Jump to content

islandero

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About islandero

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

islandero's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εχω το εξης προβλημα, στο ipod του iphone οταν καποιο αλμπουμ εχει διαφορους καλλιτεχνες τοτε στην λιστα με τα albums μου βγαζει παρα πολλα albums (οσα ειναι και τα τραγουδια δηλαδη) με το ιδιο ονομα. Και αυτο που κανω για να παιζει συνεχομενα ενα album ειναι να φτιαχνω playlist με τα τραγουδια του. Παλιοτερα οταν ειχα το touch δεν υπηρχε τετοια ταξινομηση παρα εμφανιζε μονο ενα album και ας ηταν με διαφορετικους artists. Υπαρχει λυση?
  2. Mε Bluetooth handsfree δουλευει η φωνητικη κληση στο 3Gs? Δηλαδη οπως τα κανονικα ακουστικα του που παταμε το κουμπακι και λεμε "call mitsos"?
  3. Ειμαι περιπου 10 χρονια συνδρομητης σε συμβολαιο της Wind αλλα νομιζω οτι ηρθε η ωρα να αλλαξω δικτυο. Ποιος ο λογος; Η συνδεση που εγινε πριν 10 χρονια ειχε γινει στο ονομα της μητερας μου επειδη ημουν ανηλικος τοτε. Ευχαριστημενος γενικα ολα τα χρονια απο τις υπηρεσιες κανοντας ανανεωσεις συμβολαιου με επιδοτηση συσκευης κτλ με εξουσιοδοτηση απο την μητερα μου. Ολα αυτα μεχρι τα τελευταια 2 χρονια. Απο κει και περα οι υπαλληλοι του 1260 αρνουνται να μιλησουν σε μενα για θεματα του συμβολαιου, των λογαριασμων, των επιδοτησεων παρα μονο με την μητερα μου. Ακομα και αναβαθμιση συσκευης μου αρνηθηκαν σε συγκεκριμενο καταστημα και ας ειχα ολα τα απαραιτητα δικαιολογητικα (εξουσιοδοτηση κτλ). Ευτυχως σε αλλο καταστημα εγινε κανονικα. Θα μου πειτε τωρα γιατι δεν αλλαζω ονομα στο συμβολαιο.. Η αλλαγη αυτη μπορει να γινει παρουσια και των δυο προσωπων σε καταστημα της Wind. Ομως εγω διαμενω σε επαρχιακη πολη και η μητερα μου σε νησι των Κυκλαδων στο οποιο δεν υπαρχει καταστημα της Wind. Με εξουσιοδοτηση δεν γινεται απο οτι μου εχουν πει στο 1260. Να βρεθουμε μαζι με την μητερα μου σε πολη με καταστημα της wind ειναι απιθανο. Επειδη εχω μεινει χωρις συσκευη και εχω καταληξει στο iphone και απο οτι φαινεται θα παω σε συμβολαιο cosmote αλλα θελω να κρατησω το νουμερο μου ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει λυση στο προβλημα μου. Αυτο που εχω σκεφτει εγω ειναι να βαλω την μητερα μου να κοψει την συνδεση στη wind και να το κανει καρτοκινητο και επειτα να παω και να κανω εγω συμβολαιο cosmote κρατωντας το παλιο μου νουμερο. Γινεται αραγε αυτο?
  4. Ξερει κανεις που μπορω να βρω βιντεο τραβηγμενο απο το κινητο για να δω τι ποιοτητα εικονας εχει? Ή αν θελει καποιος φιλος να τραβηξει ενα και να το ανεβασει καπου..
  5. Ειμαι και γω ενας ευτυχης κατοχος του touch 16GB 2G, το εχω 2-3 μερες, του εχω περασει τα παντα μεσα, google earth,msn, skype, παιχνιδια, remote control του pc, remote για το itunes κτλ.. Kαποιες αλλες Must Have εφαρμογες? free βεβαια..? Ηθελα να ρωτησω που μπορω να βρω μικροφωνο για τις κλησεις voip? υπαρχει εδω στην Ελλαδα? Φθηνες θηκες και screen protector σε ελληνικο eshop υπαρχουν? Ξεχασα να πω, καταπληκτικη ποιοτητα εικονας στα converted HD video clips και ταινιες!
  6. Εγω που ρωτησα στην Wind ειναι διαθεσιμο απο χθες στα 620 ευρω αν θυμαμαι καλα το 16 GB και 560 ευρω το 8GB. Με την επιδοτηση το παιρνω 380 ευρω και το ψιλοσκεφτομαι.
  7. Απο Wind εχει περασει κανεις να ρωτησει ποτε θα το φερουν?
  8. Στην Γερμανια παντως "παιζει" στα 500 ευρω. http://www.preis.de/produkte/Samsung-SGH-i900-Omnia-ohne-Vertrag/228099.html Εδω γιατι να ειναι 100 ευρω παραπανω? (Οπως αναφερθηκε πιο πισω)
  9. Εχετε καποια να προτεινετε για το συγκεκριμενο router γιατι δεν εχω ιδεα!
  10. Να ρωτησω και γω κατι, εχω ενα linksys wag200 ασυρματο ρουτερ με διασπωμενη κεραια. Θελω να αυξησω την εμβελεια στα 300-400 μετρα περιπου. Τι θα χρειαστω? Μια εξωτερικη κεραια μονο που θα την ενωσω στην υποδοχη του ρουτερ (και ποια???) ή και access point?
  11. Eιχε ακουστει στην αρχη οτι ολα θα εξηγηθουν με λογικο τροπο και οχι παραφυσικο. Βεβαια στην συνεχεια μαλλον δεν το τηρησαν αυτο οι σεναριογραφοι! Ειδικα το τελευταιο που γυρναει ο Μπεν τον τροχο και εξαφανιζει το νησι μου φανηκε πολυ παρατραβηγμενο!
  12. Δωδωνη, cappucino & nuts and berries cream!
  13. Φοραω ενα ADEC kinetic το οποιο βρηκα στα 20 μετρα περιπου στο βυθο της θαλασσας καθως εκανα ψαροτουφεκο. Εκπληκτος καθως το εβγαλα εξω ειδα και αρχιζε να δουλευει! Ετσι εχει παρει την θεση του προηγουμενου ρολογιου μου, που ενω ηταν αδιαβροχο ψιλοεμπαζε νερα
  14. Mπορει στο ebay αλλα στα ελληνικα μαγαζια δεν νομιζω μιας και απο την αρχη που βγηκε μεχρι αυτη τη στιγμη στα plaisia, eshop ktl εχει 309 ευρω πχ το 8GB. Βεβαια στην Αμερικη εχει 180 ευρω και στην Γερμανια 230 αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.:mad:
  15. Tιμη ισως περιπου οσο και το P1i?
×
×
  • Create New...