Jump to content

Saoulos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Saoulos

  • Ημ. Γέννησης 11/07/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Saoulos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Ναι για τα μηνύματα το ήξερα. Αλλά δε με πολυενοχλεί. Τι εννοείς δε σε ειδοποιεί; Thx κιολας για τη γρήγορη απάντηση.
  2. Έχει δοκιμάσει κανείς στο Χ10i να βάλει Cosmote 2in1(2 τηλέφωνα σε μία SIM) ή έστω από κάποια άλλη εταιρία; Οι γραμμές γυρίζουν εύκολα(πως); Το σημαντικότερο γυρίζουν γρήγορα; Δε με νοιάζει να το γυρίζω όλη την ώρα στη 2η αλλά μου τη σπάει να θέλει και επανεκκίνηση.
  3. Ενα like στον Traffic Counter.
  4. Δουλέυει σε 3rd party εφαρμογές κυρίως σε πρώτη φάση. Χθες το βράδυ δοκίμασα και δουλεύουν opera mobile και just pictures. Έτσι κάλυψα για αρχή 2 βασικές ανάγκες. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=921302 Στο παραπάνω link υπάρχει μια διαδικασία για να δουλέψει με όλες τις εφαρμογές που υποστηρίζουν multitouch. ΠΧ google maps πλεον δουλεύει, αλλά δε το έψαξα παραπάνω. Mediascape όχι αλλά δεν είναι, ακόμα τουλάχιστον φτιαγμένο για να το υποστηρίζει.
  5. Εγώ που εβαλα πάντως τη 2.1 απο τη πρώτη στιγμή(με Nordic). Δε μου εβγαλε αναβάθμιση. Επιδιόρθωση πάτησα και το πήρε. Αν δε φοβάστε δοκιμάστε. (BackUps πρώτα).
  6. Να ρωτήσω γιατί σε μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα δε βρήκα κατι. Τι διαφορά έχει η donate version με την απλή;
  7. Οχι οχι, μη μπερδευεσε, απλά ποσταραμε σχεδόν ταυτόχρονα, για το δικό μου έλεγα. Συμπλήρωνα ένα προηγούμενό μου ποστ. 2.1 rooted με oneclick root αλλά απ΄το pc
  8. Παιδιά θετικές οι πρώτες εντυπώσεις απο 2.1 , τώρα που το σετταρισα κιολας (τα βασικα δλδ).
  9. Ναι το είδα και στα σχόλια της εφαρμογής. Η προηγούμενη έκδοση που είχα δοκιμάσει δε μπορούσε. Ευχαριστώ.
  10. Tο δοκίμασα και εγώ. Είναι πράγματι μπέρδεμα. Προσοχή σε όποιον το επιχειρήσει. Και εγώ πιστεύω ότι είναι πιο γρήγορο και είναι πολύ νωρίς για να το πω αλλά έχω την αίσθηση ότι θα τα πηγαίνει καλύτερα με το θέμα της μπαταρίας. Το μόνο σοβαρό πρόβλημα που έχω εντοπίσει ως τώρα είναι τα ακουστικά. Αλλά δεν έχω όρεξη να το ψάξω περεταίρω. Χρησιμοποιώ τo bluetooth-radio της SE γενικώς.
  11. Exo to Red Alert 2, opos kai to yuri's revenge gnisio. Me to gnisio serial mporo na ftiakso 2 nicknames ta opoia na leitourgoun kai ta 2 tautoxrona sto internet (gia multiplayer leo), h tha poun oti kano binia kai tha me bannisoun? Euxaristo!
×
×
  • Create New...