Jump to content

billraven

Members
  • Δημοσιεύσεις

    417
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by billraven

  1. παιδια sos. ειχα βάλει το κινητό να φορτίσει το βράδυ μετα τη δουλειά και με ξύπνησε ο ηχος του moisture. χωρις φυσικά να υπάρχει λογος για κατι τετοιο. το πιανω και ηταν ζεστο. οχι πολυ αλλα ηταν θερμο. κανω reset με το καλοδιο στο κινητο, φευγει το moisture warning αλλα το κινητο δεν φορτιζει με τη καμια. δοκίμασα αλλο φορτιστή, reset, safe mode και τιποτα. καμια ιδεα γτ πραγματικα το χρειάζομαι και δεν εχω πολυ μπαταρια ακομα :(:(:( edit: το ειχα στη φορτιση και ξαφνικα ακουσα τον ηχο οταν βαζεις τον φορτιστη. τωρα κανει πως φορτιζει για 10 δευτερα, σταματαει για λιγο και ξανα παλι το ιδιο. τα εχει παιξει ή μπαταρια;
  2. καλή τύχη σε όλους!! το περίμενα πως και πως!!
  3. iphone 7 presentation and features in a nutshell https://www.facebook.com/LADbible/videos/2906605909386580/?hc_ref=NEWSFEED όλο το internet γελάει με αυτό που παρουσίασαν αλλά ευτυχώς υπάρχουν οι υπέρμαχοι της πραγματικότητας και του innovation σε κάτι forum σαν και αυτό να βάζουν τα πράγματα στην θέση τους. :superman:
  4. καλη τυχή σε εμένα πιο πολύ αλλα μέρες που είναι και σε εσάς
  5. βλέπω ήμαστε πολλοί με το s2 ακόμα στα χέρια! και εγώ να πέσει η τιμή περιμένω να το πάρω με exynos όμως.
  6. Επειδή το σκαλίζω πολύ το θέμα το τελευταίο διάστημα η γνώμη μου είναι πως ο exynos θα έχει μεγαλύτερη αντοχή όσο αφορά τα μελλοντικά updates και δεν θα είναι τόσο ξεπερασμένος σε 3-4 μήνες που λογικά θα έιναι ο 805. Συν οτι η κάμερα στον exynos είναι καλύτερης απόδοσης απο τον snap.Όλα αυτα καθαρά σε ότι διαβάζω. μόλις είδα οτι στην ευρώπη θα έρθει και η έκδοση c. http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_4-6434.php
  7. Βασικά την έκδοση με τον exynos ήθελα να γράψω αλλα έκανα λάθος λόγω κεκτημένης ταχύτητας.
  8. Την έκδοση με τον snap που μπορούμε να την βρούμε ;
  9. θες να πεις δλδ οτι το mate και το one plus είναι καλύτερα σε κάποιον τομέα απέναντι απο το νοτε; που ας πούμε; στην οθόνη;στην κάμερα;μην τρελαθούμε και απο πάνω. τα κινητά τύπου one plus παίζουν μπάλα με το s5 γιατί είναι σε εκείνη την κατηγορία. και το πενάκι δεν μπορείς να το βγάλεις απο την εξίσωση γιατί αυτος είναι ο λόγος που το νοτε παίζει μπάλα μόνο του.απλα πλέον έχει και μια πιο premium feel στο χέρι. και ναι το έκανε πολύ καλά και αυτος είναι και ο λόγος που η συσκευή στο σχεδιαστικό κομμάτι ακούει τόσο καλα λόγια. με το νοτε 3 δεν υπάρχει καμία σύγκριση μιας και οι διαφορές είναι πολλες. το software που λες τώρα. τα νεράκια που λες οτι δεν σου αρέσουν μπορείς αν θες να τα αντικαταστήσεις με το refrain απο το Homicidal Retribution απο Dying Fetus.Και ξεχνάς κοριτσάκια με κοτσιδάκια και όποιο αλλο στερεότυπο έχεις στο μυαλό σου για τους κατοίκους της Ιαπωνίας και ξεκινάς το headbanging με τον πελάτη σου με την επική deathcoreιλα μαυρίζοντας τις ψυχές των πελατών στο μαγαζί που βρίσκεστε . Αν κάτι πρέπει να ενοχλεί απο το software είναι το μπάχαλο που υπάρχει στις ρυθμίσεις.Εκεί ακόμα δεν λένε να βάλουν μυαλό. αλλα και πάλι μιλάμε για το καλύτερο android smartphone του 2014 και είναι η μοναδική συσκευή που αξίζει τον όποιο ντόρο γίνεται γύρω απο το όνομά της.
  10. Η αλήθεια είναι πως και εγω δεν ξέρω όλα τα features της νέας έκδοσης και ευκαιρία είναι να τα μάθουμε όλοι. Το L το βλέπω σαν το πέρασμα στο σοβαρό android πλέον. Τελείως υποκειμενικά πάντα αυτό. Απλά μου δίνει αυτη την αίσθηση. :cool:
  11. Δεν με νοιάζει πλέον μάρκα-image. Οταν είδα οτι μου πιάνουν τον ποπουδάκο μου για ένα brand name ( βασίλισσα υπερ κοστολόγησης η μήλο) και σε όλα τα αλλα είναι φρου φρου και αρώματα και απο την αλλη να έχω τον κινέζο που σε specs δίνει ότι δίνουν και οι άλλες branded εταιρίες και πιο πολλα αλλα στην μισή τιμή. Συγνώμη αλλα δεν θα πάρω. oppo,zte,one plus κτλ στα μισά φράγκα δίνουν ότι και οι άλλοι. το μόνο κινητό που θα αγόραζα απο branded εταιρία είναι το note γιατί είναι μοναδικό. και εκείνο το edge είναι κόλαση. δεν επέλεξα samsung γιατί ένα κινητό δεν φέρνει την άνοιξη.
  12. Και αυτο το έκανα.Ολα ενημερωμένα. Αλλα το πρόβλημα παραμένει...
  13. Σήμερα άνοιξα τον υπολογιστή μου μετά απο 4 μέρες που είχα πάει για μίνι διακοπές και ο ήχος σε ότι και να έκανα ήταν διακεκομένος. Σαν να έκλεινε κάποιος τον ήχο ανα δευτερόλεπτο.Απο βίντεο στο youtube μέχρι gaming. έψαξα σε όλο το νετ και λύση δεν βρήκα. Το pc φοράει έναν amd A8 llano 3870, gpu saphire radeon 7850 και mobo asus m1a75-m. το catalyst τρέχει την έκδοση 14.4 και ο ήχος έχει έξοδο σε hdmi απο την gpu. Πραγματικά θέλω να βρω μια λύση γιατί δεν μπορώ να ακούσω τίποτα χωρίς να μου σπάσουν τα νεύρα!! :wacko:
×
×
  • Create New...