Jump to content

Sony Ericsson Xperia X10

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα.

Ευχαριστούμε freco για το κατατοπιστικό guide.

Σε εμένα πάντως άνθρακες ο θυσαυρός, δεν κάνει κάτι καινούριο ούτε στο Mediascape (φωτογραφίες), ούτε στο browser, ούτε στο google maps (αλλά δε δοκίμασα το google earth).

Έχω τη γνήσια ROM (2.0.2.A.0.24) που έλαβα στην Ελλάδα την περασμένη εβδμοάδα.

Δουλέυει σε 3rd party εφαρμογές κυρίως σε πρώτη φάση.

Χθες το βράδυ δοκίμασα και δουλεύουν opera mobile και just pictures.

Έτσι κάλυψα για αρχή 2 βασικές ανάγκες.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=921302

Στο παραπάνω link υπάρχει μια διαδικασία για να δουλέψει με όλες τις εφαρμογές που υποστηρίζουν multitouch.

ΠΧ google maps πλεον δουλεύει, αλλά δε το έψαξα παραπάνω.

Mediascape όχι αλλά δεν είναι, ακόμα τουλάχιστον φτιαγμένο για να το υποστηρίζει.

Δουλέυει σε 3rd party εφαρμογές κυρίως σε πρώτη φάση.

Χθες το βράδυ δοκίμασα και δουλεύουν opera mobile και just pictures.

Έτσι κάλυψα για αρχή 2 βασικές ανάγκες.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=921302

Στο παραπάνω link υπάρχει μια διαδικασία για να δουλέψει με όλες τις εφαρμογές που υποστηρίζουν multitouch.

ΠΧ google maps πλεον δουλεύει, αλλά δε το έψαξα παραπάνω.

Mediascape όχι αλλά δεν είναι, ακόμα τουλάχιστον φτιαγμένο για να το υποστηρίζει.

Ναι η γνωστή μας Lillifee[/member] έδωσε πάλι ρέστα με αυτό της το ποστ στους xda!! Σάλος λέμε!!

Δουλεύουν επίσης σίγουρα και οι περισσότεροι browsers ακόμα και ο default...!

Edited by mr_element
Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo)

Ναι η γνωστή μας Lileefee[/member] έδωσε πάλι ρέστα με αυτό της το ποστ στους xda!! Σάλος λέμε!!

Να ναι καλά η νεράιδα μας που βρηκε λύση πάλι :)

Δε μου δουλεύει ο dolphin και ενα χαζο παιχνιδι που έχω το carrier2d μάλιστα το είχα κρατήσει εδω και αρκετό καιρό για να δοκιμάσω το ΜΤ αλλα ούτε DT δεν είναι τελικά WTF ρε SE να σε πάρει και να σε σηκώσει :lol::lol::lol:

EDIT : δουλεύει ο dolphin μετα απο επανεκκίνηση

Edited by Sotarts

Ναι η γνωστή μας Lillifee[/member] έδωσε πάλι ρέστα με αυτό της το ποστ στους xda!! Σάλος λέμε!!

Να ναι καλά η νεράιδα μας που βρηκε λύση πάλι :)

Δε μου δουλεύει ο dolphin και ενα χαζο παιχνιδι που έχω το carrier2d μάλιστα το είχα κρατήσει εδω και αρκετό καιρό για να δοκιμάσω το ΜΤ αλλα ούτε DT δεν είναι τελικά WTF ρε SE να σε πάρει και να σε σηκώσει :lol::lol::lol:

EDIT : δουλεύει ο dolphin μετα απο επανεκκίνηση

Επιβεβαιώνω ότι δουλεύει και στον Miren! :happy:

Μπορείτε να τεστάρετε το DT με την εφαρμογή Multitouch Tester, δωρεάν από το Market. ;)

Επίσης, έφτιαξα έναν αναλυτικό οδηγό στα Ελληνικά, για όποιον ενδιαφέρεται για την όλη διαδικασία. ;)

Edited by Lillifee

iRiD@k!

FB | Twitter | Email

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω και γω xperia mini και εχω προβλημα με τα μηνυματα..σε μια συζητηση εχει απειρα μηνυματα και κολλαει απιστευτα!ομως θελω να κρατησω πολλα απο αυτα και ειναι πολυ χρονοβορα διαδικασια να σβησω ενα ενα τα υπολοιπα..τι να κανω??μπορω να κρατησω back up με καποιο τροπο?:(

Διάβασα αρκετές από τις σελίδες αυτού του forum

Συγνώμη αν δεν ειμαι στο σωστό forum αλλά μόλις χθες αγόρασα το Χ10 (το μεγάλο). Εγκατέστησα το Igo και το πρόβλημα που έχω είναι ότι το εμφανίζει στο 1/6 της οθόνης πάνω αριστερά. Η έκδοση είναι iGo_Android_139242(320x240)240x320. Όσο προσπάθησα προχωράει στο μενού, ρυθμήσεις κ.λπ. αλλά επειδή δεν μπορω να πατήσω το ανάλογο κοθμπι δεν το προχώρησα παρακάτω. Αν το εμφανίσει σ όλη την οθόνη τότε θα δω και τι γίνεται πιο κάτω. Υπαρχει λύση? Τι ανάλυση να βάλω?

Ευχαριστώ

Η έκδοση του iGO για to Χ10 λέγεται MotoNav. Το iGO είναι για μικρές αναλύσεις οθόνης.
Κωνσταντίνος

Πριν λίγο έλαβα μήνυμα αναβάθμισης μέσο Pc Companion ειναι μαλλον για το ΜΤ ασε δε την ξαναπατάω δε θελω να χάσω παλι το root :cry:

Ευχαριστώ τους freco και Lillifee για τους οδηγούς τους!

Δουλεύει και σε εμένα τώρα. Κάτι είχα κάνει λάθως προφανώς το πρωί από τη βιασύνη μου στη δουλειά.

Πολλές δαχτυλιές στην οθόνη όμως αυτό το νέο σύστημα :)

Πριν λίγο έλαβα μήνυμα αναβάθμισης μέσο Pc Companion ειναι μαλλον για το ΜΤ ασε δε την ξαναπατάω δε θελω να χάσω παλι το root :cry:

Όντως, και σε μένα ήρθε ειδοποίηση αναβάθμισης, τι να είν' τούτο πάλι ;; Μπρρρρ..

Ααα, επειδή άλλαξε το kernel.sin "μπερδεύεται" και μας βγάζει μήνυμα για update. Ουσιαστικά θα επαναφέρει τη μαμά 2.0.2.Α.0.24.

Edited by arismastrokostas

Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.

Ομολογουμένως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Ευχαριστώ τους freco και Lillifee για τους οδηγούς τους!

Δουλεύει και σε εμένα τώρα. Κάτι είχα κάνει λάθως προφανώς το πρωί από τη βιασύνη μου στη δουλειά.

Πολλές δαχτυλιές στην οθόνη όμως αυτό το νέο σύστημα :)

και η πρώτη μου δοκιμή μετά τις οδηγίες

το βίντεο με αθλητική υπόκρουση...

sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9

pEtEr

Πολύ σύντομα θα είναι stable και η 2.3 μιας και τα παιδιά στο xda κανουν πολύ καλή δουλειά.

Επίσης κάποια άκρη βγάζουν και οι devs που ασχολούνται με το bootloader.

Σταματήστε να παρακαλάτε την SE και δώστε κανά φράγκο στα παιδιά στο xda.

Galaxy Nexus

Wow ένα respect μάλλον είναι πολύ λίγο! Αυτοί οι τύποι θα βγάλουν και δικό τους smartphone σε λίγο! Thanks!

Εχω και γω xperia mini και εχω προβλημα με τα μηνυματα..σε μια συζητηση εχει απειρα μηνυματα και κολλαει απιστευτα!ομως θελω να κρατησω πολλα απο αυτα και ειναι πολυ χρονοβορα διαδικασια να σβησω ενα ενα τα υπολοιπα..τι να κανω??μπορω να κρατησω back up με καποιο τροπο?:(

Καλώς ήρθες!

Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3376122#post3376122

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Όντως, και σε μένα ήρθε ειδοποίηση αναβάθμισης, τι να είν' τούτο πάλι ;; Μπρρρρ..

Ααα, επειδή άλλαξε το kernel.sin "μπερδεύεται" και μας βγάζει μήνυμα για update. Ουσιαστικά θα επαναφέρει τη μαμά 2.0.2.Α.0.24.

Τελικά αυτό που λες γίνεται είναι η 0,24 και την βγάζει συνέχεια , οπότε αναβάθμιση μόνο μέσω XDA .

Ρε παιδια εμενα μου βγαζει μονο flash δεν μου εχει την επιλογη connect το x10flashtool .:( Τι κανω λαθος?????
DESIRE S 2.3.3 :p

Μήπως κατέβασες το 0.2.4? Αυτή δεν την έχω δοκιμάσει. Μέχρι χτες ήταν η 0.2.3 και είχε τέτοια επιλογή.
Κωνσταντίνος

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X10