Jump to content

double_k

Members
  • Δημοσιεύσεις

    405
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by double_k

  1. Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία! Καλές γιορτές και με το καλό ο νέος χρόνος με υγεία και ότι ποθεί ο καθένας! Συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε!
  2. Το να την κράζεις καλά κάνεις, μαζί σου. Αλλά το να λες στους άλλους να μην αγοράσουν μια συσκευή που δεν κυκλοφόρησε καν στην αγορά γιατί δεν θα έχει υποστήριξη όπως το Χ10 που ακριβώς το βασίζεις και πως το δικαιολογείς??? Δεν νομίζω να έχεις μαντικές ικανότητες έτσι?! Μην χάνουμε το δίκαιο μας παιδιά, έλεος! Κι εγώ σε κάθε ερωτηματολόγιο της SONY που μου έστελναν έγραφα για τον 1 χρόνο εγγύηση που είχαν και τους την έλεγα, μέχρι που κάποια στιγμή την έκαναν 2 χρόνια, μετά ασφαλώς τα τόσα που άκουσαν από πολύ κόσμο. Αλλά είναι εντελώς διαφορετικό από το να βγαίνω και να λέω παντού μην αγοράζεται τα προϊόντα.
  3. Δεν νομίζω ότι χάθηκαν, απλά δεν τις βλέπεις. Στις "Επαφές" πάνω αριστερά όταν πατήσεις το εικονίδιο με τα 3 πρόσωπα έχεις μήπως επιλέξει κάποιο από τα φιλτραρίσματα?? Εάν ναι κάνε αποεπιλογή κ δες εάν επανήλθαν. Πιο κάτω στο "Εμφάνιση επαφών" στο "Επαφή τηλεφώνου" είναι επιλεγμένο το "Όλες οι επαφές"? Δες τα λίγο αυτά πιθανότατα είναι από εκεί. :)
  4. Πήγαινε Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί & συγχρονισμός > Προσθήκη λογαριασμού > Sony Ericsson Sync (Με ενεργό wifi κτλ) Δώσε τα στοιχεία που είχες για το site της SE και κάνε επαναφορά.;)
  5. Το εικονίδιο λέγεται "Backup και επαναφορά" σίγουρα δεν υπάρχει? Το έχουν αναβαθμίσει κιόλας. Πάντως κι εγώ με Gmail και Sms Backup & Restore δούλεψα.
  6. Τώρα που έχω κι εγώ την 2.1 μπορώ να σου απαντήσω πιο σωστά. Το Apndroid ουσιαστικά πηγαίνει και πειράζει τις ρυθμίσεις του apn (στα Ονόματα σημείου πρόσβασης) που χρησιμοποιεί το κινητό για σύνδεση αφήνοντας μόνο τις ρυθμίσεις για mms. Εάν πατήσεις σε αυτό (apndroid) το κουμπάκι που λέει 3G/EDGE/GPRS τότε κάνει αυτό το πείραγμα εάν το ξαναπατήσεις και γίνει πράσινο τότε ενεργοποιεί τις ρυθμίσεις του παρόχου για internet που είναι ουσιαστικά το "Κίνηση δεδομένων" που λες. Για να καταλάβεις, εγώ έχω ενεργό το "κίνηση δεδομένων" και παίζω μόνο με το κουμπάκι από το apndroid για να συνδεθώ.
  7. Το έκανα να δουλέψει με το apk file της 2.6.1 που βρήκα σε ένα site online. Το fresh το βλέπει κανονικά όλα οκ, αλλά δεν γίνεται να μου κάνει αναβάθμιση σε 2.6.2 μέσω market μια και έχουν αποσύρει και την trial έκδοση των 30 ημερών! Όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν μάλλον ή εκτός και αν είμαι ο μοναδικός που δεν το βλέπει πια! Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως! ;)
  8. Είχα δοκιμάσει με το Fresh να επαναφέρω από το backup που είχα κάνει με αυτό και μου είχε κολλήσει τα πάντα όλα στο pc!!! Να σημειώσω ότι αυτό μου έλεγε ότι το πρόγραμμα στην συσκευή ήταν μια χαρά, μάλλον έβλεπε τα αρχεία στην memory card και σου λέει είσαι εντάξει. Άλλωστε σε αυτό σε βοηθά μονάχα, στους χάρτες κτλ. Όσο για το 2.6.2 δεν μπορώ να το βρω, για το 2.6.1 μου λέει πως είναι το τελευταίο.
  9. Είχε κανείς το MobileNavigator της Navigon? Και αν ναι μετά το update σε 2.1 πως το ξαναπεράσατε?? Στο market δεν υπάρχει πλέον η free έκδοση :!: και έτσι ενώ το είχα αγοράσει και στην κάρτα υπάρχουν κανονικά οι χάρτες κτλ τώρα δεν έχω τρόπο να το χρησιμοποιήσω :mad: Κανείς καμιά ιδέα?! Τροποποίηση: Ευτυχώς βρήκα στο νετ το apk file της έκδοσης 2.6.1 που ήταν και η τελευταία και λύθηκε το πρόβλημα. Εάν δείτε υπάρχει σαν paid εφαρμογή για Αμερική μόνο (!) (ένας Θεός ξέρει γιατί) σε έκδοση 3.5.2 !!!
  10. Αφού φορτίσει στο 100% μετά αρχίζει και τρώει μπαταρία παρόλο που είναι στο φορτιστή! Αφού κατέβει κάτω από 95%, εάν θυμάμαι καλά, τότε αρχίζει και επαναφορτίζει! Γι αυτό και δεν έχει νόημα να το αφήνουμε με τις ώρες για φόρτιση! ;)
  11. Ξέρεις μήπως εάν με το AppBrain μπορούμε μετά από την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να ξαναβάλουμε τις εφαρμογές? Γιατί μου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση και δεν θέλω να καθίσω να γράφω ποιες έχω για να τις ξαναβρώ και ξαναβάλω μετά. Δεν είμαι κ root για να χρησιμοποιήσω λύση Titanium. Εντάξει κάποιες λόγο μετάβασης από 1.6 σε 2.1 δεν θα μπορούν να μπουν αλλά για περισσότερες τουλάχιστον.
  12. Όντως φίλε μου, εκατοντάδες φορές! Για εμένα το πρόβλημα δεν είναι του "τώρα" αλλά του "τότε", και εξηγούμαι. Τα κινητά τηλέφωνα όπως τα ξέραμε πριν χρόνια δεν είχαν λειτουργία πτήσης κτλ άρα για θέμα μπαταρίας, σήματος κατά τον ύπνο κτλ τα έκλεινες το βράδυ και δυστυχώς δεν γινόταν εάν ήθελες να δεις κάτι, τηλ, σημειώσεις κτλ. Μετά εμφανίστηκε η λειτουργία πτήσης και είχες επιλογή αλλά και πάλι αυτά που μπορούσες να κάνεις με τις υπόλοιπες λειτουργίες της συσκευής ήταν περιορισμένα. Στα walkman τύπου π.χ., μόνο μουσική. Τώρα όμως οι συσκευές έχουν ένα σωρό εφαρμογές οι οποίες δεν βασίζονται κατά ανάγκη στο δίκτυο και άρα η λογική του να το κλείσεις πλέον δεν έχει βάση. Απλά απενεργοποιείς τις υπηρεσίες δικτύου και μπορείς να χειρίζεσαι όλα τα άλλα. @voltaire πολύ σωστή η ρήση!
  13. Και οι 2 τύποι ρυθμίσεων είναι για να συνδεθείς στο internet μέσω του παροχέα σου, δηλαδή στην προκειμένη της Cosmote. Οι ρυθμίσεις internet απευθύνονται για σύνδεση μέσω 3G δικτύου κτλ ενώ οι WAP (που είναι κ παλαιότερες) για σύνδεση εκεί όπου δεν υποστηρίζεται το 3G και θα είναι λογικά μέσω του παλιού καλού GPRS με πολύ χαμηλότερη φυσικά ταχύτητα. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρεώνεσαι από το πακέτο των 500MB και ο τρόπος, πρόσβασης, είναι ο ίδιος όπως και μέσω wifi που χρησιμοποιείς έως τώρα, δηλαδή με τον dolphin. Οπότε όπου δεν έχεις πρόσβαση σε wifi ενεργοποιείς το 3G και αρχίζεις να τρως από το πακέτο σου. Το να τα έχεις και τα 2 ενεργοποιημένα δεν συνίσταται μια και κυρίως θα τρως τζάμπα περισσότερη μπαταρία και επίσης θα μπορείς να γλυτώσεις δεδομένα από το πακέτο λόγο παράλληλης κάλυψης από wifi. Μην ξεχάσεις τα APNdroid και 3gwatchdog που θα σε βοηθήσουν να ελέγχεις το πακέτο σου και να αποφύγεις υπέρβαση του. :)
  14. Αυτό που λες έγινε στο πλοίο?? Γιατί απ' όσο ξέρω δεν έχουν και τις σταθερότερες τροφοδοσίες και αν για κάποιο λόγο είχε υπόταση στην παροχή λογικό είναι να μην φορτίζει κανονικά. Επίσης παίζει και το σενάριο να τα έχει παίξει ο φορτιστής. Δοκίμασε να το φορτίσεις μέσω υπολογιστή, αργεί σίγουρα σε σχέση με την κανονική τροφοδοσία, αλλά έτσι θα διαπιστώσεις μετά από κάποιο διάστημα εάν δεις ότι φορτίζει εάν φταίει σίγουρα ο φορτιστής και όχι κάτι άλλο.
  15. Συμβαίνει και σε άλλους στο market... κάθε εφαρμογή να είναι στην λίστα περισσότερες από 1 φορές??? Μία από όλους τους "κλώνους" να έχει το κανονικό εικονίδιο, αλλά σε όλους να λέει δίπλα ότι έχει εγκατασταθεί?!?
  16. Εμφανίστηκε επιτέλους το άτιμο! :lol: Πολύ καλό! Αν δώσεις και μερικές επιλογές για φόντο κτλ, σε μαύρο με λευκά γράμματα π.χ. θα ναι τέλειο!
  17. Δεν πειράζει θα το καταφέρεις που θα πάει... Τίποτα και εδώ ακόμη. Δεν πιστεύω ότι φταίει η ανάλυση. Κάθε πότε κάνει update το ίδιο το market, είναι άμεση η ανταπόκριση?
  18. Κι εγώ το ίδιο... Γιατί τι αλλάζει με το restart του κινητού? Τροποποίηση: Δεν άλλαξε κάτι, πάλι δεν το βρίσκει, Μόνο του Πολυχρόνη και Χουρδάκη. Υποστηρίζει έκδοση 1.6?
  19. Τότε δυστυχώς για κάποιο λόγο κάποια εφαρμογή από τις ήδη υπάρχουσες πρέπει να κόλλησε και προσπαθούσε, ανά 4ωρο όπως είπες, να συνδεθεί ή να ανανεώσει με κάτι. Από την Wind δεν σου είπαν που συνδεόταν? Μήπως και καταλάβεις πια ήταν. Τις εφαρμογές αυτές δεν τις γνωρίζω αλλά το ότι είναι για Wifi δεν σημαίνει και πως δεν μπορεί να φταίνε! Ένας κακογραμμένος κώδικας (bug εφαρμογής) μπορεί να επηρεάσει πολύ εύκολα και άλλους τομείς (είναι αυτοί που σου λέει η εφαρμογή κατά την εγκατάσταση ότι θα αλληλεπιδρά - χρειάζεται για να λειτουργήσει πριν το τελευταίο οκ (λίστα με κίτρινα τρίγωνα που έχουν ένα θαυμαστικό στην μέση που σου εφιστούν την προσοχή). Είναι δωρεάν στο market. Του εισάγεις κάποιο όγκο δεδομένων που πιθανών να έχεις δωρεάν, π.χ. 100ΜΒ και σε συνδυασμό με το APNdroid ή το Juicedefender (το 1ο είναι επίσης χρήσιμο για να ανοίγεις / κλείνεις το 3G κτλ και επίσης free στο market) του ορίζεις κάποιο ποσοστό, π.χ. 80% το οποίο αν για κάποιο λόγο το υπερβείς αυτομάτως σου κλείνει την αποστολή/λήψη δεδομένων.
  20. Γι αυτό καλά θα κάνεις να βάλεις το 3G Watchdog, για κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι σωτήριο! Και ένα άλλο μέλος παλαιότερα την είχε πατήσει από κάποια εφαρμογή που του χρέωνε χωρίς να το καταλάβει. Όπως όμως είχα πει και τότε, δεν είναι δυνατόν να μας φταίει ο provider για εφαρμογή/ές που μόνοι μας βάζουμε και μας δημιουργούν τέτοια προβλήματα! Θα μπορούσε η δουλειά σου να είναι τέτοια που να έκανες όντως τέτοια χρήση, δεν μπορούν να το ξέρουν. Ναι, πολλά "θα" μπορούσαν να κάνουν, με κάποιο δικό τους πρόγραμμα που να ελέγχει "περίεργες", μεγάλες και επαναλαμβανόμενες συνδέσεις των χρηστών τους αλλά δυστυχώς δεν το κάνουν και όπως και να χει κατά κύριο λόγο εμείς έχουμε πάντα την ευθύνη για τις επιλογές μας σε εφαρμογές!
  21. Δείτε το roadmap όπως αυτό ισχύει μέχρι τώρα. Μέχρι 2.1Χ, μετά βλέπουμε...
  22. Δεν είναι ακόμη η τελική έκδοση αλλά μπορούμε να πάρουμε μία ιδέα του τι έρχεται με την στο κινητό μας!!! ;) Αν ξέρετε και Γερμανικά είναι υπέρ σας, αλλά και το βίντεο από μόνο του είναι αρκετό!
  23. Έτσι είναι σε όλους κορίτσια, μην ανησυχείτε δεν είναι κάποιο πρόβλημα. Απλά εάν θέλεις δηλώνεις εκεί τα προσωπικά σου στοιχεία, τηλ, φωτογραφία κτλ για να είναι εμφανή και διαθέσιμα σε όλες τις εφαρμογές που μπορεί να τα χρειαστείς, μηνύματα, facebook κτλ.
×
×
  • Create New...