ultraxmode Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 και δε παιρνεις ενα backup απο την 1.2 και να δοκιμασεις την 1.5.3(που εχω βαλει και ειμαι ευχαριστημενος) βαλε αυτο το cab http://www.ad-grafiska.se/HD2/LEO%20TWEAKS/Touch%20X%20add%203G%20commmanager.cab και μετα πηγαινε στο commanagerκαι απενεργοποησε το 3g ευχαριστω παρα πολυ! θα το δοκιμασω! (ειναι κ το πρωτο μου ποστ αυτο απο smartphone ever!):lol: Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim59316 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Ενδιαφέρομαι για ενα πρόγραμμα πλοήγησης για το hd2 μου. Για την ακρίβεια θέλω την γνώμη και την βοήθεια μόνο όσων εχουν δουλέψει καποιο απο τα υπάρχοντα για ευνόητους λόγους. Σκοπεύω ''τελικα'' κ μετά απο λίγο ψαξιμο να αγοράσω ένα και ζητάω την βοηθεια σας ωστε να παρω ένα αξιόλογο και αν είναι δυνατόν το καλύτερο, το πιο ενημερωμένο τόσο για την Ελλάδα όσο και για την υπόλοιπη Ευρώπη με γραφικά κτλ. Γενικότερα δώστε μ κάποιοες επιλογές. Σας ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 ευχαριστω παρα πολυ! θα το δοκιμασω! (ειναι κ το πρωτο μου ποστ αυτο απο smartphone ever!):lol: Υπάρχει και η παρακάτω λύση που είχε προτείνει παλαιότερα ο Δημήτρης (zaharakis): Βρίσκεις με τον explorer στον φάκελο των Windows την εφαρμογή CMBandSwitching.exe και κάνεις copy, paste shortcut στη διαδρομή Windows\Start menu\Programms. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να την αντιστοιχίσεις σε συντόμευση του sense και από εκεί να επιλέγεις δίκτυο auto (3g) ή gsm;) Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Ενδιαφέρομαι για ενα πρόγραμμα πλοήγησης για το hd2 μου. Για την ακρίβεια θέλω την γνώμη και την βοήθεια μόνο όσων εχουν δουλέψει καποιο απο τα υπάρχοντα για ευνόητους λόγους. Σκοπεύω ''τελικα'' κ μετά απο λίγο ψαξιμο να αγοράσω ένα και ζητάω την βοηθεια σας ωστε να παρω ένα αξιόλογο και αν είναι δυνατόν το καλύτερο, το πιο ενημερωμένο τόσο για την Ελλάδα όσο και για την υπόλοιπη Ευρώπη με γραφικά κτλ. Γενικότερα δώστε μ κάποιοες επιλογές. Σας ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια! 1η επιλογη garmin (ενας πολυ καλος συνδιασμος ελλαδας-ευρωπης) 2η επιλογη tomtom (το μελλον για την ελλαδα γιατι στην ευρωπη ειναι κορυφη) 3η επιλογη destinator (στην ελλαδα το καλυτερο αλλα ευρωπη πασχει) η εκπληξη automappa (εχει χαρτη ελλαδας εξισου καλο με το destinator και ευρωπης πολυ καλος -ιδιαιτερα καλη καλυψη στην ανατολικη ευρωπη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Βαγγελη 1.5.2 με ραδιο το 2.08.50.08.2. ο καλυτερος κι ταχυτερος συνδοιασμος αυτην την στιγμη! ειναι καποια πραγματα που γινονται 2- και 3 φορες πιο γρηγορα απο την 1.2;) Συμφωνω απολυτα με τον Δημητρη. Βεβαια μετα την 1.2 μου εχει τυχει να φαω τυχαια κολληματα χωρις να μπορω να προσδιορισω την αιτια αφου δεν ειναι σταθερα και συμβαινουν σπανια. Για παραδειγμα σημερα το απογευμα επαιζα καποια βιντεακια και καθως μετακινιομουν στο manila album κολησε. Μαλον ηταν θεμα κασε. Στην αρχη δεν πατιοταν τιποτα εκτος απο dialer & start. Οσπου να δω τι θα κανω ενεργοποιηθηκε αλλα εκανα ενα reset. Πιστευω ειναι απο το πουσαρισμα γιατι στις cooked δεν επεμβαινω πουθενα σε registry. Ουτε απευθειας ουτε μεσο καποιου προγραμματος οπως το bsb το οποιο το φοβαμαι να πω την αληθεια. Δεν εχουμε και κανα αναλυτικο οδηγο ωστε να ξερουμε τι και γιατι το κανουμε. Τελικα κρατησα μιαμισι μερα την 6.5.3 και μπορω να πω οτι ναι μεν εχουμε τα hardware κουμπια, αλλα σε καποιες OEM εφαρμογές πχ στο mail, τα εξτρα soft buttons οπως η διαγραφη και το «Χ» που ειναι στην κατω μπαρα βοηθανε σε ταχυτητα λειτουργιας. Περιμενω ποτε θα δωθει επισημα. Ειναι περισσοτερο finger friendly και το οτι θα συνεχισει για χρονια να υποστηριζεται και να εξελισεται κυριως στις συσκευες που προοριζονται για επαγγελματιες, εχει πολυ ενδιαφερον. Μετα απο 20 μερες με την συσκευη το μοναδικο αρνητικο σημειο παραμενει η καμερα. Ειδικα στο θεμα βιντεο περιμενα περισσοτερα. Φωτογραφια βγαζει καλη αλλα και παλι στα δυσκολα αργει η εστιαση. Κατα τα αλλα στη καθημερινη χρηση ειναι πιο γρηγορο απο το iphone 3gs τοσο σε ταχυτητα οσο και σε προσβαση στις λειτουργιες. Βεβαια αυτο οφειλεται σε μεγαλο βαθμο στο sense της HTC. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 8, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 παιδια προχθες μου εκανε το εξης:εσβησε απο μονο του χωρις να το παρω χαμπαρι και μετα δεν αναβε με τιποτα και αναγκαστηκα να βγαλω και να ξαναβαλω την μπαταρια και παρατηρησα το εξης. οταν βγαλω την μπαταρια και την ξαναβαλω αν ανοιξω το τηλ και μετα την εισαγωγη pin το αφησω να μπει σε αναμονη απο μονο του χωρις να πατησω το κουμπι που κλεινει τοτε το τηλεφωνο ενω νομιζεις οτι μπηκε σε αναμονη, κλεινει και δεν ανοιγει με τιποτα παρα μονον αν πατησεις το reset η μπαινοβγαλεις την μπαταρια. αυτο μετα απο δοκιμες μου το ξαναεκανε 4 φορες ωσπου αναγκαστηκα να κανω καθαρισμα μνημης και σεταρισμα απο την αρχη αλλα χωρις να βαλω τα εξης προγραμματα: ενα που ειχα βαλει για αυτοματο καθαρισμο cache απο το htc album (clear temp) και το αλλο ειναι το bsb tweaks.Το τηλ το εχω 4 μερες βεβαια ειχα και το touch hd οποτε λιγο πολυ το σκαλιζω. μετα απο ολα αυτα δεν το ξαναεκανε και εχω παρει και ενα backup me to sprite backup για παν ενδεχομενο. απλα ρωταω αν εχει παθει καποιος κατι παρομιο αν και ακομα,παρολο που δεν το εχει ξανακανει εχω υποψιες μηπως φταιει η συσκευη και με ανυσηχει. μπορειτε να μου πειτε και εσεις την γνωμη σας; Μήπως έχεις βάλει κάποια cooked rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Καλησπέρα στο forum. Μόλις χθές απέκτησα και εγώ τον Λέωντα! Φοράει την επίσημη Ελληνική ρομ. Ερώτσησ: Για να ενεργοποιήσω τα 576ΜΒ πρέπει να βάλω το 2.08.50.08.2. radio, σωστά; Και για να περάσω το συγκεκεριμένο radio πρέπει να κάνω HSPL σωστά; Θα δουλέψει σωστά ο συνδυασμός αυτός; Τον χρησιμοιποιεί κανείς; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 8, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Όχι, σε εμένα όταν ανοίγω το ίντερνετ μου ανοίγει με internet explorer, μου άνοιγε με όπερα όταν είχα εγκαταστήση τον 10 γιατί όταν τον πρωτοάνοιξα με ρώτησε αν θελω να ειναι ο default αλλά τώρα εγκατέστησα τον μίνι και δεν με ρωτησε κάτι τέτοιο και τώρα ανοίγει με internet explorer....και δυσκολεύομαι πολύ να γράφω απο το κινητό γιατι κάποιες στιγμές δεν βλέπω τι σκ.... γράφω.... Καμμία λύση;;;; Στη γραμμή εντολών το Opera γράψε opera:config Από εκεί πήγαινε User Prefs και επέλεξε το Default Browser First Run. Ερώτσησ: Για να ενεργοποιήσω τα 576ΜΒ πρέπει να βάλω το 2.08.50.08.2. radio, σωστά; Και για να περάσω το συγκεκεριμένο radio πρέπει να κάνω HSPL σωστά; Θα δουλέψει σωστά ο συνδυασμός αυτός; Τον χρησιμοιποιεί κανείς; Πρέπει να αλλάξεις και rom και radio. Με HSPL φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 (edited) Πρέπει να αλλάξεις και rom και radio. Με HSPL φυσικά. Μάλιστα! Είχα την εντύπωση οτι μόνο με το radio θα γινόταν η δουλειά... Λέτε να ελευθερώσει ποτέ όλα τα MB ή "επίσημη" ρομ της HTC; :confused: Και κάτι ακόμη: Μήπως γνωρίζετε γιατί κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση μου εμφανίζονται στην Εναρξη τρία λευκά εικονίδια το HTC Calender, HTC People, HTC Music; Εγώ τα σβήνω με resco exlorer κι αυτά ξαναεμφανίζονται σε κάθε επανεκκίνηση! Edited March 8, 2010 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 8, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Και κάτι ακόμη: Μήπως γνωρίζετε γιατί κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση μου εμφανίζονται στην Εναρξη τρία λευκά εικονίδια το HTC Calender, HTC People, HTC Music; Εγώ τα σβήνω με resco exlorer κι αυτά ξαναεμφανίζονται σε κάθε επανεκκίνηση! Touch X Permanently Delete Reappearing HTC Icons.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Μάλιστα! Είχα την εντύπωση οτι μόνο με το radio θα γινόταν η δουλειά... Λέτε να ελευθερώσει ποτέ όλα τα MB ή "επίσημη" ρομ της HTC; :confused: Και κάτι ακόμη: Μήπως γνωρίζετε γιατί κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση μου εμφανίζονται στην Εναρξη τρία λευκά εικονίδια το HTC Calender, HTC People, HTC Music; Εγώ τα σβήνω με resco exlorer κι αυτά ξαναεμφανίζονται σε κάθε επανεκκίνηση! αν εχεις βαλει τις 20 συντομευσεις κοιτα το μηνυμα 7936 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 (edited) περασα μερικά προγράματα με τελευταίο το Touch X add 3G commmanager .μετά από επανεκίνηση μου γράφει ότι για αυτή την εφαρμογή απαιτείται νεότερη έκδοση του microsoft net compact framework από την έκδοση που είναι εγκατεστημένη σε αυτή τη συσκευή . καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει ? μετα από αυτό οταν μπαίνω στο τηλέφωνο μέσα είναι πάρα πολύ αργό .ειναι ελληνικο με ρομ 1.66 το έκανα απεγκατάσταση τοTouch X add 3G commmanager αλλά πάλι το ίδιο με βγάζει Edited March 8, 2010 by gkionis Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 αν εχεις βαλει τις 20 συντομευσεις κοιτα το μηνυμα 7936 Έγινε...! Σε ευχαριστώ πολύ. Πάμε για τα 25 εικονίδια λοιπόν... :rolleyes: Πάντως και το Touch X Permanently Delete Reappearing HTC Icons.cab που πρότεινε ο anthanaso77 έκανε δουλειά... Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Συμφωνω απολυτα με τον Δημητρη. Βεβαια μετα την 1.2 μου εχει τυχει να φαω τυχαια κολληματα χωρις να μπορω να προσδιορισω την αιτια αφου δεν ειναι σταθερα και συμβαινουν σπανια. Για παραδειγμα σημερα το απογευμα επαιζα καποια βιντεακια και καθως μετακινιομουν στο manila album κολησε. Μαλον ηταν θεμα κασε. Στην αρχη δεν πατιοταν τιποτα εκτος απο dialer & start. Οσπου να δω τι θα κανω ενεργοποιηθηκε αλλα εκανα ενα reset. Πιστευω ειναι απο το πουσαρισμα γιατι στις cooked δεν επεμβαινω πουθενα σε registry. Ουτε απευθειας ουτε μεσο καποιου προγραμματος οπως το bsb το οποιο το φοβαμαι να πω την αληθεια. Δεν εχουμε και κανα αναλυτικο οδηγο ωστε να ξερουμε τι και γιατι το κανουμε. Τελικα κρατησα μιαμισι μερα την 6.5.3 και μπορω να πω οτι ναι μεν εχουμε τα hardware κουμπια, αλλα σε καποιες OEM εφαρμογές πχ στο mail, τα εξτρα soft buttons οπως η διαγραφη και το «Χ» που ειναι στην κατω μπαρα βοηθανε σε ταχυτητα λειτουργιας. Περιμενω ποτε θα δωθει επισημα. Ειναι περισσοτερο finger friendly και το οτι θα συνεχισει για χρονια να υποστηριζεται και να εξελισεται κυριως στις συσκευες που προοριζονται για επαγγελματιες, εχει πολυ ενδιαφερον. Μετα απο 20 μερες με την συσκευη το μοναδικο αρνητικο σημειο παραμενει η καμερα. Ειδικα στο θεμα βιντεο περιμενα περισσοτερα. Φωτογραφια βγαζει καλη αλλα και παλι στα δυσκολα αργει η εστιαση. Κατα τα αλλα στη καθημερινη χρηση ειναι πιο γρηγορο απο το iphone 3gs τοσο σε ταχυτητα οσο και σε προσβαση στις λειτουργιες. Βεβαια αυτο οφειλεται σε μεγαλο βαθμο στο sense της HTC. Κωστη παρολο που η καμερα μπορει να αποδωσει καλυτερα,ειναι η 1η φορα που δεν χρειαζομαι παραλληλα με την κυρια συσκευη μου,να εχω και ενα φωτογραφικο κινητο! την χρησιμοποιω καθημερινα και ειλικρινα,την χαιρομαι!:) δεν το περιμενα ποτε αυτο απο ενα wm κινητο! το καλο ειναι οτι το hardware του λεο ειναι δυνατο και οτι η εξελιξη του software της συσκευης, συνεχιζεται καθημερινα με γοργους ρυθμους κατι που μονο ευοιωνο μπορει να χαρακτηριστει:) εχω κλειδωσει στην 1.5.2 με το 2.08 ραδιο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το τηλεφωνο. εχω να ανοιξω 2η συσκευη απο τοτε που εδωσα το μηλο μου και κυριολεκτικα,εχω ησυχασει:blink: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 8, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 περασα μερικά προγράματα με τελευταίο το Touch X add 3G commmanager .μετά από επανεκίνηση μου γράφει ότι για αυτή την εφαρμογή απαιτείται νεότερη έκδοση του microsoft net compact framework από την έκδοση που είναι εγκατεστημένη σε αυτή τη συσκευή . καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει ? μετα από αυτό οταν μπαίνω στο τηλέφωνο μέσα είναι πάρα πολύ αργό .ειναι ελληνικο με ρομ 1.66 το έκανα απεγκατάσταση τοTouch X add 3G commmanager αλλά πάλι το ίδιο με βγάζει Βάλε το NETCFv35.wm.armv4i.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Eνα πολυ ωραιο θεματακι με ρολοι απ το sense για οσους χρεισιμοποιουν το SPB Shell(thnx to athanaso!!):) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Eνα πολυ ωραιο θεματακι με ρολοι απ το sense για οσους χρεισιμοποιουν το SPB Shell(thnx to athanaso!!):) εξυπνο add on Μανο :) ευχαριστουμε :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 εξυπνο add on Μανο :) ευχαριστουμε :) Οντως γιατι ωραιο το spb shell αλλα το ρολοι του sense δεν το αποχωριζομαι.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Στη γραμμή εντολών το Opera γράψε opera:config Από εκεί πήγαινε User Prefs και επέλεξε το Default Browser First Run. Εάν σου πώ ότι δεν κατάλαβα πως θα το κάνω αυτό θα τα ''ακούσω'';:cry: Πού είναι η γραμμή εντολών;;;;;;; Είναι κάτι που μπορώ να το κάνω με τον resco explorer;; :O Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Καλημέρα σε όλους! Όσων αφορά το διαχωρισμό 3G και GSM, σε περίπτωση που βάλω το HD2 να δουλεύει μόνο με GSM (για καλύτερο σήμα) , δεν θα έχω 3G κλήσεις όταν θα με παίρνουν με 3G έτσι δεν είναι ?... Θα είναι σαν να έχω ένα κινητό χωρίς 3G ?... Ευχαριστώ. Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Κωστη παρολο που η καμερα μπορει να αποδωσει καλυτερα,ειναι η 1η φορα που δεν χρειαζομαι παραλληλα με την κυρια συσκευη μου,να εχω και ενα φωτογραφικο κινητο! την χρησιμοποιω καθημερινα και ειλικρινα,την χαιρομαι!:) Εγώ έχω την 1.66 την ελληνική δεν έχω πειράξει τίποτα, και το πρόβλημα που βρίσκω στη κάμερα είναι ότι ''καίει'', υπερφωτίζει το λευκό χρώμα είτε τραβήξεις βίντεο είτε φωτογραφία... Εάν χρησιμοποιήσεις φλας το ''θύμα'' τυφλώθηκε και η φωτογραφία είναι για πέταμα... Σε εσένα με την topix και το radio που έχεις βάλει δεν έχει τέτοιο πρόβλημα;;;:blink: Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Εάν σου πώ ότι δεν κατάλαβα πως θα το κάνω αυτό θα τα ''ακούσω'';:cry: Πού είναι η γραμμή εντολών;;;;;;; Είναι κάτι που μπορώ να το κάνω με τον resco explorer;; :O Θα ανοιξεις τον opera και θα γραψεις,εκει που πληκτρολογεις μια διευθυνση,πχ.http://www.sddf.gr, θα πληκτρολογησεις opera:config. Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Eνα πολυ ωραιο θεματακι με ρολοι απ το sense για οσους χρεισιμοποιουν το SPB Shell(thnx to athanaso!!):) Πού το βρίσκουμε; Γιατί κοίταξα στη πρώτη σελίδα και δεν βρήκα τίποτα.... Θα ανοιξεις τον opera και θα γραψεις,εκει που πληκτρολογεις μια διευθυνση,πχ.http://www.sddf.gr, θα πληκτρολογησεις opera:config. Το έκανα αλλά δεν υπάρχει ρύθμιση για Default Browser First Run. Ψάχνωντας όμως και στους xda ανακάλυψα ότι μάλλον δεν γίνεται τίποτα για τον opera mini γιατί είναι σε java μορφή και δεν μπορεί να οριστεί σαν default, οπότε τζίφος η υπόθεση....:( Κρίμα γιατί είναι πολύ γρήγορος και χωρίς κάποια bugs που έχει ο 10.... Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Δεν χρειαζεται cab αλλα θα φτιαξω αν βρω χρονο. Δυο αρχειακια ειναι ολα κι ολα. Τα αρχειακια που καθοριζουν τις μπαρες βρισκονται στον φακελο των windows και ονομαζονται: Κατω μπαρα soft keys: HTCblack_softkeybar.png Πανω μπαρα Task bar: HTCblack_taskbar.png Η διαδικασια ειναι απλη και μπορει να την κανει οποιοσδηποτε μετριος χρηστης. 1) Χρησιμοποιουμε τον Resco explorer η οποιονδηποτε αλλο εκτος του original. Κανουμε αναζητηση μεσο του resco τα παραπανω αρχεια και τα σωζουμε στην καρτα μας σ᾽ενα νεο φακελο που θα τον ονομασουμε Original bars, για να τα εχουμε εφοσον θελησουμε να επιστρεψουμε στις γνησιες μπαρες. 2) Αφου εχουμε επιλεξει καποιες μπαρες που μας αρεσουν μετονομαζουμε στο PC μας τα png αρχειακια τους σε HTCblack_softkeybar.png για την κατω μπαρα και HTCblack_taskbar.png για την πανω μπαρα. 3) Τα βαζουμε σ ενα φακελο που του δινουμε μια χαρακτηριστικη ονομασια για να ξερουμε ποιες μπαρες ειναι (πιθανως να εχουμε πολλες διαφορετικες), και τον αποθηκευουμε στην καρτα μας. 4) Ανοιγουμε τον φακελο με τις νεες μπαρες μας, με τον resco explorer και κανουμε επικολιση με αντικατασταση, τα δυο png αρχειακια στον φακελος των windows. Θα μας ρωτησει αν θελουμε οπωσδηποτε να αντικαταστησουμε τα αρχεια τα οποια ειναι αρχεια συστηματος κλπ. Θα πειτε ναι. Κανετε soft reset και εχετε τις νεες μπαρες. Στο screenshot φαινονται οι μπαρες που εχω επιλεξει αυτη την στιγμη και ταιριαζουν με οποιοδηποτε θεμα σε μαυρο. Στην πανω εχω καταργισει την ασπρη διαχωριστικη γραμμη. http://img.skitch.com/20100309-m7e2bufdd4nddnueenwitea386.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Touch X Permanently Delete Reappearing HTC Icons.cab Μπααα δεν δούλεψε σε μένα. Έκανα όμως το παρακάτω. My device>Windows>Start Menu>Programs>στα εικονίδια πατώντας πάνω βγάζει "pop up" και στο Properties tickάρισα το Hidden...τέλος τα διπλά icons. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts