panos_27 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Ρεκορ!! Χαχα! Με dalvik παιδια [ATTACH]44947[/ATTACH] [ATTACH]44948[/ATTACH] [ATTACH]44949[/ATTACH] δεν φαινονται οι φωτο μπορεις να τις ξανα ανεβασεις? Σε smartphone όπως το moto g ( χωρίς sd card) αν θέλω να φλασάρω μια custom rom θα χάσω όλα μου τα data ; Αν ναι πως θα τα κρατήσω ασφαλή; Ευχαριστώ καλυτερα περασε τα στο pc και αφου βαλεις την ρομ σου ξανα περνα τα. Δεν χρειαζεται παντως custom rom ειναι ηδη πολυ γρηγορη αυτη ειναι η αποψη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 [ATTACH]44963[/ATTACH] [ATTACH]44964[/ATTACH] [ATTACH]44965[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 τρομερό ρεκόρ. χρησιμοποίησες καθόλου 3g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 [ATTACH]44963[/ATTACH] [ATTACH]44964[/ATTACH] [ATTACH]44965[/ATTACH] Το φορτισες για λιγο ομως ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Το φορτισες για λιγο ομως ε; εννοείται ότι το φόρτισε(2 φορές) για αυτό και έβγαλε τέτοια αποτελέσματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Το φορτισες για λιγο ομως ε; Το εβαλα μονο για 10 λεπτα το πολυ! τρομερό ρεκόρ. χρησιμοποίησες καθόλου 3g; Ναι ειχα και 3g φυσικα! ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εννοείται ότι το φόρτισε(2 φορές) για αυτό και έβγαλε τέτοια αποτελέσματα.. Οχι φιλε μου το εβαλα για παρα πολυ λιγο και οχι για να βγαλω φωτο μετα και να λεω τι τρομερο χρονο εκανα! Απλα θα φευγα ηθελα μπαταρια αλλα το εβαλα για λιγο κ το βγαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Το εβαλα μονο για 10 λεπτα το πολυ! Οχι φιλε μου το εβαλα για παρα πολυ λιγο και οχι για να βγαλω φωτο μετα και να λεω τι τρομερο χρονο εκανα! Απλα θα φευγα ηθελα μπαταρια αλλα το εβαλα για λιγο κ το βγαλα Μα δεν είπα ότι έκανες κάτι για να πούμε ουάου.. απλά έστω και για λίγο που το έβαλες να φορτίσει ο χρόνος οθόνης παύει να είναι αξιόπιστος και "αντικειμενικός".. εγώ έτσι με κανένα δύο μικρές φορτίσεις έχω βγάλει 3 μέρες και 10 ώρες οθόνης στο ταμπλετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Μα δεν είπα ότι έκανες κάτι για να πούμε ουάου.. απλά έστω και για λίγο που το έβαλες να φορτίσει ο χρόνος οθόνης παύει να είναι αξιόπιστος και "αντικειμενικός".. εγώ έτσι με κανένα δύο μικρές φορτίσεις έχω βγάλει 3 μέρες και 10 ώρες οθόνης στο ταμπλετ Με 5 λεπτα φορτιση?δεν γινοντε και θαυματα! Τεσπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 (edited) Όπως και να χει είναι πολύ καλός χρόνος. Δείτε σε προηγούμενο ποστ μου πως πέφτει η μπαταρία με 3g και data συνεχόμενα ανοιχτά Μήπως επειδή έχω viber Και whatsapp; τραβάνε συνεχώς data αυτά; Edited May 11, 2014 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Όπως και να χει είναι πολύ καλός χρόνος. Δείτε σε προηγούμενο ποστ μου πως πέφτει η μπαταρία με 3g και data συνεχόμενα ανοιχτά Μήπως επειδή έχω viber Και whatsapp; τραβάνε συνεχώς data αυτά; Βασικα και γω το παρατηρησα αυτο με 3g τραβαει απιστευτη μπαταρια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Η λειτουργία δεδομένων είναι από τις πιο ενεργοβόρες για ένα κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Η λειτουργία δεδομένων είναι από τις πιο ενεργοβόρες για ένα κινητό. Εγώ αναφέρομαι στη λειτουργία δεδομένων με κλειστή την οθόνη. Δηλαδή να τα έχεις όλη μέρα ανοιχτά ακόμα και αν τα χρησιμοποιείς μόνο για 10λ τη μέρα σε browsing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 πολυ καλος χρονος πλησιαζει το G2 Μου Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 πολυ καλος χρονος πλησιαζει το G2 Μου Πηρες g2 ρε θηριο? Χαχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Πηρες g2 ρε θηριο? Χαχα! Το G2 έχει καλύτερες επιδόσεις μπαταρίας απ το moto g? Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigou Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Παιδιά αυτός ο φορτιστής είναι κομπλέ έτσι? http://www.e-shop.gr/travel-charger-usb-1000mah-for-apple-iphone-3-3gs-4-4s-5-ipod-p-TEL.013868 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Παιδιά αυτός ο φορτιστής είναι κομπλέ έτσι? http://www.e-shop.gr/travel-charger-usb-1000mah-for-apple-iphone-3-3gs-4-4s-5-ipod-p-TEL.013868 Ναι είναι εντάξει είναι 1000Mah και η Motorola προτείνει μέχρι 1500Mah το μέγιστο. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hritso Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Παιδιά αυτός ο φορτιστής είναι κομπλέ έτσι? http://www.e-shop.gr/travel-charger-usb-1000mah-for-apple-iphone-3-3gs-4-4s-5-ipod-p-TEL.013868 Όταν τον παραλάβεις πόσταρε αν όταν φορτίζει παραμένει σβηστό το κινητό και όταν είναι ανοιχτό αν λειτουργεί καλά το touch. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Το G2 έχει καλύτερες επιδόσεις μπαταρίας απ το moto g? Καλύτερες επιδόσεις μπαταρίας μπορεί, κατώτερη αίσθηση ποιότητας σίγουρα. Με 189 ευρώ αγοράζεις ένα κινητό που αξίζει μέχρι σεντ τα λεφτά του ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Καλύτερες επιδόσεις μπαταρίας μπορεί, κατώτερη αίσθηση ποιότητας σίγουρα. Με 189 ευρώ αγοράζεις ένα κινητό που αξίζει μέχρι σεντ τα λεφτά του ;) Δηλαδη το moto g μας ειναι καλυτερο ποιοτικα απο το g2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Δηλαδη το moto g μας ειναι καλυτερο ποιοτικα απο το g2; Δεν νομιζω να εννοει οτι ειναι καλυτερο το μοτο γ γιατι δεν είναι. Απ οτι καταλαβα θελει να πει ο φιλος οτι αυτο που παιρνεις απ το γ2 δεν ανταποκρινεται στην τιμη του, σε σχεση με αυτο που παιρνεις απ το μοτο γ σε σχεση με την αντίστοιχη τιμη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigou Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Όταν τον παραλάβεις πόσταρε αν όταν φορτίζει παραμένει σβηστό το κινητό και όταν είναι ανοιχτό αν λειτουργεί καλά το touch. Thanks Είχα φορτιστή sony ericsson αλλά το κινητό το πούλησα μαζί με αυτόν γι αυτό πάω για νέον τώρα.Επομένως1)το touch όταν το φόρτιζα μου φάνηκε φυσιολογικό αν και συνήθως δε το χρησιμοποιώ όταν φορτίζει.2) το κινητό αν το έχω κλειστό και το βάλω στη φόρτιση ανοίγει αυτόματα και πρέπει να το ξανακλείσω για να παραμείνει κλειστό. Edited May 12, 2014 by Sigou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Λοιπον εγω πουλησα την συσκευη που ειχα ( προβληματα διαφορα ειχε-τα ειπα στον αγοραστη). Ειχα το 16αρι και πηρα το 8αρι με 100 ευρω. Πηρα NOTE 2 αλλα...δεν ! Το ΝΟΤΕ 2 μου θυμιζει GS 3 δηλαδη αργοκινητο καραβι, καμια σχεση με το μικρο θαυμα moto G !!!!!! Εχω βαλει μεσα ηδη 150 εφαρμογες ( στο 8αρι) και εχω ελευθερα 3GB περιπου. Αψογο κινητακι δεν προκειται να το αλλαξω μεχρι να " πεθανει" Η να βγει κατι καλυτερο στα 100 ευρακια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Δεν νομιζω να εννοει οτι ειναι καλυτερο το μοτο γ γιατι δεν είναι. Απ οτι καταλαβα θελει να πει ο φιλος οτι αυτο που παιρνεις απ το γ2 δεν ανταποκρινεται στην τιμη του, σε σχεση με αυτο που παιρνεις απ το μοτο γ σε σχεση με την αντίστοιχη τιμη του. Καλύτερο δεν είναι, είναι όμως best value για τα λεφτά του. Άλλωστε το G2 είναι σε διαφορετική κατηγορία. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Καλύτερο δεν είναι, είναι όμως best value για τα λεφτά του. Άλλωστε το G2 είναι σε διαφορετική κατηγορία. Μην ξεχνας οτι κοντραρει πολυ ανετα το Galaxy S 3 και συμφωνα με μερικα sites και το Galaxy S 4 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts