left_ace Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Παράγγειλα την παρακάτω θήκη για το κινητό, την έχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις; http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=271358800211 Τις καλυτερες. Το μονο αρνητικο οτι βγαινει λιγο δυσκολα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Επειδή την Έχω πάρει αυτή την θήκη είναι άψογη αλλά ξέρεις κάτι χωρίς θήκη είναι άλλη αίσθηση το χαίρεσαι καλύτερα στο λέω εκ πείρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 (edited) Το ξέρω... Μεσα το σπίτι το έχω εκτός θήκης πάντα... Edited June 3, 2014 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Επειδή την Έχω πάρει αυτή την θήκη είναι άψογη αλλά ξέρεις κάτι χωρίς θήκη είναι άλλη αίσθηση το χαίρεσαι καλύτερα στο λέω εκ πείρας Το ξέρω... Μεσα το σπίτι το έχω εκτός θήκης πάντα... Εγω παντως ποτε εκτος θηκηες γιατι γλυστραει πιο πολυ και απο σαπουνι χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Ξερει κανεις που βρισκω πισω καπακι για αλλαγη χρωματος από ελλαδα μονο;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Στο Public... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Στο Public... Τα εχεις δει εκει ; Τιμες φιλε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Τα εχεις δει εκει ; Τιμες φιλε ; Τα flip cover έχουν 20 ευρώ. Στην Θεσσαλονίκη δεν βρίσκεις πολλά χρώματα. Εγώ θα έβλεπα στο skroutz. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Τα flip cover έχουν 20 ευρώ. Στην Θεσσαλονίκη δεν βρίσκεις πολλά χρώματα. Εγώ θα έβλεπα στο skroutz. Θα ειμαι Αθηνα το 3ημερο αρα ισως βρω κανα πιο φθηνο,20 ευρω ειναι πολλα. Εχω θηκη φυσικα (20 ευρω την πηρα Incipio) αλλα εχει αλλη χαρη να παρω αλλο χρωμα καπακι ! Σιγουρα θα ειναι Κ@@@Α !! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Το 3g watchdog είναι ένα πρόγραμμα μέτρησεις δεδομένων για το Android 2.3. Μετά αυτοκαταργήθηκε μια που παρακολουθούνται πλέον από το σύστημα. Μάλλον πρέπει να είναι το πρώτο που θα πρέπει να ξηλώσεις. οκ. ευχαριστω θα το δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Τα εχεις δει εκει ; Τιμες φιλε ; Τα έχω δει μόνο που δεν έχει όλα τα χρώματα... Υπάρχουν 3 ειδών καπάκια το απλό που έχει 10€ το grip shell με 16€ και το flip με 21€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Τα έχω δει μόνο που δεν έχει όλα τα χρώματα... Υπάρχουν 3 ειδών καπάκια το απλό που έχει 10€ το grip shell με 16€ και το flip με 21€ πανακριβα...με βλεπω για κινα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 (edited) Η Motorola είπε ότι ξεκίνησε η αναβάθμιση 4.4.3 σε moto x, g και e! http://goo.gl/kvvN5m Edited June 3, 2014 by karx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Θα ειμαι Αθηνα το 3ημερο αρα ισως βρω κανα πιο φθηνο,20 ευρω ειναι πολλα. Εχω θηκη φυσικα (20 ευρω την πηρα Incipio) αλλα εχει αλλη χαρη να παρω αλλο χρωμα καπακι ! Σιγουρα θα ειναι Κ@@@Α !! :) 10 euros εχουν τα πισω καπακια στο public. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Η Motorola είπε ότι ξεκίνησε η αναβάθμιση 4.4.3 σε moto x, g και e! http://goo.gl/kvvN5m Καλά νέα, ήμουν σίγουρος για την αναβάθμιση.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Η Motorola είπε ότι ξεκίνησε η αναβάθμιση 4.4.3 σε moto x, g και e! http://goo.gl/kvvN5m Καλά νέα, ήμουν σίγουρος για την αναβάθμιση.:) Αυτά να τα βλέπουν ορισμένοι που μετά την εξαγορά έσπευσαν να βγάλουν βιαστικά συμπεράσματα, μη υποστήριξης των συσκευών. Βρείτε μου ποια εταιρεία έχει ανακοινώσει κάτι παρόμοιο μετά την επίσημη ανακοίνωση της 4.4.3 από την Google; Την επόμενη μέρα κιόλας. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Αυτά να τα βλέπουν ορισμένοι που μετά την εξαγορά έσπευσαν να βγάλουν βιαστικά συμπεράσματα, μη υποστήριξης των συσκευών. Βρείτε μου ποια εταιρεία έχει ανακοινώσει κάτι παρόμοιο μετά την επίσημη ανακοίνωση της 4.4.3 από την Google; Την επόμενη μέρα κιόλας. Λευτέρη οι όποιες αμφιβολίες πήγαιναν στη Lenovo που είναι και ο ιδιοκτήτης πλέον. Είμαι αισιόδοξος και για Lollipop.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Τα έχω δει μόνο που δεν έχει όλα τα χρώματα... Υπάρχουν 3 ειδών καπάκια το απλό που έχει 10€ το grip shell με 16€ και το flip με 21€ Εχεις δει αν εχει κιτρινο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Η Motorola είπε ότι ξεκίνησε η αναβάθμιση 4.4.3 σε moto x, g και e! http://goo.gl/kvvN5m Yihaaaaaa! Ελπιζω να ειναι νοστιμο αυτο το κομματι της κιτκατ ωστε να κανουμε διαλειμμα :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Λευτέρη οι όποιες αμφιβολίες πήγαιναν στη Lenovo που είναι και ο ιδιοκτήτης πλέον. Είμαι αισιόδοξος και για Lollipop.:) Δεν αντιλέγω Γιώργο αλλά όταν στην εξαγορά υπάρχει η συμφωνία ότι το software κομμάτι 'παραμένει' στη μοτορολα; Μη ξεχνάς εκείνες τις μέρες ΠΟΣΟΙ κινδυνολόγησαν ;) Το λέω ξανά και ξανά διότι μέσα στο φόρουμ δέχθηκα κριτική από μερικούς (wph fans πιο πολύ) αλλά δεν ενέδωσα. Θα ήθελα να δω τώρα τι λένε :D Περιμένω με τη νέα έκδοση τη βελτίωση του ακουστικού. Το κινητό κατά τα άλλα πετάει πραγματικά. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Η Motorola είπε ότι ξεκίνησε η αναβάθμιση 4.4.3 σε moto x, g και e! http://goo.gl/kvvN5m https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/answers/prod_answer_detail/a_id/100223 Εδώ λέει τα χαρακτηριστικά! Κατ'αρχήν θα πάρουν το update τα αμερικάνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/answers/prod_answer_detail/a_id/100223 Εδώ λέει τα χαρακτηριστικά! Κατ'αρχήν θα πάρουν το update τα αμερικάνικα Καμια αναβαθμιση η βελτιωση στην ποιοτητα ηχου??????πλακα μας κανουν ετσι? Αμα δεν φτιαξει ο ηχος στο καινουργιο update απλα θα το πουλησω! Ελπιζω να γινει κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Εντάξει, δεν προβλέπονται και συγκλονιστικές αλλαγές. Σημασία έχει ότι θα αναβαθμιστεί σχεδόν άμεσα, μαζί με τα Nexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Εντάξει, δεν προβλέπονται και συγκλονιστικές αλλαγές. Σημασία έχει ότι θα αναβαθμιστεί σχεδόν άμεσα, μαζί με τα Nexus. Νομίζω τα Nexus την πήραν ήδη την αναβάθμιση. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Νομίζω τα Nexus την πήραν ήδη την αναβάθμιση. Δεν την πήραμε ακόμα με OTA αλλά μέσω του factory image κι απ' ό,τι βλέπω εδώ κι εδώ πρώτοι θα την πάρουν τα Moto X, G, E και τα GPE S4, M7 και M8, Z Ultra και οι λοιπές GPE συσκευές. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts