tsigo21 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Γεια σε ολους.ειμαι μεταξυ χ10 και milestone. Ποιο λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Γεια σε ολους.ειμαι μεταξυ χ10 και milestone. Ποιο λετε? MOTOROLA MILESTONE ! νομίζω δεν το συζητάμε. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 ενταξει το κινητο δεν παιζει φλας στο ιντερνετ ακομα... κατεβασα τον skyfire που υποστηριζει φλας αλλα παλι τιποτα γιατι??????????????? γενικα το κινητο το βλεπω σαν αλλη μια πατατα της ερικσον........ δεν εχει κατι που να πεις ναι για αυτο ειναι καλο...... ακομα και δυνατο επεξεργαστη που εχει το htc hero ειναι πιο γρηγορο......!!! ελεος δηλαδη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 ενταξει το κινητο δεν παιζει φλας στο ιντερνετ ακομα... κατεβασα τον skyfire που υποστηριζει φλας αλλα παλι τιποτα γιατι??????????????? γενικα το κινητο το βλεπω σαν αλλη μια πατατα της ερικσον........ δεν εχει κατι που να πεις ναι για αυτο ειναι καλο...... ακομα και δυνατο επεξεργαστη που εχει το htc hero ειναι πιο γρηγορο......!!! ελεος δηλαδη... Από ότι έχω δει στο φορουμ του andriod υποστηρίζεται το flash στην 2η έκδοσή και πάνω....δεν παίρνω και όρκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 ενταξει το κινητο δεν παιζει φλας στο ιντερνετ ακομα... κατεβασα τον skyfire που υποστηριζει φλας αλλα παλι τιποτα γιατι??????????????? γενικα το κινητο το βλεπω σαν αλλη μια πατατα της ερικσον........ δεν εχει κατι που να πεις ναι για αυτο ειναι καλο...... ακομα και δυνατο επεξεργαστη που εχει το htc hero ειναι πιο γρηγορο......!!! ελεος δηλαδη... Αν δεν κάνω λάθος, ο SkyFire είναι σε beta έκδοση. Συνεπώς, φταίει ο SkyFire, απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 σε ολες τις beta του skyfire παντως δουλευε κανονικα το φλας..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 (edited) Ρε παιδιά τι κάνω λάθος ??? Δεν μπορώ να επιλέξω τη Sony Ericsson ως την προεπιλεγμένη υπηρεσία συγχρονισμού πως στο καλο το κάνω αυτο ??? Θέλω να κανω συγχρονισμό όλων των επαφών , ημερολογιο κ.λ.π , έχω φτιάξει gmail , εχω συγχρονίσει ολες τις επαφες μου ημερολόγια απο το παλιό μου τηλ w880i στο site τις sonyericsson αλλα δεν μπορω να τις μεταφέρω στο X10 . Ακολουθώ τα βήματα και κάπου μου λέει : 1. Από την οθόνη "Αρχική σελίδα", πάτησε στη γραμμή εφαρμογών. 2. Πάτησε Ρυθμίσεις > Συγχρονισμός δεδομένων > Επιλογή εφαρμογής συγχρονισμού 3. Επίλεξε Sony Ericsson Για να ορίσεις τις παραμέτρους του Sony Ericsson Sync στο τηλέφωνό σου: 1. Από την οθόνη "Αρχική σελίδα", πάτησε στη γραμμή εφαρμογών 2. Πάτησε Sony Ericsson Sync > Οδηγός έναρξης 3. Πραγματοποίησε είσοδο μ ετο λογαριασμό σου Sony Ericsson (τον ίδιο που υπάρχει στη σελίδα http://www.sonyericsson.com) 4. Πάτησε "Αποδοχή" στην οθόνη "Εξουσιοδότηση" 5. Επίλεξε τις πληροφορίες που θέλεις να συγχρονίσεις 6. Ξεκίνησε το συγχρονισμό πατώντας "Τέλος" Το βήμα Επίλεξε Sony Ericsson δεν υπάρχει στο τηλέφωνο , τι κάνω λάθος ?? Edited May 11, 2010 by Sotarts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 την ζελατίνα την προστατευτική πως την βάζουμε την 2η που έχει μέσα στο κουτί ??θέλω να την αλλάξω την προ εγκατεστημένη γιατί έχει λίγα σημάδια από το πουθενά δεν κατάλαβα πως έγιναν...ελπίζω πάντως να έσωσε και την οθόνη ! και κάτι ακόμη το track ID σας δουλεύει ?? όταν πατάω να κάνει ηχογράφηση ηχογραφεί καμιά 4 sec και μετά μου πετάει μνμα και λέει ελέγξτε εάν έχετε σωστά ρυθμισμένα την ημερομηνία και την ώρα του κινητού σας ενώ τα έχω σωστά όλα! και δεν μου παίζει! κανεις χέλπ ? :worry: επισεις με κανει εντυπωσει πως σε κανεναν δεν τριζει πισω το καπακι..?τοσο γκαντέμης να ειμαι ? οσο παει και και χειροτερευει, θα παω να το αλλάξω αν εχει πάντως αυτη η πλαστικουρα πανω απο 10 ευρω.. δεν δινω καλυτερα να τριζει :p και οσο για κρασαρίσματα που άκουσα πως σε κανεναν δεν κολησε κλπ. χωρις να θέλω να μειώσο το κινητο ειναι τρελα γρηγορο και το ξέρουμε ολοι αλλα εχει εδω και 2,5 βδομαδες που το έχω την τελευταια βδομαδα μου εχει κολησει καμια 7 φορές!!! δεν ανταποκρινόταν τπτ ουτε η κεντρικη οθωνη μου εβγαζε οτι πρεπει να τερματιστει κλπ και δεν ειχα κεντρικη οθωνη!! λολ εντομεταξυ πατουσα και αναμονη μπας και το επαναφέρει αλλα τπτ.. το κουμπη για κλεισημο δεν δουλευε για να το κλεισω και να το ανοιξω παλι οποτε αναγκαστικα εβγαλα την μπαταρία...τωρα οσες φορες μου κόλισε ητανε ενω σερφαρα και γενικα οταν έπεζα με εφαρμογες μπορει καπια να εχει προβλημα λογικα? αν και δεν εχω και πολλες εφαρμογες και ολες απο το μαρκετ ειναι!!τι να πώ πάντως ειμαι τυχερός στο θέμα τις μπαταριας μια χαρά μου κραταει καμια 3 μερες αν το πεζω και ενδιαμεσα στην μερα ιντερνετ εφαρμογες κλπ χωρις να το κλεινω το βραδυ η μπαταρια του ειναι καλή! Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 ενταξει το κινητο δεν παιζει φλας στο ιντερνετ ακομα... κατεβασα τον skyfire που υποστηριζει φλας αλλα παλι τιποτα γιατι??????????????? γενικα το κινητο το βλεπω σαν αλλη μια πατατα της ερικσον........ δεν εχει κατι που να πεις ναι για αυτο ειναι καλο...... ακομα και δυνατο επεξεργαστη που εχει το htc hero ειναι πιο γρηγορο......!!! ελεος δηλαδη... σε ποια συσκευη εχεις δοκιμασει τον skyfire και δουλεψε το φλας? και τι εννοεις flash videos?πες μου ενα site Που θες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itsosse Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Καλησπερα Εχει κανεις να προτεινει καμια καλη εφαρμογη γαι scanαρισμα barcode; Μια που δοκιμασα μου κολαει το τηλ (κανει επανεκκινηση)!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Καλησπερα Εχει κανεις να προτεινει καμια καλη εφαρμογη γαι scanαρισμα barcode; Μια που δοκιμασα μου κολαει το τηλ (κανει επανεκκινηση)!!! barcode scanner απο το market, δουλευει αψογα και ταχυτατα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 σε ποια συσκευη εχεις δοκιμασει τον skyfire και δουλεψε το φλας? και τι εννοεις flash videos?πες μου ενα site Που θες. σε ολες τις συσκευες που ειχε βγει beta ο skyfire οπως σε windows mobile και symbian ανοιγαν κανονικα ολα τα φλας περιεχομενα των σελιδων.. μπες παραδειγμα σε μια απλη σελιδα http://www.cosmote.gr χωρις φλας βλεπεις τα μισα στην οθονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 παιδια καλησπερα.ψηνομαι λοιπον και εγω να το παρω το χ10 και θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τη μνημη του τηλ. ερωτ 1 - μπορουν οι εφαρμογεςν που βαζουμε να μπουν στη mem. card? και αν ναι πως? ερωτ 2 - το ιδιο ισχυει σε ολα τα adroid?και σε ολες της εκδοσεις? ερωτ 3 - αν τελικα δεν μπορουμε να κανουμε μεταφορα στη mem. card τοτε τι γινετε σχετικα με την πληροτητα της μνημης του τηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Παιδιά μια μικρή διευκρίνηση!!!! Όταν πρωτοπήρα το κινητό πέρασα τις επαφές μου μια-μια και αμέσως μετά δημιούργησα μέσω του κινητού ένα Google mail για να χρησιμοποιώ τις διάφορες λειτουργίες του. Όλα καλά ως εδώ. Κάποια μέρα ξέχασα τον κωδικό του Gmail μου και έτσι έκανα καινούριο ενώ παράλληλα ακολούθησα τις οδηγίες του κινητού για το : "Πως να εγκαταστήσετε έναν διαφορετικό λογαριασμό Gmail στο κινητό." Η διαδικασία είναι να πας στα ακόλουθα δυο applications (Gmail & Εφαρμογές Google) και να κάνεις διαγραφή των στοιχείων τους. Το θέμα είναι ότι εξαφανίστηκε όλη η ατζέντα με τις επαφές μου!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mask-1 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 παιδια καλησπερα.ψηνομαι λοιπον και εγω να το παρω το χ10 και θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τη μνημη του τηλ. ερωτ 1 - μπορουν οι εφαρμογεςν που βαζουμε να μπουν στη mem. card? και αν ναι πως? ερωτ 2 - το ιδιο ισχυει σε ολα τα adroid?και σε ολες της εκδοσεις? ερωτ 3 - αν τελικα δεν μπορουμε να κανουμε μεταφορα στη mem. card τοτε τι γινετε σχετικα με την πληροτητα της μνημης του τηλ? 1) Όχι (προς το παρών) 2) Μόνο αν γίνει Root η συσκευή τότε με το πρόγραμμα Apps2SD. 3) Με περίπου 30 εφαρμογές έχω ελεύθερο χώρο 319mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 κανεις χέλπ ? :worry: επισεις με κανει εντυπωσει πως σε κανεναν δεν τριζει πισω το καπακι..?τοσο γκαντέμης να ειμαι ? οσο παει και και χειροτερευει, θα παω να το αλλάξω αν εχει πάντως αυτη η πλαστικουρα πανω απο 10 ευρω.. δεν δινω καλυτερα να τριζει :p και οσο για κρασαρίσματα που άκουσα πως σε κανεναν δεν κολησε κλπ. χωρις να θέλω να μειώσο το κινητο ειναι τρελα γρηγορο και το ξέρουμε ολοι αλλα εχει εδω και 2,5 βδομαδες που το έχω την τελευταια βδομαδα μου εχει κολησει καμια 7 φορές!!! δεν ανταποκρινόταν τπτ ουτε η κεντρικη οθωνη μου εβγαζε οτι πρεπει να τερματιστει κλπ και δεν ειχα κεντρικη οθωνη!! λολ εντομεταξυ πατουσα και αναμονη μπας και το επαναφέρει αλλα τπτ.. το κουμπη για κλεισημο δεν δουλευε για να το κλεισω και να το ανοιξω παλι οποτε αναγκαστικα εβγαλα την μπαταρία...τωρα οσες φορες μου κόλισε ητανε ενω σερφαρα και γενικα οταν έπεζα με εφαρμογες μπορει καπια να εχει προβλημα λογικα? αν και δεν εχω και πολλες εφαρμογες και ολες απο το μαρκετ ειναι!!τι να πώ πάντως ειμαι τυχερός στο θέμα τις μπαταριας μια χαρά μου κραταει καμια 3 μερες αν το πεζω και ενδιαμεσα στην μερα ιντερνετ εφαρμογες κλπ χωρις να το κλεινω το βραδυ η μπαταρια του ειναι καλή! Το καπάκι κανονικά δεν τρίζει καθόλου, ίσως έπεσες στην περίπτωση.:confused: Σχετικά με τα κολλήματα, ούτε αυτό είναι φυσιολογικό μάλλον καθότι εγώ δεν παρατηρώ κανένα κόλλημα και μάλιστα το κινητό ελέω και γρήγορου επεξεργαστή είναι ταχύτατο. Τσέκαρε μήπως κάποια/κάποιες εφαρμογές προκαλούν το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Παιδιά καμμιά βοήθεια για το που στένει τις εφαρμογές που κατεβάζει από τον υπολογιστή το κινητό μας.....μου έστειλαν μία και δεν μπορώ να την βρω...κάπου την έχει...αλλά που την έχει και επίσης πως αλλάζουμε την ρύθμιση για να παίρνει 160 χαρακτήρες το μνμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceOfAbyss Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Μετά από μια εβδομάδα χρήσης, μπορώ να πω πως δεν είναι τόσο κακό όσο μου φάνηκε τις πρώτες 2 ημέρες. Τελικά είναι αρκετά λειτουργικό τηλέφωνο, και μου αρέσει πολύ τόσο το πλήρες customization του desktop του, όσο και η ευκολία με την οποία γίνεται το customization. Επίσης, το market (που το είχα υποτιμήσει αρχικά) μπορεί να προσφέρει σημαντικά στην ολοκλήρωση της συσκευής σύμφωνα με τις ανάγκες του καθενός. Με χαλάνε λίγο κάποιες ελλείψεις του, πχ η μη υποστήριξη flash, αλλά αυτό είναι θέμα του λειτουργικού, όχι του τηλεφώνου. Σχετικά με το πολυσυζητημένο πρόβλημα του ακουστικού, δε θα έλεγα πως αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα (ίσως και να μην έτυχε να μιλήσω σε τόσο φασαριόζικο περιβάλλον). Αντιθέτως, οι συνομιλητές μου όλο Τι και Τι είναι κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, που σημαίνει πως το μικρόφωνο του ή το noise cancellation του είναι για τα πανηγύρια... Τώρα, αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο μια εβδομάδα πίσω, ειλικρινά δε ξέρω με σιγουριά αν θα το ξαναέπαιρνα, υποθέτω όμως πως ναι, γιατί αν μη τι άλλο είναι μια πανέμορφη συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 @marathos αν περασεις μια εφαρμογη απο τον υπολογιστη σου στην καρτα μνημης (βεβαιωσου οτι η εφαρμογη εχει καταληξη .apk γι να μπορει να τρεξει) κατεβαζεις απο το market εναν file browser οπως τον astro, και μπορεις μετα να βρεις το αρχειo της εφαρμογης στην καρτα. Το ανοιγεις και σου βγαζει δυο επιλογες εκ των οποιων η μια ειναι να ανοιξει το installation κατι.. Επιλεγεις αυτο και μετα install. Nice & easy. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 @marathos αν περασεις μια εφαρμογη απο τον υπολογιστη σου στην καρτα μνημης (βεβαιωσου οτι η εφαρμογη εχει καταληξη .apk γι να μπορει να τρεξει) κατεβαζεις απο το market εναν file browser οπως τον astro, και μπορεις μετα να βρεις το αρχειo της εφαρμογης στην καρτα. Το ανοιγεις και σου βγαζει δυο επιλογες εκ των οποιων η μια ειναι να ανοιξει το installation κατι.. Επιλεγεις αυτο και μετα install. Nice & easy. :D Eυχαριστώ πολύ...μου έστειλαν μια εφαρμογή που όταν το κινητό το έχεις ανάποδα δεν χτυπάει όταν σε παίρνουν και δεν δονείται (αν θέλεις το τελευταίο) και δεν ήξερα πως να την βρω και να την τρέξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 παιδιά μπορείτε να μ πείτε τι προβλήματα έβγαλε αυτό το κινητό.? έχει μενού στα ελληνικά.? και τελικά κάνει αναβάθμιση σε 2.1.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Δεν έβγαλε κάποιο πρόβλημα. Το κυριότερο που παραπονιόμαστε όλοι είναι η χαμηλή ένταση του ακουστικού κατά τη διάρκεια της συνομιλίας. Τα πάντα είναι στα ελληνικά(μενού, συγγραφή μηνυμάτων). Η αναβάθμιση στην 2.1 έκδοση θα πραγματοποιηθεί από τον Οκτώβρη. Αυτά!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 από μπαταριά και σερφαρισμα στο ίντερνετ πως τα πάει.? είναι ποιο γρήγορο στον ίντερνετ από το iphone.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Μπαταρία με νορμάλ χρήση στη βγάζει άνετα 1.5 μέρα, χωρίς απενεργοποίηση. Από σερφάρισμα, δεν απεικονίζει flash περιεχόμενο, όπως ακριβώς το i-Phone. Κατά τα άλλα το σερφάρισμα είναι γρήγορο και ο τρόπος που επιτυγχάνεται το zoomάρισμα είναι πολύ γρήγορος και εύκολος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Το καπάκι κανονικά δεν τρίζει καθόλου, ίσως έπεσες στην περίπτωση.:confused: Σχετικά με τα κολλήματα, ούτε αυτό είναι φυσιολογικό μάλλον καθότι εγώ δεν παρατηρώ κανένα κόλλημα και μάλιστα το κινητό ελέω και γρήγορου επεξεργαστή είναι ταχύτατο. Τσέκαρε μήπως κάποια/κάποιες εφαρμογές προκαλούν το πρόβλημα. Κολλήματα με την έννοια του κρασαρίσματος δεν συνάντησα 3 μέρες. Αλλά το ότι έχει αργή απόκριση το κινητό (ειδικά σε σχέση με Milestone/Nexus/Desire) αυτό ισχύει. πως αλλάζουμε την ρύθμιση για να παίρνει 160 χαρακτήρες το μνμ? Δεν γίνεται. Για Ελληνικά SMS προς το παρόν 70 χαρακτήρες. από μπαταριά και σερφαρισμα στο ίντερνετ πως τα πάει.? είναι ποιο γρήγορο στον ίντερνετ από το iphone.? Μπαταρία δεν έχει καλή, εξίσου μικρή σε διάρκεια με του iPhone δλδ 1-2 φορτίσεις την ημέρα (αν και έχουν υπάξει και τυχεροί με καλύτερη μπαταρία :lol:) Στο internet είναι ταχύτατο (παρά την 1.6) και είναι στα ίδια περίπου επίπεδα με Nexus One/iPhone. Η αναβάθμιση στην 2.1 έκδοση θα πραγματοποιηθεί από τον Οκτώβρη. Εχεις κάποιο link/πηγή για αυτό; Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts