miltostammy2 Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Τέλος πάντων, είναι σαφές ότι διαφωνούμε. Θα ήθελα όποιος ξέρει να μου λύσει κάποιες αποροίες. 1) Στο market οι εφαρμογές που πληρώνεις και δεν είναι δωρεάν που βρίσκονται? Μόνο δωρεάν βρίσκω. 2) Ολες αυτές οι εφαρμογές που εγκαθιστούμε και απεγκαθιστούμε υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσουνε κατακερματισμό της μνήμης όπως στα pc και να χρειάζεται μετά κανά format για να επανέλθει? 1) Αν θυμάμαι καλά οι paid εφαρμογές δεν είναι ακόμα για Ελλαδιστάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Privateer10 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Το έχω εδώ και αρκετές μέρες. Ειδικά στην αρχή είμουν εξοργισμένος μαζί του και για οσα ΔΕΝ μου προσέφερε (ευκολία στο γράψιμο, άθλια ακουστική ποιότητα (και στο ακουστικό αλλά και σε αυτό που απο την άλλη πλευρά ο συνομιλητής μου ακούει), μικρή διάρκεια μπαταρίας κτλπ. Με πολύ ψάξιμο κατάφερα να το φέρω στα μέτρα μου και τελικά δηλώνω αρκετα ικανοποιημένος. Βασικά ειναι ένα εντυπωσιακό κινητό που κατά κύριο λόγο απευθύνεται σε νέους ανθρώπους που τους αρέσει να επιδεικνύουν τα διάφορα 'καλούδια' που κατα κόρον υποστηρίζει η συσκευή. Τώρα για επαγγελματική χρήση, δεν νομίζω οτι κάνει τη διαφορά απο παλαιότερες συσκευές, (με νοσταλγία θυμάμαι το ΝΟΚΙΑ Ε90 μου). Αν χρησιμοποιήσω κάποιες απο τις δυνατότητες του λίγο παραπάνω (wifi, gprs, browser, navigation) πολύ δύσκολα θα μου βγάλει τη μέρα. Συνεπώς θεωρώ πως όλα αυτά ειναι για να υπάρχουν απλά και μόνο για μια επίδειξη αφου η μπαταρία δεν μπορεί να τα υποστηρίξει σε έντονη χρήση. Αντε να κλείσω την ημέρα μου με 20% υπόλοιπο, γίνεται να μην το φορτίσω το βράδυ; Κάθε βράδι φόρτιση λοιπόν (αυτά περι 4 ημερών τα διαβάζω και γελάω...) Πάντως με το ακουστικό bluetooth η ένταση του ήχου είναι αξιοπρεπής. Όσο για τρίξιμο κανένα απολύτως, στιβαρότητα άψογη (μου έπεσε απο το ύψος της τσέπης σε τσιμέντο και δεν έπαθε το παραμικρό) Καλό κινητό σε γενικές γραμμές αρκει να ξέρουμε για ποιά χρήση και ανάγκες το θέλουμε. Σαν ελεύθερος επαγγελματίας που βρίσκομαι συνεχώς στο δρόμο, δεν θεωρώ ότι είναι αυτό που μου χρειάζεται, σαν αθεράπευτος “γκατζετάκιας” όμως και λινουξάς (ας όψεται η επιδότηση που δεν περιλαμβάνει το ΝΟΚΙΑ Ν900) νομίζω ότι ικανοποιεί αρκετα έως πολύ με όσα προσφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Παιδιά συγνώμη αλλά γιατί τόσος αλληλοσπαραγμός???? Να σας πω και την δική μου άποψη για το θέμα.... Ήμουν κάτοχος ενός innov8 από την samsung και βλέπω τα μηνύματά σας και γελάω.....Εϊχα ένα κινητό που το παντρεύτηκα με όλα τα προβλήματα που έβγαλε και χωρίς να μου παρέχεται η δυνατότητα να κάνω κάτι για αυτά, αφού η εταιρία ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ....οπότε με τα μπούνια ήρθα στην σονυ για ένα κινητό που ξέρω ότι αν μη τι άλλο μπορεί να το υποστηρίξει και μπορώ να του κάνω και μόνος μου αναβαθμίσεις χωρίς να περιμένω όπως στην samsung 15 εργάσιμες για να μου ξαναπεράσουν το λογισμικό επειδή δεν έιχε κάτσει καλά την πρώτη φορά!!!!!!!.......οπότε κάθε τι που έιναι θεμα εταιρίας και επιδέχεται βελτίωσης επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν πρέπει να θωρέιτε πρόβλημα......και η σονυ μπορεί και βελτιώνει τα κινητά της......... Σχετικά με τον ήχο ναι είναι πρόβλημα αλλά χρησιμοποιώ είτε έτσι είτε αλλιως Bluetooth και δεν με απασχολεί και για να προλάβω κάποιους θα ήθελα να πω ότι όσο ειδήμονες το παίζουμε κατηγορόντας αυτόν που χρησιμοποιεί hands free και δέχεται ακτινοβολία άλλο τόσο πρέπει να κατηγορούμε τον εαυτό μας που δέχεται να χρησιμοποιεί κινητό χωρίς τίποτα και δεχόμαστε απαυθείας κάθε ακτινοβολία......Αυτό το λέω χωρίς να σημαίνει ότι το προβλήμα δεν υπάρχει, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΘΕΙ...... Εγώ είμαι ένας μέσος χρήστης τηλεφώνου που τα κριτήρια που το πήρα ήταν....1)wifi, 2)gps, 3)touch screen, 4)εμφάνιση, 5)μια καλή κάμερα για καμμια ημερίσια φωτο...(εξάλλου κανένα κινητό δεν προσφερει νυχτερινές φωτό ποιότητας),6) μεγάλη οθόνη και 7)να μην τρώει κολλήματα και οφείλω να ομολογήσω οτι όλα όσα ήθελα τα βρήκα και μάλιστα βρήκα και εφαρμογές που μπορώ να τις περάσω στο κινητό μου χωρίς να χρειάζεται να κάνω παπαδες για να τις κρακάρω!!!!! Πρέπει όλοι να δεχτούμε ότι το τέλειο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ Κ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κινητό δεν θα δημιουργηθεί ποτέ.......γιατί τα κριτήρια του καθενός μας αλλάζουν..και γιατί καμμιά εταιρία δεν την συμφέρει να το κάνει....... Επίσης δεν τρίζει και για τον φίλο που έχει πρόβλημα με το καπάκι του λεω να το ξαναδοκιμάσει γιατί μπορεί να μην έχει πιασει τόσο καλά όσο λεει....αν μη τι άλλο μόνο ένας έχει αναφερθει ότι ακουει τρίξιμο, αρα μηπως κάτι έχει γίνει λαθος; χωρίς να αμφισβητώ ότι δεν το έχει προσπαθήσει.... Όσο για την μπαταρία του......κάθε 2η μερα το πολύ το innov8 που είχα ήθελε τάισμα....εδώ και πιστέψτε με λόγο δουλειάς μιλάω πολύ στο κινητό το φορτίζω σχεδόν κάθε 4 φιλε μου αν αν λεω εννουσες αυτο που ειπα για τα 2πλα ακουστικα και οτι τρως χειροτερη ακτινοβολια δεν το διαβασες σωστα. τωρα αν καποιος αλλος ειπε κατι αλλο και κατηγορουσε το handsfree πασο εχεις δικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Παιδια,το εχω κι εγω εδω και μερικες μερες και θελω να ρωτησω πως στο καλο βλεπει τις φωτογραφιες και τα βιντεο(mp4)το mediaescape,ενω τα μουσικα αρχεια(mp3)τα βλεπει κανονικα?Το εχω δοκιμασει και βαζοντας τα κατ'ευθειαν στην καρτα μνημης(cart reader)και με συγχρονισμο με το mediago!! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Λοιπόν, ας καταθέσω και εγώ τις εντυπώσεις μου, μετά από ένα 3ήμερο εκτενούς testing. + πολύ όμορφο σαν συσκευή + καλή ποιότητα κατασκευής, ναι μεν το πίσω καπάκι είναι τελείως ψεύτικο, αλλά δεν υπάρχουν τριξίματα κτλπ + οθόνη με ζωντανά χρώματα και καλή φωτεινότητα και 4'' + 8ΜΡ κάμερα με αρκετές επιλογές + Android + το γαλάζιο χρώμα που κυριαρχεί στα μενού κτλπ δίνει μια άλλη νότα, πιο νεανική ίσως και ομορφαίνει το λειτουργικό, κάνοντας το και πιο "trendy" + σε αυτό βοηθούν και οι δυο εξαιρετικές εφαρμογές timescape & mediascape, όπως επίσης και το gui των επαφών πχ και ο τρόπος που φαίνονται οι φωτογραφίες των επαφών κτλπ Πραγματικά πολύ όμορφο. + καλό ηχείο + πολύ γρήγορο στο ιντερνετ, σχεδόν εξίσου με το Ν1 - πραγματικά χάλια ακουστικό. Πάρα πολύ χαμηλή ένταση, το είχα στο φουλ και μόνο μες το σπιτι και στο αμάξι που είχε ησυχία άκουγα. - κακή ποιότητα συνομιλίας αν κρίνω από τα παράπονα των συνομιλητών μου. Με ανοικτή ακρόαση δε, δεν μπορούσα να μιλήσω καθώς ο ακροατής άκουγε και τη δική του φωνή. Απογοήτευση σε αυτόν τον τομέα, όταν το Ν1 είναι το πρώτο κινητό που μπορώ και ακούω καθαρά ακομη και μέσα σε κλαμπ - Android 1.6, συγκρίνοντας πάντα με το 2.1. Λογικά το update στην 2.1 δεν θα αργήσει. - δεν ξέρω αν φταίει ο επεξεργαστής, τα εφέ των μενού ή το 1.6, αλλά το κινητό είναι αργό. Ισως έχω καλομάθει και στο Νexus, αλλά έχουν μεγάλη διαφορά. Σε όλα τα μενού έχει ένα μικρό latency 0,5-1 δευτερόλεπτο και αργεί σε πολλές εφαρμογές. - η απόκριση της αφής ενώ είναι σε πολύ καλά επίπεδα σε σχέση με άλλα μοντέλα (vivaz, nokia etc), εντούτοις δεν είναι τόσο καλή όσο του Nexus και πολλές φορές έκανε κάτι κουλά η οθόνη. - κακή απόδοση μπαταρίας, ακόμη μικρότερη και από το Nexus. Διάβασα μόνο αυτή τη σελίδα και κάτι σχόλια για 4 ημέρες πραγματικά δεν υπάρχουν. Το τηλέφωνο είναι καλό, αλλά κάτι του λείπει. Αυτό είναι μάλλον το 2.1. Θεωρώ πως προορίζεται περισσότερο σε πιο νεανικό και lifestyle κοινό (της SE δλδ). Οποιος έχει βάλει στο μάτι το Ν1 ή το Desire πχ, δεν βρίσκω λόγο να προτιμήσει το Χ10. Επίσης είναι και πολύ ακριβό προς το παρόν. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 - δεν ξέρω αν φταίει ο επεξεργαστής, τα εφέ των μενού ή το 1.6, αλλά το κινητό είναι αργό. Ισως έχω καλομάθει και στο Νexus, αλλά έχουν μεγάλη διαφορά. Σε όλα τα μενού έχει ένα μικρό latency 0,5-1 δευτερόλεπτο και αργεί σε πολλές εφαρμογές. - η απόκριση της αφής ενώ είναι σε πολύ καλά επίπεδα σε σχέση με άλλα μοντέλα (vivaz, nokia etc), εντούτοις δεν είναι τόσο καλή όσο του Nexus και πολλές φορές έκανε κάτι κουλά η οθόνη. - κακή απόδοση μπαταρίας, ακόμη μικρότερη και από το Nexus. Διάβασα μόνο αυτή τη σελίδα και κάτι σχόλια για 4 ημέρες πραγματικά δεν υπάρχουν. Το τηλέφωνο είναι καλό, αλλά κάτι του λείπει. Αυτό είναι μάλλον το 2.1. Θεωρώ πως προορίζεται περισσότερο σε πιο νεανικό και lifestyle κοινό (της SE δλδ). Οποιος έχει βάλει στο μάτι το Ν1 ή το Desire πχ, δεν βρίσκω λόγο να προτιμήσει το Χ10. Επίσης είναι και πολύ ακριβό προς το παρόν. Οι πιο up to the point παρατηρησεις που εχω δει για το Χ10. Το αψογο design σε συνδυασμο με το ιδανικο form factor του (μαζι και η εκπληκτικη οθονη της sharp που φορα - και χανει πολυ απο τον περιορισμο του 1.6) θα το ανεβαζαν στις πρωτες θεσεις αν επαιζε σε 2.1. Το τελευταιο θα διορθωνε πολλα κακως κειμενα (ακομα και το μετριο για τα δεδομενα της συσκευης touch θα βελτιωνοταν πολυ). Δυστυχως η SE επιλεγει (οσο και αν δε το δηλωνει ανοικτα) να μην ασχοληθει επι του παροντος ζεστα με το θεμα android και για αυτο η τεραστια καθυστερηση για την αναβαθμιση που θα αναδεικνυε το τηλεφωνο απο την μετριοτατη εμπορικη επιτυχια που θα εχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Οταν φορας shell πρεπει να βεβαιωθεις οτι θα λειτουργει οπως πρεπει οταν αναβαθμισεις το λειτουργικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Παιδια δεν έχω λόγο να πω ότι δεν αγγίζει το κινητό μου τις σχεδόν 4 ημέρες...τι να σας πω....δεν ξέρω πως και γιατί..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HELLRAISER Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Οταν φορας shell πρεπει να βεβαιωθεις οτι θα λειτουργει οπως πρεπει οταν αναβαθμισεις το λειτουργικο. Φιλε μου επειδη το λες συνεχεια αυτο...η HTC στα κινητα της δεν εχει shell;Αυτη πως βγαζει κινητα με την εκδοση 2.1; Αλλα ας υποθεσουμε οτι οντως της SE ειναι κατι ιδιαιτερο και χρειαζεται περισσοτερο χρονο...ειναι δυνατον μια σοβαρη εταιρια να βγαινει και να σου λεει οτι χρειαζονται 6-7 μηνες για την αναβαθμιση; Αυτα ειναι τραγικα πραγματα και δειχνουν την ανικανοτητα της εταιριας να συναγωνιστει εταιριες οπως η HTC.Να ηταν τουλαχιστον πιο φθηνο απο τα αντιστοιχα ανταγωνιστικα κινητα να πω παει και ερχεται αλλα ειναι και πανακριβο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 ^ marathos, δεν το αναφέρω προσωπικά σε εσένα, μπορεί και να σου έχει κάτσει έτσι. Εγώ όμως δεν μπορώ να το πιστέψω όταν σε 3 μέρες το έχω φορτίσει 5-6 φορές. No offense και πάλι. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Φιλε μου επειδη το λες συνεχεια αυτο...η HTC στα κινητα της δεν εχει shell;Αυτη πως βγαζει κινητα με την εκδοση 2.1; Αλλα ας υποθεσουμε οτι οντως της SE ειναι κατι ιδιαιτερο και χρειαζεται περισσοτερο χρονο...ειναι δυνατον μια σοβαρη εταιρια να βγαινει και να σου λεει οτι χρειαζονται 6-7 μηνες για την αναβαθμιση; Αυτα ειναι τραγικα πραγματα και δειχνουν την ανικανοτητα της εταιριας να συναγωνιστει εταιριες οπως η HTC.Να ηταν τουλαχιστον πιο φθηνο απο τα αντιστοιχα ανταγωνιστικα κινητα να πω παει και ερχεται αλλα ειναι και πανακριβο! Το λέω συνέχεια αυτό επειδή είναι η αλήθεια από προγραμματιστικής άποψης. Εκτός κι αν νομίζουμε ότι οι developers πατάνε ένα κουμπάκι και γράφεται μόνος του ο κώδικας... :rolleyes: Το ίδιο θα έλεγα και για την HTC και για οποιαδήποτε εταιρία.. Διότι το ζητούμενο δεν είναι απλά να ενσωματωθεί μια νέα έκδοση του λειτουργικού, αλλά πάνω απ'όλα να λειτουργεί σωστά με τα οποιαδήποτε extensions κάθε εταιρίας. Το timeframe για την αναβάθμιση στην 2.1 έκδοση άλλωστε το γνωρίζαμε. Και σημειωτέον, δεν είναι υποχρεωμένη καμία εταιρία να σου αναβαθμίσει το λειτουργικό στην 2.1 έκδοση, είτε λέγεται HTC, είτε Sony Ericsson, είτε Motorola. Το κάνουν προφανώς για να είναι ανταγωνιστικές οι προτάσεις τους. Τέλος, αν κάποιος αγόρασε το κινητό με την προοπτική ότι θα το αναβαθμίσει η Sony Ericsson μετά από κάποιους μήνες στην 2.1 έκδοση, ενώ του είναι απαραίτητο ένα τηλέφωνο με την 2.1 έκδοση του Android τότε κακώς έπραξε και δεν αγόρασε κάποια ανταγωνιστική πρόταση. Όλα τα υπόλοιπα προσωπικά μου ακούγονται βερεσέ. End of story. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arismastrokostas Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 (edited) - πραγματικά χάλια ακουστικό. - κακή ποιότητα συνομιλίας αν κρίνω από τα παράπονα των συνομιλητών μου. - Android 1.6, συγκρίνοντας πάντα με το 2.1. - το κινητό είναι αργό. - η απόκριση της αφής - κακή απόδοση μπαταρίας, - Ξέχασες και την έλλειψη FM Radio, την οποία θεωρώ σημαντική, αλλά διορθώνεται αν δώσεις άλλα 45 ευρώ και πάρεις τα μουράτα MW600 bluetooth ακουστικά (βέβαια ούτε το Nexus έχει ραδιόφωνο). Πάντως το καλύτερο είναι κάποιος να τα δει και τα δύο σε ένα μαγαζί, να συγκρίνει την απόκριση της οθόνης, να πάει να γράψει κι ένα μήνυμα και στα δύο κινητά για να καταλάβει ποιο τον βολεύει περισσότερο, να προσπαθήσει να ακούσει από το ακουστικό, να διαβάσει τα χαρακτηριστικά και να αποφασίσει. Τo 2.1 και η περισσότερη RAM κτλ είναι σημαντικά για εμάς τους πωρωμένους. Ποιοι είμαστε εμείς να πούμε οτι είναι πιο σημαντικά από την 8Mp κάμερα, η οθόνη 4'', το νέο custom user interface με την κοινωνική δικτύωση, την ανώτερη από τους ανταγωνιστές εφαρμογή πολυμέσων ή το design; Εδώ το iPhone έγινε φαινόμενο χωρίς καν multi-tasking!! Φυσικά για όλους όμως είναι σημαντικό αν δεν ακούγεται δυνατά στην ομιλία ή αν δεν έχει καλή απόκριση οθόνης. TRY before you BUY λοιπόν. Και ένα προσωπικό παράδειγμα οτι ο καθένας έχει τις τρέλες του: :) Για μένα σημαντικό ρόλο στην απόφαση X10 ή Desire θα παίξει και η ποιότητα της μουσικής αναπαραγωγής από ακουστικά, γιατί είμαι μουσικόφιλος, περνάω αρκετή ώρα τη μέρα σε μετακινήσεις, και επίσης μου τη σπάει η Apple! :whistle: Περισσότερο επί του θέματος: ξέρετε αν το έχει φέρει η Wind ; Edited May 10, 2010 by arismastrokostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 -Παιδιά το PlayNow σας δουλεύει κανονικά? -Το mail πως το ρυθμίσατε? Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Έστω ότι το mail μου είναι της μορφής xxxxxxx_xxxxxx@windowslive.com τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 (edited) Το PlayNow προς το παρον δε λειτουργει στην Ελλαδα.Για το windowslive θα βαλεις ως smtp server το:smtp.live.com, ως pop3 server το pop3.live.com,για username και password βαζεις αυτα με τα οποια κανεις login απ'τον browser σου,για τα εισερχομενα οριζεις το port 995 και για τα εξερχομενα οριζεις το port 25 με το ssl ενεργοποιημενο. Edited May 10, 2010 by kotsianis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 την ζελατίνα την προστατευτική πως την βάζουμε την 2η που έχει μέσα στο κουτί ??θέλω να την αλλάξω την προ εγκατεστημένη γιατί έχει λίγα σημάδια από το πουθενά δεν κατάλαβα πως έγιναν...ελπίζω πάντως να έσωσε και την οθόνη ! και κάτι ακόμη το track ID σας δουλεύει ?? όταν πατάω να κάνει ηχογράφηση ηχογραφεί καμιά 4 sec και μετά μου πετάει μνμα και λέει ελέγξτε εάν έχετε σωστά ρυθμισμένα την ημερομηνία και την ώρα του κινητού σας ενώ τα έχω σωστά όλα! και δεν μου παίζει! Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonik21 Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Ναι με το USB, ή κατεβαζεις απο το MARKET μεσα ινερνετ ή βγαζεισ την καρτα και την βαζεις στο στικακι που ηταν με το κινητο... 1- Κατεβαζεις εφαρμογη απο το ιντερνετ η το μαρκετ. Δεν ξερω ποια, σε λιγες μερες θα το ψαξω που θα βαλω και εγω προγραμμα με ιντερνετ... Ξερω ομςσ οτι υπαρχει γιατι το χω δει. 2- Δεν χρειαζεται συνγχρονισμος, εσενα θα εξυπηρατησει ή οχι... 3- ImTOO MPEG Encoder Ultimate 4- Ειναι ενα θεμα αυτο που δεν το εχω καταλαβει απολυτα...Γιατι δηλαδη δεν κλεινουν οι εφαρμογες.Ωστοσο επειδη το ειχα δει στο ινερνετ αυτο το *θεμα-προβλημα* εχω κατεβασει το APOLLO TASK KILLER απο το ΜΑΡΚΕΤ. Ειναι free. Μπορει να υπαρχουν και αλλα καλυτερα.Αυτο με εχει βολεψει. Εχω γράψει στο market με διαφορετικούς τρόπους το ImTOO MPEG Encoder Ultimate αλλά δεν το βρίσκει με τίποτα. Οχι τίποτα άλλο, αλλά δεν μπορώ να δω τα βιντεάκια που μου στέλνουν στο gmail. Μήπως λέγεται αλλιώς ή μήπως υπάρχει κάτι άλλο να μου παίζει τα περισσότερα έστω αρχεία βίντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 - Ξέχασες και την έλλειψη FM Radio, την οποία θεωρώ σημαντική, αλλά διορθώνεται αν δώσεις άλλα 45 ευρώ και πάρεις τα μουράτα MW600 bluetooth ακουστικά (βέβαια ούτε το Nexus έχει ραδιόφωνο). Σωστός, το ξέχασα αυτό. Πάντως το καλύτερο είναι κάποιος να τα δει και τα δύο σε ένα μαγαζί, να συγκρίνει την απόκριση της οθόνης, να πάει να γράψει κι ένα μήνυμα και στα δύο κινητά για να καταλάβει ποιο τον βολεύει περισσότερο, να προσπαθήσει να ακούσει από το ακουστικό, να διαβάσει τα χαρακτηριστικά και να αποφασίσει. Τo 2.1 και η περισσότερη RAM κτλ είναι σημαντικά για εμάς τους πωρωμένους. Ποιοι είμαστε εμείς να πούμε οτι είναι πιο σημαντικά από την 8Mp κάμερα, η οθόνη 4'', το νέο custom user interface με την κοινωνική δικτύωση, την ανώτερη από τους ανταγωνιστές εφαρμογή πολυμέσων ή το design; Εδώ το iPhone έγινε φαινόμενο χωρίς καν multi-tasking!! Φυσικά για όλους όμως είναι σημαντικό αν δεν ακούγεται δυνατά στην ομιλία ή αν δεν έχει καλή απόκριση οθόνης. TRY before you BUY λοιπόν. Συμφωνώ απόλυτα με την σκέψη σου, αυτό υποστηρίζω και εγώ άλλωστε. Τα 8ΜΡ αντικειμενικά είναι πλεονέκτημα έναντι των 3,2 ή 5, όμως δεν τους ενδιαφέρει όλους. Κάποιοι θα προτιμήσουν καλή κάμερα και ας είναι και λίγο αργό, άλλοι θέλουν να είναι σφαίρα και ας έχει και 3,2ΜΡ. Το θέμα είναι να πάρουμε κάτι που καλύπτει τις ανάγκες μας. Η χαμηλή ποιότητα όμως του ακουστικού και η κακή ποιότητα της συνομιλίας είναι κάτι μάλλον αδιαμφησβήτητο και αφορά τους πάντες, γιατί μην ξεχνάμε οτι πρόκειται για τηλέφωνο :Ρ Ισως βέβαια αυτό να είναι και θέμα software και να διορθωθεί στο μέλλον, αν και χλωμό το κόβω. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 ^ marathos, δεν το αναφέρω προσωπικά σε εσένα, μπορεί και να σου έχει κάτσει έτσι. Εγώ όμως δεν μπορώ να το πιστέψω όταν σε 3 μέρες το έχω φορτίσει 5-6 φορές. No offense και πάλι. ¨ΟΧΙ Φίλε μου δεν παρεξηγώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Θέλω να αγοράσω τη μπαταρία σου !!! :lol: (εμένα με το ζόρι βγάζει μία μέρα, αλλά το πειράζω τουλάχιστον κάθε μισή ώρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Εχω γράψει στο market με διαφορετικούς τρόπους το ImTOO MPEG Encoder Ultimate αλλά δεν το βρίσκει με τίποτα. Οχι τίποτα άλλο, αλλά δεν μπορώ να δω τα βιντεάκια που μου στέλνουν στο gmail. Μήπως λέγεται αλλιώς ή μήπως υπάρχει κάτι άλλο να μου παίζει τα περισσότερα έστω αρχεία βίντεο? Δοκίμασε "yxflash" στο μάρκετ. Δωρεάν και παίζει πολλούς τύπους βίντεο συμπεριλαμβανομένου και .avi!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonik21 Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Δοκίμασε "yxflash" στο μάρκετ. Δωρεάν και παίζει πολλούς τύπους βίντεο συμπεριλαμβανομένου και .avi!! :) Σε ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HELLRAISER Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Το λέω συνέχεια αυτό επειδή είναι η αλήθεια από προγραμματιστικής άποψης. Εκτός κι αν νομίζουμε ότι οι developers πατάνε ένα κουμπάκι και γράφεται μόνος του ο κώδικας... :rolleyes: Το ίδιο θα έλεγα και για την HTC και για οποιαδήποτε εταιρία.. Διότι το ζητούμενο δεν είναι απλά να ενσωματωθεί μια νέα έκδοση του λειτουργικού, αλλά πάνω απ'όλα να λειτουργεί σωστά με τα οποιαδήποτε extensions κάθε εταιρίας. Το timeframe για την αναβάθμιση στην 2.1 έκδοση άλλωστε το γνωρίζαμε. Και σημειωτέον, δεν είναι υποχρεωμένη καμία εταιρία να σου αναβαθμίσει το λειτουργικό στην 2.1 έκδοση, είτε λέγεται HTC, είτε Sony Ericsson, είτε Motorola. Το κάνουν προφανώς για να είναι ανταγωνιστικές οι προτάσεις τους. Τέλος, αν κάποιος αγόρασε το κινητό με την προοπτική ότι θα το αναβαθμίσει η Sony Ericsson μετά από κάποιους μήνες στην 2.1 έκδοση, ενώ του είναι απαραίτητο ένα τηλέφωνο με την 2.1 έκδοση του Android τότε κακώς έπραξε και δεν αγόρασε κάποια ανταγωνιστική πρόταση. Όλα τα υπόλοιπα προσωπικά μου ακούγονται βερεσέ. End of story. :) Το τι σου ακουγεται βερεσε με αφηνει παγερα αδιαφορο...παρολαυτα βλεπω οτι η καραμελιτσα του shell πηγε περιπατο μολις σου αναφερα την HTC και τωρα το γυρισαμε στο αυτη ειναι η συσκευη και σε οποιον αρεσει και ουτε ειναι υποχρεωμενη η SE να αναβαθμιζει τις συσκευες της. Αρα συνοψιζοντας...μια εταιρια δεν ειναι υποχρεωμενη να κυκλοφορει τις συσκευες της με την τελευταια διαθεσιμη εκδοση του λογισμικου που χρησιμοποιει και ας το κανουν οι ανταγωνιστες της. Επισης δεν ειναι υποχρεωμενη να κυκλοφορει αναβαθμισεις οπως κανουν και παλι οι ανταγωνιστες της.Τελος οι υποψηφιοι αγοραστες των συσκευων της εν λογω εταιριας πρεπει να τις αποδεχονται οπως ειναι και να μην διαμαρτυρονται για τυχον ελλειψεις. Ευχαριστω αλλα δεν θα παρω... Υ.Γ Τα end of the story καλυτερα να τα κρατας για τον εαυτο σου αμα δεν θελεις να συμμετεχεις σε μια συζητηση τοτε απλα να απεχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 (edited) Δεν καταλαβαινω γιατι θιχτηκες.Τα πραγματα ειναι απλα.Η Sony Ericsson δηλωνει πως η αναβαθμιση στην 2.1 εκδοση θα καθυστερησει λογω του οτι πρεπει να υπαρξει σωστη συνεργασια μεταξυ αυτης και της UX πλατφορμας,η οποια μεταξυ αλλων περιλαμβανει εφαρμογες οπως το Timescape.Αν λοιπον η αναγκη για το Android 2.1 ειναι επιτακτικη,αμεση τοτε το x10 δε θα επρεπε να αποτελει για καποιον υποψηφια αγορα απο τη στιγμη που ο ανταγωνισμος εχει προτασεις που ηδη φορανε την 2.1 εκδοση.Εχω αδικο ως εδω;Επισης,συνεχιζω να πιστευω πως καμια εταιρια δεν ειναι υποχρεωμενη να αναβαθμιζει το λειτουργικο σε νεοτερες εκδοσεις.Αν παρει την αποφαση να το κανει,θα το κανει ωστε να μη μεινει πισω σε σχεση με τον ανταγωνισμο,οπως και αποφασισε στην προκειμενη περιπτωση η SE.Επισης,εαν για καποιους αγοραστες υπαρχουν ελλειψεις τοτε καλο θα ειναι να τις γνωριζουν πριν προβουν στην αγορα.Εννοειται βεβαια πως out of the box,η συσκευη κανει αυτα που υποσχεται η εταιρια,οποτε δε βλεπω γιατι θα επρεπε να προσφερθει οπωσδηποτε αναβαθμιση λειτουργικου.Μηπως οριζεται κατι τετοιο στις υποχρεωσεις της εταιριας; Μηπως λεω κατι παραλογο και εδω;Δε νομιζω να απεφυγα σε καποιο σημειο να σχολιασω περι του shell της SE οταν μου ανεφερες την HTC.Τελος,το end of story δεν πηγαινε ειδικα σε σενα,οποτε τσαμπα το παρεξηγησες. Απλα κατανταει ελαφρως κουραστικο να διαβαζουμε συνεχως τα σχολια περι αναβαθμισης,ενω εχουν αναλυθει ολα αυτα 100αδες φορες και εδω και σε αλλα θεματα της αρχικης σελιδας. Εν τελει,δεν αναφερομαι ειδικα στην SE,μην τα παρεξηγουμε ολα.Με αφορμη την SE εγραψα την αποψη μου.Εγιναν λιγο πιο κατανοητα τωρα τα πραγματα; Edited May 11, 2010 by kotsianis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Έκανα ένα gmail για να δω τις λειτουργίες του Google Talk άλλα δεν μπορώ να θυμηθώ τον κωδικό που έβαλα. Σε περίπτωση που δεν μπορέσω να ανακτήσω το password πως "συνδέω" την συσκευή με καινούριο/άλλο gmail ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 (edited) Παιδιά πως αλλάζουμε την ρύθμιση για να παίρνει 160 χαρακτήρες στο μύνημα; και κάτι ακόμα μου έστειλαν μια εφαρμογή πληρωμένη από το market, την κατέβασα στον ύπολογιστή....μετά την περνάω κανονικά στο κινητό μέσω του καλωδίου; και πως την κάνω να τρέξει; Και αυτά που κατεβάζει από τον υπολογιστή (την συγκεκριμένη εφαρμογή) που την βρίσκω στο κινητό????που τις αποθηκευει? Edited May 11, 2010 by marathos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts