Administrators athanaso77 Δημ. October 24, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Και πιστεψε με η ποιοτητα δεν εχει καμμια σχεση με οτι εχεις δει Το κρατάω αυτό και επιφυλάσσομαι για τις δικές μου εντυπώσεις. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Το καλώδιο usb του κινητού, micro usb δεν είναι? Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Το καλώδιο usb του κινητού, micro usb δεν είναι? ναι............... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 και η θηκη απο netimes ειναι απιστευτη....εμενα με ρωτανε γιατι δεν βαζω μια θηκη για προστασια και λεω παιδια θηκη ειναι και μενουν αφωνοι... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Καμία από αυτές δεν καλύπτει την οθόνη και το προτιμώ. Για την οθόνη σε καλύπτει ένα απλό screen protector. συμφωνω απολυτα,αυτο ειπα παραπανω (αυτον τον συνδιασμο εχω) :) Αυτή είναι απο τις καλύτερες θήκες για την συσκευή μας, και σε συνδυασμό με screen protector έχεις πλήρη προστασία :) Αν είναι να ασχοληθείς με εξωτερικό κοίτα και αυτό: http://www.netimes.com/shop/resin-soft-jelly-case-for-htc-hd2-t8585-htc-leo-p-2455.html?cPath=80_731 αυτην εχω φιλε μου ,απλα κοιταω μηπως υπαρχει κατι καλυτερο.ευχαριστω Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 σημερα παρελαβα 2 απο αυτες http://cgi.ebay.com/New-Gel-Crystal-Soft-Case-Cover-HTC-HD2-T8585-Leo-/190421506328?pt=PDA_Accessories&hash=item2c56019918#ht_3446wt_934 παρα πολυ ομορφες , τελεια εφαρμογη , παμφθηνες , και ηρθαν και σε μια εβδομαδα απο ΗΚ. Τι αλλο να ζητησει κανεις.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Μόνο εγώ έχω βολευτεί με την θήκη που υπήρχε στην συσκευασία; Το τηλέφωνο όταν δεν το χρησιμοποιώ είναι στην θήκη :lol: Δεν είσαι ο μόνος... Από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα χρησιμοποιώ τη μαμά θήκη και μετά από 9 μήνες σκληρής χρήσης είναι αδύνατο να το ξεχωρίσεις από ένα τελείως καινούριο. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα screen protector και η οθόνη του δεν έχει καμία γρατζουνιά ή άλλο ψεγάδι. Το δικό μου για να βγει από την θήκη ήθελε ΤΟ ζόρι . Δεν το έβαλα δεύτερη φορά φοβούμενος μην γίνει ζημιά , αφού για να το βγάλω έπρεπε να το σφίξω αρκετά με το χέρι μου και να το τραβήξω . Και σε μενα το ιδιο γινετε και δεν εχω ορεξη να παλευω καθε φορα που με περνουνε τηλεφωνο. Όπως είπε και ο Αντώνης παραπάνω, αν χρησιμοποιήσετε τη θήκη για 1-2 βδομάδες θα μπαινοβγαίνει άνετα και με μηδαμινή αντίσταση. Για μένα είναι η ιδανική θήκη γιατί διατηρεί τις λεπτές γραμμές του HD2 και ταυτόχρονα το προστατεύει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Και μεχρι να περασουν η 1-2 εβδομαδες τι κανουμε ?? Κανουμε μπρατσα μεχρι να το βγαλουμε και αμα μας περνει και καποιος και βιαζομαστε γινετε και καμια βλακεια και φτανει το κινητο στον απεναντι τοιχο. Εγω εχω μια θηκη απο το παλιο μου κινητο που εχει και τσεπες και με εχει βολεψει και ειμαι ανετος. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Το καλώδιο usb του κινητού, micro usb δεν είναι? Micro usb είναι αλλά εαν ενδιαφέρεσαι για παραγγελία χρειάζεται προσοχή. ΥΠάρχουν 2 ή 3 τύποι micro usb αν θυμάμαι καλα. Πρέπει να διευκρινήσεις πιο χρειάζεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Φιλε halo μπορεις να το παρεις απο εδω γνησιο http://www.ezshop.gr/scripts/prodList.asp?idCategory=226 προς ενημερωση το ιδιο ειναι και για το mini Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Και μεχρι να περασουν η 1-2 εβδομαδες τι κανουμε ?? Κανουμε μπρατσα μεχρι να το βγαλουμε και αμα μας περνει και καποιος και βιαζομαστε γινετε και καμια βλακεια και φτανει το κινητο στον απεναντι τοιχο. Εγω εχω μια θηκη απο το παλιο μου κινητο που εχει και τσεπες και με εχει βολεψει και ειμαι ανετος. Έλα τώρα, υπερβάλλεις λίγο. Δεν χρειάζονται μπράτσα, ένα μόνο μικρό σπρώξιμο από κάτω και το κινητό ξεμυτάει. Η θήκη προστατεύει καλά το κινητό. Το μόνο πρόβλημα είναι όπως ήδη ειπώθηκε, αφού χαλαρώσει μετά από λίγη χρήση, ο κίνδυνος αν κρατηθεί η θήκη ανάποδα να γλυστρήσει έξω το κινητό (φτου, φτου,φτου) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Φιλε halo μπορεις να το παρεις απο εδω γνησιο http://www.ezshop.gr/scripts/prodList.asp?idCategory=226 προς ενημερωση το ιδιο ειναι και για το mini Ευχαριστώ πολύ...;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 (edited) Έκτος των συνήθων jelly & silicone & rubberized , έχω πάρει μια δερμάτινη flipflop , και μια αλουμινένια μαύρη με πορτάκι και τζαμάκι και τρυπιτσες και απ' όλα που το δουλεύεις και χωρίς να το ανοίξεις -τα βασικά βέβαια . http://www.pdair.com/catalog/product_info.php?cPath=10100000_900000_11000946&products_id=30031 http://www.netimes.com/shop/angne-deluxe-flip-leather-case-for-htc-hd2-t8585-htc-leo-p-2429.html?cPath=80_731 Της μάνας του δεν είναι χρηστική γιατί εκτός του άμαξεχειλώσειθαπεσει το βάλε βγάλε είναι εκνευριστικό αν το χρησιμοποιείς αρκετά μέσα στην μέρα . Την αλουμινίου την φοβόμουν για κλωβό Faraday αλλά παίζει μια χαρά .Την χρησιμοποιώ τελευταία γιατί μου ΠΕΣΕ με την δερμάτινη ή οποία στις γωνίες όπως όλες το αφήνει ακάλυπτο και σημαδεύτηκε ... Αν και πηρα ζελατίνα οθόνης δεν την έχω βάλει , περισσότερο φοβάμαι το σπάσιμο της οθόνης παρά το γδάρσιμο . Edited October 25, 2010 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Ρε παιδια, εχει κολλησει το μυαλο μου τωρα... πως απενεργοποιω την αναφορα αποστολης μηνυματος; μου εχει σπασει τα νευρα... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Ρε παιδια, εχει κολλησει το μυαλο μου τωρα... πως απενεργοποιω την αναφορα αποστολης μηνυματος; μου εχει σπασει τα νευρα... μηνύματα/περισσότερα/μενού/ρυθμίσεις Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Ψαχνω μια οικονομικη βαση για αυτοκινητο και θελω τη γνωμη σας για καποια που εχετε. Ειχα παρει brodit για το hd1, αλλα για να παρω το καινουριο μαραφετι τωρα θελω καμια 30αρια € που το θεωρω κοροιδια για τη μια φορα το μηνα που την χρησιμοποιω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 25, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Αγόρασε μια universal από το ebay (από αυτές που προσαρμόζονται για τις περισσότερες συσκευές). Είναι πάμφθηνες και πολύ εξυπηρετικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tral Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Παιδια ειχα δοκιμασει διαφορες θηκες τελικα κατεληξα στην καλητερη για εμενα πηρα μια otterBox σειρα defender για το ευρωπαικο hd2 ειναι ακριβη αλλα ακομα και απο τον πρωτο οροφο να το πεταξης δεν παθαινει τιποτα το κινητο του σκονες λιγο νερο δεν το πειραζουν, δινει λιγο ογκο στο τηλεφωνο αλλα το κανει πιο ευκολο στο πιασιμο εχει απιστευτη εφαρμογη και το πλαστικο που εχει μπροστα στην οθονη ειναι σαν να μην υπαρχει, μου την εστειλε απο αμερικη ο ξαδερφος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 25, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Αναφέρεσαι σε αυτή; Πανάκριβη!!! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tral Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Ναι φιλε μου οντως ακριβη εγω δεν την πληρωσα αλλα τωρα που την χρησιμοποιω και ειδα τι ειναι θα την πληρωνα! εχω δει κατι απηστευτα βιντεακια με αυτη τη θηκη, αμερικη ειναι πολυ διαδεδομενη ειδικα στα μηλοτηλεφωνα την χρησιμοποιουν πολυ και στρατιωτες (Ιρακ, Αφγανισταν...κλπ) εμενα μου εχει πεσει απο μεγαλη σκαλα επαθα εμφραγμα το τηλεφωνο απολυτος τιποτα. Αξηζει με το παραπανω η αγορα της εφοσον σκοπευεις να κρατησεις το τηλεφωνο για μεγαλο διαστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 μηνύματα/περισσότερα/μενού/ρυθμίσεις Στην αναφορά αποστολής αναφέρθηκα, κι όχι στην αναφορά παράδοσης... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 25, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Στην αναφορά αποστολής αναφέρθηκα, κι όχι στην αναφορά παράδοσης... By default αυτό δεν είναι απενεργοποιημένο. Πως το ενεργοποίησες; Πήγαινε All Settings, Sounds & Notifications, Notifications tab, πάτα στο Event και επέλεξε Message: Send succeeded και ξετίκαρε το Display message on screen. Τέλος άλλαξε και το παρακάτω reg tweak: HKLM\Software\Jataayu\Messaging\DisableSMSSucess άλλαξε το από 0 to 1. (Το παραπάνω ενδεχομένως να μην λειτουργεί σε όλες τις rom) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Δεν ξέρω... :blink: Έβαλα την 3.14 και νομίζω το είχε από μόνη της... Αυτό που μου είπες δεν δουλεύει σε εμένα...:( Επίσης, υπάρχει αυτό το πρόβλημα με τα sms που γράφεις και βγαίνουν τα γράμματα όπου να 'ναι... Είναι δυνατόν επίσημη ρομ και να έχει τέτοια πράγματα? Έλεος...:rolleyes: Επίσης, μετά απο την εγκατάσταση των προγραμάτων μου, έχω 30ΜΒ ελεύθερα για αποθήκευση... Πολύ λίγο σε σχέση με cooked roms... Μάλλον θα δοκιμάσω omega 17...:shifty: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Καλησπέρα σε όλους θέλω να ρωτήσω το εξής έχω περάσει το HSPL στο κινητό μου και θέλω να κάνω αναβάθμιση στην 3,14 θα πρέπει να το απεγκαταστήσω πριν προβώ στην αναβάθμιση; Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Στην αναφορά αποστολής αναφέρθηκα, κι όχι στην αναφορά παράδοσης... [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Inbox\Settings] "SMSNoSentMsg"=dword:00000001 δεν χρειάζεται softreset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts