karanti Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 (edited) εχω μια απορια: μπορω να εχω ταξινομηση των επαφων μου κατα επωνυμο και οχι κατα ονομα, που ειναι το default ? ΥΓ εχω κανει αναβαθμιση σε 2.1 και το τηλεφωνο δεν ειναι rooted. Edited February 26, 2011 by karanti Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Κι εγώ έχω ένα πρόβλημα.... μετά την τελευταία αναβάθμιση, προσπαθώ να το προσαρτήσω στο mac , και μου βγάζει μια επιλογή που λέει απενεργοποίηση αποθηκευτικού χώρου USB. Το τηλ δεν αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή.... κάνω κάτι λάθος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arismastrokostas Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 karanti said: εχω μια απορια: μπορω να εχω ταξινομηση των επαφων μου κατα επωνυμο και οχι κατα ονομα, που ειναι το default ? ΥΓ εχω κανει αναβαθμιση σε 2.1 και το τηλεφωνο δεν ειναι rooted. Δε γίνεται αυτό δυστυχώς, μεγάλη βλακεία, ξέρω, ιδίως για business users. Γενικά δεν το υποστηρίζει και επίσημα το Android μέχρι την έκδοση 2.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_00000 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Καλησπέρα, παιδια ξερει κανεις ποιο και που είναι το αρχείο που αποθηκεύονται τα email? Για να το κάνω copy έτσι ώστε να μην τo χάσω εάν κάνω hard reset!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Να ρωτησω το pinch to zoom εχει ερθει για ολα τα Χ10 διοτι το περιμενω δυο εβδομαδες και ακομα... Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 arismastrokostas said: Δε γίνεται αυτό δυστυχώς, μεγάλη βλακεία, ξέρω, ιδίως για business users. Γενικά δεν το υποστηρίζει και επίσημα το Android μέχρι την έκδοση 2.2. δηλαδη, θα με αναγκασει να το rootαρω και να εγκαταστησω καποια αλλη rom (προφανως >2.2). υπαρχει καποια προταση απο εσας που το εχετε δοκιμασει? Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmagigr Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 (edited) Καλησπερα Εχω το εξης προβλημα Ενω ειχα εγκατεστημενο το MyPhoneExplorer και το χρησιμοποιουσα κανονικα για συνχρονισμο αρχειων μεταξυ Outlook και κινητου ξαφνικα σταματησε να λειτουργει υστερα απο μια αναβαθμιση που εκανα στο Χ10 Δεν γνωριζβ ακριβως τι αναβαθμισε η Sony Ericson Απλα μου ειπε οτι υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση για το κινητο μου και εγω την εκανα Ταυτοχρονα σταματησε να λειτουργει και το VNC που ειναι για απομακρυσμενη διαχειριση ΗΥ μεσω του κινητου Εχω κανει τα εξης 1) Απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση του MyPhoneExplorer απο τον ΗΥ και το κινητο 2) Απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση των Adb drivers 3) Διαγραφη τελειως του Sony Ericson απο το device manager και επανεγκατασταση Κατεβασα και μια εμπορικη εφαρμογη που κανει το ιδιο πραγμα με το MyPhoneExplorer και λεγεται MobilEdit αλλα ουτε και αυτη βλεπει το κινητο :wacko: Οταν συνδεω το τηλεφωνο ανοιγει κανονικα το PC Companion και το βλεπει κανονικα το κινητο Επισης ανοιγει και ο φακελλος αρχειων και βλεπω ολα τα αρχεια της καρτας του κινητου Η εκδοση που εχω τωρα ειναι η 2.1 update 1 (οπως την αναφερει το ιδιο το κινητο) Kernel Vers 2.6.29 Build 2.1.1.A.0.6 Καμμια ιδεα? Επειδη γενικα με την αναβαθμιση σε Android 2.1 dεν ειδα και τρομερες διαφορες στη πραξη υπαρχει καποιος τροπος να το επαναφερω σε 1.6 οπου ολα λειτουργουσαν καλα? Ευχαριστω Edited February 27, 2011 by bmagigr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecvas Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 karanti said: δηλαδη, θα με αναγκασει να το rootαρω και να εγκαταστησω καποια αλλη rom (προφανως >2.2). υπαρχει καποια προταση απο εσας που το εχετε δοκιμασει? Χρησιμοποίησε το MyPhoneExlorer για τον συγχρονισμό των επαφών με το τηλέφωνο. Έχει επιλογή (στην εφαρμογή του τηλεφώνου) να βλέπεις πρώτα το επώνυμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Εγω πάω για μία ακόμη αντικατάσταση πλακέτας όπως με ενημέρωσαν από το service της S.E. Για να δούμε αυτή τη φορά θα μου έρθει φτιαγμένο ή όχι... Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 kooky said: Εγω πάω για μία ακόμη αντικατάσταση πλακέτας όπως με ενημέρωσαν από το service της S.E. Για να δούμε αυτή τη φορά θα μου έρθει φτιαγμένο ή όχι... Πληρώνεις για όλη αυτή την θεσπέσια εξυπηρέτηση ή τουλάχιστον σου βγαίνει τσάμπα και έχεις μόνο την ταλαιπωρία του πήγαινε-έλα? :mad: Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_se Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 παιδια στο forum των xda-developers εχουν ανεβασει ενα dump της ρομ του xperia arc...εκει περιεχεται και ο απιθανος home launcher του arc...δοκιμαστε το!!νομιζω ειναι πολυ ανωτερος απο τον launcher pro,τον adw launcher και τον προεγκαταστημενο launcher του x10! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 nikos_se said: παιδια στο forum των xda-developers εχουν ανεβασει ενα dump της ρομ του xperia arc...εκει περιεχεται και ο απιθανος home launcher του arc...δοκιμαστε το!!νομιζω ειναι πολυ ανωτερος απο τον launcher pro,τον adw launcher και τον προεγκαταστημενο launcher του x10! Εγώ διάβαζα ότι ειναι πιο αργός, από του LP, τουλάχιστον. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arismastrokostas Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 karanti said: δηλαδη, θα με αναγκασει να το rootαρω και να εγκαταστησω καποια αλλη rom (προφανως >2.2). υπαρχει καποια προταση απο εσας που το εχετε δοκιμασει? Με custom rom δεν έχω ασχοληθεί προσωπικά, αλλά υπάρχουν κάποια phonebook apps τα οποία δίνουν δυνατότητα ταξινόμησης με επίθετο, ακόμα και στη 2.1. Όπως αυτό: https://market.android.com/details?id=com.kigate.groupy&feature=search_result nikos_se said: παιδια στο forum των xda-developers εχουν ανεβασει ενα dump της ρομ του xperia arc...εκει περιεχεται και ο απιθανος home launcher του arc...δοκιμαστε το!!νομιζω ειναι πολυ ανωτερος απο τον launcher pro,τον adw launcher και τον προεγκαταστημενο launcher του x10! Για όσους ενδιαφέρονται, εδώ έχει και περιγραφή, screenshots και οδηγίες: http://www.xperiax10.net/2011/02/27/xperia-arc-home-launcher-now-available-for-x10/ Η πλάκα είναι οτι μόλις χθες το βράδυ εγκατέστησα το Go Launcher EX και μου άρεσε πολύ, ιδίως με τα themes του!! Και σήμερα πρωί ξυπνάω και μαθαίνω οτι είναι διαθέσιμος ο επίσημος Launcher του Arc :) Τι να πρωτοδιαλέξω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Καλώς ο launcher του Arc όλο φρου φρου κι αρώματα αλλα σα τον launcher pro δεν είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 (edited) Για κανένα λόγο καλύτερος ο Launcher του Arc από ADW ή LP. Πρώτα απ' όλα δείτε το και ορθολογιστικά , πότε έκανε η SE κάτι καλύτερο από έναν 3rd party developer? :lol: Ανεξαρτήτως χιούμορ τώρα , λίγο που τον δοκίμασα κολλάει αρκετά στο scrolling και αν και έχει διάφορα καλούδια (+το ότι μόνο με αυτόν τον Launcher μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα καινούρια Widgets του Arc - Timescape Widget , PhotoWidget κλπ.) παρόλα αυτά δεν πιστεύω ότι αντικαθιστά επάξια κάποιον από τους 2 που υπάρχουν στο market. Ο ADW με την άπειρη παραμετροποίηση και τα δικά του transition effects και new icons και ο LP με τα δικά του μοναδικά widgets για FB , Twitter , Agenda , Contacts κλπ. αλλά και το ασύγκριτο smoothness είναι κλάσεις καλύτεροι για μένα. :) Edited February 28, 2011 by mr_element Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 mr_element said: Πληρώνεις για όλη αυτή την θεσπέσια εξυπηρέτηση ή τουλάχιστον σου βγαίνει τσάμπα και έχεις μόνο την ταλαιπωρία του πήγαινε-έλα? :mad: Εννοείται πως δεν πληρώνω τίποτα. Αν ήταν να πληρώνω κιόλας, δε θα ήμουν τόσο ...ήρεμη (λέμε τώρα)... Πάντως παίρνω μέρα παρά μέρα τηλέφωνο για να τους τα σπάσω κι εγώ λίγο... Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Ε , σπάσε και την οθόνη την άλλη φορά που θα τους το γυρίσεις (για την επόμενη αλλαγή πλακέτας) να είναι full extra η περιποίηση! :rolleyes: Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arismastrokostas Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Δοκίμασα χθες το βράδυ το Launcher από το arc και οφείλω να πω οτι η βελτίωση σε σχέση με αυτόν που έχει το X10 είναι τεράστια !! Μου άρεσε πολύ εμφανισιακά, ήταν πολύ πιο γρήγορος (έχω και JIT enabler όμως), και το "ταξινόμηση ανά χρήση" των εφαρμογών στο app drawer το βρήκα πολύ καλή ιδέα που δεν έχω δει σε άλλους launchers. Και φυσικά θα έχει και custom widgets. Από την άλλη, δε θα σταματήσω να χρησιμοποιώ Launcher Pro που έχω αγοράσει, ή και Go Launcher. Έχουν πολύ περισσότερες επιλογές και themes. Αλλά για το μέσο χρήστη που θα αγοράσει τα νέα μοντελάκια της SE θα είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 O Trip ξεκίνησε να βγάλει port της ROM του Arc για το x10... :cool: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11747738&postcount=1 Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtel Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 γεια σας, ποιο πρόγραμμα να εγκαταστήσω για πλοήγηση; η συσκευή χρειάζεται hack; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Δεν υπάρχει hack για την συσκευή φίλε μου. Υπάρχουν mods και διαδικασία rooting , περισσότερα θα δεις διαβάζοντας. Για πρόγραμμα πλοήγησης προτείνω το Aura ή το Navigon , έχουν free trials στο Android Market για κάποιες μέρες και μετά τα αγοράζεις! Δοκίμασε να δεις ποιο σε βολεύει. :) Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtel Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 mr_element said: Δεν υπάρχει hack για την συσκευή φίλε μου. Υπάρχουν mods και διαδικασία rooting , περισσότερα θα δεις διαβάζοντας. Για πρόγραμμα πλοήγησης προτείνω το Aura ή το Navigon , έχουν free trials στο Android Market για κάποιες μέρες και μετά τα αγοράζεις! Δοκίμασε να δεις ποιο σε βολεύει. :) και που θα διαβάσω για τα mods,rooting; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arismastrokostas Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 mr_element said: Δεν υπάρχει hack για την συσκευή φίλε μου. Υπάρχουν mods και διαδικασία rooting , περισσότερα θα δεις διαβάζοντας. Για πρόγραμμα πλοήγησης προτείνω το Aura ή το Navigon , έχουν free trials στο Android Market για κάποιες μέρες και μετά τα αγοράζεις! Δοκίμασε να δεις ποιο σε βολεύει. :) Το Navigon δεν έχει free trial πια. Γενικά δε μπορείς να το αγοράσεις από Ελλάδα με επίσημο τρόπο γιατί η αγορά γίνεται μόνο μέσω Market. Δοκίμασε το Aura και το Ndrive που έχουν free trial. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 arismastrokostas said: Το Navigon δεν έχει free trial πια. Γενικά δε μπορείς να το αγοράσεις από Ελλάδα με επίσημο τρόπο γιατί η αγορά γίνεται μόνο μέσω Market. Δοκίμασε το Aura και το Ndrive που έχουν free trial. Μια χαρα μπορείς αν κάνεις root το κινητό σου και χρησιμοποιήσεις Market Enabler ή αντίστοιχο πρόγραμμα. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 (edited) μια βοηθεια: εχω εγκαταστησει το xRecovery και δεν ξερω πως λειτουργει :( μπορειτε να βοηθησετε? EDIT: Προφανως δεν ειχα rootαρει, γι αυτο δεν ετρεχε το xRecovery. Ξαναμπηκα σε διαδικασια root με το UniversalAdroot κξαι εγκατεστησα (...και λειτουργησε) τελικα το xRecovery. Ετσι εστησα και το JiT (αυτος ηταν ο καϋμος). Σημαντικη διαφορα στις επιδοσεις.... Edited March 3, 2011 by karanti Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts