costasp Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Ενω η οθονη ειναι κλειδωμενη πιανεις το σχεδιο απο την πανω ακρη του και το γυρνας απο την δεξια μερια! Τοσο απλο! :) Δεν υπάρχεις! Χίλια ευχαριστώ :) Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Δεν υπάρχεις! Χίλια ευχαριστώ :) Σε συμπαθησα επειδη εχεις iphone και παρ'ολα αυτα πηρες και Χ10 :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ , ΤΟ ΤΗΛ ΓΡΑΦΕΙ ΕΚΔΟΣΗ FIRMWARE 1.6 KAI ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ R2BA023.EINAI ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ????? Ναι μια χαρα τα πηγες , το 1,6 ειναι το λειτουργικο android και το 23 ειναι η αναβάθμιση που έκανες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotaki Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foibos Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Ρε παιδια γιατι ενω εκανα αναβαθμιση χθες με πηγε στο 20 και σημερα λετε για 23; ξαναδοκιμασα και μου λεει οτι εχω την πιο προσφατη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Ρε παιδια γιατι ενω εκανα αναβαθμιση χθες με πηγε στο 20 και σημερα λετε για 23; ξαναδοκιμασα και μου λεει οτι εχω την πιο προσφατη! Τι να πούμε και εμείς που έχουμε την 14 και μας λέει ότι έχουμε την πιο πρόσφατη;;;;;;:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Μιας και ερωτήθηκε το δικό μου πήγε στην 023 και στο κουτί γράφει EL,BG,RO.. Πάντως στο ακουστικό καμία διαφορά :( Καμιά εφαρμογούλα που να δίνει db μήπως έχει ανακαλύψει κανείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Μιας και ερωτήθηκε το δικό μου πήγε στην 023 και στο κουτί γράφει EL,BG,RO.. Πάντως στο ακουστικό καμία διαφορά :( Καμιά εφαρμογούλα που να δίνει db μήπως έχει ανακαλύψει κανείς Φτιάχνουν μια στους XDA αλλά ακόμα είναι νωρίς. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Φτιάχνουν μια στους XDA αλλά ακόμα είναι νωρίς. Πάντως αν για κάτι ψευτοαναβαθμίσεις έχουμε ενθουσιαστεί και γράφουμε τόσες σελίδες, φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν περάσει η 2.1 και έρθει και μια γερή και ουσιαστική αναβάθμιση.....ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Τι να πούμε και εμείς που έχουμε την 14 και μας λέει ότι έχουμε την πιο πρόσφατη;;;;;;:X Μάλλον έχουμε την καταραμένη έκδοση :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 λεω να αρχισω τους πειραματισμους. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=714288 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 λεω να αρχισω τους πειραματισμους. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=714288 Ελπίζω αν δεν σου βγούν να μην αρχίσεις να κάνεις ότι λεει και το όνομά σου:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Ελπίζω αν δεν σου βγούν να μην αρχίσεις να κάνεις ότι λεει και το όνομά σου:lol: φορμαρισμα μετα και παλι απο την αρχη .Χρονο θελω και χρονο δεν εχω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 λεω να αρχισω τους πειραματισμους. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=714288 Βάλε κανένα screenshot όταν ξεκινήσεις να δούμε τι πέτυχες. :lol: Εγώ περιμένω καμιά custom rom πρώτα, αλλά θα περιμένω πολύ απ΄ότι φαίνεται.:shifty: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Μόλις πέρασα την R2BA023 rooted! :dance: Προηγουμένως, είχα την R2BA020 rooted. Ακολούθησα τα βήματα από την αρχή (debranding-flash-root) και το τηλέφωνο φυσικά επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. ΑΛΛΑ όλη αυτή η διαδικασία μου έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσω κάποια Backup Apps που λένε ότι επαναφέρουν το τηλέφωνο ακριβώς στην κατάσταση που ήταν πριν το flash μιας νέας ROM. Πριν λοιπόν ξεκινήσω τη διαδικασία πήρα full backup με 4 τρόπους: 1. με το Titanium Backup Pro 2. MyBackup Pro 3. μέσω της εφαρμογής που πρόσθεσε η SE στην R2BA020 Μετά την αναβάθμιση και το rooting, εγκατέστησα ξανά το Titanium και έκανα restore. Μέσα σε 5 λεπτά το τηλέφωνο ήταν όπως πριν! Προς μεγάλη μου έκπληξη, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα άλλο, παρά μόνο να απεγκαταστήσω εκ νέου κάποια system apps (moxier, κτλ). Και κυριότερο, όλες οι εφαρμογές που είχα πριν ήταν πάλι εκεί, με όλα τα αποθηκεύμενα δεδομένα τους και το market link τους. Ο λόγος που πήρα backup και με το MyBackup Pro είναι ότι κάποιοι έχουν αναφέρει ότι το Titanium τους κάνει force-close κατά το restore, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να επαναφέρουν τα δεδομένα τους. Οπότε, είπα να πειραματιστώ και να δω τι θα γίνει. Όλα καλά τελικά! Αλλά αν θέλει κάποιος να επιχειρήσει full backup και restore, καλό είναι να έχει 1-2 εναλλακτικές, ειδικά για σημαντικά δεδομένα. ;) Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Παιδια εγω παλεψα για την αναβαθμιση (εχω την 14) κ κλασσικα δεν εχει τιποτα ουτε κ για μενα....!! Ασχετο αλλα προσπαθω να βρω το eagle eyes (iphone app) για το κινητο μας κ τιποτα, μηπως το "εχει παρει" πουθενα το ματι σας...?? Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 ... Ασχετο αλλα προσπαθω να βρω το eagle eyes (iphone app) για το κινητο μας κ τιποτα, μηπως το "εχει παρει" πουθενα το ματι σας...?? Δεν υπάρχει για android ακόμα http://www.avtech.com.tw/eagleeyes/en/soft_5.htm Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Πάντως ύστερα από 10 ημέρες που έχω το τηλέφωνο με τις αλλεπάληλες φορτίσεις και ειδικά μετά την καινούργια έκδοση, έχω δει θεαματικότατη βελτίωση στην μπαταρία, άξια του ονόματος της εταιρείας. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Μόλις πέρασα την R2BA023 rooted! :dance: Προηγουμένως, είχα την R2BA020 rooted. Ακολούθησα τα βήματα από την αρχή (debranding-flash-root) και το τηλέφωνο φυσικά επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. ΑΛΛΑ όλη αυτή η διαδικασία μου έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσω κάποια Backup Apps που λένε ότι επαναφέρουν το τηλέφωνο ακριβώς στην κατάσταση που ήταν πριν το flash μιας νέας ROM. Πριν λοιπόν ξεκινήσω τη διαδικασία πήρα full backup με 4 τρόπους: 1. με το Titanium Backup Pro 2. MyBackup Pro 3. μέσω της εφαρμογής που πρόσθεσε η SE στην R2BA020 Μετά την αναβάθμιση και το rooting, εγκατέστησα ξανά το Titanium και έκανα restore. Μέσα σε 5 λεπτά το τηλέφωνο ήταν όπως πριν! Προς μεγάλη μου έκπληξη, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα άλλο, παρά μόνο να απεγκαταστήσω εκ νέου κάποια system apps (moxier, κτλ). Και κυριότερο, όλες οι εφαρμογές που είχα πριν ήταν πάλι εκεί, με όλα τα