Eosphoros Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 @Eosphoros Πάρε και το σχετικό νόμο για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο! ;) Ωραίος!Ευχαριστώ πολύ.:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arismastrokostas Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Καλημέρα. Ευχαριστούμε freco για το κατατοπιστικό guide. Σε εμένα πάντως άνθρακες ο θυσαυρός, δεν κάνει κάτι καινούριο ούτε στο Mediascape (φωτογραφίες), ούτε στο browser, ούτε στο google maps (αλλά δε δοκίμασα το google earth). Έχω τη γνήσια ROM (2.0.2.A.0.24) που έλαβα στην Ελλάδα την περασμένη εβδμοάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saoulos Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Δουλέυει σε 3rd party εφαρμογές κυρίως σε πρώτη φάση. Χθες το βράδυ δοκίμασα και δουλεύουν opera mobile και just pictures. Έτσι κάλυψα για αρχή 2 βασικές ανάγκες. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=921302 Στο παραπάνω link υπάρχει μια διαδικασία για να δουλέψει με όλες τις εφαρμογές που υποστηρίζουν multitouch. ΠΧ google maps πλεον δουλεύει, αλλά δε το έψαξα παραπάνω. Mediascape όχι αλλά δεν είναι, ακόμα τουλάχιστον φτιαγμένο για να το υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) Δουλέυει σε 3rd party εφαρμογές κυρίως σε πρώτη φάση. Χθες το βράδυ δοκίμασα και δουλεύουν opera mobile και just pictures. Έτσι κάλυψα για αρχή 2 βασικές ανάγκες. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=921302 Στο παραπάνω link υπάρχει μια διαδικασία για να δουλέψει με όλες τις εφαρμογές που υποστηρίζουν multitouch. ΠΧ google maps πλεον δουλεύει, αλλά δε το έψαξα παραπάνω. Mediascape όχι αλλά δεν είναι, ακόμα τουλάχιστον φτιαγμένο για να το υποστηρίζει. Ναι η γνωστή μας Lillifee[/member] έδωσε πάλι ρέστα με αυτό της το ποστ στους xda!! Σάλος λέμε!! Δουλεύουν επίσης σίγουρα και οι περισσότεροι browsers ακόμα και ο default...! Edited January 20, 2011 by mr_element Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) Ναι η γνωστή μας Lileefee[/member] έδωσε πάλι ρέστα με αυτό της το ποστ στους xda!! Σάλος λέμε!! Δουλεύουν επίσης σίγουρα και οι περισσότεροι browsers ακόμα και ο default...! Να ναι καλά η νεράιδα μας που βρηκε λύση πάλι :) Δε μου δουλεύει ο dolphin και ενα χαζο παιχνιδι που έχω το carrier2d μάλιστα το είχα κρατήσει εδω και αρκετό καιρό για να δοκιμάσω το ΜΤ αλλα ούτε DT δεν είναι τελικά WTF ρε SE να σε πάρει και να σε σηκώσει :lol::lol::lol: EDIT : δουλεύει ο dolphin μετα απο επανεκκίνηση Edited January 20, 2011 by Sotarts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) Ναι η γνωστή μας Lillifee[/member] έδωσε πάλι ρέστα με αυτό της το ποστ στους xda!! Σάλος λέμε!! Δουλεύουν επίσης σίγουρα και οι περισσότεροι browsers ακόμα και ο default...! Να ναι καλά η νεράιδα μας που βρηκε λύση πάλι :) Δε μου δουλεύει ο dolphin και ενα χαζο παιχνιδι που έχω το carrier2d μάλιστα το είχα κρατήσει εδω και αρκετό καιρό για να δοκιμάσω το ΜΤ αλλα ούτε DT δεν είναι τελικά WTF ρε SE να σε πάρει και να σε σηκώσει :lol::lol::lol: EDIT : δουλεύει ο dolphin μετα απο επανεκκίνηση Επιβεβαιώνω ότι δουλεύει και στον Miren! :happy: Μπορείτε να τεστάρετε το DT με την εφαρμογή Multitouch Tester, δωρεάν από το Market. ;) Επίσης, έφτιαξα έναν αναλυτικό οδηγό στα Ελληνικά, για όποιον ενδιαφέρεται για την όλη διαδικασία. ;) Edited January 20, 2011 by Lillifee Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peskaimena Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Εχω και γω xperia mini και εχω προβλημα με τα μηνυματα..σε μια συζητηση εχει απειρα μηνυματα και κολλαει απιστευτα!ομως θελω να κρατησω πολλα απο αυτα και ειναι πολυ χρονοβορα διαδικασια να σβησω ενα ενα τα υπολοιπα..τι να κανω??μπορω να κρατησω back up με καποιο τροπο?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosf1234 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Διάβασα αρκετές από τις σελίδες αυτού του forum Συγνώμη αν δεν ειμαι στο σωστό forum αλλά μόλις χθες αγόρασα το Χ10 (το μεγάλο). Εγκατέστησα το Igo και το πρόβλημα που έχω είναι ότι το εμφανίζει στο 1/6 της οθόνης πάνω αριστερά. Η έκδοση είναι iGo_Android_139242(320x240)240x320. Όσο προσπάθησα προχωράει στο μενού, ρυθμήσεις κ.λπ. αλλά επειδή δεν μπορω να πατήσω το ανάλογο κοθμπι δεν το προχώρησα παρακάτω. Αν το εμφανίσει σ όλη την οθόνη τότε θα δω και τι γίνεται πιο κάτω. Υπαρχει λύση? Τι ανάλυση να βάλω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Η έκδοση του iGO για to Χ10 λέγεται MotoNav. Το iGO είναι για μικρές αναλύσεις οθόνης. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Πριν λίγο έλαβα μήνυμα αναβάθμισης μέσο Pc Companion ειναι μαλλον για το ΜΤ ασε δε την ξαναπατάω δε θελω να χάσω παλι το root :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arismastrokostas Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Ευχαριστώ τους freco και Lillifee για τους οδηγούς τους! Δουλεύει και σε εμένα τώρα. Κάτι είχα κάνει λάθως προφανώς το πρωί από τη βιασύνη μου στη δουλειά. Πολλές δαχτυλιές στην οθόνη όμως αυτό το νέο σύστημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arismastrokostas Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) Πριν λίγο έλαβα μήνυμα αναβάθμισης μέσο Pc Companion ειναι μαλλον για το ΜΤ ασε δε την ξαναπατάω δε θελω να χάσω παλι το root :cry: Όντως, και σε μένα ήρθε ειδοποίηση αναβάθμισης, τι να είν' τούτο πάλι ;; Μπρρρρ.. Ααα, επειδή άλλαξε το kernel.sin "μπερδεύεται" και μας βγάζει μήνυμα για update. Ουσιαστικά θα επαναφέρει τη μαμά 2.0.2.Α.0.24. Edited January 20, 2011 by arismastrokostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovision Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 http://androidforums.com/sony-ericsson-xperia-x10/262233-sony-ericsson-ships-9-million-xperia-handsets-2010-a.html Είμαστε πολλοί τελικά! Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 http://androidforums.com/sony-ericsson-xperia-x10/262233-sony-ericsson-ships-9-million-xperia-handsets-2010-a.html Είμαστε πολλοί τελικά! Ομολογουμένως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Ευχαριστώ τους freco και Lillifee για τους οδηγούς τους! Δουλεύει και σε εμένα τώρα. Κάτι είχα κάνει λάθως προφανώς το πρωί από τη βιασύνη μου στη δουλειά. Πολλές δαχτυλιές στην οθόνη όμως αυτό το νέο σύστημα :) και η πρώτη μου δοκιμή μετά τις οδηγίες το βίντεο με αθλητική υπόκρουση... Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosf1234 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Ευχαριστώ Δεν μεγάλωνε με τίποτα Θα το δοκιμάσω Εχουμε κάτι για χάρτη Ελλάδας στο ndrive? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xterm Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Πολύ σύντομα θα είναι stable και η 2.3 μιας και τα παιδιά στο xda κανουν πολύ καλή δουλειά. Επίσης κάποια άκρη βγάζουν και οι devs που ασχολούνται με το bootloader. Σταματήστε να παρακαλάτε την SE και δώστε κανά φράγκο στα παιδιά στο xda. Παράθεση Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Πολύ σύντομα θα είναι stable και η 2.3 2.3??? Το ψάχνω αλλά δεν! 2.2. εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redbill80 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 2.3??? Το ψάχνω αλλά δεν! 2.2. εννοείς? κοιτα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=911364 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Wow ένα respect μάλλον είναι πολύ λίγο! Αυτοί οι τύποι θα βγάλουν και δικό τους smartphone σε λίγο! Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Εχω και γω xperia mini και εχω προβλημα με τα μηνυματα..σε μια συζητηση εχει απειρα μηνυματα και κολλαει απιστευτα!ομως θελω να κρατησω πολλα απο αυτα και ειναι πολυ χρονοβορα διαδικασια να σβησω ενα ενα τα υπολοιπα..τι να κανω??μπορω να κρατησω back up με καποιο τροπο?:( Καλώς ήρθες! Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3376122#post3376122 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Όντως, και σε μένα ήρθε ειδοποίηση αναβάθμισης, τι να είν' τούτο πάλι ;; Μπρρρρ.. Ααα, επειδή άλλαξε το kernel.sin "μπερδεύεται" και μας βγάζει μήνυμα για update. Ουσιαστικά θα επαναφέρει τη μαμά 2.0.2.Α.0.24. Τελικά αυτό που λες γίνεται είναι η 0,24 και την βγάζει συνέχεια , οπότε αναβάθμιση μόνο μέσω XDA . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peskaimena Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Καλώς ήρθες! Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3376122#post3376122 Ευχαριστω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Ρε παιδια εμενα μου βγαζει μονο flash δεν μου εχει την επιλογη connect το x10flashtool .:( Τι κανω λαθος????? Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Μήπως κατέβασες το 0.2.4? Αυτή δεν την έχω δοκιμάσει. Μέχρι χτες ήταν η 0.2.3 και είχε τέτοια επιλογή. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts