Jump to content

Fidel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    275
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Fidel

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Apple iPhone 15 Pro 5G (8GB/128GB) Blue Titanium Ειναι σε κατάσταση βιτρίνας αψεγάδιαστο αγορασμένο απο Plaisio 14/1/24 2 χρόνια εγγυήσει 2 θηκουλες MagSafe κ μια απλη,+ day 1 με τζαμακι προστασιας (+2τζαμάκι έξτρα private ) υγεια μπαταρίας 100 % + Το γνήσιο καλώδιο της Apple! (οχι με τιμολογιο -κανονικη αγορα αποδειξη υπαρχει κανονικα) τιμή 900€ Εάν θέλει κάποιος φωτογραφίες έξτρα στέλνω viper + mail Χερί με χέρι σε Αθήνα ή στέλνεται παντού μετά από κατάθεση ή συναλλαγή από κοντά για έλεγχο του κινητού! Ευχαριστώ Σπύρος

    900 €

    - GR

  2. Fidel

    iPhone 6S

    Χτες μου στείλατε email από πλαίσιο ( ότι το iPhone ήρθε) περνάω από πλαίσιο 9:10 ακόμα δεν το είχανε στα ράφια απαράδεκτο.. Πάω μια public να το δούμε..
  3. Χρόνια πολλά και καλή τύχη σε όλους!!!
  4. στο έστειλα απλά θα έχεις προβλήματα με τον καιρό όχι ότι είναι κάτι σοβαρό αλλα μερική έχουνε κώλυμα ..;)
  5. Βασικά ρε mate δοκίμασε νομίζω ναι:wacko: αλλα το στάνταρ είναι από SSH:) 2 files είναι .. και μετά restart και περιμένεις 3-4 λεπτά και φτιάχνουνε τα εικονίδια και είσαι ok;)
  6. προφανώς δεν έχεις βάλει το fix και σου κολλάει;)
  7. σβήσε με SSH var->mobile->Library->Caches APPLE.MOBILE.INSTALLATION.PLIST + COM.APPLE.LAUNCHSERVICES-045.CSSTORE and rr;)
  8. Καλο καλοκαιρι Με ευχές για… καλές θάλασσες! bye 2 alll:D:D
  9. thnx mate την κατέβασα και την έβαλα χωρίς wipe μια χαρά . Τώρα κάνω move και στην Sd...Είσαι πολύ γρήγορος!!!:) ναι σωστά η κουζίνα έχει κολλήσει στο 5,1:p
  10. καταρχήν να πω ότι έχασα μερικά επεισόδια λόγο travel κλασικά είμαι με 4,0 ακόμα:( Και τώρα η πρέπει να ξαναπεράσω την rom ξανά η κάποιο πρόβλημα με το kernel θα είναι .. Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά "Μου γραφή couldn't move αρ!!!":worry: P.s Το μονο που έκανα ήτανε πήρα μια Sd 16g τίποτε άλλο..:!:
  11. Σε ευχάριστο οποτε όλα μια χαρά:) ..Μπορώ να σου δώσω άλλο link για κατέβασμα εάν θέλει και ο Γιάννης Είναι Easybet.
  12. thnx. Την κατέβασα πριν κανένα 10 λεπτό αλλα δυστυχώς δεν προλαβαίνω να την βάλω τώρα ****το:(..Έχω πάρει νέο backups με το titanium. Ελπίζω να μην έχω κανένα πρόβλημα στο restore..:p
  13. όλα ok με την κάμερα έκανα restart!!:) ..Στο wi-fi του σπίτι μου έχει πρόβλημα μου γραφή "Authentication problem.." και το key είναι μια χαρά ..!! έχω πρόβλημα με το wi-fi του σπίτι μου κανεις άλλος δεν έχει αυτό το πρόβλημα?:worry: " Το έκανα delete και το ξαναβρήκε το wi-fi τώρα είναι μια χαρά και άλλαξα και manual το Channel!! αυτά τώρα δουλεύει μια χαρά!!
  14. Λοιπόν έχω βάλει την 3,2 black πέρασα και τα update όλα μια χαρά η κάμερα έχει πρόβλημα σε εμενα ανοίγει και μετά κλείνει μονοι τις..:(
  15. Νομίζω βρήκα πρόβλημα όταν παο να κατεβάσω από market ένα games και μου το έκανε και σε ένα άλλο μου γραφή.. ( coulldn't install on usb storage or sd card???))
  16. Εβαλα την 3,1 θα βάλω τον Go thnx.:) "..όχι εγώ είμαι premium μέλος στο easybytez και έτσι μου ήτανε εύκολο να την κατεβάσω.."
  17. hello τι έβαλα πριν κανένα 40λεπτό ακόμα δεν μπορώ να πω αλλα είναι πολύ γρηγορη.. Σκέφτομαι να βάλω το GO η το Νονά..:) Ακόμα δεν έχω περάσει εφαρμογές πρέπει να πω ότι τα link που δίνετε αργούνε παρα πολύ να κατεβούνε..Καλά που έχω το easybetez.;)
  18. Γιατί ίσος να καταλάβανε ότι βγαίνει πια από την μήτρα τις Apple δεν πουλάει μήπως η Γη γυρνάει αριστερόστροφα:happy: Η αλήθεια βρίσκεται πάντα στη μέση η σχεδόν:X ..Αλλη πουλάνε άλλη αγοράζουνε That's Life.. Τι βάζω;Τον πατέρα μου και τη μάνα μου βάζω, ρε μεγάλε!:lol::lol:
  19. Ρε παιδιά πολύ ντόρος να γίνετε τελικά εάν είναι αυτό εάν είναι το άλλο:wacko:..Τα πράγματα είναι απλά πολύ απλά γιατί χάνεται το δασος και κρέμεστε από το δέντρο και γράφετε σχεδόν τα ίδια όλοι δεν μπορώ να το καταλάβω.:worry: Αυτό που με εδιαφέρει εμενα εάν το μαγαζί (inmobile) έχει το mobile και εάν το παραγγείλω θα το έχω ποτε.:!: Ας απάντηση κάποιος σε πόσες μέρες το πήρε και εάν έχει διαθεσιμότητα mobile.:cool:
  20. Nice μπορείς να μου στείλεις link για την ρουμανικη..;) (δεν έχω κράτηση την original δυστυχώς..:( ) Βρήκα μαμά rom αλλα πια να βάλω..:worry: Official P.S Για Custom Rom + kernel δεν έχει δοκιμάσει κανένας κάτι άλλο..:!:
  21. Hello και καλο χειμώνα για μερικούς.;). Μπαίνω στο θέμα μου το έχω κάνει root έχω βάλει την ClockworkMod+Custom Rom 2,3,4 kernel 2.6.32.39 franco kernel v16,1 Mod ver void forever αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι έχουμε καλύτερη rom από αυτήν( δοκιμασμένη πάντα!:cool:)Και κάτι βασικό εάν θέλουμε να γυρίσουμε στην original μαμά lg τι κάνουμε..:O
  22. http://i278.photobucket.com/albums/kk93/karfwmenos/Screenshot2011-03-30at11026AM.png Me;) Image (Σε E-mail δεν μπορώ να στείλω! οποτε πάρτε την από εδώ..)
  23. I aggelia moy einai ayti

    http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=290620

     

    Κωδικός Καταχώρησης: 290620

     

    thnx gia to proto alla den to ekanes sosta leo kai egw ti egine:P

×
×
  • Create New...