Jump to content

basilis_k6

Members
  • Δημοσιεύσεις

    351
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by basilis_k6

  1. δεν μπορω να το πιστέψω οτι εν ετη 2019 ασχολούμαι με αυτο το πρόβλημα....:cry:
  2. εχει βρει κανενας λυση στο προβλημα με τη ρυθμιση ηχου? γινετε να μην την ακουμε οταν το χαμηλωνουμε/δυναμωνουμε?! :angry:
  3. οτι και εμεις... ψαξε στο νετ μηπως βρεις καμια λυση η αλλιως περιμενε την google να φτιαξει αυτο και να χαλασει κατι άλλο.
  4. ειναι τελειως χαζο. δεν με πειράζει να αλλάζει τα media απο το κουμπι αλλα μπορουν να κοψουν τον ηχο οταν το αλλαζεις στο ring? Δεν ηταν ετσι και απορώ ποια διάνοια το άλλαξε! Θέλω να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα χασω κλήση το πρωι αν κοιμάμαι και πρεπει (αν το θυμηθω τελευταια στιγμη πριν κοιμηθω) να σηκωθω απο το κρεββατι να παω στο σαλονι κατω απο ενα μαξιλαρι να αλλαξω τον ήχο!! Δεν εχω δοκιμάσει να κουμπωσω τα ακουστικα αλλα νομιζω παλι απο το ηχειο θα χτυπησει. Μιλάμε για epic fail.
  5. παρόλο που αρχικα η google ειχε πει οτι θα patchαρει τον τραγικό τροπο που δουλευει αλλαγη εντασης ήχου δεν το έχει κάνει 4 μήνες τωρα. Εκτός του οτι το πλαινο κουμπι αλλάζει τον media ήχο :blink:, για να αλλάξεις τον ηχο κλήσης πρεπει να τον ακουσεις! τι κι αν κοιμάται ο κοσμος γυρω σου, να ξυπνησουν να ακούσουν το hit του καλοκαιριού.. Το split screen απο ενα κουμπι που ήθελε τωρα θέλει 3! Το κουμπί ρυθμίσεων δεν ειναι πλέον στην μπάρα την μικρη αλλα πρεπει να την τραβηξεις τέρμα κάτω...:blink: Οταν κάτι δουλευει...χαλάσε το! Μετα την 9 το τηλέφωνο πάει για πούλημα κυρίως λογω του ήχου. Κάθε μέρα ταλαιπωρούμαι με τη ρυθμιση του ήχου! Κρίμα που αντί να πηγαίνει μπροστά το android πάει πίσω.
  6. γιατι τα παντα κολλανε και θελει restore που δεν εχω καμια ορεξη να κανω τωρα. γιατι ανεβοκατεβαζω συνεχως την ενταση ήχων και τωρα εκει που την βαλανε μου σπαει τα νευρα. γιατι δεν μου αρεσει η αλλαγη στη μπαρα ειδοποιησεων και γιατι δεν εφερε ΤΙΠΟΤΑ που να εχει ουσια. Ειχα πει πως δεν θα την κανω και δεν θα την εκανα ποτε. Δεν καταλαβαινω γιατι την εκανε μονο του. τι :#$%& ειναι αυτες? Δεν μου εχει ξανατυχει ποτε και εχω καθαρα android τηλεφωνα απο το 2012!
  7. σήμερα κόλλαγε λίγο και έκανα ενα restart... Ανοιγω το κινητο και τι να δω?! Μου περασε την 9 μονο του!!!!! :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: ΓΑΜ:X ςεφκκωξοωκοςεο[ποξΩΟΠΞ\ θελω να το πετάξω στον τοιχο....
  8. Διαβασα τα σχόλια σας και θα μείνω στην 8. Κανενας λογος να χαλάσω πραγματα που δουλευουν. Η 9 δεν φέρνει τπτ ενδιαφερον ουτωςη αλλως.
  9. ελα ντε ουτε εγω καταλαβα πως δουλευει ακριβως. το d2w δεν δουλευει δυστυχως αλλα και να δουλευει (εγω το έκανα με τον αισθητηρα φωτώς με εφαρμογή) πρέπει να απενεργοποιηθει το δαχτυλικο αλλιως στο ζητάει (λογικο). Αυτο που βολεύει εμενα παντως ειναι το double tap to lock. Με launcher που δεχετε gestures οπως apex η nova prime κατεβαζετε την εφαρμογη lock it και την τρεχετε στο double tap μεσω του launcher.
  10. δλδ εγω με 4g cosmote να το κάνω? αξιζει?!
  11. δεν έπρεπε να κλεινει ποτε το wifi. κοιτα μηπως έχεις βάλει κατι σε battery saver. εμενα η κάμερα μου φαινετε τραγικη. Δεν ξερω μηπως φταιει το δικο μου αλλα το νεξους 5 είχε καλυτερη και ήταν ηδη πολύ κακη
  12. 1) δεν εχει αλλο χρωμα 2) δεν ξερω
  13. υπάρχει λύση για αυτο και την έχουν σχεδον ολοι οι launcher. αλλιως μπορεις να βρεις εφαρμογη που κλεινει την οθονη με καποια καθυστερηση 5sec. δεν λειτουργει τέλεια αλλα καλύτερα απο αυτο που έχεις τωρα
  14. νομιζω κατα 90% αυτος ειναι ο λόγος. Μόλις πιάσεις κινητο χωρις adaway στα χερια σου παθαινεις σοκ
  15. τελικα βρηκα οτι μπορεις να ενεργοποιησεις τα δεδομένα και με μυνημα. αφου το εκανα ξαφνικα η εφαρμογη εφοσον συνδεθηκε με data (πιο πριν δεν μπορουσα γιατι απλα θα με χρεωνε) βρηκε ποιος ειμαι και δουλευει. λογικα οταν ξανακλεισουν τα δεδομενα θα χαλασει παλι.
  16. nilkin στα 10 ευρω απο το μαγαζακι μεσα στο village renti. πολύ καλη και λεπτη και με κλεισιμο στο usb για νερα κτλ.
  17. τι διαβολο. εχω διαβασει και απο αλλους αυτη τη λυση αλλα σε μενα δεν. το εχω κανει δεκα φορες και δεν εχω καν δικαρτο! βγαζει το μνμ οτι αν εχεις δικαρτο βαλτην στην θεση 1 και μετα δεν μπορει και να στειλει το σμσ. και εχω και καρτα μεσα δεν ειναι μηδενικο. ολα τα permissions ειναι οκ αλλα μνμ επιβεβαιωσης δεν μπορει να στειλει!
  18. εσενα τουλαχιστον μπορει να κανει επιβεβεωση με σμσ? αν απεγκαταστησεις και εγκαταστησεις ξανα σε ρωταει την πρωτη φορα αν θες να στειλει σμσ ενω εισαι σε wifi. εμενα ουτε αυτο!
  19. ναι δυστυχως. δεν μπορω να βρω την παλαιοτερη που δουλευε.
  20. Δεν δουλευει πλεον η εφαρμογη στα dual sim σωστα. Δυστυχως ουτε στο δικο μου παρολο που δεν ειναι dual αλλα βγαινει και σε dual. ισως μπερδευεται. Τα σχόλια απο τους χρηστες ειναι ολα τα λεφτα, οπως και τυα σχολια απο την εταιρια που ειναι για κλαμματα. https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.whatsup&hl=el αφηνω στην ακρη το γεγονος οτι αυτο ειναι απαραδεκτο και οτι οι προγραμματιστες ειναι για απολυση και ρωταω. Ξέρει κανενας καποια λύση για αυτο? εγω εχω το p9 lite MONOKARTO.
  21. εχω χρυσο 2γιγα απο κοσμοτε. εκδοση β131. εχει κανενας το ιδιο με whats up? δεν δουλευει το datakalokairo. βγαζει μνμ και λεει αν εχω δικαρτο να βαλω την σιμ στην θυρα 1 αλλα ειναι μονοκαρτο! καμια ιδεα;
  22. ήταν ήδη τραγική η μπαταρία. τώρα είναι χειρότερη;
  23. εχω ενα της βονταφον και σημετα περασα ενα μεγαλο απντειτ κοντα εναμιση γιγα. emui4. εξαφανίστηκε το κουμπι που κλειδωνε την οθονη. ξερει κανεις τι παιζει;
  24. ελαχιστα πραγματα εχω και εχω ξυλωσει ηδη αρκετα.
×
×
  • Create New...