VAG5500 Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Παίδες αντιμετωπίζω το έξης θεματάκι. Εδώ και κάποιες μέρες δε μου παίζει αρχεία flash. (πχ. σταμάτησε να παίζει η εφαρμογή mystopwatch). Πατώντας να τρέξει η εφαρμογή μου βγάζει το μήνυμα «Σφάλμα συστήματος». Προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση το Flash lite αλλά μου βγάζει το μήνυμα «αδυναμία εγκατάστασης. ενσωματωμένο μέρος» Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zigouri Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Φυσικα, εφοσον εχει δεκτη, βαζεις ενα προγραμμα το οποιο ειναι για Symbian (νομιζω destinator δεν υπαρχει για symbian) και εισαι ετοιμος. Ειδικα για το E52 η Νοκια δινει δωρεαν το Nokia Maps, το οποιο ειναι πολυ καλο. δηλαδη αγοραζοντας το τηλεφωνο εχεισ και δωρεαν gps με χαρτες της νοκια? Εντελως δωρεαν??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 δηλαδη αγοραζοντας το τηλεφωνο εχεισ και δωρεαν gps με χαρτες της νοκια? Εντελως δωρεαν??????? Μα εντελως δωρεαν!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Μα εντελως δωρεαν!!!!!!!!!!!!!!!! Αν όμως έχω καταλάβει σωστά χρειάζεσαι gprs για να λειτουργήσουν, έτσι δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Αν όμως έχω καταλάβει σωστά χρειάζεσαι gprs για να λειτουργήσουν, έτσι δεν είναι? Όχι, δεν χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Αν όμως έχω καταλάβει σωστά χρειάζεσαι gprs για να λειτουργήσουν, έτσι δεν είναι? Οχι δεν χρειαζεται. Αν ομως θελεις αυτο γινεται στην εκκινηση της εφαρμογης μονο για πιο γρηγορο κλειδωμα των δορυφορων. Το ανωτερο ειναι 5 με 7 kb. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zigouri Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Οχι δεν χρειαζεται. Αν ομως θελεις αυτο γινεται στην εκκινηση της εφαρμογης μονο για πιο γρηγορο κλειδωμα των δορυφορων. Το ανωτερο ειναι 5 με 7 kb. πρεπει να το κανουμε αυτο? τι προτεινεις? ειναι καλυτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greed_xa_xa Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Καλησπέρα... το τελευταίο καιρό έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα.. όσες κλήσεις προέρχονται από αριθμούς που δεν είναι αποθηκευμένοι στη συσκευή τις απορρίπτει. Σε αυτόν που καλεί δείχνει ότι το τηλέφωνο είναι κατειλλημένο, στη συσκευή ανάβει η οθόνη για κλάσματα δευτερολέπτου και σβήνει χωρίς να χτυπήσει καθόλου ήχος. Το κινητό λειτουργεί με dual sim, αλλά θεωρώ ότι αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο, αφού και με απλή κάρτα που βάζω γίνεται το ίδιο πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 31, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 πρεπει να το κανουμε αυτο? τι προτεινεις? ειναι καλυτερα? Διάβασε αυτό! Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ -> GPS, A-GPS, Nokia Maps και η πρώτη χρήση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Εχω κι εγω πλεον το Ε52. Ειναι παρα πολυ βολικο και ανετο στο χερι. Σιγα σιγα θα του βαλω και μερικα προγραμματακια. Εχει την εκδοση 021.013. Ειναι προτελευταια, ετσι δεν ειναι; Επειδη διαβασα οτι η τελευταια εκδοση κανει αρκετα χαζα, τι λετε; να μεινω με αυτην; Δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα σε τιποτα μεχρι στιγμης. Μεχρι και το GPS πιανει αρκετα γρηγορα, σε 1-2 λεπτα, και μαλιστα χωρις Α-Gps. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPANIDIS Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Ποιά έκδοση garmin πρέπει να βάλω στο e52? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 η μπαταρία πόσο κρατάει το σκέφτομαι για τον πατέρα μου.... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Ποιά έκδοση garmin πρέπει να βάλω στο e52? Δοκίμασε την τελευταία διαθέσιμη έκδοση του Garmin. Για ότι άλλο έχει σχέση με το Garmin το ρωτάμε στο Garmin Maps Mobile™ XT. η μπαταρία πόσο κρατάει το σκέφτομαι για τον πατέρα μου.... Κάνε μια αναζήτηση στο παρόν θέμα, έχει αναλυθεί αρκετές φορές το θέμα μπαταρία και την διάρκεια της. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 η μπαταρία πόσο κρατάει το σκέφτομαι για τον πατέρα μου.... θα ξεχασει που εχει τον φορτιστη. Παρτο με κλειστα ματια. 28 μερες αναμονη σε ιδανικες συνθηκες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 η μπαταρία πόσο κρατάει το σκέφτομαι για τον πατέρα μου.... θα ξεχασει που εχει τον φορτιστη. Παρτο με κλειστα ματια. 28 μερες αναμονη σε ιδανικες συνθηκες Σε πραγματικές συνθήκες γύρω στις 3-4 μέρες, με μέτρια χρήση....;) Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Τόσο λίγο?Δεν νομίζω. Εδώ το Ν86 που έχει χειρότερη μπαταρία κρατάει γύρω στις 3-4 μέρες με μέτρια χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Τόσο λίγο?Δεν νομίζω. Εδώ το Ν86 που έχει χειρότερη μπαταρία κρατάει γύρω στις 3-4 μέρες με μέτρια χρήση. Να συμφωνησω. Με χαλια σημα και γυρω στις 3 ωρες ομιλιας κραταει κοντα στις 7 με 8 μερες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 με μέτρια χρήση εγώ είμαι στις 2 μέρες Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Παιδια η μετρια χρηση για τον καθενα ειναι αλλο πραγμα. Εγω θα πω στο φιλο που το θελει για τον πατερα του οτι ειναι το πρωτο κινητο που δεν εβαλα σε GSM μονο, κανω οτι μου ερθει δηλαδη μπαινω στο νετ με wifi,ανοιγω το GPS για πλακα,κοιταω τις φωτογραφιες,εχω βαλει και μουσικο θεμα (μπαινεις στο μενου και παιζει τραγουδι) χωρις να φοβαμαι μην μεινω απο μπαταρια. Ακομα και μια γραμμη να εχω και να βγαζει ειδοποιηση,ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ. Ειναι φοβερη ελευθερια. Αχ να ειχε και autofocus για να βγαλουμε κανενα κειμενο το φωτογραφια και θα ηταν παραπανω απο τελειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Καλησπέρα... το τελευταίο καιρό έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα.. όσες κλήσεις προέρχονται από αριθμούς που δεν είναι αποθηκευμένοι στη συσκευή τις απορρίπτει. Σε αυτόν που καλεί δείχνει ότι το τηλέφωνο είναι κατειλλημένο, στη συσκευή ανάβει η οθόνη για κλάσματα δευτερολέπτου και σβήνει χωρίς να χτυπήσει καθόλου ήχος. Το κινητό λειτουργεί με dual sim, αλλά θεωρώ ότι αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο, αφού και με απλή κάρτα που βάζω γίνεται το ίδιο πράγμα. Για βάλε και την sim σε άλλο κινητό και δες αν συμβαίνει το ίδιο, για να αποκλίσεις ότι κάτι πάει στραβά με το δίκτυο (κάποια προώθηση ίσως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dervenagas Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Καλησπέρα... το τελευταίο καιρό έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα.. όσες κλήσεις προέρχονται από αριθμούς που δεν είναι αποθηκευμένοι στη συσκευή τις απορρίπτει. Σε αυτόν που καλεί δείχνει ότι το τηλέφωνο είναι κατειλλημένο, στη συσκευή ανάβει η οθόνη για κλάσματα δευτερολέπτου και σβήνει χωρίς να χτυπήσει καθόλου ήχος. Το κινητό λειτουργεί με dual sim, αλλά θεωρώ ότι αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο, αφού και με απλή κάρτα που βάζω γίνεται το ίδιο πράγμα. Μήπως είναι ενεργοποιημένη κάποια εφαρμογή για φιλτράρισμα των κλήσεων; Στο δικό μου από τη μάνα του είχε εγκατεστημένη την trial έκδοση του Advanced Communication Manager που φίλτραρε τις εισερχόμενες κλήσεις και απέρριπτε όποιες δεν ήθελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greed_xa_xa Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Για βάλε και την sim σε άλλο κινητό και δες αν συμβαίνει το ίδιο, για να αποκλίσεις ότι κάτι πάει στραβά με το δίκτυο (κάποια προώθηση ίσως) H ίδια sim σε άλλη συσκευή λειτουργεί όπως πρέπει να λειτουργει... Μήπως είναι ενεργοποιημένη κάποια εφαρμογή για φιλτράρισμα των κλήσεων; Στο δικό μου από τη μάνα του είχε εγκατεστημένη την trial έκδοση του Advanced Communication Manager που φίλτραρε τις εισερχόμενες κλήσεις και απέρριπτε όποιες δεν ήθελα. Αυτό θα το δω αργότερα αν προλάβω, γιατί στις 6 πρέπει να είμαι στο στρατόπεδο... διαφορετικά, θα το κοιτάξω όταν ξαναβγω.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staikosn1 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Υπαρχει περιπτωση να βγει στο εγγυς μελλον το νεο μοντελο του?? Σκεπτομαι να το παρω αλλα επειδη ειναι πολυ καιρο στο προσκηνιο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Υπαρχει περιπτωση να βγει στο εγγυς μελλον το νεο μοντελο του?? Σκεπτομαι να το παρω αλλα επειδη ειναι πολυ καιρο στο προσκηνιο!! Και που είναι το κακό! Ίσα ίσα που θα έχει λύσει και τις αρχικές παιδικές ασθένειες (ακα bugs)! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Υπαρχει περιπτωση να βγει στο εγγυς μελλον το νεο μοντελο του?? Σκεπτομαι να το παρω αλλα επειδη ειναι πολυ καιρο στο προσκηνιο!! Καινούριο κινητό θεωρείται. Αντικαταστάτη μέσα στο 2010 πάντως εγώ δε θα περίμενα να βγάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts