M_Andreas Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 ξέρει κάποιος πως απενεργοποιείται ο ήχος που κάνει όταν πατάς κάτι στη οθόνη??? αυτό το μπιπ μπιπ σε ότι πατάς.αλλα να μη γίνει αθόρυβο σε ήχο κλήσης και μηνύματα:) Φίλε Κώστα αν πατήσεις το κουμπί της εντασης που είναι στα πλάια σου βγ΄ζει ενα μενου που ρυθμίζεις την ένταση των πλήκτρων και την ένταση της δόνησης στην οθόνη όταν την πατάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Χρησιμοποιώ το flv downloader του Real Player για να κατεβάζω βίντεο αλλά προσπαθώ να βρω ποιο είναι το κατάλληλο format για το Corby. Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lysias Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 παιδια μια ερωτηση ....το κινητο αυτο στην συσκευασια τι περιεχει? (εννοω απο καλωδια ακουστικα κτλ) ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denzil Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά !:) αφού έκανα προσεκτικά μια έρευνα στο internet βρήκα αυτό το site και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον, για αυτό και έκανα εγγραφή... Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet.Μήπως χρειάζεται να πάρω κάτι επιπλέον για να συνδεθώ σε μια ασύρματη σύνδεση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 παιδια μια ερωτηση ....το κινητο αυτο στην συσκευασια τι περιεχει? (εννοω απο καλωδια ακουστικα κτλ) ευχαριστω εκ των προτερων :) Η συσκευασία περιλαμβάνει μόνο φορτιστή και ακουστικά handsfree. Το καλώδιο πωλείται χωριστά και η εφαρμογή διασύνδεσης με υπολογιστή διατίθεται προς κατέβασμα από την ιστοσελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apricot Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους και όλες! Μια ερώτηση... Πώς μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές-παιχνίδια που έχω κατεβάσει στο pc μέσω του pc studio ?? Δεν κατάφερα να βρω κάτι... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. Παράθεση findeternalsunshine Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidel Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους και όλες! Μια ερώτηση... Πώς μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές-παιχνίδια που έχω κατεβάσει στο pc μέσω του pc studio ?? Δεν κατάφερα να βρω κάτι... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. Περασετα με την καρτουλα απο pc Memory Card (MicroSD) και κανε setup ;) Παράθεση GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 πεδια σας παρακαλώ μια απάντησή αν το έχετε τσεκαρη ..υπαρχη πρόβλημα με τη συσκευή δεν μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία που έχεις στη μνήμη σαν wallpaper είναι αλήθεια? ...οχι photo που έχετε βγάλει με το κινητό αλα γενικές ..εγω ας πούμε έχω πολες που θα μεταφέρω από το pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lik Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 (edited) Μία ερώτηση πως προσθέτουμε εφαρμογές στα widget κ για την ακριβεια το νεο μηνυμα που έχει σε άλλα samsung αλλά ατυχώς δεν ενσωμάτωσαν στο corby....... δεν έχει βλέπεται επιλογές συντομεύσεων όπως σε παλαιότερα μοντέλα...... U600..... Πάντως σε γενικές γραμμές και με γνώμονα τα χρήματα που στοιχίζει είναι ενα καλό κινητό που ίσως θα μπορούσαν με κάποιες λεπτομέρειες να το χουν κάνει άριστο!!!!! (περισσότερες επιλογές στο menu, περισσότερα widgets, καλύτερο Τ9.....δεν αποθηκεύει νέες λέξεις ....που είναι ίσως κ το σημαντικότερο πρόβλημα του κινητού....) Edited January 10, 2010 by Lik Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2093/2478967542_a49d53bd5e_o.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksipos Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 παιδια θελω να ρωτησω και εγω κατι καπως ασκετο ...... βλεπετε το πηρε αυτες τις μερες η αδερφη μου αλλα δεν την βολευει η χρηση της αφης(ουτε εγω που το δοκιμασα, καθως παω να πατησω ενα κουμπι και πατιεται το διπλα :P) και εχει ψαξει για να παρει γραφιδα μηπως και βοηθησει...μια sony που εχω εγω απο το satio δεν λειτουργει και κατι αλλες lg που αγωρασα στο πλαισιο και ειχαν πει οτι κανουν δεν φερνουν αποτελεσμα.. μηπως πρεπει να ενεργοποιηθει καποια λειτουργεια,να μπει καποιο προγραμμα ή απλα το κινητο δεν υποστηριζει την χρηση γραφιδας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_Andreas Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Καλησπέρα παιδιά!!Λοιπόν πουλάω το corby μου!Δυστυχώς δεν το βολεύτηκα!Το κινητό είναι καινούριο με το κουτί του και όλα τα παρελκόμενα μέσα!Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στειλει μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Πηρε το προηγουμενο Σαββατο το Corby και πηγε σημερα στο Γερμανο να παρει καλωδιο USB και του ειπαν οτι δεν υπαρχει στην Ελλαδα!Ειναι δυνατον?! Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksipos Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Πηρε το προηγουμενο Σαββατο το Corby και πηγε σημερα στο Γερμανο να παρει καλωδιο USB και του ειπαν οτι δεν υπαρχει στην Ελλαδα!Ειναι δυνατον?! Greece Rulez!!! Ειναι δυνατον να ειναι κατι σε ιδια επιπεδα με της ευρωπης???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_Andreas Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Παιδιά το καλώδιο υπάρχει απλά δεν το βρίσκεις εύκολα. Στο Πλαίσιο που είχα ρωτήσει μου είπαν ότι έχει γύρω στα 36€ αν θυμάμαι καλά. Πάντως έχω την αίσθηση ότι δεν σου χρειάζεται και πολύ.Αν θες να του περάσεις αρχεία είναι προτιμότερο να πάρεις μια κάρτα που έχει αντάπτορα usb και κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 (edited) παιδια, μολις το πηρα το κινητακι απο επιδοτηση vodafone:) δυστυχως δεν το εψαξα αρκετα αν αξιζε κανενα αλλο στην κατηγορια του :confused: παντως πρωτες εντυπωσεις, μεγαλο προβλημα ελλειψη καλωδιου usb (ημαρτον ακομα κ φτηνα κινητα των 60 ευρω εχουν μεσα:mad:) και μετριοτατη καμερα... επιζω να με βολεψει το touch ... απο παιχνιδακια κ εφαρμογες δεν εχω ψαξει αν υπραχει τιποτα αξιολογο (πχ εορτολογιο ου ειχα στο προηγουμενο lg μου) και προσωπικα επρεπε να εχει κανενα touch game οπως τo LG που εχει η κοπελα μου:( αν δεν με καλυψει θα παω να το σκοτωσω χαχαχαχχα η δονηση και ο σπαστικος ηχος οταν πατας πληκτρα πως βγαινει? μου εχει σπασει τα νευρα:p:p Edited January 17, 2010 by TheSmiths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Βασικα το καλωδιο το θελω για να κανω συχρονισμο τις επαφες απο το outlook και οχι για τα αρχεια.Αγορασα ενα bluetooth ανταπτορα αλλα κατι γινεται με το software της samsung και δεν ολοκληρωνει τη συνδεση του τηλεφωνου. Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_Andreas Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Κοίτα εγώ τις επαφές μου τις έστειλα με bluetooth από το προηγούμενο τηλέφωνο που είχα (ένα ericsson) και τις πήρε μια χαρά όλες, ακόμα και με τις φωτογραφίες που είχα βάλει στον τηλεφωνικο κατάλογο και χωρίς να χαθεί τίποτα.Δοκίμασέ το και έτσι να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankatia Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Εχω το εξής πρόβλημε με το corby. Οταν με καλούν ενώ βλέπω την φωτο αυτου που καλεί και το όνομα που ειναι αποθηκευμενο (στη μνημη τηλεφωνου), δεν βλέπω από κάτω το νούμερο. Πρέπει να πατήσω για 2-3 δευτερόλεπτα το κουμπι hold στα δεξια για να εξαφανιστει ένα κουτάκι (πεδιο) που εμφανίζει στην αρχικη οθόνη. Και επειδή τα εχω αποθηκευμενα στο τηλεφωνο, δηλαδη μία καταχώρηση με 3, 4 τηλεφωνα απο κατω, ποτέ δεν ξέρω αν με καλούν απο το κινητο ή απο το σταθερο ή από την εργασία. Μήπως κάποιος γνωρίζει πως αυτο το πεδιο μπορει να ΜΗΝ εμφανίζεται κάθε φορά που κάποιος με καλεί. Είναι πολύ εκνευριστικό να πατάς το HOLD για να δεις απο που σε παιρνουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-omnia-i900-i908-usb-kalodio-syndesis-sync-cable.93787.html εγω πηρα καλωδιο απο εδω και εκανε μια χρα μου δουλεψε και ολα οκ. επισης πηρα και http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Corby-Screen-protector.106872.html το οποιο ειναι μια χαρα και εχει μου ειπε και θηκη http://www.extreme-mobile.gr/p.SAMSUNG-CORBY-S3650-THiki-gel-Silikonis-SILICONE-hydrosilicrilic.116728.html το κινητο το εχει η κοπελα μου και ειναι αρκετα ωραιο και μικρο πολυ καλη κινηση της sammy να βγαλει κατι τετοιο. Edited January 19, 2010 by kopromax Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_p Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ CORBY. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ BROWSER ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ INTERNET. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
comorizzo Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 πιστευω πως επρεπε να βγει κατευθιαν το Pro......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forteextere Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Γειά σας, μήπως ξέρετε εάν κ πότε το samsung corby pro θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afentiko Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Και εγώ θα ήθελα να μάθω. Λέει Νοέμβριο του 2009 στην Ευρώπη γενικά, αλλά πάπαλα μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Παίδες, θεματάκια περνάνε στο κινητάκι?:) έχει μέσα 3-4 μόνο και αναρωτιέμαι αν παίρνει και άλλα, και αν ναι που μπορώ να βρω?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 παιδιά μπορεί κάποιος να αντιγράψει από το manual τις τιμές του sar για αυτί και σώμα αντίστοιχα? όχι ό, κυκλοφορεί στο internet αλλά αυτά που γράφει η samsung στο manual του corby.. ευχαριστώ σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts