mol Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 έχουν σπάσει τα νεύρα μου. μόλις φόρμαρα ένα λάπτοπ hp με windows 7 ultimate 64bit στην αγγλική γλώσσα. όλα ωραία και καλά. η κάτοχος του όμως θέλει ελληνική γλώσσα. πάω μέσω update να κατεβάσω το ελληνικό πακέτο.όσες φορές και να προσπάθησα βγάζει σφάλμα. κατέβασα και το ελληνικό πακέτο απο microsoft αλλά και πάλι τίποτα. τί να κάνω; πώς θα περάσω την ελληνική γλ.ωσσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 έχουν σπάσει τα νεύρα μου. μόλις φόρμαρα ένα λάπτοπ hp με windows 7 ultimate 64bit στην αγγλική γλώσσα. όλα ωραία και καλά. η κάτοχος του όμως θέλει ελληνική γλώσσα. πάω μέσω update να κατεβάσω το ελληνικό πακέτο.όσες φορές και να προσπάθησα βγάζει σφάλμα. κατέβασα και το ελληνικό πακέτο απο microsoft αλλά και πάλι τίποτα. τί να κάνω; πώς θα περάσω την ελληνική γλ.ωσσα; Πες της να μάθει αγγλικά. :p Default τι είχε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 αγγλικα ηταν η προεπιλεγμενη γλωσσα εγκατάστασης. μωρέ, ξέρει αγγλικά αλλά με τα Pc δε τα πάει καλά και θέλει ελληνικά που έμπλεξα πάλι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 έχουν σπάσει τα νεύρα μου. μόλις φόρμαρα ένα λάπτοπ hp με windows 7 ultimate 64bit στην αγγλική γλώσσα. όλα ωραία και καλά. η κάτοχος του όμως θέλει ελληνική γλώσσα. πάω μέσω update να κατεβάσω το ελληνικό πακέτο.όσες φορές και να προσπάθησα βγάζει σφάλμα. κατέβασα και το ελληνικό πακέτο απο microsoft αλλά και πάλι τίποτα. τί να κάνω; πώς θα περάσω την ελληνική γλ.ωσσα; Τι λαθος βγαζει και δεν το κατεβαζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 failed: 1 update error(s) found: code 80070002 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Παιδια καλησπερα . Μου προεκυψε χτες το βραδυ ενα προβλημα με τα Windows 7 για πρωτη φορα . Χωρις να κανω κατι , ενω ανοιγω το εικονιδιο με τον φακελο στη γραμμη εργασιων , ανοιγει η επιφανεια κι οπως ειναι τα εικονιδια εικονες ,εγγραφα ,σκληρος κλπ στα αριστερα, ειχα κι αλλο ενα που ελεγε ληψεις ,στο οποιο εμπαινα και ηταν αποθηκευμενα ολα τα αρχεια μου σχεδον ,γιατι με το που τα κατεβαζω αποθηκευονται εκει . Τωρα δε ξερω τι εγινε και χαθηκε η επιλογη , κανω και search μερικα απο τα αρχεια που ειχα μεσα και δε βγαινουν . Να σβηστηκαν απο καποιο λαθος δε νομιζω ,γιατι και ηταν πολυ μεγαλος σε χωρητικοτητα φακελος και δε θα προλαβαινε αλλα και στον καδο δεν εχει τιποτα. Εχει κανεις ιδεα τι εχει παιχτει και σε ποιο Location μπορει να βρισκεται ? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Μήπως έκανες τον φάκελο να είναι κρυφός? Δοκίμασε να κάνεις εμφάνιση κρυφών αρχείων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 αμα σου πω οτι δεν ξερω πως γινεται αυτο στα windows 7... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 αμα σου πω οτι δεν ξερω πως γινεται αυτο στα windows 7... Ο φακελος ληψεις απο default ειναι στο Εναρξη -> Ονονα υπολογιστη μου -> Ληψεις. Επισης εαν ηταν πολυ μεγαλος και τον εσβησες δεν θα υπαρχει στον καδο γιατι λογω μεγεθους θα εκανες μονιμη διαγραφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 αμα σου πω οτι δεν ξερω πως γινεται αυτο στα windows 7... Έχω στα αγγλικά τα windows, θα σου το γράψω όπως το βλέπω! Πηγαίνεις computer -> πάνω αριστερά πατάς organize -> Folder search options -> καρτέλα view και τσεκάρεις την επιλογή show hidden files, folders and drivers. Επίσης μήπως χρησιμοποίησες τελευταία κάποιο πρόγραμμα για να κρύβεις φακέλους κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 εκανα και τα 2 αλλα τιποτα ,αν ειναι δυνατον δε καταλαβαινω τι εγινε ... Τη συντομευση ληψεις την εφερα κανονικα πισω αλλα τα αρχεια πουθενα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 failed: 1 update error(s) found: code 80070002 καμιά βοήθεια παιδιά;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 καμιά βοήθεια παιδιά;:) http://windows.microsoft.com/el-GR/windows-vista/Windows-Update-error-80070002 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 stamatis3133 καμια αλλαγή. το πρόβλημα παραμένει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 stamatis3133 καμια αλλαγή. το πρόβλημα παραμένει Κανε update τις γλωσσες απο ενα αλλο (admin)χρηστη των windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 πως μπαίνω με admin; έναν χρήστη έχω στα windows.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 πως μπαίνω με admin; έναν χρήστη έχω στα windows.... O Admin υπαρχει στα windows απλα πρεπει να τον ενεργοποιησεις Αν δεν ενεργοποιηθεί με την διαδικασία του option one, εκτέλεσε το option two. http://www.sevenforums.com/tutorials/507-built-administrator-account-enable-disable.html Για να τσεκάρεις αν εμφανίστηκε πρεπει να κανεις logout απο το χρήστης στον οποιο εργάζεσαι και υποχρεωτικα ο χρηστης που εργάζεσαι πρπει να είναι Admin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Αυτη η μπαρα πως μπαινει κ δεν μπορω να το βρω με τπτ? http://www.mobilewhack.com/wp-content/uploads/2008/09/windows-7-vienna.jpg Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Αυτη η μπαρα πως μπαινει κ δεν μπορω να το βρω με τπτ? http://www.mobilewhack.com/wp-content/uploads/2008/09/windows-7-vienna.jpg Μαλλον με καποιο θεμα γινεται ή με rainmeter. Δεν υπαρχει τετοια μπαρα σε default settings. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 τελικά πέρασα 32bit windows και πλέον είναι όλα καλά με την ελληνική γλωσσα :) ευχαριστώ για την βοηθειά σας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Παιδιά μόλις μου προέκυψε το παρακάτω κουλό και δεν ξέρω τι να κάνω. Είχα κλειστό το laptop για 6 μέρες.Δεν του έκανα τίποτα.Σήμερα πρίν απο λίγο τον ανοίγω και όλως περιέργως το laptop άνοιξε πόλυ γρήγορα. Μόλις άνοιξε παρατήρησα ότι στην μπάρα της έναρξης κάτω δεξιά δεν εμφανιζόταν τα εικονίδια της ένδειξης της μπαταρίας, τοy realtek audio hd manager και του winamp.Ψάχνω να βρω τους φακέλους, τους βρίσκω πατάω να ανοίξει το πρόγραμμα και τίποτα.Στο backgroun όμως δείχνει πως τρέχει.Ξέχασα, ούτε το εικονίδιο της έντασης φαίνεται.Δεν ξέρω τι να κάνω.Ιους δεν έχει εχω κάνει πλήρες scan και πιστεύω πως είναι θέμα windows.Έβαλα και το uniblue power suit και πάλι δούλεια δεν είδα.(το είχα βάλει πρίν λίγο καιρό το εν λόγο software).Τί μπορεί να φταίει???? :cry: :cry: Παράθεση Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Επανεκκίνηση έκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bk7 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Δοκίμασε να κάνεις restore θα σου πρότεινα έαν δεν έχεις βρεί ακόμα λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Και αλλο bug σε μενα -> Μπλε οθονη και αμεσως reboot.. 3 φορες σε λιγες μερες.. Η microsoft δινει καποιες πληροφοριες αλλα δεν εχς ξαναασχοληθει και δεν θελω να ρισκαρω¨ http://support.microsoft.com/kb/2028504 http://blogs.technet.com/b/askcore/archive/2008/11/01/how-to-debug-kernel-mode-blue-screen-crashes-for-beginners.aspx Αμα καταλαβαινει κανεις τι συμβαινει ας το πει και σ' εμας.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moikan21 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Εκανα χθες αλλαγη στα windows (απο vista σε 7) και ειδα οτι πλεων δεν αναγνωριζει τα ακουστικα μου, ενω εχει κανονικα ειχο απο τα ηχεια της οθονης, ξερετε τι μπορει να φταιει; τα ακουστικα ειναι philips SHP2700. Αν θελετε καποια πληροφορια πειτε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts