mirrorofsorrow Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Και άλλη μία παρόμοια διαφήμιση. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=RAo87IHU_40]YouTube - Offline as it happens, Nokia N900 | pestaola.gr[/ame] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Μηπως θα ερθει νωριτερα απο οτι το περιμενουμε? Για ποιο λογο εβγαλαν τωρα τις διαφημησεις? My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_daskal Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Ολα τα post λενε για Νοεμβρη. Δεν λενε ημερομηνια. Αρα μπορει 1η μπορει και 30. το τελευταίο λέει για 20 Νοεμβρίου αλλά και τα αλλα αφήνουν να εννοηθεί οτι δεν θα είναι στις αρχές αφού μιλούν για ένα μηνα καθυστέρηση. Και αν θυμάσαι είχε αναγγελθεί για τις 29 Οκτωβρίου.... http://www.super-shopping.gr/index.php?act=viewProd&productId=1742 τι λετε για αυτο; να το απρω απο εδω; αξιζει; η να περιμενω την αλφα κοπυ; λογικα αν ερθει με ελληνικο πληκτρολογιο κ αυτοι με ελληνικο θα τα φερουν ετσι; Μην είσαι τόσο σίγουρος. Αυτό το "κατόπιν παραγγελίας" δίνει την εντύπωση οτι θα το παραγγείλουν κι εκείνοι στο εξωτερικό...Αλλιώς να είσαι σίγουρος οτι θα το τόνιζαν οτι είναι με "ελληνικό πληκτρολόγιο".... Για να μην πω και τη δεύτερη εντύπωσή μου οτι δε θα έρθει αμέσως στην Ελλάδα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Και ενα video preview απο το phonearena: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Και ενα video preview απο το phonearena: Τελικα εχει υπερυθρες ή οχι? My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Local Connectivity: Bluetooth 2.1 +EDR Bluetooth Stereo Audio DLNA Certification Micro USB Nokia AV 3.5mm 802.11b/g (UPnP) USB 2.0 High-Speed USB Mass Storage Αυτά! [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Και γιατι στο βιντεακι απο phonearena εκει που δειχνει το τηλεφωνο εξωτερικα λεει infrared port?:worry: My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Τελικα εχει υπερυθρες ή οχι? Φυσικά και έχει υπέρυθρες, το έχουμε συζητήσει αρκετές φορές. Τώρα γιατί δεν το αναφέρουν καν στα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, άγνωστο. Μάλιστα υπάρχει και εφαρμογή για έλεγχο ηλεκτρονικών συσκευών, ανάλογη με το Irremote των Series 60, το Irreco. Ρίξε μια ματιά στο βίντεο. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=NK24qk2uMXA]YouTube - Nokia N900 controls TV via IR[/ame] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sambukOS Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 παιδια θελω να παρω το ν900 με αντικαταβολη απο το expansys...οταν λοιπον επιλεγω ups cash on delivery(αντικαταβολη) απο κατω συνεχιζει να μου ζηταει τροπο πληρωμης... 1Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα (τα στοιχεία της κάρτας είναι και τα στοιχεία τιμολόγησης) 2Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 3Εταιρικός λογαριασμός και εχει ειδη επιλεγμενο τον πρωτο τροπο απο την αρχη(πραγμα λιγο ακυρο αφου θελω με αντικαταβολη)....τι επιλεγω??? ευχαριστω εκ των προτερων.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Φυσικά και έχει υπέρυθρες, το έχουμε συζητήσει αρκετές φορές. Τώρα γιατί δεν το αναφέρουν καν στα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, άγνωστο. Μάλιστα υπάρχει και εφαρμογή για έλεγχο ηλεκτρονικών συσκευών, ανάλογη με το Irremote των Series 60, το Irreco. Ρίξε μια ματιά στο βίντεο. YouTube - Nokia N900 controls TV via IR Λειτουργουν απο τοσο μακρια??:blink: παιδια θελω να παρω το ν900 με αντικαταβολη απο το expansys...οταν λοιπον επιλεγω ups cash on delivery(αντικαταβολη) απο κατω συνεχιζει να μου ζηταει τροπο πληρωμης... 1Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα (τα στοιχεία της κάρτας είναι και τα στοιχεία τιμολόγησης) 2Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 3Εταιρικός λογαριασμός και εχει ειδη επιλεγμενο τον πρωτο τροπο απο την αρχη(πραγμα λιγο ακυρο αφου θελω με αντικαταβολη)....τι επιλεγω??? ευχαριστω εκ των προτερων.... Παρτους τηλεφωνο να εισαι σιγουρος. Κι εγω απο εκει το παρηγγειλα αλλα με καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο, με διαβεβαιωσαν οτι θα το εχουν στις αποθηκες τους 29 Οκτωβρη!! My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRouBLe Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Απ ότι βλέπω από το βίντεο και από αυτά που είχε πει και ο τυπάς που έκανε τις 2.5 ώρες review, οι υπέρυθρες του δεν είναι σαν αυτές που έχουν όλα τα κινητά (για μεταφορά δεδομένων σε μικρή απόσταση)είναι σαν τις Irda των τηλεκοντρόλ.. Λογικά τις υπέρυθρες και το ραδίοφωνο δεν τις προμοτάρουν γιατί δεν υπάρχουν εφαρμογές να τις υποστηρίζουν... Εγώ θέλω να δω άμα έχει ψηφιακή πυξίδα το κινητό... σε ένα-δυο Site λένε ότι υπάρχει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Έχει αρχίσει να με εκνευρίζει όλη αυτή η παραφιλολογία με την ημερομηνία!:angry: Είναι σίγουρο ότι για να αναγκαστεί μια εταιρία να αναβάλει την είσοδο στην αγορά ενός τέτοιου προϊόντος μέχρι τον Ιανουάριο και κατά συνέπεια να χάσει την περίοδο των Χριστουγέννων θα πρέπει το προϊόν να έχει τρομερά προβλήματα. Αυτό πάντως δεν φαίνεται από όλα τα σχόλια των beta χρηστών, όπου όλοι συμφωνούν ότι δουλεύει πολύ ικανοποιητικά με κάποια ίσως μικρά προβλήματα. Πάντως είναι επίσης σίγουρο ότι η ΝΟΚΙΑ θα προσπαθήσει να διορθώσει όσο περισσότερα reported bugs είναι δυνατό καθώς είναι πολύ σημαντικό όταν το προϊόν θα βγει στην αγορά να είναι όσο το δυνατό ωριμότερο. Όλοι ξέρουμε ότι μόλις κυκλοφορήσει το N900 όλα τα σχετικά site θα παρουσιάσουν reviews και tests με τις ανάλογες βαθμολογίες. Η εικόνα που θα αποτυπωθεί τότε είναι πολύ σημαντική γιατί επηρεάζει άμεσα τους υποψηφίους αγοραστές και όπως όλοι ξέρουμε όσο και να βελτιωθεί αργότερα το προϊόν σε επίπεδο S/W αυτό δεν αποτυπώνεται στα αρχικά reviews που πολύ δύσκολά αλλάζουν! Με βάση λοιπόν την απλή λογική το N900 θα βγει στην αγορά το 2ο ή το αργότερο 3ο δεκαήμερο του Νοεμβρίου έτσι ώστε να υπάρξει χρόνος για διορθώσεις στο S/W αλλά και να μην χαθεί η Χριστουγεννιάτικη αγορά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkor Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Το Amazon.co.uk έχει ημερομηνία διάθεσης 2 Νοεμβρίου. Βέβαια αναφέρει πως οι ημερομηνίες ενδέχεται να αλλαξουν. Η Alpha Copy πάντως μου έστειλε πρόσκληση για επίσημη παρουσίαση του N900 στις 3/11 στο InfoCom. http://www.appgaraz.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Οι υπερυρθες του Ν900 δεν ειναι IRDA αλλα CIR..Δεν ειναι δηλαδη για μεταφορα δεδομενων αλλα για τον ελεγχο διαφορων ηλεκτρονικων συσκευων..το κατα ποσο θα υποστηριζει και μεταφορα δεδομενων αγνωστο..και χλωμο! [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Οι υπερυρθες του Ν900 δεν ειναι IRDA αλλα CIR..Δεν ειναι δηλαδη για μεταφορα δεδομενων αλλα για τον ελεγχο διαφορων ηλεκτρονικων συσκευων..το κατα ποσο θα υποστηριζει και μεταφορα δεδομενων αγνωστο..και χλωμο! Μια χαρα. Κανενας δεν θα στειλει σημερα κατι με υπερυθρες, λιγα ειναι κ τα κινητα που εχουν πια. Μπραβο παντως στη νοκια, καλα λενε οτι αυτο το τηλεφωνο-tablet θα ειναι μεγαλη καινοτομια στην αγορα. My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 παιδια επειδη δεν μπορω να διαβασω ολα τα post εχει βγει κανα review? ποσο περιπου θα εχει το κινητο ξερει κανεις? ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 [..]Αυτό πάντως δεν φαίνεται από όλα τα σχόλια των beta χρηστών, όπου όλοι συμφωνούν ότι δουλεύει πολύ ικανοποιητικά με κάποια ίσως μικρά προβλήματα.[..] Χμ.. δεν ξέρω αν τελικά θα "αναβληθεί" (ας πούμε) η κυκλοφορία του αλλά δεν μπορώ να μην θυμηθώ πως μόνο ο Eldar του MR είχε πει προ καιρού ότι η συσκευή που είχε διαρρεύσει για τους δημοσιογράφους - bloggers είχε προσαρμοσμένο firmware που έκρυβε διάφορες αδυναμίες και τεχνικά προβλήματα του λειτουργικού και όταν δοκίμασε ένα νεότερο firmware που δεν ήταν για promotion ήταν τίγκα στα τεχνικά. Εκείνη την εποχή τον έκραξαν όλοι του maemo.org -- αν τελικά η κυκλοφορία της συσκευής πάει πίσω τότε μάλλον ο Eldar είχε δίκιο, αν όχι, καλό για τους ανυπόμονους καταναλωτές (αλλά κάτι μου λέει ότι θα γίνουν εκούσια ή .. ακούσια beta testers -και αρκετοί θα το ξεφορτωθούν μετά τις πρώτες 15 ημέρες :D). Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 παιδια επειδη δεν μπορω να διαβασω ολα τα post εχει βγει κανα review? ποσο περιπου θα εχει το κινητο ξερει κανεις? Nokia N900 / Maemo 5 preview http://my-symbian.com/other/preview_n900.php Ότι πληρέστερο υπάρχει αυτή την στιγμή για το Ν900. Αξίζει να το διαβάσεις, περιέχει αμέτρητες πληροφορίες. 470+φπα στα ελληνικά καταστήματα με πλήρως ελληνικό μενού. Χμ.. δεν ξέρω αν τελικά θα "αναβληθεί" (ας πούμε) η κυκλοφορία του αλλά δεν μπορώ να μην θυμηθώ πως μόνο ο Eldar του MR είχε πει προ καιρού ότι η συσκευή που είχε διαρρεύσει για τους δημοσιογράφους - bloggers είχε προσαρμοσμένο firmware που έκρυβε διάφορες αδυναμίες και τεχνικά προβλήματα του λειτουργικού και όταν δοκίμασε ένα νεότερο firmware που δεν ήταν για promotion ήταν τίγκα στα τεχνικά. Εκείνη την εποχή τον έκραξαν όλοι του maemo.org -- αν τελικά η κυκλοφορία της συσκευής πάει πίσω τότε μάλλον ο Eldar είχε δίκιο, αν όχι, καλό για τους ανυπόμονους καταναλωτές (αλλά κάτι μου λέει ότι θα γίνουν εκούσια ή .. ακούσια beta testers -και αρκετοί θα το ξεφορτωθούν μετά τις πρώτες 15 ημέρες :D). Φυσικά και δεν είχε δίκιο τότε. Την συσκευή με το συγκεκριμένο firmware την τέσταραν αρκετοί χρήστες, reviewers, developers κτλ, ανάμεσά τους και εγώ, και ο καθένας είπε την άποψή του. Κατά καιρούς κυκλοφόρησαν αρκετές αναβαθμίσεις και επίσης πολύς κόσμος τις πέρασε στις συσκευές που τους δώθηκαν ή έτυχε να πέσουν στα χέρια τους. Και όλοι είχαν άποψη. Συσκευή με νεότερο firmware τέσταρα και εγώ αργότερα και δεν παρατήρησα κανένα κόλλημα που αναφέρθηκε. Και δεν είμαι ο μόνος. Ε, δεν μπορεί όλο το διαδίκτυο, όλος ο κόσμος να είναι στραβός και μόνο ένας τύπος να βλέπει τα τεράστια προβλήματα που έχει μία συσκευή. Και εδώ θέλω να πω και κάτι άλλο. Είναι απαράδεκτο για μένα να δίνετε τόση σημασία στα γραφόμενα ενός μόνο ανθρώπου, να κρέμεστε από τα χείλη του. Και εγώ εκτιμώ την δουλειά του και τον εμπιστεύομαι σε πολλά πράγματα. Αλλά, έχει κάνει και λάθη, και μάλιστα κραυγαλέα και έχει πέσει πολλές φορές έξω. Εξάλλου, τεράστιο ρόλο στην δουλειά του καθενός παίζει και το υποκειμενικό στοιχείο. Διάβασες την παρουσίαση στο λινκ που δίνω παραπάνω; Ο τύπος το έγραψε βασιζόμενος σε πρώιμο firmware. Μετά από έρευνα διόρθωσε μερικά σημεία τα οποία άλλαξαν σε νεότερες εκδόσεις. Πλέον έχει την νεότερη έκδοση και δεν έχει παρατηρήσει κανένα πρόβλημα που περιγράφει ο eldar. Πως το εξηγείς αυτό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Δεν έχω λόγο να εξηγήσω τίποτα περισσότερο, έκαμα μια εικασία, ομιλώ υποθετικά. Οπότε απλά περιμένω την επίσημη κυκλοφορία της συσκευής. Αν καθυστερήσει πάει να πει ότι υπάρχουν λόγοι, ποίοι είναι αυτοί, θα τους συζητήσουμε αν η κυκλοφορία της πάει πίσω (μπορεί να φταίνε κάποιες SIMs .. ποίος ξέρει :D), ως τότε επέτρεψε μου να σκέπτομαι όλες τις ενδεχόμενες πιθανότητες σε ένα γκεσταλτικό πλέγμα όπου κάθε πληροφορία παρεκτείνεται με βάση την δυναμική ροή εξέλιξης των πραγμάτων._ Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sambukOS Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 http://www.youtube.com/nokia#p/c/A33295A1C28F786F νεο διαφημιστικο σποτ του ν900 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Κοιταξτε κακα τα ψεμματα. Διαβαζα τα σχολια στο maemo.org για την εφαρμογη ovi maps και ολοι λεγανε οτι ειναι σχεδον αχρηστη. Μαλιστα λενε οτι αν ειχαν πληρωσει για τη συσκευη θα ζητουσαν τα λεφτα τους πισω. Ειναι προφανες οτι η συσκευη δεν εχει σοβαρα προβληματα αλλα υπαρχουν καποια πραγματακια που θελουν βελτιωση (προσωπικα μονο το ovi maps βλεπω εγω) αλλα οπως λεει και ο φιλος παραπανω μπορει να υπαρχει και κατι αλλο που δεν φαινεται. Εμενα προσωπικα που δεν πολυχρησιμοποιω τη συσκευη για GPS δεν θα με πειραζε να την ειχα και αυριο και ας γινοταν σε 3 μηνες μια αναβαθμιση. Αλλα αλλους ανυποψιαστους πελατες που δεν εχουν το δικο μας κολημα σιγουρα θα τους πειραζει και θα ξενερωσουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 http://www.youtube.com/nokia#p/c/A33295A1C28F786F νεο διαφημιστικο σποτ του ν900 Χαχα.. Πολυ καλη...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 παιδια θελω να παρω το ν900 με αντικαταβολη απο το expansys...οταν λοιπον επιλεγω ups cash on delivery(αντικαταβολη) απο κατω συνεχιζει να μου ζηταει τροπο πληρωμης... 1Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα (τα στοιχεία της κάρτας είναι και τα στοιχεία τιμολόγησης) 2Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 3Εταιρικός λογαριασμός και εχει ειδη επιλεγμενο τον πρωτο τροπο απο την αρχη(πραγμα λιγο ακυρο αφου θελω με αντικαταβολη)....τι επιλεγω??? ευχαριστω εκ των προτερων.... Κάποιο λάθος κάνεις. Όταν επιλέγεις το «UPS-cash on delivery» εξαφανίζεται η επιλογή τρόπου πληρωμής Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sambukOS Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Κάποιο λάθος κάνεις. Όταν επιλέγεις το «UPS-cash on delivery» εξαφανίζεται η επιλογή τρόπου πληρωμής πηρα τηλεφωνο και ολα οκ...μαλλον υπηρχε προβλημα στην ιστοσελιδα...τωρα περιμενουμε........:):):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Εν τω μεταξυ το expansys το εχει τωρα στα προτεινομενα laptop: http://www.expansys.com.gr/ Μαλλον ζημια του κανει. Θα νομιζει κανεις οτι δεν ειναι κινητο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts