Jump to content

cyanous

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About cyanous

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

cyanous's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Η πολιτική της νομίζω είναι έτσι ώστε σε κάθε χώρα να έχει από ένα σερβις. αγγλία ένα έχει και το ίδιο Γερμανία. Φαντάζομαι σε άλλες χώρες το ίδιο 1 κέντρο επισκευών = μείωση κόστους
  2. 'Η μοτορολα ελλαδος ειναι στο μηδεν στις πωλησεις και λογικα προσπαθει (πριν κλεισει τελειως) να αποφυγει οποιαδηποτε χρεωση' έλεος βρε αρχηγέ μην είσαι προκατειλημένος. Όλα τα service παίρνουν φωτογραφείες απο κινητά που έχουν ζημιά από υγρά/σπασίματα κτλ. Ζήτα τους απλά να σου δείξουν ακριβώς τι έχει γίνει και που έχει πειραχτεί.
  3. προσεξτε παίδες το ebay τουλάχιστο στην Αγγλία πολλές εταιρείες συμπεριλαμβανομένης της Motorola δεν προσφέρουν εγγύηση σε προιόντα αγορασμένα απο εκεί. Ναι καλύτερες τιμές αλλά η εγγύηση είναι σημαντική...
  4. Εδώ υπάρχει μια καλή λιστα: http://www.xoomforums.com/forum/motorola-xoom-apps/570-optimized-honeycomb-apps-list.html
  5. Μια στις 2145! ΤΟ ΧΩ ΛΕΜΕ!!! :ninja::ninja::ninja::ninja:
  6. Αναμένεται αρχές Μάη σε Γαλλική και Αγλλική Orange αποκλειστικά και από Ιούνη σε λοιπές χώρες. Το κομμάτι που είχα το πήρα δοκιμαστικά για testing γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει αρκετά κομμάτια η εταιρία μου και πρέπει να τεστάρω αν λειτουργεί όντως αψεγάδιαστα με διάφορα mobile solutions όπως Citrix, McAfee EMM, exchange 2010. ¨ Το λογισμικό που έχει πάνω του δεν είναι ακόμα το τελικό αλλά δεν βρήκα κάποιο bug. Δεν είναι τελείως unbranded αλλα είχε απλά δύο apps από Orange UΚ. O εκπρόσωπος της Moto μου πε ότι unbranded έκδοση θα είναι διαθέσιμη λίγο αργότερα γιατί η Orange απλά έσκασε πολλά για να το έχει αποκλειστικά.
  7. To Atrix που έχω στα χέρια μου έχει το ευρωπαικό λογισμικό. Δοκίμασα να μπω σε μερικές ελληνικές ιστοσελίδες και δεν είχα κανένα πρόβλημα με το stock browser. Στο δικό σου Atrix δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις 2G only ή 3G?
  8. Έχω στα χέρια μου το Atrix με το laptop dock τα οποία τα έχω πάρει για testing (λόγω δουλειάς) και ενδέχεται να πάρουμε στην εταιρεία μου αρκετά κομμάτια. Ως τωρα έχω να πω τα εξής: 1. Το webtop αν και ακόμα δεν είναι τοπ είναι πάρα πάρα πολύ καλό. 2. Το κινητό ΦΥΣΑΕΙ! Και προσωπικά θεωρώ το Motoblur πολύ ενδιαφέρον γιατί προσθέτει πάρα πολλά χαρακτηριστικά στο λογισμικό. 3. Δοκίμασα Exchange e-mail, σύνδεση VPN και το κινητό απλά κάνει τα πάντα. 4. Το κινητό δεν χρειάζεται SD card για να πάρεις φωτος ή να βάλεις μουσική και η επαναφορά δεν σβήνει τα multimedia αρχεία. Άριστο κινητό.
  9. Ας γίνει έλεγχος πρώτα στα οικονομικά της εταιρείας και μετά συζητάμε για τειρεσίες και κουραφέξαλα. Η Cosmote όπως και ο ΟΤΕ είναι δυο εταιρείες με μονοπώλιο ουσιαστικά στις επικοινωνίες. Το πρόβλημά τους είναι αλλού.
  10. άπατο με tegra 2 και τέτοια χαρακτηριστικά δύσκολο!
  11. Ο γαλαξίας έχει μεγάλη οθόνη και αυτό νομίζω παίζει ρόλο. Δεν πρέπει να έχει να κάνει κάτι η ανάλυση. Παράδειγμα στο Flipout που το πήρε ένας φίλος έτρεξα κανονικά διάφορα παιχνίδια (το angry birds είναι εμπειρία ζωής σε τέτοια ανάλυση :O)
  12. Φαντάζομαι η Moto θα θέλει να συναγωνιστεί high end συσκευές οπότε η τιμή των 600 είναι λίγο υπερβολική θεωρώ. Γύρω στo 500αρι το κόβω εγώ αλλά θα δίξει. Αυτό που μάλλον θα είναι ακριβό είναι το tablet. Γιατί από ότι ακούγεται εδώ στην αγγλία το 10ιντσο θα είναι στις 600 λίρες (ouch!). Τροποποίηση: http://www.trustedreviews.com/mobile-phones/review/2011/01/07/Motorola-Atrix-Hands-On/p1 αυτή η βάση/laptop είναι όλα τα λεφτά!
  13. http://www.expansys.com/motorola-atrix-207852/ Μάλλον θα υπάρχει και retail έκδοση!
  14. δεδομένου ότι μπορεί να συνδεθεί σε dock και αυτόματα να μετατραπεί σε 'pc' (webtop app) μια χαρά είναι!
  15. Πιστεύω ότι κάπως έτσι θα το πάει η Google. 2.*** για κινητά και 3.**** για tablets.
×
×
  • Create New...