othon Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Εχω μεμβράνη αλλα ετσι κ αλλιως απο τα πλάγια θα μπει η υγρασια!Η αληθεια ειναι οτι θηκη δεν εχω βάλει. Υπάρχει μήπως κανα τεστ στις ρυθμισεις για την οθονη του κινητου; Κατι σαν καλιμπραρισμα; Δεν είμαι και απόλυτα σίουρος, αλλά μάλλον κάπου έχω διαβάσει ότι οι capasitive οθόνες δεν καλιμπράρονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospanagio Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Καλησπέρα. Γύρισα πρόσφατα απο το εξωτερικό κ δεν χρησιμοποιούσα το κινητό για περίπου 2 μήνες,κ ξανα πιάνοντας το άρχισα να ψάχνω για τυχόν αναβαθμήσεις,κ μου έβγαλε για ενημέρωση λογικσμικού, την εγκατέστησα κανονικά αλλα παρατήρησα ότι πλεόν όταν είμαι συνδεδεμένος στο internet εμφανίζεται μόνο η ένδειξη για 3G κ όχι 3.5g όπως πριν. Έκανα μια αναζήτηση στο θέμα για αυτό αλλα δεν βρήκα κατι που να σχετίζεται (μπορεί και να μου ξέφυγε) αντεθέτως είδα ότι ο browser έγινε πιο γρήγορος.. Κάποιος να ρίξει τα φώτα του? Ευχαριστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Καλησπέρα. Γύρισα πρόσφατα απο το εξωτερικό κ δεν χρησιμοποιούσα το κινητό για περίπου 2 μήνες,κ ξανα πιάνοντας το άρχισα να ψάχνω για τυχόν αναβαθμήσεις,κ μου έβγαλε για ενημέρωση λογικσμικού, την εγκατέστησα κανονικά αλλα παρατήρησα ότι πλεόν όταν είμαι συνδεδεμένος στο internet εμφανίζεται μόνο η ένδειξη για 3G κ όχι 3.5g όπως πριν. Έκανα μια αναζήτηση στο θέμα για αυτό αλλα δεν βρήκα κατι που να σχετίζεται (μπορεί και να μου ξέφυγε) αντεθέτως είδα ότι ο browser έγινε πιο γρήγορος.. Κάποιος να ρίξει τα φώτα του? Ευχαριστώ!:) Ειναι φυσιολογικο στην εκδοση v21,00,04 δεν υπαρχει πλεον 3,5 g αλλα 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Θα στο πω στα ίσια. Αν φτάσει στα χέρια της Nokia, θα στο αλλάξουν 100%. Χωρίς να θέλω να σε απελπίσω, έχω ακούσει περιπτώσεις που απλά το κρατάνε στο μαγαζί και σε παίρνουν μετά από κάποιες μέρες να το πάρεις πίσω. Για να μασήσουν λίγο, ξαναπήγαινε στο κατάστημα και πες τους πως αν η συσκευή κριθεί λειτουργική, να σου δώσουν και αντίγραφο του service (είναι υποχρεωμένοι) για να απευθυνθείς στη Nokia, αναφέροντάς το περιστατικό στην εταιρία, αφού κανονικά δικαιούσαι αντικατάσταση, η οποία παρανόμως δεν γίνεται. σημερα μου επεστρεψαν την ιδια συσκευη αφου εχει γινει καποια "επισκευη". αλλα δυστηχως ειδα πως δεν εχουν κανει τιποτα εκτος απο μια απλη αναβαθμιση λογισμικου. δεν ξερω τι να κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Ειναι φυσιολογικο στην εκδοση v21,00,04 δεν υπαρχει πλεον 3,5 g αλλα 3g Κι όμως, κάνεις λάθος. Η συσκευή μου άλλα λέει... http://img3.imageshack.us/img3/8272/snap000005n.th.jpg σημερα μου επεστρεψαν την ιδια συσκευη αφου εχει γινει καποια "επισκευη". αλλα δυστηχως ειδα πως δεν εχουν κανει τιποτα εκτος απο μια απλη αναβαθμιση λογισμικου. δεν ξερω τι να κανω. Επικοινώνησε με κάποιο Nokia Care και ανέφερε το ακριβές πρόβλημά σου. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι αυτό θα ήταν το μόνο που θα δοκίμαζαν. Βάζω στοίχημα ότι το κινητό σου ποτέ δεν έφτασε στην αντιπροσωπεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Κι εγώ στην 21.0.004 έχω κανονικά το 3.5 G.Αλλά αυτό έγινε όταν έκανα hard format και ολόκληρο το firmware επανεγκατάσταση.Πρίν που το έιχα κάνει μέσω της εφαρμογής ενημέρωση συσκευής στο κινητό,δεν έπιανα 3,5 G αλλά μόνο 3 G Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Κι εγώ στην 21.0.004 έχω κανονικά το 3.5 G.Αλλά αυτό έγινε όταν έκανα hard format και ολόκληρο το firmware επανεγκατάσταση.Πρίν που το έιχα κάνει μέσω της εφαρμογής ενημέρωση συσκευής στο κινητό,δεν έπιανα 3,5 G αλλά μόνο 3 G Εγω εχω κανει και hard format και firmware επανεγκατασταση και δεν ποιανει 3.5G. Στην nokia που πηγα μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο.Και αλλα ατομα που ξερω που εβαλαν αυτη την εκδοση δεν ποιανουν 3.5G.Τωρα μπορει καποιος να μου εξηγησει τι γινετε???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Εγω εχω κανει και hard format και firmware επανεγκατασταση και δεν ποιανει 3.5G. Στην nokia που πηγα μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο.Και αλλα ατομα που ξερω που εβαλαν αυτη την εκδοση δεν ποιανουν 3.5G.Τωρα μπορει καποιος να μου εξηγησει τι γινετε???? Στη δική μου συσκευή, έχω κάνει hard format, αναβάθμιση και ξανά πάλι hard format, αλλά εξακολουθεί να μου προσφέρει 3.5. Λόγω παραεισαγώμενης συσκευής δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω επανεγκατάσταση, αν και δε νομίζω πως αυτό έχει να κάνει με το σήμα του τηλεφώνου. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει απώλεια σήματος στην περιοχή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Παιδια μπορειτε να μου απαντησετε εν συντομια κατα ποσο ειναι καλο το Χ6 σε θεμα μουσικης? Απο τα ηχεια αλλα κυριως απο τα ακουστικα? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Παιδια μπορειτε να μου απαντησετε εν συντομια κατα ποσο ειναι καλο το Χ6 σε θεμα μουσικης? Απο τα ηχεια αλλα κυριως απο τα ακουστικα? Από άποψης ηχείων είναι ελαφρώς δυνατότερο από το 5800. Πιο καθαρός ήχος και στα ακουστικά που δείχνει να μην έχει αντίπαλο (μεταξύ Nokia συσκευών τουλάχιστον). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Παιδια μπορειτε να μου απαντησετε εν συντομια κατα ποσο ειναι καλο το Χ6 σε θεμα μουσικης? Απο τα ηχεια αλλα κυριως απο τα ακουστικα? Όσο καλό είναι και το 5800. Είμαι κάτοχος 5800 και η αδερφή μου έχει Χ6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaig Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Θα συμφωνήσω και γω. Πολύ τίμιο τηλεφωνάκι γενικά με ένα μικρό πρόβλημα στα ακουστικά που βάζει η νοκια μαζί... Ειναι ενοχλητικά αλλά συνηθίζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Στη δική μου συσκευή, έχω κάνει hard format, αναβάθμιση και ξανά πάλι hard format, αλλά εξακολουθεί να μου προσφέρει 3.5. Λόγω παραεισαγώμενης συσκευής δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω επανεγκατάσταση, αν και δε νομίζω πως αυτό έχει να κάνει με το σήμα του τηλεφώνου. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει απώλεια σήματος στην περιοχή σου; Οχι δεν υπαρχει.Εχω ενα 5800 και ποιανει με την καρτα μου 3,5G κανονικα.Και εμενα ειναι παραεισαγωγης.Μεχρι και το κανονικο firmwire του εβαλα (αυτο που προοριζεται για την ελλαδα δηλαδη) του εκανα και επανεγκατασταση αλλα παλι τιποτα.Περιμενω επομενη εκδοση να δουμε. Να ρωτησω κατι γνωριζει καποιος ποτε θα βγει επομενη εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 (edited) Καλησπερα εγω τωρα διαπιστωσα οτι και στο δικο μου κινητο υπαρχει ενα <γρατζουνιζμα> του ηχου στο αριστερο ηχειο.Το κiνητο το εχω αγορασει απο καταστημα πλαισιο αλλα δεν προκειται να το παω εκει.Αν το παω σε ενα καταστημα nokia care θα μου το διορθωσουν??Η εγγυηση ισχυει ακομη. Ευχαριστω... μπορεις να μου πεις τι εγινε με την συσκευη σου για να δω τι θα γινει με την δικη μου? Ευχαριστω Παιδιά καλησπέρα. Σήμερα απέκτησα (επιτέλους) κι εγώ το X6. Διαπίστωσα ότι υπάρχει μια παραμόρφωση στο αριστερό του ηχείο, σε σημείο που σε μεγάλη ένταση καταντάει εκνευριστικό. Το αγόρασα από Κωτσόβολο. Για να μην τρέχω πάλι μέχρι σχεδόν αεροδρόμιο, μπορώ να απευθυνθώ κάπου αλλού, έτσι ώστε να το ελέγξουν, με την απόδειξη του Κώτσου; μπορεις να μου πεις αν το προβλημα το ειχες σε ολα τα τραγουδια γιατι εγω το εχω περιπου σε 5 στα 100 τραγουδια και δεν ειναι ευδιακριτο στα περισσοτερα. μηπως τελικα η συσκευη δεν εχει προβλημα? Edited October 24, 2010 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 μπορεις να μου πεις αν το προβλημα το ειχες σε ολα τα τραγουδια γιατι εγω το εχω περιπου σε 5 στα 100 τραγουδια και δεν ειναι ευδιακριτο στα περισσοτερα. μηπως τελικα η συσκευη δεν εχει προβλημα? Το πρόβλημα εμφανιζόταν σε κομμάτια όπου υπήρχαν πολλά πρίμα και σε μικρότερο βαθμό σε μπάσα. Όπως καταλαβαίνεις, λόγω και της μουσικής που ακούω, δεν υπήρχε περίπτωση να μην σπάσουν τα νεύρα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Το πρόβλημα εμφανιζόταν σε κομμάτια όπου υπήρχαν πολλά πρίμα και σε μικρότερο βαθμό σε μπάσα. Όπως καταλαβαίνεις, λόγω και της μουσικής που ακούω, δεν υπήρχε περίπτωση να μην σπάσουν τα νεύρα μου. εστειλα e-mail στην nokia care και σκοπευω να παρω και τηλεφωνο αλλα πιστευω πως δεν θα γινει τιποτα απολυτως. ποτε δεν ειχα κινητο αλλης μαρκας ομως νομιζω πως το επομενο δεν θα είναι nokia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Σήμερα παρατήρησα ότι το ίδιο κάνει και απλά αν κλείσω το κινητό μου και προσπαθήσω να το ξανανοίξω. Μήπως από όλα αυτά που του έχω βάλει μέσα κάτι το χάλασε και θέλει κανένα hard ή soft format?? Εκανα hard format και το τηλ ήταν μια χαρα.Εγκατέστησα πρώτα το garmin και όλα ok.Μετα έβαλα python και Modilex και μου κάνει πάλι τα ίδια.Το τηλ ξανανοίγει μόνο αν την στιγμη που στην εκκίνηση βγάλει την λευκή οθόνη με το σήμα της Nokia του τραβήξω την μπαταρία και την ξαναβάλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gprot Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Περίεργο! Εδώ και δυο μέρες, όταν με καλούν δεν μπορώ να απαντήσω μέσω του πράσινου slider. Μόνο άν ξεκλειδώσω το τηλέφωνο από το πλευρικό κουμπί ή αν απαντήσω με το κάτω αριστερά. :confused::confused::confused: Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;;; (ελπίζω να postάρω στην σωστή ενότητα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Περίεργο! Εδώ και δυο μέρες, όταν με καλούν δεν μπορώ να απαντήσω μέσω του πράσινου slider. Μόνο άν ξεκλειδώσω το τηλέφωνο από το πλευρικό κουμπί ή αν απαντήσω με το κάτω αριστερά. :confused::confused::confused: Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;;; (ελπίζω να postάρω στην σωστή ενότητα) Όταν σου εμφανίζονται τα πλήκτρα με τα βελάκια εσύ απλά τα πατάς ή τα πατάς και τα σέρνεις προς την κατεύθυνση που δείχνουν? Για να απαντήσεις στην κλήση θα πρέπει να πατήσεις και να σύρεις το πράσινο βελάκι προς την κατεύθυνση που δείχνει. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isaack Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Περίεργο! Εδώ και δυο μέρες, όταν με καλούν δεν μπορώ να απαντήσω μέσω του πράσινου slider. Μόνο άν ξεκλειδώσω το τηλέφωνο από το πλευρικό κουμπί ή αν απαντήσω με το κάτω αριστερά. :confused::confused::confused: Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;;; (ελπίζω να postάρω στην σωστή ενότητα) Μπορεί να έχεις καλυμμένο τον αισθητήρα proximity που είναι ανάμεσα στο ακουστικό και την μπροστινή κάμερα. Τότε δεν αποκρίνεται το τηλέφωνο σε αγγίγματα ή συρσίματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Το πρόβλημα εμφανιζόταν σε κομμάτια όπου υπήρχαν πολλά πρίμα και σε μικρότερο βαθμό σε μπάσα. Όπως καταλαβαίνεις, λόγω και της μουσικής που ακούω, δεν υπήρχε περίπτωση να μην σπάσουν τα νεύρα μου. πηρα τηλεφωνο στην nokia care και μου ειπαν πως θα ρωτησουν αν η συσκευη εφτασε στα χερια της nokia. εγω εδωσα ξανα την συσκευη πισω και μετα απο δυο μερες με πηραν τηλεφωνο απο την nokia care και με ειδοποιησαν πως η συσκευη μου εφτασε στην nokia. δυστηχως την στιγμη της κλησης ελειπα και δεν ειχα την δυνατοτητα να μιλησω ο ιδιος. ειναι δυνατων η nokia να μου δεινει πισω την συσκευη χωρις να εχουν κανει τιποτα και να αγνοουν το προβλημα? πιστευεις πως θα γινει κατι ή αδικως στελνω την συσκευη πισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 πηρα τηλεφωνο στην nokia care και μου ειπαν πως θα ρωτησουν αν η συσκευη εφτασε στα χερια της nokia. εγω εδωσα ξανα την συσκευη πισω και μετα απο δυο μερες με πηραν τηλεφωνο απο την nokia care και με ειδοποιησαν πως η συσκευη μου εφτασε στην nokia. δυστηχως την στιγμη της κλησης ελειπα και δεν ειχα την δυνατοτητα να μιλησω ο ιδιος. ειναι δυνατων η nokia να μου δεινει πισω την συσκευη χωρις να εχουν κανει τιποτα και να αγνοουν το προβλημα? πιστευεις πως θα γινει κατι ή αδικως στελνω την συσκευη πισω? Κατηγορηματικά όχι. Αν η συσκευή σου έφτασε στα χέρια της Nokia, θα σου το στείλουν πίσω τζιτζιλόνι. Το θεωρώ λίγο ύποπτο να πήρες το τηλεφωνάκι σου και να είχε πάλι το ίδιο πρόβλημα. Τώρα τι ακριβώς έχει γίνει για να καταλάβω; Το έδωσες σε nokia care και το ξαναπήρες πίσω με το ίδιο πρόβλημα, ή απλά περιμένεις να πας να την πάρεις; Δεν ήσουν σαφής στο ποστ σου και δεν κατάλαβα τι έχει γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Κατηγορηματικά όχι. Αν η συσκευή σου έφτασε στα χέρια της Nokia, θα σου το στείλουν πίσω τζιτζιλόνι. Το θεωρώ λίγο ύποπτο να πήρες το τηλεφωνάκι σου και να είχε πάλι το ίδιο πρόβλημα. Τώρα τι ακριβώς έχει γίνει για να καταλάβω; Το έδωσες σε nokia care και το ξαναπήρες πίσω με το ίδιο πρόβλημα, ή απλά περιμένεις να πας να την πάρεις; Δεν ήσουν σαφής στο ποστ σου και δεν κατάλαβα τι έχει γίνει. εγω το ειχα δωσει στο καταστημα της vodafone. αυτοι μου ειπαν πως θα το στειλουν στην nokia. εγω πηρα μετα απο μια εβδομαδα την συσκευη με χωρις να εχει γινει τιποτα εκτος απο μια απλη αναβαθμιση λογισμικου. μετα πηρα τηλεφωνο στην nokia care και μου ειπαν πως θα ρωτησουν αν η συσκευη εφτασε στα χερια της nokia και τι μπορει να γινει. περασαν δυο μερες και με πηραν τηλεφωνο αφου εγω ξαναπηγα την συσκευη στο καταστημα της vodafone και με ειπαν πως η συσκευη ειχε φτασει στα χερια της nokia την πρωτη φορα που την εστειλα. ομως ροταω πως ειναι δυνατον η συσκευη στα χερια της nokia και να μου την επιστρεφουν αγνοωντας το προβλημα. υπαρχει περιπτωση να μου την εισκευασουν τωρα που την ξαναεστειλα ή τζαμπα την ξαναεπεστρεψα? -ελπιζω τωρα να καταλαβεις τι συνεβη γιατι ειναι πολυ μπερδεμενη ιστορια Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 εγω το ειχα δωσει στο καταστημα της vodafone. αυτοι μου ειπαν πως θα το στειλουν στην nokia. εγω πηρα μετα απο μια εβδομαδα την συσκευη με χωρις να εχει γινει τιποτα εκτος απο μια απλη αναβαθμιση λογισμικου. μετα πηρα τηλεφωνο στην nokia care και μου ειπαν πως θα ρωτησουν αν η συσκευη εφτασε στα χερια της nokia και τι μπορει να γινει. περασαν δυο μερες και με πηραν τηλεφωνο αφου εγω ξαναπηγα την συσκευη στο καταστημα της vodafone και με ειπαν πως η συσκευη ειχε φτασει στα χερια της nokia την πρωτη φορα που την εστειλα. ομως ροταω πως ειναι δυνατον η συσκευη στα χερια της nokia και να μου την επιστρεφουν αγνοωντας το προβλημα. υπαρχει περιπτωση να μου την εισκευασουν τωρα που την ξαναεστειλα ή τζαμπα την ξαναεπεστρεψα? -ελπιζω τωρα να καταλαβεις τι συνεβη γιατι ειναι πολυ μπερδεμενη ιστορια Ευχαριστω Τότε η μόνη λογική εξήγηση είναι να μην στάλθηκε με σωστή περιγραφή προβλήματος. Αν τύχει και ξαναμιλήσεις, να αναφέρεις και πάλι ότι ζητάς αντικατάσταση του αριστερού ηχείου. Ίσως έτσι να το ελέγξουν καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Παιδια καλησπέρα ειχα ενα προβλημα με την οθονη με σταγονα βροχής κ απο τοτε μου κανει η οθονη ολο νερα. Ξεχασα να σας πω ομως οτι ειχα απενεργοποιημενη την δονηση οθονης εδω κ καιρο κ μολις την ενεργοποιησα κ αρχισε το κινητο να τρεμει σε καθε πατημα μου σαν να ξεμπλοκαρε κ δεν εχω προβλημα. Τωρα αυτο τι να ειναι; η δονηση να το επανεφερε; τι να πω; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts