Jump to content

taketrance

Members
  • Δημοσιεύσεις

    263
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by taketrance

  1. Για οποιον γουσταρει βρετανικο χιουμορ προτεινω: -Catastrhope -Fleabag Φοβερες κωμωδιες και οι δυο, η δευτερη ειναι λιγο πιο "περιεργη" και συνδυαζει κωμωδια και δραμα αλλα απο τις καλυτερες σειρες που εχω δει προσφατα. Επισης ωραια κωμωδια και το "What we do in the shadows" που ειναι spin-off ταινιας. 1 σεζον εχει βγει προς το παρον και η δευτερη του χρονου.
  2. Φοβερή σεζόν, ειδικά το τελευταίο επεισόδιο όλα τα λεφτά. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη έχω την εντύπωση όποτε αν είμαστε τυχεροί μέσα στο 2020 θα βγει η 6η.
  3. Εχουμε προτασεις για σειρα μυστηριου/θριλερ με ωραια ατμοσφαιρα τυπου True Detective season 1? Δεν περιμενω κατι τοσο καλο γιατι αυτη η σεζον ειναι απιαστη αλλα κατι σε τετοιο στυλ. Ειδα προσφατα Mindhunter και The Sinner στο νετφλιξ, πολυ ωραιες και οι δυο.
  4. Πιασε τη σειρα με Χαρι Χολε απο Jo Nesbo, εγγυηση και γινονται ολο και καλυτερα.
  5. Καλησπέρα. Μετά απο (αυτόματη) αναβάθμιση σε Windows 10, το pc κατά την εκκίνηση ενώ βγάζει την οθόνη με το όνομα χρήστη, δεν μπορεί να πατηθεί τίποτα επάνω ούτε ο κωδικός πρόσβασης για να ανοίξει. Μόλις πατάω πάνω στο εικονίδιο χρήστη ή enter/space δείχνει οτι φορτώνει και η οθόνη γίνεται μαύρη χωρίς να κάνει τίποτα. Μετά απο λίγο επιστρέφει πάλι στην προηγούμενη οθόνη και ουσιαστικά δεν μπαίνει με τίποτα στα Windows. Γνωρίζει κανείς περί τίνους πρόκειται ή αν είναι σύνηθες πρόβλημα μετά από αναβάθμιση στα Windows 10?
  6. Ενταξει την βρηκα τη λυση τελικα. Παντως το marshmallow εχει καποια σπαστικα updates οπως το οτι στο Knock code θελει 6 χτυπηματα τουλαχιστον, απο 3 που ηταν πριν.
  7. Αναγκαστηκα να κανω Hard reset επειδη το κινητο δεν ανηγε καν μετα απο 2 μερες αναβαθμισης σε 6.0 και τωρα περα του οτι χαθηκαν ολα, δεν κατεβαζει καμια εφαρμογη απο το store. Ξερει κανεις τι παιζει?
  8. Απο κωμωδιες: Ειδα αυτες τις μερες Anchorman 1 & 2, το 2ο καλυτερο απο το πρωτο κατα τη γνωμη μου αλλα και τα 2 ωραια. Horrible bosses 1 & 2, γαματα και τα 2.
  9. προσωπικα, δε μ αρεσει να διαβαζω βιβλιο ενω εχω δει την ταινια (μονο το αντιθετο), αλλα αμα δε θυμασαι πολυ καλα την πλοκη και το τελος μπορεις να ξεκινησεις απ το πρωτο.
  10. Τα χεις διαβασει ολα του Νεσμπο? Γιατι αν οχι, αφου θες σε αυτο το στυλ παρε αυτο :p Μπορεις να δεις και millenium trilogy απο Στιγκ Λαρσον, το κοριτσι με το τατουαζ κλπ
  11. αιτησεις για Αγγλια ειναι καλα αυτην την περιοδο η εχουμε αργησει πολυ?
  12. Εχουμε γνωμες για το Theory of Everything? Το ειδε κανεις?
  13. Παιδια προτεινετε κανα καλο μυστηριο-θριλερακι να δουμε, ειμαι σε τετοια φαση αυτο το Σ/Κ... Ειδα το You're Next και Before I Go To Sleep που ειπωθηκαν πιο πανω και μ αρεσαν αρκετα και τα δυο.
  14. νταξει λιγες συμμετοχες εχουν μαζευτει :p
  15. Jo Nesbo ξεκινησα κι εγω προσφατα . Πηρα τον "Κοκκινολαιμη " απλα επειδη τσεκαρα το βιβλιο κ μ αρεσε η υποθεση (χωρις να ξερω τον συγγραφεα και τη σειρα με τον Χολε ) και ομολογω πως μ αρεσε παρα πολυ . Πολυ καλη αφηγηση σε παραλληλο , δε φλυαρει σχεδον καθολου . μου φαινεται πως θα παρω κι αλλα βιβλια της σειρας . Επισης προσφατα διαβασα και το Χαμενο Συμβολο του Νταν Μπραουν . Ωραιο βιβλιο αλλα πλεον απο 4 βιβλια του που εχω διαβασει δε νομιζω πως εχει να προσφερει κατι αλλο ο συγκεκριμενος . Ειναι ολα του ιδιου στυλ και μοιαζουν πραγματικα ολα μεταξυ τους . Ειναι σαν να διαβαζεις την ιδια περιπετεια παντα , απλα ο στοχος ειναι αλλος . Ελεγα να παρω και το Ινφερνο να δω τι λεει αλλα δε νομιζω τελικα
  16. Κι εγω 2 μπλουζες burberry που ειχα παρει πριν 3 χρονια σε Attica και HC Made in Turkey ειναι . πρεπει να φτιαχνονται πολλα ρουχα πλεον εκει περα .
  17. το S4 εκανε αυτοματο update για το 4.4 απο τις πρωτες μερες που βγηκε . Και στη λιστα των συσκευων που θα μπορουν να παρουν το upgrade ειναι και το Fame
  18. παιδια ξερουμε κανενα καλο site (απο οικονομικης αποψης ) για UGG μποτες ?
  19. παιδια το κινητο γινεται Upgrade σε 4.4 Kit Kat ? Οταν παω να κανω ενημερωση λογισμικου λεει οτι το λογισμικο ειναι ενημερωμενο , γιατι αυτο ? :worry:
  20. παραδοξως αυτη η σαιζον μ αρεσει αρκετα απο εκει που το εβλεπα απλα και μονο για να μην το παρατησω επειδη το παρακολουθω απο την αρχη . δε μπορω να πω οτι θυμιζει αρχες γιατι εχει αλλαξει πλεον το χιουμορ και το σκηνικο γενικοτερα , αλλα βλεπεται πολυ καλυτερα ως τωρα . Κατι σαν το HIMYM που επισης παραδοξως η τελευταια του σαιζον φαινεται να ειναι πολυ ικανοποιητικη ως τωρα και βγαζει αρκετο γελιο ( ενω ηταν στην ακριβως ιδια μοιρα με το αλλο )
  21. 1.Breaking Bad (την ειδα τωρα που τελειωσε , μεσα σε 10 μερες πιστευω παιρνει την πρωτια απο ολες τις σειρες που εχω δει ) 2.House M.D ( το εβλεπα χρονια ,πιθανον νουμερο ενα μεχρι να εκτοπιστει απο το BrBa , ως ρολος ομως πιστευω ο House παραμενει ο Νο1 πρωταγωνιστης για μενα ) 3.FRIENDS (ιστορικη σειρα μας μεγαλωσε, not much to say ) 4.LOST (ειδικα οι πρωτοι κυκλοι με την τρομερη σασπενς που ειχαν αλλα και οι 2 τελευταιοι εκαναν τη σειρα μοναδικη , δε θα μπορουσε να μην ειχε θεση παρα το πολυ κακο για πολλους τελος) 5.30 Rock ( απο τις νεωτερες κωμωδιες πιστευω η καλυτερη και πιο προσεγμενα φτιαγμενη - αν και με ιδιαιτερο χιουμορ - και πολυ ωραιες κωμικες ερμηνειες )
  22. παιδια ψαχνω ταινια που ειχα δει (αποσπασμα της ) πριν κατι χρονια στο ΣΤΑΡ . Ηταν 3 τυποι νεαροι (30αρηδες και πιο κατω ) που συζουσαν σε ενα σπιτι , ψιλοκαμμενοι ,σε φαση να μη τους νοιαζουν πολλα και ειχαν αλλο εναν 40αρηνα ζει μαζι τους και απλα να βολοδερνει σπιτι ολη μερα χωρις να κανει τιποτα , που τον φωναζανε " Ο Τυπος " . Σε μια φαση ηθελαν να βγαλουν χρηματα και τους προτεινει Ο Τυπος να παρουν χορτο απο την αποθηκη ενος νοσοκομειου στην περιοχη και να το πουλησουν , αυτοι το προσπαθουν , γινονται κατι μπλεξιματα με την κοπελα του ενος που δουλευε στο νοσοκομειο νομιζω και κατι τετοια . Εν τω μεταξυ σε ενα σημειο στην ταινια δειχνει οτι οι 3 τους μπερδευονται και συνηδειτοποιουν οτι δε ξερει κανενας τους ποιος φωναξε αυτον τον Τυπο να ερθει να μεινει στο σπιτι τους κι απλα τον ειχαν εκει περα τοσο καιρο :p Η ταινια ηταν κατι σε φαση περιεργης κωμωδιας , αλλα θα ηταν ενδιαφερον να τη βρω και να τη δω ολη
  23. Απο τη στιγμη που δωσανε τοσο μεγαλο ρολο σε 3 γκομενες (απο τη 4η σαιζον και μετα δλδ ) η σειρα δεν ειναι πια η ιδια . Καμια συγκριση με τις 3 πρωτες (οι 2 πρωτες ηταν οι καλυτερες κυριως ) η σειρα πλεον , που ριχναμε το αφθονο γελιο σε καθε επεισοδιο με τους νερντουλες . Η παραγωγη αποφασισε να ικανοποιει και το γυναικειο κοινο , οποτε τα πραγματα πηραν τη κατω βολτα . Η σειρα πλεον δεν ειναι τιποτα σπουδαιο , εγω προσωπικα το βλεπω μονο και μονο για να πω οτι το ειδα , απλα γιατι εχω φτασει κυκλους και δε θελω να το σταματησω , τα καλα επεισοδια ομως αντε να ειναι 1/5 - κι αυτα πολυ σπανια να θυμισουν πρωτες σαιζον .
×
×
  • Create New...