Jump to content

dimpate

Members
  • Δημοσιεύσεις

    81
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimpate

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 18

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dimpate's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν είναι συνδρομητική υπηρεσία, μια εφαρμογή είναι που την αγοράζεις άπαξ. Την εγαθιστάς στο tablet, εγκαθιστάς στον windows 10 υπολογιστή σου κάτι drivers και κάθε φορά που συνδέεις με καλώδιο usb το tablet στον υπολογιστή, το βλέπει σαν δεύτερη οθόνη (οπότε κι εσύ το χρησιμοποιείς όπως επιθυμείς, π.χ. σαν whiteboard στο zoom). Σε εμένα δουλεύει άψογα, βέβαια έχω διαφορετικό tablet (s7plus) αλλά δεν βρίσκω λόγο να μην δουλεύει και σε σένα (s6lite) καλά. Όπως και να 'χει, μπορείς να το δοκιμάσεις, και καλά θα ήταν να το κάνεις ώστε να σιγουρευτείς, για τρεις μέρες είναι δωρεάν!
  2. Φίλε μου χρησιμοποιώ το tab s7plus για τον ίδιο λόγο (zoom meeting σε windows 10 υπολογιστή, με whiteboard + pen το tablet) με την εφαρμογή SuperDisplay (δες την στο playstore) που ουσιαστικά μετατρέπει το tablet σε μια δεύτερη οθόνη του υπολογιστή. Είναι πολύ αξιόλογη εφαρμογή και θα σου πρότεινα να την δοκιμάσεις (νομίζω έχει μια trial περίοδο τριών ημερών)
  3. Υπάρχει η ελληνική φωνητική πληκτρολόγηση και δουλεύει πολύ καλά. Πρέπει να επιλέξεις στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου τη μηχανή της google, όπως έχει προτείνει παλαιότερα στο forum ένας φίλος. Δοκιμάστε το, αξίζει.
  4. Πολύ ωραίο το video κλειδώματος! :p
  5. Καλημέρα σε όλους! Μήπως έχει βρει κανένας κάποιο mod που να μεγαλώνει την εικόνα επαφής στις εισερχόμενες κλήσεις; Όχι απαραίτητα full screen, απλά να μην είναι τόσο μικρή. Για το s8 σε oreo είχα βρει ένα mod στο xda και δούλευε καλά, αλλά για τα s10/s10+/s10e τίποτα... Παίζουν κάποιες εφαρμογές full screen caller στο playstore αλλά δεν μου πολυγεμίζουν το μάτι...
  6. Φίλε μου να σε ρωτήσω κάτι σε σχέση με τον ασύρματο φορτιστή που αγόρασες; Έχει ανεμιστηράκι από κάτω ο φορτιστής; Αν ναι, ακούγεται δυνατά; Σε ευχαριστώ πολύ!
  7. Δεν έχεις άδικο, απλά με την προσφορά που βγήκε σήμερα, παίρνει το s8 290€, και έτσι το s10e με την τιμή public, έρχεται στα 490... Αν σκεφτείς ότι στο skroutz έχει τώρα πέσει στα 617, θα είναι σαν να δίνω το s8 αλλού περίπου 130 ευρώ... Το θέμα είναι ποιά θεωρείται τίμια τιμή για ένα μεταχειρισμένο s8 με ραγισμένη οθόνη;
  8. Παιδιά καλησπέρα! Έχει κανείς εμπειρία από τις ανταλλαγές παλαιών συσκευών σε public ή vodafone? Το κινητό μου, ένα galaxy s8 έχει ραγισμένη (λίγο :p ) οθόνη αλλά είναι 100% λειτουργικό και έχω πλήρη συσκευασία κλπ. Ξέρετε αν το δέχονται για ανταλλαγή με s10?
  9. Ας κερδίσει ο καλύτερος (τυχερότερος)!!!
  10. Έρχεται 5.1.1 σύντομα...... http://www.phonearena.com/news/Samsung-France-Android-5.1.1-rollout-for-the-Samsung-Galaxy-Alpha-is-imminent_id70765
  11. Πάσχα, Πάσχα, και πάλι Πάσχα! (Αλλά ποτέ ξανά σαν το φετινό Πάσχα, το "χριστουγεννέ"! :lol::lol::lol:)
  12. Παρακαλώ όπως κερδίσω εγώ το μοναδικό αυτό δώρο! :p
×
×
  • Create New...