eatmydust Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Παιδια μια ερωτηση, θα πρεπει να αποχωρηστο το iphone μου και θα ηθελα να μαθω πως μπορω να παρω copy ολες τις επαφες μου μεσα στην καρτα sim. Υπαρχει καποιος τροπος ή αν οχι ο παραπανω καποιος αλλος. Ευχαριστω εκ των προτερων. Αφού σκέφτεσαι να το αποχωριστείς, δεν είναι ανάγκη να τις βάλεις στη SIM(αμφιβάλλω αν γίνεται κιόλας), οπότε μπορείς απλά να κάνεις έναν συγχρονισμό με το Outlook ώστε να τις αποθηκεύσεις στον υπολογιστή σου και όταν με το καλό πάρεις τη νέα σου συσκευή τότε postάρεις στο ανάλογο topic για να πάρεις οδηγίες ώστε να περάσεις τις επαφές από το Outlook στο καινούριο σου κινητό.;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 (edited) εχω το εξης προβλημα. μολις εγκατεστησα το itunes 9.2. προσπαθω να περασω μερικες φωτογραφιες απο το pc μου και ενω γινονται ολα κανονικα δεν τις περναει μεσα στο κινητο.. Του εχω ορισει φακελους απο οπου θα συγχρονιζει..αλλα ματαια! Υπαρχει περιπτωση να το εχω πειραξει με καποιο τροπο ωστε να συγχρονιζει μονο απο το κινητο προς το pc? Τι αλλο θα μπορουσε να φταιει? Μηπως εχει προβλημα το itunes 9.2? --------- τελικα ηταν πολυ γελοιο... επρεπε να πατησω on το κουμπι genius κ να βαλω το username & password!!! μολις το πατησα (τελειως τυχαια), αρχισε να συγχρονιζει ολες τις εφαρμογες και τα παντα ολα!!! Edited June 21, 2010 by singer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Παιδιά ενας φιλος μου εχει πρόβλημα με το location services μέσα στα settings της συσκευής. Δεν τον αφήνει να το ενεργοποίησει,είναι αχνό και δεν ενεργοποιήται.Τι μπορεί να συμβαίνει? Υπ´οψη του έχει βάλει και το νέο λειτουργικό, αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται . Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 (edited) Σύμφωνα με τον παρακάτω ιGuide του myphone.gr ποιες ρυθμίσεις θα ακολουθήσω ώστε να έχω κανονικό Internet στο iPhone από τα πακέτα που δίνουν οι εταιρείες κινητής; Δηλαδή πρέπει να ξέρω εάν έχει σήμα 3G ή GPRS για να βάλω τις αντίστοιχες ρυθμίσεις; Να σημειώσω ότι θέλω διευκρίνηση και για τις 3 εταιρείες διότι το iPhone το χρησιμοποιώ και με 3 κάρτες SIM. Όταν με κάθε κάρτα SIM εισάγω τις ρυθμίσεις, κάθε φορά που αλλάζω κάρτα SIM, θα περνάνε αυτόματα οι ρυθμίσεις ή θα πρέπει να τις ρυθμίζω κάθε φορά; Edited June 22, 2010 by eatmydust Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis23456 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Σε JB τηλέφωνο με 3.1.3 πως κάνουμε rename τις εγκατεστημένες εφαρμογές; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Σε JB τηλέφωνο με 3.1.3 πως κάνουμε rename τις εγκατεστημένες εφαρμογές; Sent from my iPhone using Tapatalk Κατεβαζεις μεσα απο το Cydia το προγραμματακι "Rename" και εισαι ετοιμος... ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Επειδη προκειται να το δωσω το iphone μου, γνωριζει κανεις αν θα πρεπει να το κανω de-authorized απο το itunes; Θα μπορεσει να το χρησιμοποιησει κανονικα ο επομενος που θα το παρει στο δικο του itunes; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Επειδη προκειται να το δωσω το iphone μου, γνωριζει κανεις αν θα πρεπει να το κανω de-authorized απο το itunes; Θα μπορεσει να το χρησιμοποιησει κανονικα ο επομενος που θα το παρει στο δικο του itunes; Και να μην το κάνεις Deauthorize, ο καινούριος χρήστης μόλις συμπληρώσει τα 5 Authorization, μπορεί να τα κάνει Deauthorize με ένα click μέσα από το iTunes. Ψάξε το θέμα με το account που έχεις δημιουργήσει για να εγκαθιστάς/αγοράζεις εφαρμογές από το App Store. Νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να διακόψεις το account ώστε ο νέος χρήστης να φτιάξει δικό του. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Ίσως κάποιο άλλο μέλος να σου απαντήσει στο συγκεκριμένο ερώτημα. :) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangos_kappa1 Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό κάτι στην συσκευή μου και θα ήθελα λίγη βοήθεια. Στης ρυθμίσεις του τηλεφώνου, σε όποιο πεδίο απαιτεί εγγραφή με πληκτρολόγιο, πχ wep key στο wifi ή εισαγωγή email στης ρυθμίσεις κάποιας εφαρμογής για register, με πετά αυτομάτως από της ρυθμίσεις στο μενού, χωρίς να προλάβω να γράψω τίποτα. Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό το πρόβλημα? Η συσκευή έχει version 3.1.3 με spirit. Ευχαριστώ. :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 (edited) καλημερα,θελω να ρωτησω πως κλεινουμε ολα αυτα τα προγραμματα που μας δειχνει οτι τρεχουν απο πισω,γιατι ειναι καμμια εικοσαρια!!!!!! επισης ειδα κ αυτο σημερα http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=10429,εγω που αγορασα το κινητο πριν κανενα μηνα δεν εχω τυχη ε? μαλλον ειμαι με καινουργια εκδοση κ δεν προλαβα να κανω κ πολλα αφου βγηκε εντωμεταξυ η 4 Edited July 3, 2010 by teoter Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
islandero Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Εχω το εξης προβλημα, στο ipod του iphone οταν καποιο αλμπουμ εχει διαφορους καλλιτεχνες τοτε στην λιστα με τα albums μου βγαζει παρα πολλα albums (οσα ειναι και τα τραγουδια δηλαδη) με το ιδιο ονομα. Και αυτο που κανω για να παιζει συνεχομενα ενα album ειναι να φτιαχνω playlist με τα τραγουδια του. Παλιοτερα οταν ειχα το touch δεν υπηρχε τετοια ταξινομηση παρα εμφανιζε μονο ενα album και ας ηταν με διαφορετικους artists. Υπαρχει λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 καλημερα,θελω να ρωτησω πως κλεινουμε ολα αυτα τα προγραμματα που μας δειχνει οτι τρεχουν απο πισω,γιατι ειναι καμμια εικοσαρια!!!!!! επισης ειδα κ αυτο σημερα http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=10429,εγω που αγορασα το κινητο πριν κανενα μηνα δεν εχω τυχη ε? μαλλον ειμαι με καινουργια εκδοση κ δεν προλαβα να κανω κ πολλα αφου βγηκε εντωμεταξυ η 4 Για τις εφαρμογές που τρέχουν από πίσω, μπες στο multitasking, πάτα παρατεταμένα μια ανοιχτή εφαρμογή μέχρι να αρχίσουν να τρέμουν και θα σου εμφανιστεί μια '-' και ξεκίνα να κλείνεις εφαρμογές. Άφου το πήρες πριν κανένα μήνα το κινητό, προφανώς έχεις την 3.1.3 και προφανώς δεν μπορείς να κάνεις αυτά που λέει στον οδηγό. Ακόμα κι αν έχεις την 3.1.2 πάλι δεν μπορείς να το κάνεις διότι και να το κάνεις jailbreak, το cydia δεν θα σου κρατήσει τα SHSH της 3.1.2 όπως ζητάει ο οδηγός να έχεις, διότι έχει σταματήσει να την κάνει sign(την 3.1.2) η ίδια η Apple. Συνεπώς, υπομονή... :rolleyes: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lonelystar Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Καλησπέρα πριν από λίγο καιρό μου κάνανε δώρο το iphone 3gs με firmware 3.1.3 και με firmware μόντεμ 05.12.01. Μου το είχαν κάνει ήδη jailbreak αλλά εδώ και μία μέρα προσπαθώ να περάσω μερικές σπασμ...ες εφαρμογές αλλά σε όλες τις εφαρμογές αναφέρει το εξής error: "The application "..." was not installed on the iPhone "xxx's iPhone" because an unknown error occured (0xE8008001)" Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημμα???? Ευχαριστ'ω πολυ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Ποιες ρυθμισεις (βρηκα καποιες στο forum αλλα δεν ειμαι σιγουρος) πρεπει να βαλω στο ιντερνετ (εχω το προγραμμα της wind----->Web 'n Mail 600MB)..????? EYXAΡΙΣΤΩ εκ των προτερων Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Ποιες ρυθμισεις (βρηκα καποιες στο forum αλλα δεν ειμαι σιγουρος) πρεπει να βαλω στο ιντερνετ (εχω το προγραμμα της wind----->Web 'n Mail 600MB)..????? EYXAΡΙΣΤΩ εκ των προτερων Εγώ με την προσφορά του 1,5GB έχω βάλει τις ρυθμίσεις 3G για WIND και δουλέυουν μια χάρα:) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Εγώ με την προσφορά του 1,5GB έχω βάλει τις ρυθμίσεις 3G για WIND και δουλέυουν μια χάρα:) ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..!!!!:D Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Σημερα χαζευα στο νετ και βρηκα αυτο... Jailbreak ios 4 σε new bootrom 3gs με το Sn0wBreeze 1.6.2.. Λιγο πολυπλοκη διαδικασια γιατι θελει downgrade σε 3.1.2 πρωτα.. Α,και ειναι tethered jailbreak ...:cool: ρε παιδια εκανα ολο το παραπανω και δεν μπορουσα να βαλω ρυθμισεις του ιντερνετ... βλεπε.... gint.b-online.gr για την WIND με τα πολλα βρηκα καπου που ελεγε να κανω εγκατασταση του Supreme Prefrences απο Cydia και πραγματι ετσι εκανα και πετυχε να βαζω απο εκει την ρυθμιση. Τα προβληματα που εχω με αυτη την κατασταση ειναι 1) Μετα απο καθε reboot χανω τις ρυθμισεις και τις ξαναπερναω 2) Ενω γινεται autolock το κινητο δεν σβυνει το φως της οθονης καποια λυση ρε παιδια? ολο περιεργα μου εφερε αυτο το jb Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 παιδια λυστε μου μια απλη απορια,οταν πατησω το πληκτρο power μαζι με το home τι κανει η συσκευη;hard reset δηλαδη θα ερθει σε εργαστασιακη κατασταση,η reset δηλαδη επανεκινηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 παιδια λυστε μου μια απλη απορια,οταν πατησω το πληκτρο power μαζι με το home τι κανει η συσκευη;hard reset δηλαδη θα ερθει σε εργαστασιακη κατασταση,η reset δηλαδη επανεκινηση; Γιάννη αν τα πατήσεις στιγμιαία τραβάει screenshot, αν τα πατήσεις περισσότερο κλείνει. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Έχω ένα iphone 3gs με sim από vodafone. Αν θέλω να βάλω μια sim Wind, πρέπει να ξανακάνω ενεργοποίηση της συκευής μέσω itunes? Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Γιάννη αν τα πατήσεις στιγμιαία τραβάει screenshot, αν τα πατήσεις περισσότερο κλείνει.δηλαδη στιγμιαια και τα 2 μαζι θα μου κανει restart;αν τα κρατησω πατημενα πολυ ωρα Μιχαλη;λεω και για τα 2 κουμπια μαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Έχω ένα iphone 3gs με sim από vodafone. Αν θέλω να βάλω μια sim Wind, πρέπει να ξανακάνω ενεργοποίηση της συκευής μέσω itunes? Όχι, βάζεις κανονικά την κάρτα WIND και είσαι Ok. Εγώ το ενεργοποίησα πρώτη φορά με κάρτα SIM Vodafone και μετά την έβγαλα κατευθείαν κι έβαλα αυτήν της WIND που χρησιμοποιώ μέχρι και σήμερα. δηλαδη στιγμιαια και τα 2 μαζι θα μου κανει restart;αν τα κρατησω πατημενα πολυ ωρα Μιχαλη;λεω και για τα 2 κουμπια μαζι Στιγμιαία και τα 2 βγάζει screenshot. Αν τα κρατήσεις πατημένα παραπάνω(για 10-15 δευτερόλεπτα) κάνει Restart. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 ευχαριστω παιδες,ρωταω λαλακιες το ξερω,αλλα λιγο υπομονη νεος ειμαι...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdiamant Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Καλησπέρα! Για να συνδέσω το iPhone με Mac ώστε να φαίνεται στην οθόνη του υπολογιστή η οθόνη του iPhone και να κάνω capture ποιό πρόγραμμα χρειάζομαι? Θέλω να κάνω δηλαδή αυτό που κάνει και ο Steve στα events. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Από που μπορώ να αλλάξω στο iphone τον αριθμό του κέντρου μηνυμάτων για sms? Έχω ψάξει όλα τα μενού και δεν υπάρχει πουθενά. Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts