Jump to content

zigouri

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zigouri

  1. πρεπει να το κανουμε αυτο? τι προτεινεις? ειναι καλυτερα?
  2. δηλαδη αγοραζοντας το τηλεφωνο εχεισ και δωρεαν gps με χαρτες της νοκια? Εντελως δωρεαν???????
  3. να ρωτησω και γω κατι ο ασχετος ? Δηλαδη μπορουμε να βαλουμε ενα οποιοδηποτε προγραμμα(as poyme to destinator) στην καρτα του τηλεφωνου και να λειτουργησει σαν gps? επισης στο σαιτ της Κοσμοτε το διαφημιζει σαν ''NEW" . Εχει κατι αλλαξει?
  4. θα ταξιδεψουν οι γονεις μου αμερικη. Συμφερει να αγορασω καρτα voda και να ενεργοποιησω το προγραμμα ή να μιλανε απο την συνδεση?
  5. το "passport" ισχυει και για τα καρτοκινητα ?
  6. roaming ισχυει και στα καρτοκινητα της voda?
  7. zigouri

    Cosmote Roaming

    χρεωνονται και οι εισερχομενες? απιστευτο. Τι ειναι αυτοι οι Αμερικανοι? Δηλαδη αμα δεν εχεις μοναδες δεν μπορουν να σε παρουν τηλεφωνο?
  8. zigouri

    Cosmote Roaming

    ξερει κανεις αν συμφερει να αγορασει καρτα sim στις ΗΠΑ και να χρησιμοποιει αυτη? ΥΠοθετω για εμας που θα τον καλουμε θα ειναι το ιδιο, αλλα δεν θα χρεωνεται αυτος. Εχει ταξιδεψει κανεις στις ΗΠΑ και το εχει κανει?
  9. zigouri

    Cosmote Roaming

    θα ππει να το αναφερει στο 1212 ή να ψαξω αν το συγκεκριμενο μοντελο πιανει στην αμερικη?
  10. zigouri

    Cosmote Roaming

    μπορει να χρειαστει για μια ωρα αναγκης. Ανθρωποι ειμαστε.Να μην εχει ενα τηλεφωνο?
  11. zigouri

    Cosmote Roaming

    Εχει ο πατερας μου συνδεση cosmote.θα ταξιδεψει στις ΗΠΑ για 40 ημερες. Ισχυει η περιαγωγη? ή πρεπει να κανει καποιες ενεργειες? ξερει κανεις?
  12. ευχαριστω.αρα πανω απο 60 2 σμσ.οκ. δεν υπαρχει μονοδρομοσ φιλε. Εχω το καινουργιο που δεν σπαει
  13. Ευχαριστω φιλε. Δεν το σπαω εγω το τηλεφωνο μου. μου φτανει οτι παει ολο το σμσ και ασ μη λεει αν ειναι 1 'η ή 13
  14. Οταν γραψω ενα μηνυμα μακροσκελες......... το ιphone δεν αναφερει ποσοι χαρακτηρες απομενουν...... Αν λοιπον ξεπερασω το οριο των χαρακτηρων που ειναι για ενα σμσ(απο οσο ξερω ειναι 160),τι γινεται? Παει το μηνυμα στον παραληπτη του(οπως στα αλλα τηλεφωνα ,και χρεωνονται παραπανω σμσ) ή παει το μισο ας πουμε?
  15. Δυστυχως δεν μπορω. πρεπι να ''ψωνισω'' απο αποκλειστικο καταστημα cosmote. Καθως αυτοι μου εκαναν την επιδοτηση και μου ειπαν οτι μονο απο αυτους μπορω να παρω αυτην την επιδοτηση. Ουτε καν απο ''γερμανο''. Τους ζητησα λοιπον την e52 και ου ειπαν οτι δεν ειναι διαθεσιμη. Σταιδια λεφτα μου προτειναν το 6700. Αλλα προτιμουσα το Ε52 λογω οθονης και μπαταριας
  16. παιδια το τηλεφωνο αυτο συνεχιζει να παραγεται και να κυκλοφορει? πηρα σημερα τηλεφωνο την cosmote και μου ειπαν δεν ειναι διαθεσιμο
  17. Παιδια μπορω να γραφτω στο app store απο το i phone? και αν ναι θα πρεπει να δωσω πιστωτικη καρτα εκει οπωσδηποτε? εστω και αν θελω να κατεβασω καταρχην καποια free apps? ή πρεπει να γραφτω απο το pc? ti prepei na kano?
  18. σορρυ παιδια για το ποστ. Το βρηκα. Απλα επρεπε να ρυθμισω ποια πληκτρολογια θελω. Αμα το βραδυ εισαι κουρασμενος το μυαλο δεν λειτουργει σωστα τελικα. Σορρυ και παλι .απλα μου το εβγαζε μονο στο σαφαρι και ειχα κολησει Τελικα με τα τελευταια που διαβασα αποφασισα να μην το ''σπασω''. Μονο αυτο για την μπαταρια μου εφτανε. Μιας και ειναι τριγυρω καποιοι που δεν το εχουν σπασει απο οτι βλεπω...... Ποια apps θα μου προτεινατε για αρχη? Ποια δηλαδη πλεον θεωρειτε απαραιτητα κατα καποιον τροπο? αν και καποια ειναι δωρεαν ακομα καλυτερα Μιας και δεν εχουμε την δυνατοτητα να τα κατεβαζουμε ολα και να κραταμε οποια θελουμε
  19. οκ. το τηλεφωνο το εχω μολις λιγες μερες οποτε μπορει να σας φανει αφελης η ερωτηση, αλλα δεν καταφερα να βρω λυση οσο και αν προσπαθησα απο τις ρυθμισεις και οσο και αν προσπαθησα απο τις οδηγιες χρησεωσ του iphone απο την σελιδα τη apple το προβλημα ειναι το εξης.....οταν μπαινω στον σαφαρι και θελω να γραψω την ιστοσελιδα που θελω να επισκεφτω εχω την επιλογη μεταξυ ελληνικων και αγγλικων(πατωντας την υδρογειο μου βγαζει αγγλικο πληκτρολογιο). Και ετσι πηγαινω στο σαιτ που θελω. Αν ομως παω στο google πχ και θελω να αναζητησω κατι στα λατινικα-αγγλικα δεν μου βγαζει την επιλογη στο ππληκτρολογιο με τα αγγλικα(την σφαιρα την υδρογειο) Εχω επιλογη μονο ''ΑΒΓ'' και ''123'' . Το ιδιο γινεται και σε σαιτ που θελω να κανω εισοδο οπως το myphoneforum ας πουμε. Το ιδιο παρατηρησα οτι γινεται και στα μηνυματα και στην ''αναζητηση'' του iphone Tι πρεπει να κανω παιδια? ειμαι σιγουρος οτι ειναι κατι απλο αλλα δεν το βρηκα οσο και αν εψαξα μαλλον το βρηκα πρεπει να ενεργοποιησω τα πληκτρολογια που θελω απο τις ρυθμισεισ
  20. Παιδια για ενα προβλημα που εχω και δεν μπορω να λυσω που πρεπει να ρωτησω? ειναι λειτουργικο το προβλημα και συγκεκριμενα οταν χρησιμοποιω το ιντερνετ
  21. εγω μολις το πηρα και ακομα φοβαμαι να το σπασω ειδικα με οτι εχω διαβασει για τα ''καινουργια'' . Επισης δεν με ενδιαφερουν themes κτλ. Ουτε με νοιαζουν τοσο τα παιχνιδια οποτε να ρισκαρω να πληρωσω 50-80 ευρω για ορισμενες εφαρμογες που θα χρειαστω δεν νομιζω οτι ειναι μεγαλο ποσο προκειμενου να παθει κατι το τηλεφωνο
  22. τοτε γιατι εχει αναφερθει επανηλλημενα οτι τα νεα iphone δεν γινονται jailbreak? ή εαν γινουν θα εχουν προβληματα
  23. δηλαδη αμα σου κλεισει απλα χανεις τα παντα και πρεπει να ξανακανεις αυτη την διαδικασια? Δηλαδη η apple εκανε τοση φασαρια και εβαλε καινουργια bootrom μονο και μονο γιαυτο?
  24. Ναι ρε παιδια αλλα στα ''καινουργια΄΄ iphone δεν γινεται jailbreak. Ετσι δεν ειπατε? τωρα πως θα το κανει ο φιλος δηλαδη στο νεο iphone της κοπελας του?
  25. cosmote 210 ή cosmote 300 συμφερει καλυτερα. Εχουν ακριβως 10 ευρω διαφορά... υπαρχει και το 270 που ειναι καπου στη μεση... τα εχει μελετησει κανεις για το ποιο συμφερει?
×
×
  • Create New...