Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα παιδια μια ερωτηση (ακομα)

εχω ενα θεματακι και δεν ξερω αν ειναι bug η ετσι πρεπει να ειναι

οταν ειμαι σε σελιδες οπου εχει φωτογραφιες (πχ troktiko) οταν κανω zoom για να δω το κειμενο ας πουμε μου χαλαει πολυ την ποιοτητα των εικονων ολα αυτα με τον μαμα opera

σε εσας πως δουλευει?

καμια ιδεα ρε παιδια?

ειμαι με στοκ ρομ radio και spl

παιδια καλημερα.μια ερωτηση.υπαρχει τροπος για να μπορεσω remote desktop στο mac μου απο το htc hd2?το χει κανεις καταφερει?εχω οχι....

Δεν γινεται, το προσπαθησα και μεσω windows που τρεχουν παραλληλα μεσα απο τα mac χρησιμοποιοντας fusion αλλα και παλι τιποτα.

Ο μοναδικος τροπος θα ηταν να εχεις windows αλλα με boot, που λογικα πλεον ειναι σαν να εχεις ενα pc και φυσιολογικα θα πρεπει να το βλεπει.

Η σχεση του HD2 με το macbook pro μου ειναι αρκετα καλη χαρη στο SyncMate που μου επιτρεπει να συχρονιζω τα παντα συν exploring του τηλεφωνου.

Δεν εχω βλεψεις για απομακρισμενη συνδεση με remote desktop γιατι δεν μου χρειαζεται.

Οσα αρχεια μου ειναι απαραιτητα τα εχω στo Drobox Folder και σε εσχατη περιπτωση μπορω να τα κατεβασω απο το Leo οπου κι αν βρισκομαι.

Φυσικα δεν ειναι δυνατον να εχω διαθεσiμα πολλα πραγματα αλλα για τα αρχεια της δουλειας μου, ειναι αρκετα τα 2 γιγα που μου δινει free το dropbox.

Εχεις ασχοληθει καθολου με τις ιατρικες εφαρμογες που κυκλοφορουν για WM?

Μ᾽ενδιαφερει καποια εφαρμογη με αντικειμενο την φαρμακολογια αν υπάρχει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλο, αν ολοκληρωθει θα ειναι μια ευκαιρια να παρουμε γευση απο τα series 7 ωστε να ξερουμε τι θα κανουμε στο μελλον.

Βεβαια χωρις επισημη αδεια δεν θα μπορουμε να εχουμε εφαρμογες απο το store παρα μονο ανορθοδοξα.

Νομιζω οτι θα εχει πολυ ενδιαφερον το διαστημα των επομενων μηνων απο δοκιμες και πειραματα.

Πιστευω οτι οι Ρωσοι ειναι ικανοι για ολα......

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εχεις ασχοληθει καθολου με τις ιατρικες εφαρμογες που κυκλοφορουν για WM?

.

Δοκίμασε το Uptodate 17.3 το καλύτερο ιατρικό πρόγραμμα που κυκλοφορεί.

1) Note 8

2) Note III

παιδια καλημερα.μια ερωτηση.υπαρχει τροπος για να μπορεσω remote desktop στο mac μου απο το htc hd2?το χει κανεις καταφερει?εχω οχι....

Έχεις δοκιμάσει το VNCviewer αν κάνει? Πιστεύω θα σου λύσει το πρόβλημα. Εγώ το χρησιμοποιώ για remote desktop σε ubuntu server αλλά πιστεύω κάνει και για mac.

Edited by anastassis

1) Note 8

2) Note III

Παιδιά καλησπέρα.

Έχω αρκετές μέρες να μπω στο forum και δεν ξέρω αν έχει γραφτεί κάτι σχετικό

Με τα τελευταία hot fixes που βγήκαν επίσημα από τη σελίδα της HTC.

Εδώ υπάρχει και το εξής παράδοξο. Αν πας στην σελίδα και κάνεις ότι πάντα δεν εμφανίζονται τα δύο νέα fixes.

Αν όμως στο κυλιόμενο μενού επιλογής αντί του “ALL” επιλέξεις το “ Update” θα εμφανιστούν τα δύο νέα fixes που βγήκαν στις 25-03-2010.

Και αφορούν :

1. Update for HTC HD2 Facebook Albums

2. Update for HTC HD2 Java Message Pop up

Τελικα παιδια με αυτα το hot fixes τι κανουμε? γνωριζει κανεις? γιατι οπως αναφερει ο φιλος το παραπανω περιεργο συμβαινει.... :confused: μην ειναι καμια ανοησια οπως το hot fix με τα sms παλαιοτερα που το αναρτησαν και στην συνεχεια το πηραν πισω..... γιατι οντως το παραπανω παραδοξο με την επιλογη “ALL” και “ Update” σε κανει να σκεφτεσαι μηπως εχουν κανει παλι κανενα λαθος....

Κάποιον registry editor. Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε αυτόν που συνοδεύει το resco explorer. Εναλλακτικά... http://freewareppc.com/utilities/phmregistryeditor.shtml

Και κατι ακομα, με το resco registry,τι ρυθμίσεις να αλλάξω στην Registry για να μην έχω διπλές φωτογραφίες στο Album του HTC Sense απο την αλλαγη σε Ελληνικά

Το βρηκα στην πρωτη σελιδα,ευχαριστω.

Edited by akis111

Παιδιά αυτή τη βδομάδα έρχεται η συσκευή από το expansys..Εγώ δεν έχω καθόλου εμπειρία από wm, όμως έχω αρκετή διάθεση για ψάξιμο! Έφτασα μέχρι την 100η σελίδα αυτού του τόπικ, όμως δεν άντεξα παραπάνω...:$

Ξέρω ότι τα περισσότερα που θα πρέπει να κάνω υπάρχουν στην πρώτη σελίδα και ακόμα περισσότερα μέσα σε αυτό το τόπικ, υπάρχει όμως κάποιος που έχει την διάθεση και τον χρόνο να μου πει ποια είναι τα 4-5 βασικά που πρέπει να κάνω; (πχ να περάσω τα official updates, αλλά και να flashάρω το κινητό, χωρίς να γίνει κάποιο λάθος λόγω του ότι αρχικά θα έχω την αγγλική έκδοση κλπ)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να μην σας κουράσω με τις απορίες μου...!

• Administrators
Τελικα παιδια με αυτα το hot fixes τι κανουμε? γνωριζει κανεις? γιατι οπως αναφερει ο φιλος το παραπανω περιεργο συμβαινει.... :confused: μην ειναι καμια ανοησια οπως το hot fix με τα sms παλαιοτερα που το αναρτησαν και στην συνεχεια το πηραν πισω..... γιατι οντως το παραπανω παραδοξο με την επιλογη “ALL” και “ Update” σε κανει να σκεφτεσαι μηπως εχουν κανει παλι κανενα λαθος....

Στο χέρι σου είναι. Εάν φοράς 1.66 rom θα συνιστούσα να τα βάλεις.

Modpic.gif

Καλο, αν ολοκληρωθει θα ειναι μια ευκαιρια να παρουμε γευση απο τα series 7 ωστε να ξερουμε τι θα κανουμε στο μελλον.

Βεβαια χωρις επισημη αδεια δεν θα μπορουμε να εχουμε εφαρμογες απο το store παρα μονο ανορθοδοξα.

Νομιζω οτι θα εχει πολυ ενδιαφερον το διαστημα των επομενων μηνων απο δοκιμες και πειραματα.

Πιστευω οτι οι Ρωσοι ειναι ικανοι για ολα......

Είπαμε, αν διαρρεύσουν τα απαιτούμενα εργαλεία μπορούν να γίνουν τα πάντα. Και απ' οτι φαίνεται διέρρευσαν και μάλιστα τί σύμπτωση, απο Ρωσία που ειχε γίνει η πρώτη αναφορά οτι το HD2 θα αναβαθμιστεί ;)

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα.. εκανα εγκατασταση το προγραμμα shazam κ δεν τρεχει.. το εσβησα αλλα μου μενει το εικονιδιο στην εναρξη.. πως μπορω να το ξεφορτωθω?? βοηθεια!!

Είπαμε, αν διαρρεύσουν τα απαιτούμενα εργαλεία μπορούν να γίνουν τα πάντα. Και απ' οτι φαίνεται διέρρευσαν και μάλιστα τί σύμπτωση, απο Ρωσία που ειχε γίνει η πρώτη αναφορά οτι το HD2 θα αναβαθμιστεί ;)

Απ᾽οτι φαινεται το ενα προβλημα (Bootloader) ξεπεραστηκε. Μενει να ολοκληρωθει το αλλο που ειναι οι drivers.

Οπως και να ᾽χει θα γινει κι αυτο αργα η γρηγορα.

Το επομενο βημα θα ειναι καποιο μαγαζακι για τα ψωνια. Οποτε μαλλον θα ηταν προτιμοτερο για την MS να μας το δωσει απο μονη της αφου και να θελει να το κρατησει δεν θα μπορει.

Σε ευχαριστω πολυ.

Το εγκατεστησα και αφησα μονο το cosmote mms ENABLE.

Απλα και παλι στην αρχικη οθονη εμαφνιζονται το Η και το G, δεν εχω δει ακομα να ανοιγει τιποτα, αρα θελω να πιστευωότι ολα ειναι ΟΚ. Να ρωτησω και κατι αλλο σχετικα με την ωρα. Γιατι δεν αλλαξε αυτοματα, αλλα την αλλαξα εγω? Δεν θα επρεπε να το κανει μονο του?

ROM 1.66.482.1/13-1-10 ELL

Σε ευχαριστω πολυ.

Το εγκατεστησα και αφησα μονο το cosmote mms ENABLE.

Απλα και παλι στην αρχικη οθονη εμαφνιζονται το Η και το G, δεν εχω δει ακομα να ανοιγει τιποτα, αρα θελω να πιστευωότι ολα ειναι ΟΚ. Να ρωτησω και κατι αλλο σχετικα με την ωρα. Γιατι δεν αλλαξε αυτοματα, αλλα την αλλαξα εγω? Δεν θα επρεπε να το κανει μονο του?

ROM 1.66.482.1/13-1-10 ELL

Όλα είναι ΟΚ, μην ανησυχείς. Τα [H] και [G] θα συνεχίσουν να φαίνονται, αλλά δεν θα συνδέεται. Αυτό είναι το καλό με το NoData. Δεν χαλάει τις ρυθμίσεις του Internet, απλά τις απενεργοποιεί.

Αν δεν χρησιμοποιείς το Internet πολύ συχνά, μπορείς να επιλέξεις GSM αντί για 3G/HSDPA, δηλαδή να εμφανίζεται το εικονίδιο [G] αντί για το [H]. Αυτό θα σου αυξήσει αισθητά την αυτονομία της συσκευής.

Για την αλλαγή της ώρας, θα έπρεπε να στο κάνει αυτόματα. Σ εμένα με official WWE 1.66 ROM μου την άλλαξε αυτόματα χωρίς να χρειαστεί να κάνω εγώ κάτι.

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Ρε παιδια βρηκα ενα touch hd2 απο ελβετια με αγγλικη γλωσσα το οποιο ειναι ξεκλειδωτο. λειτουργει στην ελλαδα? μπορω να περασω ελληνικα Windows 6.5 ή τουλαχιστον ελληνικη υποστηριξη για τις επαφες τα μηνυματα κλπ? για να του αλλαξω Windows σε ελληνικα θελει ολη την διαδικασια που γραφετε στις αρχικες σελιδες?

Ρε παιδια βρηκα ενα touch hd2 απο ελβετια με αγγλικη γλωσσα το οποιο ειναι ξεκλειδωτο. λειτουργει στην ελλαδα? μπορω να περασω ελληνικα Windows 6.5 ή τουλαχιστον ελληνικη υποστηριξη για τις επαφες τα μηνυματα κλπ? για να του αλλαξω Windows σε ελληνικα θελει ολη την διαδικασια που γραφετε στις αρχικες σελιδες?

φυσικα μπορεις ολα αυτα που ειπες γινονται ....

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Ισχύουν ακόμα εκπτωτικοί κωδικοί για το expansys?

Αν ναι, θα μπορούσε κάποιος να τους επαναλάβει;

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Απ᾽οτι φαινεται το ενα προβλημα (Bootloader) ξεπεραστηκε. Μενει να ολοκληρωθει το αλλο που ειναι οι drivers.

Οπως και να ᾽χει θα γινει κι αυτο αργα η γρηγορα.

Το επομενο βημα θα ειναι καποιο μαγαζακι για τα ψωνια. Οποτε μαλλον θα ηταν προτιμοτερο για την MS να μας το δωσει απο μονη της αφου και να θελει να το κρατησει δεν θα μπορει.

Ο bootloader εχει ενα σχετικο μειον γιατι, κατα τα λεγόμενα αυτων που το δοκιμαζουν, δεν μπορει κάποιος να ξαναγυρίσει σε bl των 6.5.x.

Και ηταν αναμενόμενο οτι θα γινοταν μιας και το leo ηταν η συσκευη δοκιμων στην MS

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όλα είναι ΟΚ, μην ανησυχείς. Τα [H] και [G] θα συνεχίσουν να φαίνονται, αλλά δεν θα συνδέεται. Αυτό είναι το καλό με το NoData. Δεν χαλάει τις ρυθμίσεις του Internet, απλά τις απενεργοποιεί.

Αν δεν χρησιμοποιείς το Internet πολύ συχνά, μπορείς να επιλέξεις GSM αντί για 3G/HSDPA, δηλαδή να εμφανίζεται το εικονίδιο [G] αντί για το [H]. Αυτό θα σου αυξήσει αισθητά την αυτονομία της συσκευής.

Για την αλλαγή της ώρας, θα έπρεπε να στο κάνει αυτόματα. Σ εμένα με official WWE 1.66 ROM μου την άλλαξε αυτόματα χωρίς να χρειαστεί να κάνω εγώ κάτι.

Ευχαριστω πολυ. Παντως η τεχνολογια σε στελνει καμμια φορα με τα κουλα που γινονται (ημερομηνια εννοω, αλλου ΟΚ και αλλου πα....α)!! Σου ερχεται να το πιασεις και να το σκασεις στο τοιχο να ισιωσει!! Αλλα εχε χαρη το 700αρι!!

Το οτι δεν γινεται κατι στη συσκευη οπως το θελεις, η σε καποια στιγμη οπως θα επρεπε, δεν σημαινει οτι υπαρχει προβλημα η δεν λειτουργει καλα. Μπορει να χρειαζεται καποια ρυθμιση κλπ.

Μην σε πιανει απογοητευση για κατι τετοιο. Η συσκευη θελει ψαξιμο!

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Ισχύουν ακόμα εκπτωτικοί κωδικοί για το expansys?

Αν ναι, θα μπορούσε κάποιος να τους επαναλάβει;

δεν ξερω αν ισχυουν ομως ακομα.ας πουν τα παιδια

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3067725#post3067725

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

δεν ξερω αν ισχυουν ομως ακομα.ας πουν τα παιδια

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3067725#post3067725

Δυστυχώς δεν ισχύουν πια... Έληξαν την 1η Φεβρουαρίου 2010 - την ημέρα που αγόρασα το Leo μου. :angry:

Δοκιμάστε τα βέβαια μήπως κάνω λάθος...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

μηπως υπαρχει ενα αρχειακι για το inesoft contacts,που δινει τη δυνατοτητα αναζητησης επαφων στα ελληνικα?
[sIGPIC][/sIGPIC]