Jump to content

personGR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    317
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by personGR

  1. Συγχαρητήρια παιδιά, πάντα τέτοια! Καλή επιτυχία σε όλους!
  2. Αααα τέλεια. Άντε μεγειά σου!! (θα στείλεις και κάποιο προς τα εδώ αν δεν προλάβουμε, εεεεε; :P)
  3. Heads up: Στο clove και στο eurostore, το pre3 είναι out of stock. Το clove μάλιστα έχει ανεβάσει ένα μήνυμα που εξηγέι πως περιμένει επιβεβαίωση από την HP για να μειώσει ή όχι την τιμή της συσκευής. Οπότε το νου σας!
  4. Ναι γίνεται - βασικά είναι το μόνο κατάστημα που συνδέεται απευθείας με την HP που μπορεί να στείλει και σε μας. Τα έξοδα αποστολής δε νομίζω να είναι πάνω από 20~25€. Όλοι αυτό περιμένουμε να ρίξει καμιά τιμή, μπας και πάρουμε τίποτα από touchpad/pre3.
  5. Το νου σας στο eurostore.palm.com, δεν αποκλείεται να δούμε και εκεί τέτοια πράματα :D
  6. Για την οθόνη των 240x320 pixels μια χαρά είναι. Και κατά πάσα πιθανότητα θα κοστίζει <250€, σχεδόν τα μισά από αυτά που ζητά η nokia για το E6...
  7. Για την ακρίβεια 363€ με τα μεταφορικά. Κορυφαία τιμή!
  8. Δύσκολο, αν και όχι απίθανο!
  9. Αν και νομίζω ότι η συσκευή είναι penta-band, συνήθως, τα κινητά στην Ευρώπη έχουν χαμηλότερο SAR λόγω πιο αυστηρών κανόνων της ΕΕ.
  10. http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-n9/check-availability ^Οι χώρες που θα έρθει η συσκευή. Το άκρως παράξενο είναι πως λείπουν οι μεγάλες αγορές (ΗΠΑ,UK, Γερμανία,...), κάτι που πρακτικά σημαίνει πως κατά πάσα περίπτωση N9 και SeaRay (W8; ) θα κάνουν ντεμπούτο αγκαζέ, όπως υπογραμμίζει και το gsmarena. Στην τελική, αν το N9 ή κάποια άλλη συσκευή δεν φτάσει στις αγορές εκείνες, έστω και καθυστερημένα, τα παραπάνω μου φαίνονται η κίνηση που θα σιγουρέψει το θάνατο του MeeGo.
  11. Γι'αυτούς που δεν είδαν το post του φίλου ringbearer στο αντίστοιχο νήμα, πλέον με το Veer έχει κανείς πρόσβαση και σε paid apps, μόνο που χρειάζεται πιστωτική κάρτα της χώρας που έχει δηλωθεί στο palm profile.
  12. Και εντωμεταξύ, το Bloomberg ισχυρίζεται πως η Samsung θα βγάλει webOS κινητό την επόμενη σεζόν. GS2 με webOS; Hell Yeah! Και τότε θα μάθουμε πραγματικά τι μπορεί να κάνει ένας διπύρηνος επεξεργαστής σε τέτοιες συσκευές ;)
  13. Πανέμορφο (και ξεχωριστό) hardware, software με πολλές υποσχέσεις και εύκολο στη χρήση, ελαφρώς αισιόδοξος για την τιμή (κάπου είδα 670$ για τα 64Gb). Μακάρι οι developers να το υποστηρίξουν όσο μπορούν, κρίμα να πάει χαμένη τέτοια συσκευή...
  14. Αργά ή γρήγορα, το ήξερα ότι θα έρθει η ώρα να το πω: I'm buying. Τέλη καλοκαιριού :)
  15. Όχι πως έχει κάποιο σπουδαίο χαρακτηριστικό, αλλά το αλουμίνιο+μια φυσιολιογική τιμή είναι σπουδαίο combo για mid-end κινητό :)
  16. http://www.gsmarena.com/mwc_2011_hp-review-570.php Νομίζω ότι έχω αρχίσει να ερωτεύομαι τη συσκευή :S
  17. Επίσημα Ευρώπη το Droid pro! http://st2.gsmarena.com/vv/pics/motorola/Motorola-DROID-PRO-2.jpg Προφανώς χωρίς τα logos της Verizon! -1 GHz ARM Cortex-A8 processor, PowerVR SGX530 GPU, TI OMAP3620-1000 chipset -5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, dual-LED flash -Li-Ion 1420 mAh -320 x 480 pixels, 3.1 inches -8 GB storage, 512 MB RAM, 2 GB ROM, microSD Νομίζω ότι το θέλω, αν και υποπτεύομαι ότι θα είναι τσιμπημένο στη τιμή του :S
  18. Ο app catalog "άνοιξε" λίγες μέρες αφότου η HP εξαγόρασε την Palm, μόνο όμως free apps - καταμετρά 1166 εφαρμογές
×
×
  • Create New...