Jump to content

Sony Ericsson Xperia X10

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το satio δεν σε ενδιαφέρει? Νομίζω ότι έχει αυτά που ζητάς.

Ναι,αλλα διαβαζοντας εδω τα διαφορα γραφομενα,εφτασα στο συμπερασμα,οτι θα εμπαινα σε μπελαδες,με τα διαφορα προβληματα που εβγαζε το περι ου ο λογος.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ας μην συνεχίσουμε την κουβέντα εδώ για επιλογή κινητού. Υπάρχει ανάλογο forum. :)

Multi-task υποστηρίζει το hardware. Multi-touch όμως όχι οπότε μην περιμένετε να το δείτε σε μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Χθες πέρασα από το Πλαίσιο και έπαιξα λίγο με το κινητό. Η φοβία που είχα για την απόκριση του κινητού έφυγε μιας και ήταν πολλή καλή. "Ακούει" τα αγγίγματα και αποκρίνεται άμεσα. Η αίσθηση που αφήνει στο χέρι είναι επίσης καλή ενώ το μέγεθος του δεν προβληματίζει. Έκανα τις διάφορες εργασίες με το ένα χέρι χωρίς να χρειάζεται να το επανατοποθετώ πάνω στην παλάμη. Η οθόνη είναι πράγματι απολαυστική.

Περισσότερα δεν μπορώ να πω μιας και δεν είχα περισσότερο χρόνο αλλά σε γενικές γραμμές τα πράγματα θα τα χαρακτήριζα θετικά.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

αγαπητε... αν σε καποιους δεν αρεσει το facebook δικαιωμα τους... το κινητο σου δινει την ευκαιρια να το κανεις αν δεν θες δεν το κανεις.... και οταν λεει καποιος δειχνει bimbo phone ,προφανως και το υποβαθμιζειι... μην ξεχασουμε κ τα αυτα που ξερουμε..., οσον αφορα το τι λεει ο καθενας μας θεωρω πως δεν γινεται να εχουμε ολοι τις ιδιες αναγκες και τα ιδια ενδιαφεροντα αλλα προς θεου δεν μειωνει αυτο κανεναν μας... οποτε καμια φορα μη μειωνουμε καποιες καταστασεις.. κ αν μη τι αλλο τα smartphone υποτιθεται πως σκοπο εχουν να μας παρεχουν οσο το δυνατον περισσοτερες ευκολιες οποτε δεν ειναι κατακριταιο να εχει και την συγκεκριμενη εφαρμογη μεσα...

Φιλε μου συγνωμη αλλα δεν καταλαβες τιποτα απο αυτα που ειπα ή που καυτηριαζουν οσοι απο εμας δεν θελουμε το παντρεμα του facebook/twiter με τα κινητα μας.

Θα ειχα ελεγχο των αγορων μου αν μπορεουσα να βγαλω (λεω ΒΓΑΛΩ οχι απενεργοποιησω) τις εφαρμογες αυτες απο μεσα.

Καποιοι απο εμας θα διαλεγαμε το ANDROID μεσα στα πλαισια του Open source.

Το να σου επιβαλει καποιος τι θα εχεις και τι θα χρησιμοποιεις ειναι σχεδον φασιστικο.

Ιδια πολιτικη με τα VAIO...εχεις δοκιμασει να βαλεις τα windows και μονο αυτα κανωντας format σε ενα VAIO???Οσοι ΞΕΡΟΥΝ κατανοουν.

Το τηλεφωνο σχεδιαστικα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

Hardware εξαιρετικο κ πιστευω και οτι απο ποιοτητα κατασκευης ειναι αψογο...

(Ξερεις τι εστι S.E. συσκευη μετα απο ενα εξαμηνο βαρυας χρησης????)

Η επιβολη του software ειναι κατ εμενα ακρως αντιθετη με τη φιλοσοφια του opensource και του android...

Εγω επιθυμω μια scalable πλατφορμα, κατι στο οποιο να χτιζω εγω, και οχι οι αλλοι για μενα. Ειναι σαν να παιρνεις ενα σπιτι με τα επιπλα σωνει και καλα.ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΕΓΩ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ.

Εν ολιγοις εξαιρετικη συσκευη, λαθος πολιτικη.

Αυτα. :)

Και ενα τελευταιο : Ναι, ειναι bimbo-phone. K to iPhone τι ειναι νομιζεις? Φυσικα και υπαρχουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ εφαρμογες και για ολα τα λειτουργικα/τηλεφωνα...αλλα δες τι εχουν ΜΕΣΑ οταν τα αγοραζεις και κρινε σε πιο target group απευθυνονται.

Ξερεις πολλους επαγγελματιες που την βγαζουν συνεχεια σε ταξιδια να θελουν να δουν το MySpace?Αν θες μπορω να σου πω και αλλα...το εψαξα ΠΟΛΥ το τηλεφωνο....

Edited by Quicksilver

Εγω πρωτη φορα ακουω το χαρακτηρισμο bimbo-phone δεν ηξερα οτι καν υπαρχει σαν φραση...

παιρνοντας το πρωτο συνθετικο δλδ το bimbo προφανως εννοεις οτι το κινητο ειναι ωραιο εξωτερικα αλλα ''χαζο'' στο εσωτερικο του......

και πως το συμπαιρανες αυτο?Απο την 4" WVGA Οθονη,το 1GHz επεξεργαση ή την 8mp καμερα??ΟΧΙ!!!! Απο το γεγονος οτι το κινητο εχει μεσα μια εφαρμογη που σε βοηθαει να εχεις πιο ευκολη προσβαση σε 2 σαιτ(facebook,twitter) που τυγχαινει να ειναι 2 απο τα δημοφιλεστερα παγκοσμιως,με πανω απο 400εκ και 100εκ χρηστες αντιστοιχα!!!!!

Μονο λαθος δεν ειναι η πολιτικη της Sony Ericsson ισα ισα θα εξυπερετησει εκατομμυρια χρηστες που θα το αγορασουν........

Αν η Sony Ericsson δεν δημιουργουσε το Timescape και το Mediascape τοτε το xperia x10 δεν θα ειχε κατι ιδιαιτερο σε σχεση με το nexus one ή το htc desire και οσες συσκευες θα κυκλοφορησουν στο μελλον.......

εξαλλου το software πουλαει ενα κινητο οσο και το hardware......

και για να μην ξεχνιομαστε πολυ συντομα η συσκευη μπορει να γινει rooted Και να μπορεις να περασεις οτι ''απλη'' εκδοση android θες

Μάλλον δεν έχετε καταλάβει τί ακριβώς εννοεί ο Quicksilver.

Σε καμία περίπτωση δεν εννοεί με το όρο bimbo οτι το κινητό δεν έχει καλά χαρακτηριστικά. Απλά λεει ότι όλα αυτά που ενσωματώνει (εύκολη πρόσβαση στο facebook, twitter κτλ) δεν ταιριάζουν σε ένα τηλέφωνο που απευθύνεται σε ανθρώπους που πρώτα από όλα τους ενδιαφέρει να κάνουν επαγγελματικά τη δουλειά τους κι όχι όλα αυτά τα ανάλαφρα με το facebook και το twitter.

Προσωπικά δεν με βρίσκει αντίθετο αλλά από την άλλη ο nikos_se έχει απόλυτο δίκιο. Μια εταιρεία πρέπει να προσαρμόζεται στις επιταγές των καιρών ώστε να παραμένει κερδοφόρα. Μακάρι να γίνει rooted γιατί όταν θα πάρω στα χέρια μου το κινητό θα είναι τα πρώτα που θα φύγουν!

Να παρακαλέσω τέλος να κάνουμε μια εποικοδομητική συζήτηση χωρίς να ξεφύγουμε και καταλήξουμε σε flame. :)

Μάλλον δεν έχετε καταλάβει τί ακριβώς εννοεί ο Quicksilver.

Σε καμία περίπτωση δεν εννοεί με το όρο bimbo οτι το κινητό δεν έχει καλά χαρακτηριστικά. Απλά λεει ότι όλα αυτά που ενσωματώνει (εύκολη πρόσβαση στο facebook, twitter κτλ) δεν ταιριάζουν σε ένα τηλέφωνο που απευθύνεται σε ανθρώπους που πρώτα από όλα τους ενδιαφέρει να κάνουν επαγγελματικά τη δουλειά τους κι όχι όλα αυτά τα ανάλαφρα με το facebook και το twitter.

Προσωπικά δεν με βρίσκει αντίθετο αλλά από την άλλη ο nikos_se έχει απόλυτο δίκιο. Μια εταιρεία πρέπει να προσαρμόζεται στις επιταγές των καιρών ώστε να παραμένει κερδοφόρα. Μακάρι να γίνει rooted γιατί όταν θα πάρω στα χέρια μου το κινητό θα είναι τα πρώτα που θα φύγουν!

Να παρακαλέσω τέλος να κάνουμε μια εποικοδομητική συζήτηση χωρίς να ξεφύγουμε και καταλήξουμε σε flame. :)

Προσωπική άποψη, δεν νομίζω ότι το κινητό απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να κάνουν επαγγελματικά την δουλειά τους. Περισσότερο κινητό για τον ελεύθερο χρόνο είναι παρά επαγγελματικό. Σκοπεύω να αγοράσω κι εγώ το κινητό και συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με τον Quicksilver γιατί κι εγώ δεν τα χρησιμοποιώ αυτά τα πράγματα, όμως δεν καταλαβαίνω προς τι η συζήτηση αφου άμα θες τα χρησιμοποιείς, χώρια που υπάρχουν και πολλοί που θα τα κάνουν χρήση και τους είναι χρήσιμα.

σήμερα το έπιασα κι εγώ στα χέρια μου στο πλαίσιο...το κινητό είναι απίστευτο. ζήτησα να το προπαραγγείλω και μου είπαν ότι στις 19 Δευτέρα θα το έχω σε λευκό!!!!

Αν ο σκοπός τους είναι να μας τρελάνουν, τα καταφέρανε.

Ενα ειναι το σιγουρο η sony ericsson με το xperia x10 εχει δημιουργησει τοσο buzz στο internet οσο ποτε!!!Αυτο μαλλον θετικο ειναι γιατι τα περισσοτερα reviews θετικα λενε.....

Το είδα κι εγώ στο Πλαίσιο και μου άρεσε! Εντάξει, είναι μεγάλο, και πρέπει να το σκεφτεί κάποιος καλά πριν το αγοράσει αν τα παντελόνια του διαθέτουν κατάλληλες τσέπες, αλλά είναι μεγάλο με στιλ. Το HTC HD2 λίγο πιο δίπλα έδειχνε εντελώς τούβλο, δε θα το αγόραζα με τίποτα.

H απόκριση της οθόνης ήταν πολύ καλή, και οι custom εφαρμογές δείχνουν εντυπωσιακές. Μακάρι να είχα και ακουστικά μαζί μου να ακούσω την ποιότητα αναπαραγωγής μουσικής, είναι πολύ σημαντικό για μένα αφού ξοδεύω πολύ ώρα για μετακινήσεις καθημερινά (ο καθένας με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του).

Όσο για το bimbo-phone, καταλαβαίνω τη θέση του Quicksilver και συμφωνώ εν μέρει. Δυστυχώς όμως τα τηλέφωνα πρέπει να πουλήσουν σε ένα διαρκώς αυξανόμενο ανταγωνισμό, αυτοί είναι οι κανόνες της αγοράς, και ούτε μπορούν να φτιάχνονται σα PC και να έρχονται άδεια από προγράμματα, δε θα τα αγόραζε κανείς. Ευτυχώς απ΄ότι φαίνεται το Android είναι πολύ ευέλικτο όταν γίνει rooted και μπορεί κανείς πραγματικά να κάνει ό,τι γουστάρει με το κινητό του.

Αληθεια η αποκριση της οθονης ειναι ιδια με του iphone?

Χρωματακι λετε το ασπρο να ιεναι ποιο γυναικειο?Απο οτι διαβασα το ασπρο πισω ειναι ματ οπως το iphone και το μαυρο sagre

Ενα ειναι το σιγουρο η sony ericsson με το xperia x10 εχει δημιουργησει τοσο buzz στο internet οσο ποτε!!!Αυτο μαλλον θετικο ειναι γιατι τα περισσοτερα reviews θετικα λενε.....

Δεν νομίζω ότι έχει κάνει και τόσο θόρυβο πια. Αν δεις τις συζητήσεις για τα άλλα κινητά στο φόρουμ θα διαπιστώσεις ότι εδω υπάρχουν πολύ λίγα μηνύματα. Ολο οι ίδιοι 5-10 άνθρωποι ασχολούμαστε. Ακόμα και αυτοί που το αγοράσανε μια πλήρη καταγραφή των εντυπώσεων τους δεν μας έχουνε κάνει. Με το τσιγκέλι τους τα βγάζουμε. Για δες τι ντόρος γίνεται στα άλλα κινητά και τι εντυπώσεις καταγράφουν εκεί και θα καταλάβεις διαφορά.

Δεν νομίζω ότι έχει κάνει και τόσο θόρυβο πια. Αν δεις τις συζητήσεις για τα άλλα κινητά στο φόρουμ θα διαπιστώσεις ότι εδω υπάρχουν πολύ λίγα μηνύματα. Ολο οι ίδιοι 5-10 άνθρωποι ασχολούμαστε. Ακόμα και αυτοί που το αγοράσανε μια πλήρη καταγραφή των εντυπώσεων τους δεν μας έχουνε κάνει. Με το τσιγκέλι τους τα βγάζουμε. Για δες τι ντόρος γίνεται στα άλλα κινητά και τι εντυπώσεις καταγράφουν εκεί και θα καταλάβεις διαφορά.

Να παρεμβω και να πω κατα την γνωμη μου οτι εαν το ιδιο κινητο ειχε την επωνυμια νοκια... στα αντιστοιχο θεμα θα γινοταν χαμος(γνωμη μου παντα)

Το ότι μπορεί να το είπε "a man from inside" όπως αναφέρεται στο κείμενο, δε σημαίνει κάτι. Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρει για μη ύπαρξη multi-touch από το hardware. Απ'τη στιγμή που το hardware δεν είναι ικανό για κάτι τέτοιο τότε δεν μπορεί να προστεθεί μία τέτοια λειτουργία μέσω software update.

Τώρα το τι μπορεί να λέει ο μπατζανάκης της θείας του ξαδέρφου του κουνιάδου που έχει νονά την καθαρίστρια της τουαλέτας του product manager της Sony Ericsson είναι άλλη υπόθεση :p

Τώρα το τι μπορεί να λέει ο μπατζανάκης της θείας του ξαδέρφου του κουνιάδου που έχει νονά την καθαρίστρια της τουαλέτας του product manager της Sony Ericsson είναι άλλη υπόθεση :p

Ο οποίος product manager δήλωσε ότι η συσκευή δεν θα υποστηρίξει multi-touch. Εκτός και αν λοιπόν η SE σαμποτάρει το ίδιο της το προιόν, η συσκευή ΔΕΝ θα το υποστηρίζει δυστηχώς.

Να παρεμβω και να πω κατα την γνωμη μου οτι εαν το ιδιο κινητο ειχε την επωνυμια νοκια... στα αντιστοιχο θεμα θα γινοταν χαμος(γνωμη μου παντα)

Εγώ δεν σου λέω να πας τόσο μακριά. Κοίτα τα άλλα sony της ίδιας κατηγορίας. Κοίτα πόσος κόσμος ασχολήθηκε με το satio μέχρι την κυκλοφορία του (δεν το συζητάω για τώρα), ακόμα και το vivaz έχει τα διπλάσια μυνήματα στο μισό χρόνο από το x10. Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν λέγεται nokia αλλά ότι καταφέρανε με τις ανακολουθίες τους και κάποιες αδικαιολόγητες ελλείψεις να ξενερώσουν τον κόσμο ενώ η συσκευή αξίζει περισσότερα. Γι αυτό ασχολούμαστε τόσοι λίγοι και παίρνουμε τις πληροφορίες με το σταγονόμετρο.

Προσωπική άποψη, δεν νομίζω ότι το κινητό απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να κάνουν επαγγελματικά την δουλειά τους.

Ενδιαφέρουσα άποψη. Ωστόσο θα ήθελα να ακούσω μερικά επιχείρηματα πάνω σε αυτό. :)

Εγώ δεν σου λέω να πας τόσο μακριά. Κοίτα τα άλλα sony της ίδιας κατηγορίας. Κοίτα πόσος κόσμος ασχολήθηκε με το satio μέχρι την κυκλοφορία του (δεν το συζητάω για τώρα), ακόμα και το vivaz έχει τα διπλάσια μυνήματα στο μισό χρόνο από το x10. Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν λέγεται nokia αλλά ότι καταφέρανε με τις ανακολουθίες τους και κάποιες αδικαιολόγητες ελλείψεις να ξενερώσουν τον κόσμο ενώ η συσκευή αξίζει περισσότερα. Γι αυτό ασχολούμαστε τόσοι λίγοι και παίρνουμε τις πληροφορίες με το σταγονόμετρο.

Δεν θα θεωρούσα το Χ10 ίδιας κατηγορίας με το Satio ή το Vivaz, αφενός, και αφετέρου οι τιμές τους είναι εντελώς διαφορετικές. Αυτό με την τιμή θα επιβεβαιωθεί όταν θα βγούν τα Χ10 mini και mino pro. Δεν θα προλαβαίνουμε να διαβάζουμε! Άλλωστε επίσημα δεν έχει κυκλοφορήσει το Χ10 στην Ελλάδα οπότε δεν είναι πολλοί αυτοί που το έχουν πάρει.

Πάντως στην Ιαπωνία είναι πιο ζεστοί για το Χ10! :D

http://techblog.gr/mobile/xperia-x10-ntt-docomo-japan-4929/

Οι ελλείψεις δεν είναι τόσο σημαντικές κατά τη γνώμη μου, το iPhone έχει περισσότερες, αλλά πουλάει σαν τρελό! Επομένως, για τον περισσότερο κόσμο δε μετρούν πολύ οι κάποιες τεχνικές ελλείψεις.. Για μένα θα πρέπει να μειωθεί λίγο η τιμή.

Α, ελαφρώς άσχετο, ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων από τον administrator:

η Sony Ericsson κατέγραψε επιτέλους κερδοφορία για το Α' τρίμηνο του 2010, για πρώτη φορά μετά από χρόνια.

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_defies_analysts_posts_a_profit_for_q1-news-1581.php

Edited by arismastrokostas

στις 19 του μηνα παραλαμβανουν οι αποθηκες του Πλαισιου 200 κομματια.Οποτε 20 με 21 του μηνα λογικα στα χερια μας.
[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια εχει κανει κανεις προπαραγγελια απο το πλαισιο???

καποιος φιλος λεει εκανε αλλα πηγα στο πλαισιο κηφισιας και μου εριξαν ακυρο..

αν καποιος καταστηματα που να το περιμενουν για προμηθεια απο την αντιπροωπεια δωστε ενα info....

το ειδα απο κοντα στο πλαισιο κ φυσαει απλα... ειναι ενα πολυ καλο κινητο θεωρω πολυ ομαλα χαρακτηριστικα και νομιζω πως οι κινεζοι για να κανουν ουρα κατι θα ξερουν...βεβαι αν ψαχνουμε κατι ποιο εξεζητημενο νομιζω πως ακομα ειναι νωρις για ενα κινητο με ολα τα χαρακτηριστικα top..

Καπου 20 θα παραλαβει και η Media markt απο Sony ericsson,Οταν ειναι θα σας πω σε ποιο καταστημα θα εχουν κομματια να πατε.

Καπου 20 θα παραλαβει και η Media markt απο Sony ericsson,Οταν ειναι θα σας πω σε ποιο καταστημα θα εχουν κομματια να πατε.

Απο γερμανια και να τρεχουν μετα για εγγυησεις??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο γερμανια και να τρεχουν μετα για εγγυησεις??

Ξέρω ότι παραγγελια είναι από την (Sony -TELEUNICOM για οσους ξερουν)τουλάχιστον από το κατάστημα που δουλεύει φίλος μου,δεν ξέρω για τα αλλα.

Edited by Giorgosk80

οποιος λοιπον το τσιμπησει καλο θα ειναι να μας ριξει κ μια ενημερωση για το που και ποσο να προλαβουμε κ εμεις .. αν το φορουμ δεν επιτρεπει ονοματα κ τιμες ας στειλει σε πριβε ... μυνημα... αντε γιατι εχουμε καει χωρις κινητο εδω κ ενα μηνα....

οσον αφορα την εγγυηση νομιζω πως αν ειναι πανευρωπαικη υποχρεουται ολα τα εξουσιοδοτημενα καταστηματα να προβουν σε οποιαδηποτε επισκευη...

οποιος ξερει περι του θεματος...ας δωσει τα φωτα του...

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X10