Jump to content

dervenagas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    111
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dervenagas

  1. Για όσους έχουν το πρόβλημα με το lag της κάμερας στην nougat ας δοκιμάσουν την παρακάτω διαδικασία. Εγώ το έκανα και είδα σημαντική μείωση στο χρόνο που ανοίγει η κάμερα. Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Ρυθμίσεις -> Ειδική πρόσβαση -> Παραβλεψη βελτιστοποιήσεων. Εκεί που λέει Επιτρέπεται επιλέγετε Όλες οι εφαρμογές και στη συνέχεια βρίσκετε την Κάμερα και την Συλλογή και ενεργοποιειτε το Επιτρέπεται.
  2. Καλημέρα, έχω το p8 lite branded από cosmote και ακόμα δεν μου έχει αναβάθμιση για το android 6. Μήπως θα μπορούσε κανείς, που να το έχει το ίδιο σε branded cosmote, να μου στείλει το update πχ. μέσω wetransfer, ώστε να το περάσω manually; Έχω την εντύπωση πως μπορεί κάποιος να κατεβάσει την τελευταία έκδοση στο κινητό του και να αποθηκευτεί σε συγκεκριμένο φάκελο. Η έκδοση στο κινητό μου δείχνει ALE-21GRCC150B181. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. ειχα αγοράσει μια παρόμοια θηκη με αλουμινένιο πλαίσιο και ειχα προβλήματα με το σήμα του wifi και του κινητού. Έβαλα την παλιά μου θηκη που έχει πλαστικό πλαίσιο και δεν εχω πλέον προβλήματα με το σήμα.
  4. Σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία!
  5. Έχει αναβαθμίσει κανείς το P8 lite της Cosmote ρουταρισμένο στην τελευταία έκδοση μέσω OTA; Πρέπει πρώτα να το ξερουτάρουμε για να πάρει την αναβάθμιση στην 170;
  6. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους!
  7. ενδιαφέρον φαίνεται!!! θα δοκιμάσω την τύχη μου!
  8. Δοκίμασε να αφαιρέσεις το google λογαριασμό από το τηλέφωνο και να τον προσθέσεις στο καπάκι
  9. Από την εφαρμογή των κλήσεων (Τηλέφωνο) πήγαινε στις ρυθμίσεις κλήσεων -> Απόρριψη κλήσης και ενεργοποιείς την λειτουργία αυτόματης απόρριψης.
  10. Έλεγξε την κάρτα μνήμης μήπως έχει αυτή πρόβλημα... δοκίμασε να βάλεις μία άλλη ή να ρυθμίσεις να αποθηκεύονται στην μνήμη του κινητού.
  11. Προφανώς αστειεύομαι ... εξού και οι φατσούλες
  12. Δεν υπάρχει παρεξήγηση γιατί αυτό ακριβώς εννοούσα με το post μου, ότι για να δουλέψει σωστά το κινητό θα πρέπει να είναι προχωρημένος (advanced) ο χρήστης. Ίσως εμμέσως η εταιρεία μ' αυτό το όνομα να προειδοποιεί τους χρήστες.
  13. Για να δουλέψει το κινητό σωστά με JB θα πρέπει να γίνει root, να αφαιρεθεί το bloatware και να αλλάξει ο kernel. Μήπως τελικά το Advance στο όνομα του τηλεφώνου αναφέρεται αποκλειστικά στους χρήστες που θα πρέπει να το χρησιμοποιούν; :p
  14. Εγκαθιστάς από το google play την εφαρμογή rom toolbox lite. Πηγαίνεις στο μενού Performance και επιλέγεις το CPU Control. Στο μενού CPU Sliders επιλέγεις για Governor το smartassv2 και για i/ο scheduler το cfq. Τσεκάρεις το "apply on boot" και κάνεις μια επανεκκίνηση του κινητού. That's it. Μπορείς βέβαια να παίξεις και με τις υπόλοιπες επιλογές για governors και i/o schedulers. Σε εμένα πάντως αυτές παίζουν μια χαρά.
×
×
  • Create New...