gaiosgf Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 παιδια καλημερα.εχουμε κανενα προγραμματακι για να συνδεουμε το κινητο με εκτυπωτη και να εκτυπωνουμε σελιδες απ το ιντερνετ? Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 παιδια καλημερα.εχουμε κανενα προγραμματακι για να συνδεουμε το κινητο με εκτυπωτη και να εκτυπωνουμε σελιδες απ το ιντερνετ?Οσο εχω ψαξει οχι. Υπαρχει υποστηριξη για το cups αλλα μονο σε linux και υποθετω οτι πρεπει να εχεις server με linux και cups και ολη η διαδικασια να γινεται απο terminal....Εγω το ηθελα πολυ αυτο και τελικα κατεληξα σε μπακαλιστικη μεθοδο. Αγορασα εκτυπωτη που εκτυπωνει και μεσω internet με ενα mail προς αυτον. Κατεβαζω ο,τι θελω να εκτυπωσω στο κινητο και του το στελνω με mail... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 καλησπερα παιδια.χρησιμοποιει κανεις το joikuspot;το ενεργοποιω κανονικα,συνδεεται μεσω web vodafone(3g) αλλα οταν ψαχνω να το βρω με συσκευη android δεν το βρισκω,ενω με το Ν9,Ν96 και Ν95 το βρισκουν αμεσως.ξερει κανεις τι μπορει να φταιει; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 καλησπερα παιδια.χρησιμοποιει κανεις το joikuspot;το ενεργοποιω κανονικα,συνδεεται μεσω web vodafone(3g) αλλα οταν ψαχνω να το βρω με συσκευη android δεν το βρισκω,ενω με το Ν9,Ν96 και Ν95 το βρισκουν αμεσως.ξερει κανεις τι μπορει να φταιει; Ορισμένοι κατασκευαστές έχουν απενεργοποιημένη την εμφάνιση των adhoc συνδέσεων επειδή είναι πολύ ενεργοβόρες. Στην πραγματικότητα το τηλέφωνο βλέπει την σύνδεση αλλά δεν την εμφανίζει στο χρήστη. Μια λύση είναι ως root στην android συσκευή να πειράξεις το αρχείο /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf προσθέτοντας την σύνδεση που επιθυμείς. Με αυτόν τον τρόπο θα συνδέεται αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) Ορισμένοι κατασκευαστές έχουν απενεργοποιημένη την εμφάνιση των adhoc συνδέσεων επειδή είναι πολύ ενεργοβόρες. Στην πραγματικότητα το τηλέφωνο βλέπει την σύνδεση αλλά δεν την εμφανίζει στο χρήστη. Μια λύση είναι ως root στην android συσκευή να πειράξεις το αρχείο /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf προσθέτοντας την σύνδεση που επιθυμείς. Με αυτόν τον τρόπο θα συνδέεται αυτόματα. Αν ειναι ετσι τοτε δεν μπορω να κανω τιποτα γιατι οι συσκευες που δοκιμασα δεν ειναι δικες μου.αρα το προβλημα δεν το εχω εγω αλλα οι αλλες συσκευες.ειναι μια παρηγορια.σ ευχαριστω για την απαντηση.ξεκαθαρισε λιγο το τοπιο μηπως θα μπορουσε να γινει κατεβαζοντας καποιο προγραμματακι στο android ; Edited April 28, 2012 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Installing Tor on the N900 https://www.torproject.org/docs/N900.html.en Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Παιδια γνωριζει καποιος αν μπορω να βαλω το whatsapp στο Ν900 και με πιο τροπο? Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Παιδια γνωριζει καποιος αν μπορω να βαλω το whatsapp στο Ν900 και με πιο τροπο? http://www.meegoexperts.com/2012/05/yappari-whatsapp-client-n900/ Δεν το δοκίμασα.. :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Ναι το γνωριζα και ειναι 2η φορα που το δοκιμαζω αλλα τιποτα αν το δοκιμασει κανεισ και δουλεψει ας μου πει τιν τροπο. Να σε καλα Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hiningen Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 καλημερα παιδια. προσφατα ανακαλυψα το φορουμ και χρειαζομαι την βοηθεια σας.Αγορασα το FMOBI απο το OVI STORE, το εγκατεστησα και δεν μπορω να κανω check in & upload photos. Προσπαθησα να βαλω το libqtm gallery11 & location & QT hotfixes αλλα κατι κανω λαθος. μπορει καποιοσ ναμου δωσει ακριβης οδηγιες για το installation? τι κανω πρωτα και μετα ολα τα βηματα ενα προς ενα? απευθυνθηκα στον κατασκευαστη της εφαρμογης και δεν απαντησε ποτε. Επισης να σας ευχαριστησω ολους εξ αρχης διοτι διαβαζοντας τα σχολια σας εμαθα πολλα για την συσκευουλα μου. Ν900 4 ever Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Διάβασα στη λίστα του gaiosgf για εφαρμογή unzip-unrar. Πρέπει να έχω περάσει power kernel? Γιατί έχω την CSSU testing αλλά όχι overclock κοκ. Υπάρχει εφαρμογή unzip? Και κάποια (δωρεάν) εφαρμογή για να διαβάζω docs (άντε και excel/pp αλλά περισσότερο word με ενδιαφέρει) Ευχαριστώ παίδες :) Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakao Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Εχω ενα προβλημα με τον opera. Δε μου ανοιγει. Ετσι απλα. Παταω στη συντομευση, τιποτα. Το τρεχω με εντολη, παλι τιποτα. Τι διαολο φταει? Παράθεση ...Ν73➡Nokia5800➡N900(one mobile-one love!)➡S3➡G2➡Note Edge➡G4➡Xiaomi Mi6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Εχω ενα προβλημα με τον opera. Δε μου ανοιγει. Ετσι απλα. Παταω στη συντομευση, τιποτα. Το τρεχω με εντολη, παλι τιποτα. Τι διαολο φταει? Τι ακριβώς σου λέει στο xterm όταν τον εκτελείς από εκεί; Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakao Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Τι ακριβώς σου λέει στο xterm όταν τον εκτελείς από εκεί; τιποτα. Ανοιγω το χτερμ και παταω οπερα. Πεταει ταχα το παραθυρο να ανοιξει και δεν ανοιγει ποτε. Επειτα παλι στο χτερμ σα να μην εγινε τιποτα Παράθεση ...Ν73➡Nokia5800➡N900(one mobile-one love!)➡S3➡G2➡Note Edge➡G4➡Xiaomi Mi6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Διάβασα στη λίστα του gaiosgf για εφαρμογή unzip-unrar. Πρέπει να έχω περάσει power kernel? Γιατί έχω την CSSU testing αλλά όχι overclock κοκ. Υπάρχει εφαρμογή unzip? Και κάποια (δωρεάν) εφαρμογή για να διαβάζω docs (άντε και excel/pp αλλά περισσότερο word με ενδιαφέρει) Ευχαριστώ παίδες :) το unzip και το unrar δεν ειναι εφαρμογες.ειναι καποια script τα οποια θα βρεις στον app manager θα τα εγκαταστησεις και οταν εχεις ενα αρχειο zip το πατας και αυτοματα γινεται το ξεζιπαρισμα.δεν απαιτειται ουτε power kernel ουτε τιποτα. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 (edited) τιποτα. Ανοιγω το χτερμ και παταω οπερα. Πεταει ταχα το παραθυρο να ανοιξει και δεν ανοιγει ποτε. Επειτα παλι στο χτερμ σα να μην εγινε τιποτα Δες τα post #1332 και #1335 εδώ. Edited November 12, 2012 by gianpithio Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 (edited) Στο κινητό έχω εγκαταστησει το InfoZIP's UnZip Αν έχω κάποιο αρχείο zip, πχ από email, το αναγνωρίζει ως zipαρισμένο. Πατάω στο αρχείο και μου ζητάει να επιλέξω ποια εφαρμογή θέλω να το διαβάσει. Και βεβαίως δεν υπάρχει. Ποια πρέπει να εγκαταστήσω? Και επιπλέον, αν ξέρεις κάποια εφαρμογή για ανάγνωση των αρχείων doc. Κατέβασα την word to go αλλά δεν είναι πλήρης και λήγει σε 3 βδομάδες. Ευχαριστώ προκαταβολικά Υ.Γ.: Δοκίμασα μέσω x-terminal με την εντολή: apt-get install unzip-fm Αλλά μου βγάζει το μήνυμα: Reading package lists... Done Building dependency tree Reading state information... Done E: Couldn't find package unzip-fm Υπάρχει κάτι άλλο? Edited November 11, 2012 by ksino1100 Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 δες στο screenshoot.τα δυο τελευταια. για αναγνωση αρχειων ασ σου πει καποιος αλλος.εγω δεν ασχολουμαι και δεν γνωριζω Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Παιδιά θέλω να εγκαταστήσω αλλά δεν μπορώ να βρω το sygic και το instinctiv. Μπορείτε να βοηθήσετε; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Παιδιά θέλω να εγκαταστήσω αλλά δεν μπορώ να βρω το sygic και το instinctiv. Μπορείτε να βοηθήσετε; Ευχαριστώ. Καλησπέρα.. Το instinctiv δεν το γνωρίζω. Για το sygic υπάρχουν οδηγίες εγκατάστασης : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2981069#post2981069 Αν έχεις κάποιο πρόβλημα με την εγκατάσταση του sygic γράψε στο [Maemo 5] Εφαρμογές πλοήγησης και θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε. Δεν μπορούμε να γράψουμε από που μπορείς να το βρεις "παράνομα" απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 μετα απο ενα φορματ που εκανα (τι το θελα) δεν σκεφτηκα οτι χωρις repos δεν μπορω να βαλω εφαρμογες.με το τερματικο γινεται ομως ετσι?ας πόυμε γραφω ως ροοτ apt-get install N900-i18n-el_GR αλλα τζιφος.αλλος τροπος υπαρχει? Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Το apt-get δεν είναι είναι προεγκατεστημένο δοκίμασε με το dpkg http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=263031 Το κουραστικό τις υπόθεσης είναι ότι θα πρέπει να λύσεις χειροκίνητα και τις εξαρτήσεις αν χρειαστεί. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Αυτό το άτιμο το goldrush theme μια το βρίσκω, δυό το χάνω :mad: Που στο καλό είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Αυτό το άτιμο το goldrush theme μια το βρίσκω, δυό το χάνω :mad: Που στο καλό είναι; http://maemo.org/packages/package_instance/view/fremantle_extras-devel_free_armel/hildon-theme-goldrush/1.0.2/ Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 http://maemo.org/packages/package_instance/view/fremantle_extras-devel_free_armel/hildon-theme-goldrush/1.0.2/ Νά 'σαι καλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts