Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πες μας κι άλλα!! τόσο πρήξιμο έχω ρίξει, θα μου τα διαγράψει όλα ο bomber! :p

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιωργο και εγω εχω ενα Hero (παραλληλη σχεση:lol:), αλλα οτι AOSP να του βαλεις για να εχεις 2.01 τα μισα δε δουλευουν σωστα, υπαρχουν bugs και το μονο που σου μενει τελικα ειναι ενα γυμνο hero που απλα παει γρηγορα.

Εδω υπαρχει το μαμισιο 2, θα βγει το 2.01, αλλα συνολικα και σαν συσκευη οπως εχεις καταλαβει ειναι αψογη hardwarika (με τα μεχρι στιγμης δεδομενα).

go for it:)

Ειναι rooted ετσι ?

Τελικα το παρηγγειλα απο e-click.gr. Μου ειπανε μεχρι παρασκευη θα το εχω, γιατι λογω μεγαλου ογκου πωλησεων δεν το χουν ετοιμοπαραδατο.

ΥΓ: μετα απο πολλα χρονια, φευγω απο Symbian και ελπιζω να μην το μετανιωσω

Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

Τελικα το παρηγγειλα απο e-click.gr. Μου ειπανε μεχρι παρασκευη θα το εχω, γιατι λογω μεγαλου ογκου πωλησεων δεν το χουν ετοιμοπαραδατο.

ΥΓ: μετα απο πολλα χρονια, φευγω απο Symbian και ελπιζω να μην το μετανιωσω

Καλοριζικος! Απο εδω expansys θα σου έβγαινε 10 ευρω φτηνότερα!:D

Καλοριζικος! Απο εδω expansys θα σου έβγαινε 10 ευρω φτηνότερα!:D

η διαφορα δεν ειναι μονο στα δεκα ευρω. το eclick εχει πληκτρολογιο qwertz (γιατι τα αγοραζει απο γερμανια και τα μεταπουλα) ενω το expansys qwerty.

Η διαφορα μαγκες ειναι οτι το e-click ειναι ελληνικη εταιρεια, (οχι απλα ενα μεταφρασμενο site) και με μαγαζια, οποτε σε θεμα βλαβης, οσο ναι, υπαρχει αλλη επικοινωνια κ αλλη υποστηριξη. Οσο για το πληκτρολογιο, δεν το ξερα, αλλα δεν νομιζω να ειναι δυσκολο να το συνηθισω. Δεν πειραζει. Παρεπιπτοντως, για αρχισω να οργανωνομαι, πως περναω τις ρυθμισεις για το ιντερνετ? Ειναι ιδιες με του magic?

Παιδιά μην ξεγελιεστε το Expansys ειναι μια απο τις κορυφαιες εταιριες πώλησης ηλεκτρονικών πολυμέσων στο κόσμο, μην την συγκρινεται με καταστήματα. Η εγγύηση ισχύει πανευρωπαικά κ στην μία περίπτωση κ στην άλλη. Πάντως το τηλεφωνο τα σπάει και αξιζει τα λεφτά του με το παραπάνω.

Μόλις το παρήγγειλα!!:D:D:D:D

Μεγιες Μεγιες !!!:D:D:D

Θα εχει παλι κομματια το eXpansys την Παρασκευη.

Παιδιά μην ξεγελιεστε το Expansys ειναι μια απο τις κορυφαιες εταιριες πώλησης ηλεκτρονικών πολυμέσων στο κόσμο, μην την συγκρινεται με καταστήματα. Η εγγύηση ισχύει πανευρωπαικά κ στην μία περίπτωση κ στην άλλη. Πάντως το τηλεφωνο τα σπάει και αξιζει τα λεφτά του με το παραπάνω.

Καμια αντιρηση για το expansys, αλλα επειδη ζουμε στην ελλαδα, αντε εσυ να παραγγειλεις απ αλλου να αγορασεις κ μετα να βρεις επισημο dealer της μοτορολα και να βγαλεις ακρη. Οχι οτι ειναι ακατορθωτο, αλλα προτιμω να πληρωσω 15€ παραπανω κ να εχω το κεφαλι μου πιο ησυχο.

ΥΓ: τελικα δεν μου απαντησε κανεις. Οι mms & apn ρυμθισεις ειναι ιδιες με του magic?

Καμια αντιρηση για το expansys, αλλα επειδη ζουμε στην ελλαδα, αντε εσυ να παραγγειλεις απ αλλου να αγορασεις κ μετα να βρεις επισημο dealer της μοτορολα και να βγαλεις ακρη. Οχι οτι ειναι ακατορθωτο, αλλα προτιμω να πληρωσω 15€ παραπανω κ να εχω το κεφαλι μου πιο ησυχο.

ΥΓ: τελικα δεν μου απαντησε κανεις. Οι mms & apn ρυμθισεις ειναι ιδιες με του magic?

Κανοκικα πρεπει να ειναι. Υπαρχει και μια εφαρμογη στο Market για να στα κανει backup και restore...

και απο το eclick να το παρεις, αν παθει κατι γερμανια θα το στειλει. αφου η μοτορολα δεν το εχει φερει καν εδω και δεν ειναι σιγουρο οτι θα το φερει, και ακομα περισσοτερο δεν ειναι σιγουρο οτι θα σε καλυπτει με εγγυηση στην ελλαδα για μια συσκευη που εχει αγορασθει απο γερμανια, αλλα εχει τιμολογηθει σαν ελληνικη. το ιδιο προβλημα εχει ο eclick και με τη samsung, γιατι ο φουρλης δεν αναγνωριζει ελληνικο τιμολογιο/αποδειξη για συσκευη που προοριζόταν για αλλη χωρα (γερμανια) οποτε πιο σιγουρος εισαι αν το αγορασεις απο expansys και οχι απο eclick. δες http://www.e-click.gr/index.php?target=categories&category_id=157

τα apn ειναι τα ιδια με το magic, hero κλπ

και απο το eclick να το παρεις, αν παθει κατι γερμανια θα το στειλει. αφου η μοτορολα δεν το εχει φερει καν εδω και δεν ειναι σιγουρο οτι θα το φερει, και ακομα περισσοτερο δεν ειναι σιγουρο οτι θα σε καλυπτει με εγγυηση στην ελλαδα για μια συσκευη που εχει αγορασθει απο γερμανια, αλλα εχει τιμολογηθει σαν ελληνικη. το ιδιο προβλημα εχει ο eclick και με τη samsung, γιατι ο φουρλης δεν αναγνωριζει ελληνικο τιμολογιο/αποδειξη για συσκευη που προοριζόταν για αλλη χωρα (γερμανια) οποτε πιο σιγουρος εισαι αν το αγορασεις απο expansys και οχι απο eclick. δες http://www.e-click.gr/index.php?target=categories&category_id=157

τα apn ειναι τα ιδια με το magic, hero κλπ

Αυτό βέβαια είναι παράνομο, ελέυθερη αγορά έχουμε και από όπου θέλει ο καθένας προμηθεύεται τα προϊόντα που θα πουλήσει. Η εδώ αντιπροσωπεία είναι υποχρεωμένη να το δεχτεί εφόσον προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά.

Μια διόρθωση μόνο ο Φουρλής μπορεί να μην λειτουργεί σαν αντιπρόσωπος του κατασκευαστή αλλά σαν εισαγωγός οπότε δεν ξέρω αν υποχρεώνεται κιόλας για το service γενικότερα του κατασκευαστή, δείτε και το παρακάτω Νομοθεσία υπέρ Καταναλωτή.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• Administrators
το eclick εχει πληκτρολογιο qwertz (γιατι τα αγοραζει απο γερμανια και τα μεταπουλα) ενω το expansys qwerty.

Αυτό και μόνο αρκεί. Δεν συνηθίζεται το qwertz και κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνει κάποιος τέτοιον συμβιβασμό.

Modpic.gif

Παίδες δεν θα συνιστούσα να αγοράσετε το κινητό από Expansys αλλά να περιμένετε μερικές βδομάδες. Ο λόγος απλός: Αγγλία η εγγύηση ειναι 1 χρονο (6 μήνες η μπαταρία) ενώ Ελλάδα 2 συμπεριλαμβανομένης της αρχικής μπαταρίας. Η Μotorola ψάχνει καταστήματα για να το διαθέσει.

Aκόμα και αν τα δίκτυα δεν τα θέλουν θα βρει τρίτους (Στυλ Γερμανός Μedia market κτλ.) όπως έκανε Γαλλία (Ruedecommerce) και Αγγλία (Εxpansys)

Παίδες δεν θα συνιστούσα να αγοράσετε το κινητό από Expansys αλλά να περιμένετε μερικές βδομάδες. Ο λόγος απλός: Αγγλία η εγγύηση ειναι 1 χρονο (6 μήνες η μπαταρία) ενώ Ελλάδα 2 συμπεριλαμβανομένης της αρχικής μπαταρίας. Η Μotorola ψάχνει καταστήματα για να το διαθέσει.

Aκόμα και αν τα δίκτυα δεν τα θέλουν θα βρει τρίτους (Στυλ Γερμανός Μedia market κτλ.) όπως έκανε Γαλλία (Ruedecommerce) και Αγγλία (Εxpansys)

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες αλλά Μέχρι τότε ...καλό Φλεβάρη (και αν)!

Παρακαλώ ας μείνουμε στο θέμα.Σχετικά με τη διαθεσιμότητα,αυτή τη στιγμή το κινητό είναι διαθέσιμο σε expansys (QWERTY keypad) και e-click (QWERTZ). :)

PS:Καλώς ήρθες!

Κανοκικα πρεπει να ειναι. Υπαρχει και μια εφαρμογη στο Market για να στα κανει backup και restore...

α οχι, δεν εχω magic, απλα επειδη το magic το εφερνε η cosmote, υποθετω μπορουν να στειλουν τις ρυθμισεις. Οποτε απλα σκεφτομαι να παρα τηλ και να τους πω να μου στειλουν σε μηνυμα τις ρυθμισεις του magic. Ελπιζω να δουλεψει, μιας κ σημερα με πηραν τηλεφωνο απο e-click και μου ειπανε οτι το στειλανε με Γενικη Ταχυδρομικη, οποτε, Σαββατο πρωι θα το χω στα χερια μου

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

καλησπέρα,

Ξέρει κανείς κανενα site σαν το xda-developers για αναβαθμησεις και roms?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

πάντως αίσχος σε όλες τις νέες high-end συσκευές να είναι 3.5G και να μην μπορείς να κάνεις βιντεοκλήση :mad: :cry:

μόνο στην Ελλάδα χρεώνεται όσο και και η φωνητική ?

MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool:

Είναι θέμα κόστους. Πολλοί λίγοι είναι αυτοί που θα πάρουν το κινητό λόγω της δυνατότητας να κάνουν βιντεοκλήση...

Λοιπον το πηρα σημερα το πρωι. Σαν πρωτες εντυπωσεις, μπορω να πω, αν και κατασκευαζεται Κινα, ειναι πολυ καλο ποιοτικα. Πολυ μεταλο, στιβαρη κατασκευη. Η οθονη απλα αψογη με τελεια αποκριση. Το hard πληκτρολογιο, καλυτερο απο οτι το περιμενα, μιας κ ειχα ακουσει τα χειροτερα. Μια χαρα το δουλεψα, απο την πρωτη μερα. Η φωτογραφικη ειναι λιγο crap, αλλα σ αυτο μαλλον φταιει το λογισμικο κ οχι η ιδια η συσκευη. Αλλα δεν εχω να πω, γιατι ακομα δεν μπορεσα να ρυθμισω το Cosmote Internet. Περιμενω απο το μεσημερι να μου στειλουν email με τις ρυθμισεις του magic.... Παρεπιπτοντως, οποιος ξερει τις ρυθμισεις, ας τις ανεβασει εδω να υπαρχουν.