Jump to content

cyanous

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cyanous

  1. Η πολιτική της νομίζω είναι έτσι ώστε σε κάθε χώρα να έχει από ένα σερβις. αγγλία ένα έχει και το ίδιο Γερμανία. Φαντάζομαι σε άλλες χώρες το ίδιο 1 κέντρο επισκευών = μείωση κόστους
  2. 'Η μοτορολα ελλαδος ειναι στο μηδεν στις πωλησεις και λογικα προσπαθει (πριν κλεισει τελειως) να αποφυγει οποιαδηποτε χρεωση' έλεος βρε αρχηγέ μην είσαι προκατειλημένος. Όλα τα service παίρνουν φωτογραφείες απο κινητά που έχουν ζημιά από υγρά/σπασίματα κτλ. Ζήτα τους απλά να σου δείξουν ακριβώς τι έχει γίνει και που έχει πειραχτεί.
  3. προσεξτε παίδες το ebay τουλάχιστο στην Αγγλία πολλές εταιρείες συμπεριλαμβανομένης της Motorola δεν προσφέρουν εγγύηση σε προιόντα αγορασμένα απο εκεί. Ναι καλύτερες τιμές αλλά η εγγύηση είναι σημαντική...
  4. Εδώ υπάρχει μια καλή λιστα: http://www.xoomforums.com/forum/motorola-xoom-apps/570-optimized-honeycomb-apps-list.html
  5. Μια στις 2145! ΤΟ ΧΩ ΛΕΜΕ!!! :ninja::ninja::ninja::ninja:
  6. Αναμένεται αρχές Μάη σε Γαλλική και Αγλλική Orange αποκλειστικά και από Ιούνη σε λοιπές χώρες. Το κομμάτι που είχα το πήρα δοκιμαστικά για testing γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει αρκετά κομμάτια η εταιρία μου και πρέπει να τεστάρω αν λειτουργεί όντως αψεγάδιαστα με διάφορα mobile solutions όπως Citrix, McAfee EMM, exchange 2010. ¨ Το λογισμικό που έχει πάνω του δεν είναι ακόμα το τελικό αλλά δεν βρήκα κάποιο bug. Δεν είναι τελείως unbranded αλλα είχε απλά δύο apps από Orange UΚ. O εκπρόσωπος της Moto μου πε ότι unbranded έκδοση θα είναι διαθέσιμη λίγο αργότερα γιατί η Orange απλά έσκασε πολλά για να το έχει αποκλειστικά.
  7. To Atrix που έχω στα χέρια μου έχει το ευρωπαικό λογισμικό. Δοκίμασα να μπω σε μερικές ελληνικές ιστοσελίδες και δεν είχα κανένα πρόβλημα με το stock browser. Στο δικό σου Atrix δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2G only ή 3G?
  8. Έχω στα χέρια μου το Atrix με το laptop dock τα οποία τα έχω πάρει για testing (λόγω δουλειάς) και ενδέχεται να πάρουμε στην εταιρεία μου αρκετά κομμάτια. Ως τωρα έχω να πω τα εξής: 1. Το webtop αν και ακόμα δεν είναι τοπ είναι πάρα πάρα πολύ καλό. 2. Το κινητό ΦΥΣΑΕΙ! Και προσωπικά θεωρώ το Motoblur πολύ ενδιαφέρον γιατί προσθέτει πάρα πολλά χαρακτηριστικά στο λογισμικό. 3. Δοκίμασα Exchange e-mail, σύνδεση VPN και το κινητό απλά κάνει τα πάντα. 4. Το κινητό δεν χρειάζεται SD card για να πάρεις φωτος ή να βάλεις μουσική και η επαναφορά δεν σβήνει τα multimedia αρχεία. Άριστο κινητό.
  9. Ας γίνει έλεγχος πρώτα στα οικονομικά της εταιρείας και μετά συζητάμε για τειρεσίες και κουραφέξαλα. Η Cosmote όπως και ο ΟΤΕ είναι δυο εταιρείες με μονοπώλιο ουσιαστικά στις επικοινωνίες. Το πρόβλημά τους είναι αλλού.
  10. άπατο με tegra 2 και τέτοια χαρακτηριστικά δύσκολο!
  11. Ο γαλαξίας έχει μεγάλη οθόνη και αυτό νομίζω παίζει ρόλο. Δεν πρέπει να έχει να κάνει κάτι η ανάλυση. Παράδειγμα στο Flipout που το πήρε ένας φίλος έτρεξα κανονικά διάφορα παιχνίδια (το angry birds είναι εμπειρία ζωής σε τέτοια ανάλυση :O)
  12. Φαντάζομαι η Moto θα θέλει να συναγωνιστεί high end συσκευές οπότε η τιμή των 600 είναι λίγο υπερβολική θεωρώ. Γύρω στo 500αρι το κόβω εγώ αλλά θα δίξει. Αυτό που μάλλον θα είναι ακριβό είναι το tablet. Γιατί από ότι ακούγεται εδώ στην αγγλία το 10ιντσο θα είναι στις 600 λίρες (ouch!). Τροποποίηση: http://www.trustedreviews.com/mobile-phones/review/2011/01/07/Motorola-Atrix-Hands-On/p1 αυτή η βάση/laptop είναι όλα τα λεφτά!
  13. http://www.expansys.com/motorola-atrix-207852/ Μάλλον θα υπάρχει και retail έκδοση!
  14. δεδομένου ότι μπορεί να συνδεθεί σε dock και αυτόματα να μετατραπεί σε 'pc' (webtop app) μια χαρά είναι!
  15. Πιστεύω ότι κάπως έτσι θα το πάει η Google. 2.*** για κινητά και 3.**** για tablets.
  16. Αμφιβάλω για 3.0 γιατι μάλλον είναι μόνο για tablets. Πάντως είναι κινητάρα.
  17. cyanous

    Motorola DEFY

    Λογικό μου ακούγεται για Smartphone. Και αφού έφτασες και τις 2.5 μέρες καλά εισαι!
  18. cyanous

    Motorola DEFY

    Η ιστοσελίδα της Motorola δεν αναφέρει το Motoblur oπότε ενδεχομένως το μενού να είναι διαφορετικό (στοκ Android). Το ίδιο ισχύει για το Flipout απ'ότι είδα. Δεν μπορώ να το εξακριβώσω όμως γιατί δεν είμαι Ελλάδα..:cry:
  19. Γιατί νομίζω ότι το το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα στηρίζεται στο Expansys? Καλή κίνηση πάντως. Βεβαια προς το παρόν δυστυχώς Αγγλία που είμαι δεν έχει.:cry:
  20. Βασικά αν δεις το Motoblur 1.5 και τι προσθέτει στο κινητό είναι παρα πολύ καλό για τον μέσο χρήστη. Δεν είναι μόνο φούμπου και twitter. Σεβαστή η άποψη του καθενός βέβαια αλλά δεν θα με χάλαγε να είχα την δυνατότητα να το εγκαταστήσω στο Milestone μου και δεν είμαι 'πιτσιρικάς'
  21. Βασικά ακόμα κανένας στην Ελλάδα δεν έχει δει το Motoblur αλλά από ότι βλέπω σε όλους τους κάθεται στο λαιμό. Καλό κι αυτό..
  22. Κατάφερα και του ράγισα την οθόνη :lol: Και ευτυχώς που είναι εταιρικό και έχουμε έξτρα εγγύηση γιατί αλλιώς θα έσκαγα 100 λίρες a.k.a. 120 περίπου euro.
  23. Aν δεν κάνω λάθος η εξυπηρέτηση πελατών της Motorola είναι στο ίδιο μέρος (κάπου στην Αγγλία) συμπεριλαμβανομένου της ελληνικής. Το λέω αυτό γιατί όταν πήρα μια φορά που χρειάστηκε να πάρω στην Motorola UK για να στείλω το Milestone για επισκευή απάντησε Έλληνας και μου το είπε. Οπότε όπου και να στείλει e-mail στο ίδιο team θα πάει. Δεν είναι θέμα εξυπηρέτησης πελατών. Βέβαια αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να στείλεις e-mail και λογικά θα το προωθήσουν στα κεντρικά.
  24. Βασικά μόνο και μόνο η ύπαρξη flash στο Ν900 τον καθιστά πολύ καλύτερο από τους υπόλοιπους πλοηγούς.
  25. Η οθόνη πραγματικά πολύ καλή. Super ανάλυση..και ο επεξεργαστής πρέπει να είναι πολύ καλός από ότι διαβασα στο wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Apple_A4 Τι δεν έχει? Όπως και πριν μπαταρία δεν αλλάζεις μόνος σου, SD card, και φυσικά έλλειψη Xenon flash...Και επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί micro-SIM... Softwar-ικά αυτό που με χαλάει πολύ είναι η έλλειψη Adobe flash..αλλά κάπως θα το αντισταθμίσει η Apple.
×
×
  • Create New...