Jump to content

greed_xa_xa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by greed_xa_xa

  1. Απορώ πως ενώ πλέον πωλούνται τα βοηθήματα ως ebooks, δεν υπάρχουν διαθέσιμα ελεύθερα στο internet. Ή μήπως υπάρχουν και δεν το γνωρίζουμε;
  2. Έχετε διαγράψει τη μνήμη cache? ρυθμίσεις--> χώρος αποθήκευσης--> μνήμη συσκευής--> δεδομένα "στο" cache (πάτα πάνω του) διαγραφή. Και από την έξυπνη διαχείριση νομίζω γίνεται, αλλά επειδή κάτι έχω κλείσει με το ΒΚ disabler (και δε ξέρω τι), εγώ δεν μπορώ να διαγράψω τη cache από εκεί. Υ.Γ.: εγώ έχω 2 giga ελεύθερα.
  3. Εγώ χρησιμοποιώ το jetAudio music player+EQ Plus κι έχω τα τραγούδια στην microsd.
  4. Επομένως δεν είναι μόνο δικό μου πρόβλημα... άρα απλά δεν χρησιμοποιούμε bluetooth για την ώρα... :wacko:
  5. Μήπως τώρα που ήδη σου έχει εμφανιστεί στη χρήση μπαταρίας (δηλαδή έχουμε το "πριν") να στείλεις πάλι άλλα λίγα αρχεία για να έχουμε και το μετά??? Γιατί νομίζω το ίδιο κάνει και σε εσένα... Το άλλο που παρατήρησα... δεν χρειάζεται να στείλεις αρχεία... άφησε το bluetooth ανοιχτό και από το μενού στη χρήση μπαταρίας κάθε 4-5 sec βλέπε την "υπολογιζόμενη χρήση ισχύος" (πρέπει να μπαίνεις και να βγαίνεις από τη καρτέλα του bluetooth για να ανανεώνεται ο αριθμός) και θα δεις ότι αυξάνεται με πολύ γρήγορο ρυθμό... εμένα ΔΕΝ μου φαίνεται φυσιολογικό αυτό! Υ.Γ.: και λάθος απόδοση στην μετάφραση να είναι αυτό το "υπολογιζόμενη χρήση ισχύος", πάλι αυξάνεται πολύ γρήγορα!
  6. Καλημέρα κι ευχαριστώ για την απάντηση... ας γίνω περισσότερο συγκεκριμένος λοιπόν... :) Στο συνημμένο αρχείο είναι 2 screenshots πριν στείλω μερικά αρχεία με bluetooth και η κάτω αφού τα έστειλα (φαίνεται και από την ώρα)... Στο κάτω μέρος κάθε screenshot γράφει "υπολογιζόμενη χρήση ισχύος". Πριν στείλω λίγα αρχεία με bluetooth: υπολογιζόμενη χρήση ισχύος 472mAh Αφού έστειλα τα αρχεία: υπολογιζόμενη χρήση ισχύος: 1708mAh Και οσο είναι ανοιχτό το bluetooth (χωρίς να στέλνω τίποτα) όλο και αυξάνεται... δεν φαίνεται φυσιολογικό... γιατί μέσα σε λίγα λεπτά που μένει ανοιχτό ξεπερνάει σε κατανάλωση μπαταρίας ακόμη και την "οθόνη"... δες στο προηγούμενο μήνυμα εδώ..
  7. Κανείς;;; :blink: Και παλιότερα που είχα ρωτήσει, πάλι κανένας δεν βοήθησε... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6927086#post6927086
  8. Θα μπορούσε κάποιος να στείλει ένα αρχείο μερικών MB (πχ τραγούδι) μέσω bluetooth και να παρατηρήσει τι συμβαίνει στην "υπολογιζόμενη χρήση ισχύος" πριν και μετά την αποστολή??? Η υπογιζόμενη χρήση ισχύος βρίσκεται στη έξυπνη διαχείριση ---> μπαταρία ---> χρήση μπαταρίας ---> bluetooth
  9. Κάνοντας την υπόθεση ότι δεν είναι θέμα της συσκευής, μήπως κράτησε τον ίδιο αριθμό και πήγε σε άλλη εταιρία κινητής; (νομίζω με μια λέξη λέγεται φορητότητα). και μήπως του μπλοκάρονται κλήσεις από τηλέφωνα της εταιρίας που βρισκόταν πριν, ενώ κλήσεις από αριθμούς της τωρινής του εταιρίας χτυπάνε κανονικά;;; Το ρωτάω γιατί το καλοκαίρι άκουσα το ίδιο πράγμα, αλλά για αριθμό σταθερού τηλεφώνου.
  10. Έχει προσέξει κανείς τίποτα περίεργο με το bluetooth μετά την αναβάθμιση σε mm??? Πήγα να στείλω μερικές φωτογραφίες από το κινητό στο pc και φάνηκε κάτι περίεργο... (η πρώτη τριάδα εικόνων πριν γίνει χρήση του bluetooth και η δεύτερη μετά)... στο "υπολογιζόμενη χρήση ισχύος"!!! Επειδή δεν κάνω ιδιαίτερη χρήση του κινητού, πριν τη mm μου κρατούσε η μπαταρία 6 ημέρες άνετα.. Καμία ιδέα;
  11. Χμμμ... το διάβασα αλλά δεν λύνει την απορία μου... φταίει που δεν την έγραψα σωστά... Κατέβασα (όχι από playstore) το package disabler pro, το εγκαθιστώ και με βγάζει στο knox (εικόνα πιο κάτω)... Αν επιλέξω ότι "έχω διαβάσει και συμφωνώ μπλα μπλα..." κι επιλέξω μετά επιβεβαίωση, γίνεται τίποτα με την εγγύηση; Αχρείαστη να είναι φυσικά, αλλά πότέ δε ξέρεις... Δηλαδή θέλω να αποφύγω αυτό που διαβάζω "αν γράψει το knox χάνεις την εγγύηση"!
  12. Τι είναι η επιλογή "προστασία Knox";;; Την έχετε ενεργοποιημένη;
  13. H ίδια sim σε άλλη συσκευή λειτουργεί όπως πρέπει να λειτουργει... Αυτό θα το δω αργότερα αν προλάβω, γιατί στις 6 πρέπει να είμαι στο στρατόπεδο... διαφορετικά, θα το κοιτάξω όταν ξαναβγω.. :)
  14. Καλησπέρα... το τελευταίο καιρό έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα.. όσες κλήσεις προέρχονται από αριθμούς που δεν είναι αποθηκευμένοι στη συσκευή τις απορρίπτει. Σε αυτόν που καλεί δείχνει ότι το τηλέφωνο είναι κατειλλημένο, στη συσκευή ανάβει η οθόνη για κλάσματα δευτερολέπτου και σβήνει χωρίς να χτυπήσει καθόλου ήχος. Το κινητό λειτουργεί με dual sim, αλλά θεωρώ ότι αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο, αφού και με απλή κάρτα που βάζω γίνεται το ίδιο πράγμα.
×
×
  • Create New...