DTse Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Windows Enabler-> ένα click για να γίνει ON. Δεν νομιζω να ειναι αυτο και εμενα που δουλευω σε w7 μου φαινονται κλειστα αλλα αμα πατησω μια απαντω τους ανοιγουν Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Γεια παιδια.... Θα ηθελα την βοηθεια των βετερανων:) Ειμαι καινουριος στο forum σας και θα ηθελα να με καλωςορισετε:lol: Λπν,παμε στο ψητο.. Ειμαι κι εγω ενας κατοχος LG ARENA Και εχω προβλημα με το update του firmware... Σταματαει δηλαδη βγαζει σφαλμα την στιγμη που κανει download στο σταδιο 36 δηλαδη συμφωνα με τον ημοφιλη οδηγο Αν καποιος μπορει να προσφερει εστω και μια μικρη βοηθεια θα του ημουν ευγνωμων.:) Δοκίμασε να φλασάρεις με UpTestEx (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=250822&page=37). Δοκίμασε να φλασάρεις στην V10F_00 που είναι η καλύτερη έκδοση. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα πες μας! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisssss Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Ευχαριστω παρα πολυ.... Θα το δοκιμασω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapidrag Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 καταθέτω και εγώ την εμπειρία από το φλασάρισμα με UPtestEX σε Vista! Δοκίμασα 2 φορές σε καινούργιο Αρενα της βονταφον να το φλασάρω με την V10F_00 χωρίς αποτέλεσμα. Δοκίμασα την V10P_00 και αμέσως εγκαταστάθηκε! Πλέον έχω ενά πολύ πιο γρήγορο κινητό χώρις τα περιτά της βοντα με αρκέτες λειτουργίες παραπάνω! Δυστυχώς έχω την εντύπωση οτί το προόβλημα με την οθόνη που σβήνει όταν γίνεται η κλήση έχει λυθεί εν μέρει........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisssss Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Θα μπορουσες να ανεβασεις και παλι το προγραμματακι για να προσπαθησω να φλασαρω κι εγω το δικο μου;;;; Θα σου ημουνα ευγνωμων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapidrag Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 πήγαινε σελ 37.................. βοήθεια επίσης από http://www.mylgarena.com/index.php?topic=2529.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisssss Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 πήγαινε σελ 37.................. βοήθεια επίσης από http://www.mylgarena.com/index.php?topic=2529.0 Το ξερω ρε man... Αλλα δεν γινεται να κατεβει αλλη φορα το συγκεκριμενο αρχειο δοκιμασε και θα το δεις... Γι'αυτο οποιος το εχει θα τον παρακαλουσα να το ανεβασει μια στιγμη...Μικρο ειναι ουτως η αλλως.....2-3 λεπτα δουλεια...pLZZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsigan Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να μου πει κάποιος τι συμβαίνει με το Arena μου. Είχα δοκιμάσει να το φλασάρω με τον πρώτο οδηγό που είχατε βάλει και δεν τα κατάφερνα. Ομως δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα στο κινητό. Όταν πατούσα να αποθηκεύσω μια επαφή (είτε γραφοντας τον αριθμό και πατώντας αποθήκευση, είτε πατώντας νέα επαφή) το κινητο έκλεινε και ξανα άνοιγε. Τελικά το φλάσαρα με το πρόγραμμα του Muthoc αλλα ακομα συνεχίζει να έχει το ίδιο πρόβλημα. Έβαλα την V10P_00 και υποτίθεται πως θα έπρεπε να έχει λυθεί το πρόβλημα. Δεν μπορώ καν να αντιγράψω τις επαφές απο την SIM στο κινητό. Κάποιος να μου πει τι συμβαίνει ή τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisssss Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να μου πει κάποιος τι συμβαίνει με το Arena μου. Είχα δοκιμάσει να το φλασάρω με τον πρώτο οδηγό που είχατε βάλει και δεν τα κατάφερνα. Ομως δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα στο κινητό. Όταν πατούσα να αποθηκεύσω μια επαφή (είτε γραφοντας τον αριθμό και πατώντας αποθήκευση, είτε πατώντας νέα επαφή) το κινητο έκλεινε και ξανα άνοιγε. Τελικά το φλάσαρα με το πρόγραμμα του Muthoc αλλα ακομα συνεχίζει να έχει το ίδιο πρόβλημα. Έβαλα την V10P_00 και υποτίθεται πως θα έπρεπε να έχει λυθεί το πρόβλημα. Δεν μπορώ καν να αντιγράψω τις επαφές απο την SIM στο κινητό. Κάποιος να μου πει τι συμβαίνει ή τι πρέπει να κάνω? Δοκιμασε ενα factory reset πατωντας αυτον τον αριθμο 1809#*900# Ναξερεις οτι θα χαθει καθε δεδομενο που εχεις τωρα στο κινητο Θα μπορουσες να ανεβασεις στο rapidshare το πραγραμμα του mythos Με το οποιο φλασαρες κι εσυ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. November 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να μου πει κάποιος τι συμβαίνει με το Arena μου. Είχα δοκιμάσει να το φλασάρω με τον πρώτο οδηγό που είχατε βάλει και δεν τα κατάφερνα. Ομως δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα στο κινητό. Όταν πατούσα να αποθηκεύσω μια επαφή (είτε γραφοντας τον αριθμό και πατώντας αποθήκευση, είτε πατώντας νέα επαφή) το κινητο έκλεινε και ξανα άνοιγε. Τελικά το φλάσαρα με το πρόγραμμα του Muthoc αλλα ακομα συνεχίζει να έχει το ίδιο πρόβλημα. Έβαλα την V10P_00 και υποτίθεται πως θα έπρεπε να έχει λυθεί το πρόβλημα. Δεν μπορώ καν να αντιγράψω τις επαφές απο την SIM στο κινητό. Κάποιος να μου πει τι συμβαίνει ή τι πρέπει να κάνω? Factory reset έκανες; Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsigan Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Ναι έχω κανει καμία δεκαρια αλλα τίποτα. Αν φλασάρω από την αρχή μπορεί να στρώσει? Το πρόγραμμα υπάρχει στην σελίδα 37. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisssss Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Ρε παιδες το προγραμμα υπαρχει στην σελιδα 37 αλλλα δεν ειμαι premium για να το κατεβασω....Δηλαδη γινεται να κατεβει ενα συγκεκριμενο οριο απο regular users και μετα ζηταει Premium.... Αμα το εχει καποιος θα τον παρακαλουσ ανα το ανεβασει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsigan Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 http://rapidshare.com/files/314438778/Flash_with_uptest.rar.html τωρα το ανέβασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisssss Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later. Αυτο γραφει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsigan Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Δοκίμασε στο δικό μου link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisssss Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 http://rapidshare.com/files/314438778/Flash_with_uptest.rar.html τωρα το ανέβασα Το ιδιο error Βγαζει και σε εσενα... :wacko: Σε ευχαριστω ομως φιλαρακι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelostre Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Φίλε γενικά το rapidshare τρώει κολλήματα τελευταία. Αν δοκιμάσεις το λινκ αργότερα το βράδυ ή το πρωί νωρίς θα δουλέψει. Δεν φταίει το pc σου ούτε το λινκ. Απλά υπομονή :-) Παράθεση "let's tear this shit apart let's tear the f@ckin' house apart let's tear our f@ckin' bodies apart but let's just have some fun" Of Montreal - The past is a grotesque animal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisssss Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Nαι ρε...Υπομονη εχω,χρονο δεν εχω....Και για αυτο ειπα τωρα ποθ βρηκα λιγακι χρονο να κατσω να σχοληθω με το Update αλλα δεν το βλεπω...:) Κατεβηκεεεεεεεεεεεεεεε:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsigan Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Ευχαρίστησή μου! Αν δεν τα καταφέρεις και αργότερα πες μου το να κανονίσουμε να στο στέιλω με mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsigan Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 'Εκανες δουλειά τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisssss Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Στο δευτερο βημα: 2) Ανοίγουμε το Windows Enabler και κάνουμε μια φορα τικ στο εικονίδιο του στην μπαρα αριστερα απο το ρολόι, για να γράψει ON. Που ακριβως το βρισκω αυτο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsigan Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Κάτω δεξιά στην οθόνη δίπλα στο ρολοι του υπολογιστή. Στην γραμμη έναρξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisssss Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Οκ found it:) Δυστυχως εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με το παιδι πιο πριν... Δηλαδη βλεπω τις επιλογες αλλα ειναι γκριζεσ και δεν μπορω να πειραξω τπτ... Δοκιμασα και ως διαχειρηστης και με το windows enabler στο ON αλλα τζιφος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 http://rapidshare.com/files/308749982/Flash_with_uptest.rar Δεν δουλεύει? EDIT: Οκ τώρα είδα τα πάνω reply :P Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsigan Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Φλάσαρα στην V10F και δυστυχώς συνεχίζει να έχει το ίδιο πρόβλημα. Ακόμα κλείνει όποτε πατήσω να αποθηκεύσω μια επαφή. Ειναι τέλειο παντως..... Τωρα το κινητο παει μπαλα αλλα δεν ειναι πλεον κινητο χωρις επαφες. Τι να το κάνω? Να παω στο service της LG? Ξέρεις κανείς που βρίσκεται στο Ηράκλειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts