SagoniasSlutRose Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Παιδιά βοήθεια!!.Όταν κάνω μία κλήση το τηλέφωνο κολλάει τελείως και θέλει soft reset για να έρθει στα καλά του. Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?? εγω το ειχα παθει οταν ειχα βαλει μια εφαρμογη για να σβηνει αυτοματα τις αναφορες. Την εβγαλα και εγινε κομπλε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 παδια καλησπερα.το magicall ειναι free εφαρμογη:!:.αν ναι απο που θα την κατεβασω Δεν είναι free και κατά συνέπεια δεν υπάρχει η δυνατότητα για link δημόσια στο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 δες τα pm σου:) οκ σας ευχαριστω και τους δυο και εσενα και τον athanaso Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 στο android θέμα του hd2 στο post #1029 ζήτησα βοήθεια γιατί νόμιζα πως επηρέαζαν τα build που φορτώνω κάθε φορά , έκανα αυτά που υπέδειξε ο φίλος bbbb ,άλλα το πρόβλημα επανέρχεται και στο google πάντα είναι έτσι κάποια ραντεβού (οι σημειώσεις τους) . Το βάζω και 'δω γιατί εκεί είναι μάλλον off-topic -δεν είμαι και σίγουρος βέβαια . Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι επ' αυτού .Το αποτέλεσμα είναι έτσι : íåñáôæéÜ 1.7ì. 5 aspéäßóôñá 10 saíóåâéÝñåò ðáíáóÝ ìÝôñéåò 5 paíóÝò äéáöïñá 350 sorry για το ζάλισμα Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Παιδιά βοήθεια!!.Όταν κάνω μία κλήση το τηλέφωνο κολλάει τελείως και θέλει soft reset για να έρθει στα καλά του. Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?? Τι προγράμματα έχεις εγκατεστημένα; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 στο android θέμα του hd2 στο post #1029 ζήτησα βοήθεια γιατί νόμιζα πως επηρέαζαν τα build που φορτώνω κάθε φορά , έκανα αυτά που υπέδειξε ο φίλος bbbb ,άλλα το πρόβλημα επανέρχεται και στο google πάντα είναι έτσι κάποια ραντεβού (οι σημειώσεις τους) . Το βάζω και 'δω γιατί εκεί είναι μάλλον off-topic -δεν είμαι και σίγουρος βέβαια . Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι επ' αυτού .Το αποτέλεσμα είναι έτσι : íåñáôæéÜ 1.7ì. 5 aspéäßóôñá 10 saíóåâéÝñåò ðáíáóÝ ìÝôñéåò 5 paíóÝò äéáöïñá 350 sorry για το ζάλισμα Μπορείς να μας εξηγήσεις λίγο το πρόβλημα γιατί δεν βγάζω άκρη; Έχει να κάνει με τα WM ή με το Android; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 άρχισα τον συγχρονισμό με gmail με σκοπό να περνάω contacts-calendar τουλάχιστον στο android . όλα πήγαιναν καλά (πολλοί συγχρονισμοί και πολλές μέρες και στα Wm και στα android ) ώσπου κάποια στιγμή χωρίς να αλλάξω κάτι στο λογ/σμο gmail ούτε στα Wm " κατέβηκαν " σε ένα build αυτά τα σύμβολα στις σημειώσεις κάποιου ραντεβού . ανοίγω το gmail ήταν και κει κινέζικα . Σβήνω στο gmail τα κινέζικα επαναφέρω τα σωστά με pim στον επόμενο συγχρονισμό και στο gmail και στην συσκευή ανεξαρτήτως λειτουργικού πάλι τα ίδια .... δεν έχω καταλάβει αν οφείλεται στα android ή στα wm ή ακόμη και στον υπολογιστή μου .... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Παιδιά η νέα ρομ 3.14 αξιζει σε σχέση από την 1.66 που έχω τώρα, μια που διάβασα για κάποια κόλπα με το ημερολόγιο; Την δοκίμασε κανείς άλλος να μας πει εντυπωσεις σε σχέση με την 1.66 και τελικά τι διαφορές έχει δει; Επίσης αν την περάσω, μπορώ μέσω του SPB να περάσω τις ρυθμίσεις της έκδοσης 1.66 που είχα στην registry ή.....:confused: Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Παιδιά η νέα ρομ 3.14 αξιζει σε σχέση από την 1.66 που έχω τώρα .... Σίγουρα κάθε αναβάθμιση αξίζει. Δυστυχώς όμως, δύο σημεία που καταρχήν διαπίστωσα, με εξέπληξαν αρνητικά: 1. Κατά τη σύνταξη SMS σε Portrait mode, κάποια στιγμή, διαταράσσεται η στοίχιση των λέξεων που πληκτρολογούνται με αποτέλεσμα να αμφιβάλλεις για την ορθότητα του κειμένου. Αυτό είναι κάτι που δεν υπήρχε στο παρελθόν, τουλάχιστον στις επίσημες ROMS. Πάντως, το SMS τελικά αποστέλλεται ή αποθηκεύεται σωστά. 2. Οι χρήστες SIM της Cosmote γνωρίζαμε ότι μετά από χρήση Bluetooth, εμφανιζόταν ο αριθμός 1 στη γραμμή τίτλου στο πάνω μέρος της οθόνης. Αυτό είχε σχέση με τον πάροχο και εξαλειφόταν κάθε φορά που γινόταν επανεκίνηση της συσκευής. Με τη νέα ROM 3.14.482.2 (04666) ELL, ο αριθμός 1 είναι μόνιμος πια στην προαναφερόμενη θέση. Αν κάποιος έχει διαπιστώσει κάτι άλλο σε σχέση με τη νέα ROM ανυπομονούμε να μάθουμε τις εντυπώσεις του. PS: Ο Πειραιάς εξακολουθεί να απέχει χρονικά 15 ώρες από την Αθήνα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Επίσης αν την περάσω, μπορώ μέσω του SPB να περάσω τις ρυθμίσεις της έκδοσης 1.66 που είχα στην registry ή.....:confused: Μπορείς αλλά δεν το συνιστώ. Στήσε τη συσκευή σου από την αρχή αλλιώς εγκυμονούν προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Μπορείς αλλά δεν το συνιστώ. Στήσε τη συσκευή σου από την αρχή αλλιώς εγκυμονούν προβλήματα. +1000 .... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Εγω εχω προβλημα με την vodafone 2gether. Ξερω οτι δεν υποστιριζει την συγκεκριμενη καρτα αλλα δεν θελω να αλλαζω τις γραμμες μεταξυ τους, μονο να υπαρχει η δευτερη γραμμη για να δεχεται κλισεις. Ομως, οπως μου λενε απο την voda,μαλλον το hd2 ακυρωνει την προωθηση απο την μια γραμμη στην αλλη, γιατι ενω βαζω την καρτα σε αλλη συσκευη και ρυθμιζω τις γραμμες οπως θελω και μετα την βαζω στο hd,μετα απο λιγο σταματαει να δεχεται κλισεις η δευτερη γραμμη γαιτι μαλλον κατι κανει το τηλεφωνο και απενεργοποιει την προωθηση. Ξερει κανεις κατι για το γεγονος ή αν μπορει καπως να φτιαχτει? Για να το φτιαχνει η νεα αναβαθμιση δεν νομιζω, δεν την εχω κανει και δεν ξερω ποτε θα την κανω γιατι πρεπει να καθομαι να περναω παλι προγραμματα και δεν εχω χρονο. Θα το κανω αμεσα αν ξερει καποιος οτι διορθωνεται ή μπορει να διορθωνεται το παραπανω προβλημα! Ευχαριστω! Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Εγω εχω προβλημα με την vodafone 2gether. Ξερω οτι δεν υποστιριζει την συγκεκριμενη καρτα αλλα δεν θελω να αλλαζω τις γραμμες μεταξυ τους, μονο να υπαρχει η δευτερη γραμμη για να δεχεται κλισεις. Ομως, οπως μου λενε απο την voda,μαλλον το hd2 ακυρωνει την προωθηση απο την μια γραμμη στην αλλη, γιατι ενω βαζω την καρτα σε αλλη συσκευη και ρυθμιζω τις γραμμες οπως θελω και μετα την βαζω στο hd,μετα απο λιγο σταματαει να δεχεται κλισεις η δευτερη γραμμη γαιτι μαλλον κατι κανει το τηλεφωνο και απενεργοποιει την προωθηση. Ξερει κανεις κατι για το γεγονος ή αν μπορει καπως να φτιαχτει? Για να το φτιαχνει η νεα αναβαθμιση δεν νομιζω, δεν την εχω κανει και δεν ξερω ποτε θα την κανω γιατι πρεπει να καθομαι να περναω παλι προγραμματα και δεν εχω χρονο. Θα το κανω αμεσα αν ξερει καποιος οτι διορθωνεται ή μπορει να διορθωνεται το παραπανω προβλημα! Ευχαριστω! Εγω παντως με Cosmote 2in1 δεν εχω κανενα προβλημα στο Diamond 2 ακομα και να αλλαζω την ενεργη γραμμη, γιατι να μην υποστηριζεται? Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Επισημα η Vodafone λεει οτι το HD2 δεν υποστιριζει την 2gether. Και οντως, δεν αλλαζει τις γραμμες, κολλαει το συμπαν και μπλοκαρουν και οι 2 και μενεις χωρις τηλεφωνο απλα! Αλλα μου κανει εντυπωση που κοβει την προωθηση, οπως μου λενε. Και το iphone δεν την υποστηριζε αλλα ενα χρονο την ειχα χωρις να αλλαζω φυσικα γραμμες αλλα και χωρις να "χαλαει" τις προωθησεις και δεχομουν τηλεφωνα χωρις προβλημα! Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Σίγουρα κάθε αναβάθμιση αξίζει. Δυστυχώς όμως, δύο σημεία που καταρχήν διαπίστωσα, με εξέπληξαν αρνητικά: 1. Κατά τη σύνταξη SMS σε Portrait mode, κάποια στιγμή, διαταράσσεται η στοίχιση των λέξεων που πληκτρολογούνται με αποτέλεσμα να αμφιβάλλεις για την ορθότητα του κειμένου. Αυτό είναι κάτι που δεν υπήρχε στο παρελθόν, τουλάχιστον στις επίσημες ROMS. Πάντως, το SMS τελικά αποστέλλεται ή αποθηκεύεται σωστά. 2. Οι χρήστες SIM της Cosmote γνωρίζαμε ότι μετά από χρήση Bluetooth, εμφανιζόταν ο αριθμός 1 στη γραμμή τίτλου στο πάνω μέρος της οθόνης. Αυτό είχε σχέση με τον πάροχο και εξαλειφόταν κάθε φορά που γινόταν επανεκίνηση της συσκευής. Με τη νέα ROM 3.14.482.2 (04666) ELL, ο αριθμός 1 είναι μόνιμος πια στην προαναφερόμενη θέση. Αν κάποιος έχει διαπιστώσει κάτι άλλο σε σχέση με τη νέα ROM ανυπομονούμε να μάθουμε τις εντυπώσεις του. PS: Ο Πειραιάς εξακολουθεί να απέχει χρονικά 15 ώρες από την Αθήνα !!! Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Προς το παρόν θα περιμένω να την δουλέψουν λίγο ακόμη όσοι την έχουν περάσει και να μας που και άλλες εντυπώσεις, μια που δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο από την 1.66. Οι αλλαγές που προτείνονται στην 1η σελίδα στην registry, πχ για βελτίωση της ποιότητας της φωτογραφικής κτλ, ισχύουν και για αυτήν την ROM; Γιατί μπερδεύτηκσα με τη συμβουλή που δώσατε να μην επιχειρήσω να κάνω restore μέσω κάποιου πρόγράμματος για την registry. Οπότε αποφεύγουμε restore και περνάμε εκ νέου τις προτεινόμενες ρυθμίσεις ή περιμένουμε νέες; Κάτι τελευταίο. Τελευταία χρησιμοποιώ bluetooth και βλέπω ότι αρκετά συχνά όταν απαντώ σε μια κλίση μου μπλοκάρει το κινητό, κάτι που δεν μου το έχει κάνει ποτέ. Γενικά έχω διαπιστώσει έως τώρα ότι όλα τα bluetooth που έχω χρησιμοποιήσει σε διάφορα τηλέφωνα δημιουργούσαν προβλήματα. Είναι γενικό το θέμα με τα bluetooth ή υπάρχει κάποια λύση; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanax Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Καλησπερα παιδια ειμαι νεος οσον αφορα την εμπειρια μου με τα htc και ακομα δεν εχω εξικοιωθει!!Μολις σημερα απεκτησα το Hd2 και εχω ενα μικρο θεματακι καθως ειμαι ασχετος!!Ρυθμιζω κανονικα το ρολοι αλλα μετα απο λιγο αλλαζει μονο του και πηγαινει μια ωρα πισω...Που μπορει να οφειλεται αυτο!Και αλλλη μια ερωτηση !!πως αλλαζουμε τον χρονο που κλειδωνει η οθονη???οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι(παρεπιμπτωντος ενας φιλος μου μου εβαλε ενα προγραμμα για να κλειδωνει σαν το iphone καπως ετσι μου το ειπε!! μπορει να βοηθησει κανεις??επισης σε αυτο το φορθμ θα βρω τιποτα tips kai how to's για το κινητο θελω να εντριφυσω και να ανακαλυπσω ολες τισ δυνατοτητες του ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dRaGm3n Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 (edited) Παιδιά βοήθεια!!.Όταν κάνω μία κλήση το τηλέφωνο κολλάει τελείως και θέλει soft reset για να έρθει στα καλά του. Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?? Έχεις βάλει κάποια cooked rom; Πας για hard reset. Όχι δεν έχω αλλάξει τίποτα στο κινητό,μόνο κάνα δύό προγραμματάκια Λες να προχωρήσω σε hard Reset? Edited October 22, 2010 by dRaGm3n Παράθεση MY EVOLUTION ON PHONES NOKIA 3310 --> MOTOROLA ..SOMETHING --> SONY ERICSSON T610 --> NOKIA 7610 --> NOKIA N70 --> NOKIA N73 --> NOKIA N73 M.E. --> SONY ERICSSON W950 --> NOKIA 6220 --> NOKIA 5800 --> SONY ERICSSON S500 --> SAMSUNG OMNIA 2 --> HTC HD2 --> GALAXY S2 --> SE W580i --> GALAXY S2 --> GALAXY NOTE --> GALAXY NOTE 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Όχι δεν έχω αλλάξει τίποτα στο κινητό,μόνο κάνα δύό προγραμματικά Λες να προχωρήσω σε hard Reset? Αν ενωείς "προγραμματάκια" μήπως να δοκιμάσεις να τα επεγκαταστήσεις και με ενα soft reset να το δοκιμάσεις πάλι. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dRaGm3n Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Sorry :O.Το διόρθωσα... Θα το δοκιμάσω.. Παράθεση MY EVOLUTION ON PHONES NOKIA 3310 --> MOTOROLA ..SOMETHING --> SONY ERICSSON T610 --> NOKIA 7610 --> NOKIA N70 --> NOKIA N73 --> NOKIA N73 M.E. --> SONY ERICSSON W950 --> NOKIA 6220 --> NOKIA 5800 --> SONY ERICSSON S500 --> SAMSUNG OMNIA 2 --> HTC HD2 --> GALAXY S2 --> SE W580i --> GALAXY S2 --> GALAXY NOTE --> GALAXY NOTE 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Επισημα η Vodafone λεει οτι το HD2 δεν υποστιριζει την 2gether. Και οντως, δεν αλλαζει τις γραμμες, κολλαει το συμπαν και μπλοκαρουν και οι 2 και μενεις χωρις τηλεφωνο απλα! Αλλα μου κανει εντυπωση που κοβει την προωθηση, οπως μου λενε. Και το iphone δεν την υποστηριζε αλλα ενα χρονο την ειχα χωρις να αλλαζω φυσικα γραμμες αλλα και χωρις να "χαλαει" τις προωθησεις και δεχομουν τηλεφωνα χωρις προβλημα! Εμενα δουλευει κανονικα! -αλλαγη γραμμης μεσα σε 1' -πραγματοποιηση κλησης μετα την αλλαγη χωρις προβλημα -προωθηση κλησεων με radio 2.15.50.14 Θυμαμαι στο hd1 με ενα παλιο radio δεν δουλευε. Το αλλαξα και ηταν κομπλε. Οποτε δοκιμασε καποιο καινουριο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Εγω εχω προβλημα με την vodafone 2gether. Ξερω οτι δεν υποστιριζει την συγκεκριμενη καρτα αλλα δεν θελω να αλλαζω τις γραμμες μεταξυ τους, μονο να υπαρχει η δευτερη γραμμη για να δεχεται κλισεις. Ομως, οπως μου λενε απο την voda,μαλλον το hd2 ακυρωνει την προωθηση απο την μια γραμμη στην αλλη, γιατι ενω βαζω την καρτα σε αλλη συσκευη και ρυθμιζω τις γραμμες οπως θελω και μετα την βαζω στο hd,μετα απο λιγο σταματαει να δεχεται κλισεις η δευτερη γραμμη γαιτι μαλλον κατι κανει το τηλεφωνο και απενεργοποιει την προωθηση. Ξερει κανεις κατι για το γεγονος ή αν μπορει καπως να φτιαχτει? Για να το φτιαχνει η νεα αναβαθμιση δεν νομιζω, δεν την εχω κανει και δεν ξερω ποτε θα την κανω γιατι πρεπει να καθομαι να περναω παλι προγραμματα και δεν εχω χρονο. Θα το κανω αμεσα αν ξερει καποιος οτι διορθωνεται ή μπορει να διορθωνεται το παραπανω προβλημα! Ευχαριστω! Χρησιμοποιω 2in1 καρτα της WIND απροβληματιστα με OMEGA GTX. Κανω συνεχεια εναλλαγες και οι προωθησεις λειτουργουν κανονικα. Απο οτι θυμαμαι παντως και με την stock rom δεν ειχα συναντησει καποιο προβλημα. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Λες να προχωρήσω σε hard Reset? Νομίζω ότι είναι η ενδεδειγμένη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 υπαρχει καπου το Tom's Autoinstall μεμονομενα για κατεβασμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 (edited) SOS........SOS..............SOS.............:(:blink::wacko: Πηγα να περάσω την επισημη 3.14 απο την καρτα και εγινε καποιο σφαλμα, σταματησε η διαδικασια κι εχω μεινει με το SPL 3.03 και δεν μπορω να το βγαλω με τιποτα για να φλασαρω.... Οταν προσπαθω απο το pc, μου βγαζει ΣΦΑΛΜΑ 294, ή 270 κι απο την καρτα δεν μπορω γιατι δεν εχω HSPL... Τι μπορω να κανω?:cry: Edited October 23, 2010 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 προσπαθησες να περασεις παλι απο καρτα την επισημη????αν ναι γιατι δεν το βαζεις σε bootloaader και μετα να περασεις την επισημη με τον υπολογιστη???? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts