που δεν ειναι οποιος μπορει ας βοηθησει! ευχαριστω!
  13. Καλησπερα, ετοιμαζομαι να περασω την 24 αν γνωριζει καποιος ποιο αρχειακι σωζουμε για να μην χασουμε τις αποθηκευμενες ιστοσελιδες και κωδικους στον opera 10 θα του ημουν ευγνωμον!
  14. Καλησπερα, καποιος Χριστιανος παιδια χρειαζομαι βοηθεια, θελω να βγαλω τον οπερα 10 απο την καρτα και να τον βαλω στην κυρια μνημη, επειδη εχω αποθηκευσει πολλες ιστοσελιδες με κωδικους ποιο αρχειο σωζω ωστε να μην τις χασω??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!
  15. Καλησπερα, ρε παιδια θελω βοηθεια, εχω τον οπερα 10 στην καρτα θελω να τον βαλω στην κυρια μνημη εχω αποθηκευσει πολλες ιστοσελιδες με κωδικους που δεν θελω να χασω ποιο αρχειο σωζουμε. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
  16. Εχω περασει την ρομ 4 φορες με task29 και με την διαδικασια που αναφερεις πολυ σχολαστικα, μηπως φταιει ο οπερα 10? Θα με βοηθουσε να μου πεις ποιο αρχειο πρεπει να φυλαξω ωστε να μην χασω κωδικους και σελιδες που εχω αποθηκευμενες ωστε να τον βαλω στην κυρια μνημη οπου πρεπει να ειναι! Ευχαριστω.
  17. Καλησπερα, χρησιμοποιω την ωμ.ΧΤ 22.5, μεσα εχω βαλει μονο τον οπερα 10 στην καρτα ενα προβλημα που ειχα με τον μεταφραστη ξεπεραστηκε μεσω ρυθμησεων, μου κανει εντυπωση που εχω περισοτερα κοληματα απ΄οτι με την μαμα 3.14 καθως επισης και η μνημη π.χ. οταν εχω ανοιχτο τον οπερα στο παρασκηνιο και παω να ανοιξω καποια εικονα μου λεει οτι δεν υπαρχει αρκετη μνημη!!! πραγμα που δεν ειχα αντιμετωπησει ποτε με μαμα ρομ! Ακομα εχω την εντυπωση οτι ο arkswitch δημιουργει κοληματα οποτε και θα τον αφαιρεσω.
  18. Καλη χρονια σε ολους, ρε παιδια με XT 22.5 ο μεταφραστης δεν λειτουργει απο ελληνικα σε αγγλικα ενω αντιστροφα ολα οκ! μου βγαζει μηνυμα:ARGEXC1... Τι φταιει???
  19. Τελικα εφταιγε το galarm 2.5 το ειχα εγκαταστησει στην καρτα αλλα δεν το ειχα αγορασει απο σωστο μαγαζι! Ευχαριστω για την βοηθεια.
  20. Εχω περασει τον opera 10 flash,galarm,rescoexplorer, και καποια αλλα στην καρτα μνημης θα αρχισω μα ξηλωνω και βλεπουμε, επισης ο μεταφραστης δεν κανει μεταφραση απο ελληνικα σε αγγλικα.
  21. Καλημερα, εχω περασει την ωμεγα 22.5 XT την τελευταια οταν κανω ρυθμηση απο Cheditor και παταω αποθηκευση και εξοδο 9 στις 10 φορες κολαει το τηλ. και θελει soft reset απο το κοκινο κουμπι στην μπαταρια, πριν περασω την ρομ εκανα task29 και γενικα ακολουθησα τις οδηγιες, τι φταιει???
  22. ok ευχαριστω αλλα δυστιχος δεν μπορω να επιλεξω να κανει αυτοματα καταγραφη κλησεων απ΄οτι ειδα δεν εχει τετοια επιλογη, καποιο αλλο προγραμα που μπορω να εγκαταστησω ωστε να με καλυπτει και να μην εχω προβλημα με την ρομ γνωριζει καποιος???
  23. Γεια σας και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους, εχω βαλει ωμεγα XT v22, ενα προγραμα που εχει μεσα για ηχογραφηση συνομιλιας δεν μου λειτουργει συγκεκριμενα οταν το ανοιγω δεν εχει καμια επιλογη παρα μονο ποια μνημη να χρησημοποιησω για αποθηκευση τιποτα αλλο, τι μπορω να κανω??? Ευχαριστω!
  24. Περασα την 22 ΧΤ επιτελους ειχε καποια θεματακια που αναφερθηκαν προηγουμενος, εκανα task29 δεν ξερω αν επαιξε ρολο αλλα ολα ειναι οκ! Ειχα κολησει στις μαμα ρομ αλλα τωρα ειδα οτι δεν παιζοντε οι ωμεγα ταχυτατες πολυ ελευθερο χωρο πιο ωραιο μενου λειτουργειες...κλπ επισης παρατηρησα οτι το κινητο φορτιζει σε λιγοτερο χρονο. Συνχαριτηρια για την εξοχη δουλεια! Εχω μια απορια το copilot πως το κανω εγκατασταση? με το αρχειο autorun που εχω δεν εγκαθιστατε!
  25. Λοιπον επιτελους καταφερα να κατεβασω 2 Omega v22, το πρωι θα τις περασω, με spd backup μπορω να περασω μονο τις επαφες και τα μαιλ μου η θα εχω προβλημα??? Ευχαριστω και καλες γιορτες σε ολους! Θα γραψω εντυπωσεις αν και πηστευω θα ειναι οι καλυτερες.
×
×
  • Create New...