tanklas Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) ΠΑΙΔΙΑ SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΠΕΙΓΟΝ. Εστειλα το E52 για επισκευη (δεν δουλευε η δονηση) και το πηρα πισω σαν καινουριο (εχουν σβηστει ολα). Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κανω restore ουτε απο το αντιγραφο που εκανα απευθειας στην καρτα μνημης μεσω κινητου αλλα ουτε απο το αρχειο που εκανα backup στον υπολογιστη. Καμια ιδεα??? Δεν θα δείχνει ένδειξη φόρτισης αν η μπαταρία έχει αδειάσει τελείως. Να το συνδέσεις στο φορτιστή και στη πρίζα και να το αφήσεις για αρκετή ώρα, τότε μόνο θα δείχνει ότι φορτίζει (το γράφει και το manual αυτό). Επίσης το ότι δεν ανοίγει είναι ένδειξη αποφορτισμένης μπαταρίας... Κάνε πρώτα μια δοκιμή πριν το πας στο service... Δοκιμασες FORMAT? Edited January 20, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Δεν θα δείχνει ένδειξη φόρτισης αν η μπαταρία έχει αδειάσει τελείως. Να το συνδέσεις στο φορτιστή και στη πρίζα και να το αφήσεις για αρκετή ώρα, τότε μόνο θα δείχνει ότι φορτίζει (το γράφει και το manual αυτό). Επίσης το ότι δεν ανοίγει είναι ένδειξη αποφορτισμένης μπαταρίας... Κάνε πρώτα μια δοκιμή πριν το πας στο service... Δυστυχώς, το είχα αφήσει όλο το βράδυ στον φορτιστή και το πρωί πάλι δεν άνοιγε. Κάνει αυτήν την δόνηση που κάνει όταν ανοίγει αλλά πέραν τούτου... τζίφος. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Καλημέρα, Έχω το τηλ. κλειστό κι όταν πατάω το κουμπάκι για να το ανοίξω, απλά δονείται και δεν κάνει τίποτε άλλο. Συνεχώς συμβαίνει αυτό το πράγμα. Δοκίμασα να βγάλω και την μπαταρία και την κάρτα μνήμης για 5 λεπτά και να δοκιμάσω αργότερα, αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ Επίσης, ξέχασα να συμπληρώσω πως όταν πάω να το φορτίσω δεν δείχνει καμία ένδειξη, δεν πρέπει να φορτίζει... :-( το ίδιο μου έκανε και μένα. μόνο που εμένα το έκανε για 2-3 μέρες. χρησιμοποίησα ένα άλλο τηλέφωνο και είπα να το πάω στο σέρβισε. όταν το πήρα για να το πάω στο σέρβισε το δοκίμασα ξανά και από τότε ανοίγει συνέχεια. ωστόσο εγώ δεν χρησιμοποιούσα τότε κάρτα μνήμης. Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 το ίδιο μου έκανε και μένα. μόνο που εμένα το έκανε για 2-3 μέρες. χρησιμοποίησα ένα άλλο τηλέφωνο και είπα να το πάω στο σέρβισε. όταν το πήρα για να το πάω στο σέρβισε το δοκίμασα ξανά και από τότε ανοίγει συνέχεια. ωστόσο εγώ δεν χρησιμοποιούσα τότε κάρτα μνήμης. Θα το αφήσω να "ξεκουραστεί" για 2-3 μέρες κι εγώ μήπως γίνει κανένα μαγικό! Αν γίνει κάτι θα σας ενημερώσω... Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Καλησπέρα σας. Μια γρήγορη ερώτηση, καθώς δεν έχω μπορέσει να βρώ μια σαφή απάντηση. Το Ε52 ειναι συμβατο με το Pc Suite, συνδέεται και μπορεί να συγχρονίσει επαφές και ημερολόγιο με αυτό? Ή απαιτεί αποκλειστικά το Ovi Suite? Εχει μεγάλη σημασία για μένα, καθώς στον υπολογιστη της δουλειάς εχω Lotus Notes και το Ovi Suite δεν εχει δυνατότητα συγχρονισμού με Lotus Notes... Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 (edited) Φίλε alkis, εγώ χρησιμοποιώ και τα δύο με επιτυχία... Reviewed: Διευκρίνηση, λέγοντας "...και τα δύο..." εννοώ τα PC και Ovi suite, προς αποφυγή παρεξηγήσεων... Edited January 23, 2011 by PrivateerME45 Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Ευχαριστώ για την άμεση (και θετική!) απάντηση! Θα το πάρω την Δευτέρα, μου άρεσε πολύ στο μεταλλικό χρώμα. Swyped with Tapatalk Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Απορώ πώς αυτό το τηλέφωνο έχει βγάλει τη φήμη της καλής συσκευής. Το έχω μερικές μέρες και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να επιστρέψω στο N78. Υπάρχει καμιά λύση για το πρόβλημα που δε χτυπάει στα μηνύματα; Ναι, έχω πολλά SMS αποθηκευμένα αλλά το N78 με τα ίδια SMS δε μασούσε. Επίσης έχει πολύ χειρότερο σήμα από το N78. Ναι, έχει καλή μπαταρία, αλλά τι να την κάνω όταν δεν πιάνει σήμα; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Απορώ πώς αυτό το τηλέφωνο έχει βγάλει τη φήμη της καλής συσκευής. Το έχω μερικές μέρες και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να επιστρέψω στο N78. Υπάρχει καμιά λύση για το πρόβλημα που δε χτυπάει στα μηνύματα; Ναι, έχω πολλά SMS αποθηκευμένα αλλά το N78 με τα ίδια SMS δε μασούσε. Επίσης έχει πολύ χειρότερο σήμα από το N78. Ναι, έχει καλή μπαταρία, αλλά τι να την κάνω όταν δεν πιάνει σήμα; :mad: Μετά από τις αναβαθμίσεις λογισμικού που του έχω κάνει εδώ και 1 χρόνο και κάτι, για μένα έχει βελτιωθεί κατά πολύ σε σχέση με την out of the box έκδοση λογισμικού που είχε σε άλλα θέματα και όχι σε αυτά που αναφέρεις. Δεν έχω πρόβλημα στα μηνύματα/ειδοποιήσεις κλπ. (είσαι σίγουρος ότι σε κάθε προφίλ ήχων που αλλάζεις ο ήχος μηνυμάτων είναι ενεργοποιημένος;), ούτε στο σήμα, η μπαταρία είναι κανόνι, τι άλλο να πω. Εμένα το Ε52 με καλύπτει...:) Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Έχω την τελευταία έκδοση. Ενημερώσου για το πρόβλημα που σου λέω εδώ: http://discussions.europe.nokia.com/t5/Eseries-and-Communicators/E52-incoming-SMS-NO-sound-vibration-on-051-018/m-p/771679 Προφανώς δεν έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις των προφίλ. Εμφανίζεται όταν έχεις αποθηκευμένα πολλά SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 δεν μου το εχει παρουσιασει ουτε εμενα αυτο, βεβαια και εγω δεν αποθηκευω ποτε πανω απο 100 μηνυματα. το τηλεφωνο σε σχεση με τις πρωτες εκδοσεις εχεις βελτιωθει παρα πολυ! οσο τωρα για το ποσο καλο ειναι το τηλεφωνο ειναι πολυ καλο οταν δεν το εχεις γεματο πραγματα και μετριο εως κακο οταν το φορτωνεις. οποτε εγω το εχω σχεδον αδειο! Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Ήμουν κάτοχος 18 συσκευών και έχουν περάσει από τα χέρια μου άλλες τόσες. Όταν «αποχωρίστηκα» το Ε52 το μετάνιωσα, και 9 μήνες μετά, λόγο ανάγκης 2ης συσκευής το ξαναχτύπησα. Προσωπικά θεωρώ το εν’ λόγο κινητό, επιτομή στα bar κινητά με αλφαριθμητικά κουμπιά. Και μπορεί η τεχνολογία να προχωράει και να μας προσφέρει κάτι καινούργιο κάθε μέρα, αλλά για ένα κινητό που κουβαλάει πλέον 1μιση χρόνο παρουσίας στο καταναλωτικό κοινό, στέκεται ακόμα και σήμερα, όχι απλά αξιοπρεπέστατα, αλλά και όντας ακόμα, σημείο αναφοράς. Τώρα προβλήματα με μηνύματα κτλ. απλά είναι όλα θέματα σωστής διαχείρισης του εκάστοτε κινητού. Φυσικά έχει τα δικά του bug. Είτε λόγο αστοχίας υλικού, είτε λόγο software, αλλά ειλικρινά, ποιο κινητό δεν έχει κάποιο δικιά του «ασθένεια»; Εν κατακλείδι, το Ε52, είναι το καλύτερο κινητό που είχα. ( οκ... οκ... μετά το HTC Desire… ) :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Έχω την τελευταία έκδοση. Ενημερώσου για το πρόβλημα που σου λέω εδώ: http://discussions.europe.nokia.com/t5/Eseries-and-Communicators/E52-incoming-SMS-NO-sound-vibration-on-051-018/m-p/771679 Προφανώς δεν έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις των προφίλ. Εμφανίζεται όταν έχεις αποθηκευμένα πολλά SMS. Ok, δεν το είχα υπόψη μου, αλλά δεν χρειάστηκε κιόλας καθώς εκτός από τα πολύ σημαντικά μηνύματα τα υπόλοιπα τα διαγράφω. However, it's good to know... Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikos2000gr Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) Καλημέρα παιδιά. Εχω το Νοκια E52 και ηταν branded cosmote. Άλλαξα το product code το εκανα debranded, εκανα εγκατασταση την εκδοση 52.003 με αποτελεσμα να χαθει η ελληνική γλώσσα και φυσικα να μην υπαρχει καθολου μεσα στο μενου του τηλεφωνου. Υπαρχει καποιος τρόπος να την εισάγω; Πατωντας *#0000# λεει: software version: 52.003, custom version 52.003.c00.01. κατι προφανως γινεται με αυτο κ δε βγαζει ελληνικα. Οποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ Edited January 25, 2011 by pikos2000gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Καλημέρα παιδιά. Εχω το Νοκια E52 και ηταν branded cosmote. Άλλαξα το product code το εκανα debranded, εκανα εγκατασταση την εκδοση 52.003 με αποτελεσμα να χαθει η ελληνική γλώσσα και φυσικα να μην υπαρχει καθολου μεσα στο μενου του τηλεφωνου. Υπαρχει καποιος τρόπος να την εισάγω; Πατωντας *#0000# λεει: software version: 52.003, custom version 52.003.c00.01. κατι προφανως γινεται με αυτο κ δε βγαζει ελληνικα. Οποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ Καλημέρα. Για να περάσεις την Ελληνική γλώσσα ακολούθησε την παρακάτω διαδικασία Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ -> Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Καλημέρα παιδιά. Εχω το Νοκια E52 και ηταν branded cosmote. Άλλαξα το product code το εκανα debranded, εκανα εγκατασταση την εκδοση 52.003 με αποτελεσμα να χαθει η ελληνική γλώσσα και φυσικα να μην υπαρχει καθολου μεσα στο μενου του τηλεφωνου. Υπαρχει καποιος τρόπος να την εισάγω; Πατωντας *#0000# λεει: software version: 52.003, custom version 52.003.c00.01. κατι προφανως γινεται με αυτο κ δε βγαζει ελληνικα. Οποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ Ή έβαλες λάθος product code ή δεν το άλλαξες καν. Με το NSS άλλαξέ το σε 0578066 ή 0584049 και ξανακάνε update με το NSU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yohoho Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Εκανα αναβαθμιση σε 52.003!!!! Προσπαθω να ρυθμισω το κινητο για να μπω στο ιντερνετ και να στειλω μμς αλλα δεν μπορω να τα καταφερω... Συγκεκριμενα εκανα τα εξης οπως αναφερεται σε αλλο θεμα : cosmote mms Φορέας δεδομένων: Πακέτα δεδομένων APN: mms Username: {κενό} Κωδικός πρόσβασης: Όχι Προτροπή κωδικού πρόσβασης: Όχι Password: {κενό} Έλεγχος στοιχείων: Κανονικός MMSC (Αρχική σελίδα): http://195.167.65.220:8002 Τύπος δικτύου: IPv4 Διεύθυνση DNS: Αυτόματη επιλογή MMS Proxy (Διεύθυνση διακομιστή μεσολάβησης): 10.10.10.20 Port (Διεύθυνση διακομιστή μεσολάβησης): 8080 και για cosmote wireless internet Φορέας δεδομένων: Πακέτα δεδομένων APN: 3g-internet Username: {κενό} Προτροπή κωδικού πρόσβασης: Όχι Password: {κενό} Έλεγχος στοιχείων: Κανονικός MMSC (Αρχική σελίδα): {καμία} Τύπος δικτύου: IPv4 Διεύθυνση IP τηλεφώνου: Αυτόματη επιλογή Διεύθυνση DNS: Πρωτεύων: 195.167.65.194, Δευτερεύον: 0.0.0.0 Διεύθυνση διακομιστή μεσολάβησης): {καμία} Port (Διεύθυνση διακομιστή μεσολάβησης): 0 αλλα τπτ δεν μπαινει ..... μπορει καποιος να με βοηθησει ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill91 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) αφορα το e52 πιο πολυ για αυτο το γραφω εδω... το ε52 που εχει 10,2Μbps εχει "ορατη" διαφορα απο ενα κινητο που εχει 7.2 Mbps ? Edited January 26, 2011 by bill91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archer_76 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Εκανα αναβαθμιση σε 52.003!!!! Προσπαθω να ρυθμισω το κινητο για να μπω στο ιντερνετ και να στειλω μμς αλλα δεν μπορω να τα καταφερω... αλλα τπτ δεν μπαινει ..... μπορει καποιος να με βοηθησει ...... Στο δικό μου κινητό έχω ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις και δουλεύουν, εκτός από το apn του cosmote internet το οποίο είναι internet και όχι 3g-internet. Δοκίμασε να το αλλάξεις. Το 3g έστω και μετά από αυτήν την αλλαγή δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill91 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 ρε παιδια εχετε πανω στο κινητο ελληνικους χαρακτηρες?πανω στα κουμπια? διαβαζω τα περι παραεισαγωγων και : # Πληκτρολόγιο Όλες οι ελληνικές συσκευές φέρουν στο πληκτρολόγιο εκτός από τους λατινικούς και ελληνικούς χαρακτήρες. και εγω δεν βρισκω καμια φωτο με e52 με λατινικους+ελληνικους χαρακτηρες... αν μπορει καποιος ας ανεβασει φωτο απο το δικο του... το σαββατο μαλλον θα ειμαι και εγω κατοχος το παρηγγειλα σημερα απο τον γερμανο που το εβαλε προσφορα (213) και θελω να ειμαι σιγουρος απο αυτην την πλευρα περι γνησιοτητας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Καλησπέρα σε όλους σας. Μήπως υπάρχει τρόπος να διαγραφεί 1 γραμματοκυβώτιο από την ενσωματωμένη εφαρμογή όπως παλιότερα; Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 ρε παιδια εχετε πανω στο κινητο ελληνικους χαρακτηρες?πανω στα κουμπια? διαβαζω τα περι παραεισαγωγων και : # Πληκτρολόγιο Όλες οι ελληνικές συσκευές φέρουν στο πληκτρολόγιο εκτός από τους λατινικούς και ελληνικούς χαρακτήρες. και εγω δεν βρισκω καμια φωτο με e52 με λατινικους+ελληνικους χαρακτηρες... αν μπορει καποιος ας ανεβασει φωτο απο το δικο του... το σαββατο μαλλον θα ειμαι και εγω κατοχος το παρηγγειλα σημερα απο τον γερμανο που το εβαλε προσφορα (213) και θελω να ειμαι σιγουρος απο αυτην την πλευρα περι γνησιοτητας... Μην φοβάσαι έχει και ελληνικό πληκτρολόγιο και εγώ από τον Γερμανό το πήρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Καλησπέρα σε όλους σας. Μήπως υπάρχει τρόπος να διαγραφεί 1 γραμματοκυβώτιο από την ενσωματωμένη εφαρμογή όπως παλιότερα; Από τα "Μηνύματα" δε μπορείς να το σβήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Από τα "Μηνύματα" δε μπορείς να το σβήσεις; Όχι! Δοκίμασε να δημιουργήσεις γραμματοκυβώτιο και θα δεις... Ούτε απ'τα "Μηνύματα", ούτε απ'την εφαρμογή "E-mail" κατάφερα τίποτα.... Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Επειδή εγώ έχω σβήσει το γραμματοκιβώτιο κανονικά, γι' αυτό στο λέω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts