Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλημέρα στο φόρουμ του Moto G.

Σας διαβάζω εδώ και αρκετές μέρες και "με πείσατε" να προβώ στην αγορά του κινητού, από την Wind λόγο επιδότησης.

Μέτα από μια μακρά συμβίωση με διάφορα Samsung android κινητά, εδώ και 3 ημέρες έχω σταματήσει πια να εκνευρίζομαι . Το Moto G απλά δεν παίζεται!!! Δεν με ενδιαφέρει πια πόσες εφαρμογές τρέχουν και η λειτουργία του είναι πάντα "αέρινη". Από μπαταρία αν και είμαι στην 2η φόρτιση , το τηλέφωνο είναι σε λειτουργία 1ημ και 17ω και εχει καταναλώσει το 50 % της μπαταρίας!

Ευχαριστώ για την ακούσια βοήθεια σας.:shifty:

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το εχω ψαξει αλλα δεν βρηκα κατι.

Ρωταω μηπως το εχει παρει κανεις απο εξω..

Είχε βγει για ένα διάστημα στο skroutz. Ίσως το ξαναφέρουν.

Kαλημέρα στο φόρουμ του Moto G.

Σας διαβάζω εδώ και αρκετές μέρες και "με πείσατε" να προβώ στην αγορά του κινητού, από την Wind λόγο επιδότησης.

Μέτα από μια μακρά συμβίωση με διάφορα Samsung android κινητά, εδώ και 3 ημέρες έχω σταματήσει πια να εκνευρίζομαι . Το Moto G απλά δεν παίζεται!!! Δεν με ενδιαφέρει πια πόσες εφαρμογές τρέχουν και η λειτουργία του είναι πάντα "αέρινη". Από μπαταρία αν και είμαι στην 2η φόρτιση , το τηλέφωνο είναι σε λειτουργία 1ημ και 17ω και εχει καταναλώσει το 50 % της μπαταρίας!

Ευχαριστώ για την ακούσια βοήθεια σας.:shifty:

Καλοριζικο φιλε μου είμαι σιγουρος ότι θα το ευχαριστηθείς.Και εγω είμαι από όλα σχεδον τα samsung s,s1,s2,s2 plus,s3,note ,note2

Παράγγειλα από Specialprice.gr το Moto G πριν 45 λεπτά και ήδη το παρέδωσαν στην courier και μου δώσανε και αριθμό αποστολής!!! :eek:

Το σκεφτόμουν καιρό να το πάρω (έχω το Huawei Ascend P6) αλλά δεν το έκανα λόγω της ομορφιάς του P6. Αλλά βλέποντας το από κοντά το Moto G άλλαξα άποψη, είναι πολύ πιο ωραίο από ότι στις φωτογραφίες και σίγουρα θα είναι πιο γρήγορο και με λιγότερα προβλήματα από το P6....

μόλις παρέλαβα και εγώ το moto g 8gb ...... υπάρχει κάποιο link της motorola όπου πρέπει να δηλώσω IMEI ή Serial Number για την εγγύηση; ...... ευχαριστώ.:)

Εσείς που λέτε ότι έχει πολύ καλή μπαταρία, τι χρήση κάνετε Και βγάζετε 2 Και 3 μέρες; Επειδή κ Εγώ είναι heavy user Και χρησιμοποιώ μόνο 3g Και data πολύ σπάνια wifi βάζω κοντά 4ω οθόνη μέσα σε 12 16ω.

Ας πούμε Τώρα έχω 1ω 32λ οθόνη μέσα σε 8ω 52λ Και είσαι στο 77%

_

Υπάρχει καμία εφαρμογή να μπορώ να διαβάζω pdf λίγο πιο ανθρώπινα; Δηλαδή να μπορώ να αυξομειώνω τη γραμματοσειρά να διαβάζεται πιο εύκολα. Είναι σε μορφή κειμένου και όχι εικόνας του στυλ σκαναρισμένα έγγραφα.

Pdf readers Όχι epub

Officesuite το καλυτερο ολων

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λοιπον δεν εισαι hevy user εσυ με τιποτα...κοιτα εδω αριθμους :

Απο τις 9 το πρωι ανοιχτα ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ , 3G data,sync , 10 email,facebook ( 3λογαριασμοι) , 2 browsers με 20 παραθυρα ανοιχτα,insomnia,myphone,techblog κλπ.

Ομιλια : 2-3 ωρες σιγουρα στο 10ωρο . Sms : πανω απο 50. Viber: συνεχεια μηνυματα . This is hevy user .

Το κινητο σβηνει στο 15ωρο με 3 ωρες οθονη περιπου.

----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στα ιδια επιπεδα ειναι η καμερα....δηλαδη σχεδον χαλια :) Σε εμενα αρκει φυσικα αλλα γενικως ειναι χαλια.

Πλακα σπας οτι το nexus 4 εχει τετοια καμερα οπως το moto g? Ελεος σοβαρα τωρα?και το λεγανε υπερκινητο οταν βγηκε ακομα και τωρα!παλι καλα που δεν το ειχα αγορασει!

εχω ΜΕΓΑΛΟ προβλημα...

απενεργοποιουνται μονα τους τα δεδομενα. μετα δεν ανοιγουν παρα μονο με reboot. ειδικα αν εχω ανοιχτο και το wifi και γυρισει 2-3 φορες αππ wifi σε 3g κολλαει και θελει επαννεκινηση.

HELP ME...:(

εχω ΜΕΓΑΛΟ προβλημα...

απενεργοποιουνται μονα τους τα δεδομενα. μετα δεν ανοιγουν παρα μονο με reboot. ειδικα αν εχω ανοιχτο και το wifi και γυρισει 2-3 φορες αππ wifi σε 3g κολλαει και θελει επαννεκινηση.

HELP ME...:(

Αρχικα εχεις καμια εφαρμογη για την διαχειρηση του 3g?αλλιως κανε ενα wipe cache partiotion γραψε στο google wipe cache partiotion moto g και ακολουθησε την διαδικασια !

To amazon UK έβαλε το Moto G 4G 8GB (μαύρο) στις 160 λίρες (197€). Άντε να δούμε σε τι τιμή θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα..

Αρχικα εχεις καμια εφαρμογη για την διαχειρηση του 3g?αλλιως κανε ενα wipe cache partiotion γραψε στο google wipe cache partiotion moto g και ακολουθησε την διαδικασια !

3g watchdog εχω

Για όσους παραπονιούνται για αυτονομία, ενημερώνω ότι με ελαφρά χρήση (λόγω ασθένειας) η αυτονομία του κινητού μου άγγιξε τις 3ημέρες 6 ώρες και 55 λεπτά με την αυτονομία να είναι στο 19%.

Έχω όμως μια απορία. Γίνεται όταν επιλέγουμε το dialer, να μην μας βγάζει ως default την οθόνη με τα αγαπημένα και τις συχνότερες κλήσεις, αλλά να βγάζει είτε το πληκτρολόγιο είτε το ιστορικό (με βολεύει περισσότερο)?

3g watchdog εχω

Το 3g watchdog είναι ένα πρόγραμμα μέτρησεις δεδομένων για το Android 2.3. Μετά αυτοκαταργήθηκε μια που παρακολουθούνται πλέον από το σύστημα. Μάλλον πρέπει να είναι το πρώτο που θα πρέπει να ξηλώσεις.

Φιλικά Γιώργος

Για όσους παραπονιούνται για αυτονομία, ενημερώνω ότι με ελαφρά χρήση (λόγω ασθένειας) η αυτονομία του κινητού μου άγγιξε τις 3ημέρες 6 ώρες και 55 λεπτά με την αυτονομία να είναι στο 19%.

Έχω όμως μια απορία. Γίνεται όταν επιλέγουμε το dialer, να μην μας βγάζει ως default την οθόνη με τα αγαπημένα και τις συχνότερες κλήσεις, αλλά να βγάζει είτε το πληκτρολόγιο είτε το ιστορικό (με βολεύει περισσότερο)?

Βαλε ex dialer να σωθεις. Πολυ καλο και εχει και επιλογη να κανεις σαρωση το στοιχειο για κληση/μήνυμα οπως στα σαμμυ

Το 3g watchdog είναι ένα πρόγραμμα μέτρησεις δεδομένων για το Android 2.3. Μετά αυτοκαταργήθηκε μια που παρακολουθούνται πλέον από το σύστημα. Μάλλον πρέπει να είναι το πρώτο που θα πρέπει να ξηλώσεις.

Απο που κοιταμε δλδ το ποσα mb καταναλωνουμε??

Έχω ένα πρόβλημα αν μπορείτε να βοηθήσετε .στα email δεν μου εμφανίζονται σωστά και τα πιο πολλά είναι ζουμαρισμενα .σε μερικά ή φώτο από τράπεζα εμφανίζετε μισή , ξέρει κανείς τι συμβαίνει ?

Παιδιά ο φορτιστής μου όταν φορτίζω το κινητό ζεσταίνεται αρκετά.Είναι φυσιολογικό ή κακό?

Νταξει και σ εμενα ζεσταινεται δεν παιζει να ναι προβλημα

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απο που κοιταμε δλδ το ποσα mb καταναλωνουμε??

Χρηση δεδομενων πανε να τα δεις

Ξέρεις κανείς ποιό τύπο hands free χρησιμοποιεί η συσκευή? Εχω δοκιμάσει απο Nokia, HTC, Samsung, δεν δουλεύουν τα κουμπιά σε κανένα. Αν παραγγείλω έναν αντάπτορα ctia to omtp ή το ανάποδο θα κάνω δουλειά? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?

Μπορεί να μου προτείνεται κάποιο ανταπτοράκι για γρήγορη φόρτιση του κινητού;

Πάρε το ανώτερο που προτείνει η Motorola, 1500 mA.

Φιλικά Γιώργος

Βασικά βρήκα αυτό στο Ebay http://www.ebay.com/itm/5V-2-1A-AC-Wall-Travel-Charger-Cord-Adapter-For-LG-Google-Nexus-5-G2-Optimus-Pro-/171172443111?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&var=&hash=item27daac33e7, έχει max 2100 mA. Παίζει να υπάρξει πρόβλημα αν φορτίζω με αυτό το κινητό;

Βασικά βρήκα αυτό στο Ebay http://www.ebay.com/itm/5V-2-1A-AC-Wall-Travel-Charger-Cord-Adapter-For-LG-Google-Nexus-5-G2-Optimus-Pro-/171172443111?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&var=&hash=item27daac33e7, έχει max 2100 mA. Παίζει να υπάρξει πρόβλημα αν φορτίζω με αυτό το κινητό;

Ναι. Το max που δινει η moto ειναι 1500.

Παράγγειλα την παρακάτω θήκη για το κινητό, την έχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις;

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=271358800211

• The title was changed to Moto G