αποθηκεύμενα δεδομένα τους και το market link τους. Ο λόγος που πήρα backup και με το MyBackup Pro είναι ότι κάποιοι έχουν αναφέρει ότι το Titanium τους κάνει force-close κατά το restore, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να επαναφέρουν τα δεδομένα τους. Οπότε, είπα να πειραματιστώ και να δω τι θα γίνει. Όλα καλά τελικά! Αλλά αν θέλει κάποιος να επιχειρήσει full backup και restore, καλό είναι να έχει 1-2 εναλλακτικές, ειδικά για σημαντικά δεδομένα. ;) Τα 2 πρώτα δουλεύουν μόνο με rooted συσκευές και η εφαρμογή της μαμάς SE δεν υποστιρίζει επαναφορά εφαρμογών σωστά? Πάντως αφού έχεις όρεξη και το κατέχεις το άθλημα, δεν ψήνεσαι να φτιάξεις καμιά εφαρμογούλα?! Με το αζημίωτο πάντα φυσικά! Κανά καλό πληκτρολόγιο π.χ., που να συνδυάζει τα καλά από όλα τα υπόλοιπα?! Το 1/3 από δω να κάνουμε testing θα βγει που θα πάει! Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Άσχετο...πλέον με το handcent όταν έρχεται μήνυμα δεν αναβοσβήνει το λαμπάκι αλλά μένει μόνιμα μπλέ σωστά;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
css03079 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Γειά σας. Αντιμετοπίζει κανείς πρόβλημα σύνδεσης σε wifi? Παράθεση http://www.pas.gr/new/images/stories/teams/pas2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Τα 2 πρώτα δουλεύουν μόνο με rooted συσκευές και η εφαρμογή της μαμάς SE δεν υποστιρίζει επαναφορά εφαρμογών σωστά? Ναι, ναι, πολύ σωστά! :) Sorry που δεν ήταν σαφές στο πρώτο μου post ότι μιλούσα για αναβάθμιση από rooted σε rooted! :O Πάντως αφού έχεις όρεξη και το κατέχεις το άθλημα, δεν ψήνεσαι να φτιάξεις καμιά εφαρμογούλα?! Με το αζημίωτο πάντα φυσικά! Κανά καλό πληκτρολόγιο π.χ., που να συνδυάζει τα καλά από όλα τα υπόλοιπα?! Το 1/3 από δω να κάνουμε testing θα βγει που θα πάει! (Θα) έχεις pm! :lol: Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arismastrokostas Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Γειά σας. Αντιμετοπίζει κανείς πρόβλημα σύνδεσης σε wifi? Εγώ όταν το πρωτοπήρα δε συνδεόταν με τίποτα στο router μου! Ανακάλυψα οτι έχει bug και δε συνδέεται αν έχεις ρυθμίσει το wi-fi να εκπέμπει στο κανάλι 13. Το γύρισα στο 11 που είναι και το default για τα περισσότερα routers και έπαιξε. Μπορεί να είναι αυτό το πρόβλημά σου (αλλά μπορεί και όχι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
css03079 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 (edited) Εγώ όταν το πρωτοπήρα δε συνδεόταν με τίποτα στο router μου! Ανακάλυψα οτι έχει bug και δε συνδέεται αν έχεις ρυθμίσει το wi-fi να εκπέμπει στο κανάλι 13. Το γύρισα στο 11 που είναι και το default για τα περισσότερα routers και έπαιξε. Μπορεί να είναι αυτό το πρόβλημά σου (αλλά μπορεί και όχι). βασικά δεν είναι από δικό μου router αλλά από free wifi σε πανεπιστήμιο οπότε δεν έχω πρόσβαση σε ρυθμίσεις. Ευχαριστώ για την απάντηση. Edited July 9, 2010 by css03079 Παράθεση http://www.pas.gr/new/images/stories/teams/pas2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Άσχετο...πλέον με το handcent όταν έρχεται μήνυμα δεν αναβοσβήνει το λαμπάκι αλλά μένει μόνιμα μπλέ σωστά;;;; Αναβει μονιμα αναλογα στο χρωμα που θα επιλεξεις εσυ... Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts