silvestros1324 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 (edited) Δε θυμάμαι από που το είχα κατεβάσει. Σίγουρα πάντως στο google έψαχνα! Είχα κι εγώ τέτοια κολλήματα και κάποιος μου είχε πει να κατεβάσω άλλο και λύθηκε το πρόβλημα Sent from my GT-I9000 using Tapa εκανα εγκατασταση και μου βγαζει <αναγνωση προσβασης δεδομενων χρηστη> και πατας <να επιτραπει αυτη τη φορα> αλλα δεν γινετε...δλδ μου ξαναβγαζει το ιδιο μηνυμα συνεχεια!!! Edited May 1, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maranx Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, δεν το θυμάμαι και δεν το βγάζει το search (και σίγουρα δεν είναι εύκολο να ξαναδιαβάσω 184 σελίδες...). Στο press kit όταν έβγανε το GT500 αναφερόταν η δυνατότητα για internet tethering. Το έχει καταφέρει κανείς με αυτό ή με το GT505 που είναι παρόμοια συσκευή? Αν ναι παρακαλώ αναφέρετε τον τρόπο. Ευχαριστώ. ΥΓ. Internet tethering σημαίνει να συνδέεται το κινητό στο 3G ή HSDPA δίκτυο για δεδομένα και να μοιράζει τη σύνδεση αυτή ως modem σε μιά άλλη συσκευή, πχ laptop, tablet, PDA κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Έχω ένα δυσάρεστο και ένα ευχάριστο να σας ανακοινώσω..! 1. το δυσάρεστο... είναι οτι έχασα το GT505, και 2 το ευχάριστο είναι οτι απέκτησα (πέρα από την κόρη μου....είναι το τρίτο μου παιδί στης 05-04-2011) και το LG Optimus 2x. Και σας γράφω εδώ για να σας ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ για τα post και την βοήθεια που είχα...μιας και από σήμερα δεν ανήκω στο club του LG GT505 αλλά στο LG Optimus 2x. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ MARIO D.j. τρέξτε το video σε 1080p για να το δείτε καλύτερα http://techblog.gr/techtv/lg-optimus-2x-hands-on-4998/ http://s1.directupload.net/images/110429/o262f6jy.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos87 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 (edited) Γεια σας εχω ενα lg gt500 και θα ήθελα την βοηθεια σας σχετικά με το gps ωστε να το χρησιμοποιω δωρεαν.Επειδη διαβασα και καποιες απο τις προηγουμενες σελίδες και δεν καταλαβα και πολλά θα ήθελα αν μπορει κάποιος να μου στελει το πρόγραμμα garmin η οποιο αλλο χρησιμοποιειται ωστε να μπορεσω να το χρησιμοποιήσω και να μου εξηγησει και τις οδηγίες εγκαταστασεις.Επισης το κινητο δεν μου ανοιγει καποιες σελιδες στο internet και καποια blog που προσπαθω να μπω με εικονες και κειμενα.Καθε συμβουλη,βοηθεια δεκτη. Edited May 1, 2011 by akaliptos87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilgeorg Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Εχει βρει κανεις δυνατοτητα εισαγωγης κειμενογραφου στο κινητο; Προφανως οχι για μηνυματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigalpigal Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 (edited) Παιδιά ξέρει κανείς στο Μενού των επαφών, (πάνω αριστερά) στο υπομενού Ρυθμίσεις, τι σημαίνει και πως λειτουργεί η εντολή "συγχρονισμών επαφών" ??? Edited May 13, 2011 by EOL κεφαλαία γράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Παιδιά ξέρει κανείς στο Μενού των επαφών, (πάνω αριστερά) στο υπομενού Ρυθμίσεις, τι σημαίνει και πως λειτουργεί η εντολή "συγχρονισμών επαφών" ??? σημαίνει συγχρονισμος επαφών. περνας δηλαδή τις επαφες στο gmail για παράδειγμα και μπορείς μετά από το gmail να τις περάσεις σε οποίο κινητό θέλεις η ξανά στο κινητό σου αν τύχη και τις χάσεις Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigalpigal Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 (edited) σημαίνει συγχρονισμος επαφών. περνας δηλαδή τις επαφες στο gmail για παράδειγμα και μπορείς μετά από το gmail να τις περάσεις σε οποίο κινητό θέλεις η ξανά στο κινητό σου αν τύχη και τις χάσεις Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Σ' ευχαριστώ για την πληροφορία. Πραγματικά χρήσιμο. Όταν όμως πάω να το κάνω μου λέει κανένα προφίλ και δεν προχωράει. Καμιά βοήθεια ? Σ'ευχαριστώ !!!! Παιδιά ξέρει κανείς αν μπορώ τα συνημμένα από ένα μειλ να τα κάνω download και όχι όπως μου κάνει open ??? Edited May 15, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Σ' ευχαριστώ για την πληροφορία. Πραγματικά χρήσιμο. Όταν όμως πάω να το κάνω μου λέει κανένα προφίλ και δεν προχωράει. Καμιά βοήθεια ? Σ'ευχαριστώ !!!! Παιδιά ξέρει κανείς αν μπορώ τα συνημμένα από ένα μειλ να τα κάνω download και όχι όπως μου κάνει open ??? Δεν ξέρω περαιτέρω για τον συγχρονισμό (δεν ασχολήθηκα ποτέ). Δοκιμασες να κρατήσεις πατημένο το συνημμένο μηπως σου βγάλει αποθήκευση; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 (edited) paidia kalhspera exw ena GT-505 kai exei menu apo vodafone mporw na to vgalw kapws?? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι ο σε greeklish, κάτι το οποίο απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.. Aν δεν σου κάνει κόπο ξανά γράψε το με Ελληνικούς χαρακτήρες.Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσεις να επικοινωνήσεις. :) Edited May 16, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 paidia kalhspera exw ena GT-505 kai exei menu apo vodafone mporw na to vgalw kapws?? Όχι.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafel82 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 καλησπερα,πηρα το συγκεκριμενο κινητο μεταχειρισμενο και αντιμετωπιζω 2 προβληματακια αν μπορει καποιος να βοηθησει: 1 δεν συνδεεται μεσω του pc suite με τον υπολογιστη και 2 εχω δοκιμασει ολες τις οδηγιες και εδω και στο topic του we travel αλλα δε λειτουργει με τιποτα,κατεβασα και απο αλλες ιστοσελιδες το προγραμμα με οδηγιες και εκει,δοκιμασα και στο youtube αλλα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 (edited) καλησπερα,πηρα το συγκεκριμενο κινητο μεταχειρισμενο και αντιμετωπιζω 2 προβληματακια αν μπορει καποιος να βοηθησει: 1 δεν συνδεεται μεσω του pc suite με τον υπολογιστη και 2 εχω δοκιμασει ολες τις οδηγιες και εδω και στο topic του we travel αλλα δε λειτουργει με τιποτα,κατεβασα και απο αλλες ιστοσελιδες το προγραμμα με οδηγιες και εκει,δοκιμασα και στο youtube αλλα τιποτα 1. δοκιμασε μια επαφορα εργοστασιακων ρυθμισεων 2. ειναι θεμα τυχης τελικα για το αν θα τυχεις σε καλη εκδοση we travel edit: μην ασχολεισαι με το gps φιλε σε αυτο το κινητο. δεν αξιζει τον κοπο Edited May 23, 2011 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigalpigal Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 (edited) 1. δοκιμασε μια επαφορα εργοστασιακων ρυθμισεων 2. ειναι θεμα τυχης τελικα για το αν θα τυχεις σε καλη εκδοση we travel edit: μην ασχολεισαι με το gps φιλε σε αυτο το κινητο. δεν αξιζει τον κοπο ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ WISEPILOT ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ GPS και σε αυτο το κινητο !!! Από ομάδα διαχείρησης: :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Ξέρω ότι έχει αναφερθεί αρκετές φορές, αλλά λίγο το χω χάσει......... .........Πείτε μου κάτι σχετικά με τα βίντεο από youtube !!! Πως μπορεί να τα κάνει playback το κινητό ? Ευχαριστώ ! Edited May 31, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Ξέρω ότι έχει αναφερθεί αρκετές φορές, αλλά λίγο το χω χάσει......... .........Πείτε μου κάτι σχετικά με τα βίντεο από youtube !!! Πως μπορεί να τα κάνει playback το κινητό ? Ευχαριστώ ! Αν εννοείς πως παίζει βίντεο απο youtube, απλα ανοίγεις με τον browser το youtube και μόλις πατήσεις play ανοίγει ένας δηθεν flash player που έχει το κινητο.. Με λίγα λόγια δεν κανεις τίποτα. Απλα πατάς αναπαραγωγή..! :) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosg13b Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Καλησπερα παιδια!Ειμαι κατοχος ενος GT 505 και ξαφνικα σταματισε να δουλευει η αφη στην οθονη...:!: Σκεφτηκα να κανω hard reset μηπως φιαξει αλλα δεν μπορω μιας και στην οθονη δεν πατιεται τιποτα.Καμια ιδεα??? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigalpigal Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Καλησπερα παιδια!Ειμαι κατοχος ενος GT 505 και ξαφνικα σταματισε να δουλευει η αφη στην οθονη...:!: Σκεφτηκα να κανω hard reset μηπως φιαξει αλλα δεν μπορω μιας και στην οθονη δεν πατιεται τιποτα.Καμια ιδεα??? Ευχαριστω! Μήπως το έπαθες από υγρασία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosg13b Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Μήπως το έπαθες από υγρασία ? Άγνωστο...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Άγνωστο...:( Βγάλε την κάρτα μνήμης ενώ είναι ανοιχτό κάνε 2 3 ρεσταρτ βάλε κάρτα μνήμης (άνοιξε- κλείσε , βάλε-βγάλε κάρτα μνήμης, δε θυμάμαι με ποια σειρά το έκανα. Δοκίμασε αρκετούς συνδυασμούς.) Την πρώτη φορά το πήγα για σερβις που μου το εκανε. 2η και 3η το ξεκολλουσα μόνος μου όπως σου είπα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salerosa Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Έχω εδώ και ένα χρόνο αυτήν την συσκευή αλλά δυστυχώς έχω σοβαρό πρόβλημα με την ευαισθησία της οθόνης. Όταν το έχω στην τσάντα μου ξεκλειδώνει έτσι απλά και αρχίζει και παίρνει τηλέφωνα ... Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Έχω εδώ και ένα χρόνο αυτήν την συσκευή αλλά δυστυχώς έχω σοβαρό πρόβλημα με την ευαισθησία της οθόνης. Όταν το έχω στην τσάντα μου ξεκλειδώνει έτσι απλά και αρχίζει και παίρνει τηλέφωνα ... Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω; :blink: Εγω το εδωσα στον πατέρα μου και λυθηκε το προβλημα!:lol: Δε λυνεται αυτο φιλε μου.. Γι'αυτο το λογο μολις πηρα το galaxy, πηρα και ενα alcatel με 15 ευρο για 2ο κινητο αντι να κρατησω το lg.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy76 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Ευτυχως πληρωσα μονο 50 ευρια για αυτη την πατατα κινητο! Ειναι οτι χειροτερο εχω αγορασει ποτε μετα απο Siemens. Προβλημα> Το WiFi κατι εχει παθει και ενω ψαχνει για δυκτιο μενει κολλημενο εκει...στο ψαξιμο. Επικοινωνια να βγαλεις ακρη με υποστηριξη LG ειναι για κλαματα.Στο υποτιθεμενο update απλα δεν υπαρχει το GT500/550 Το κινητο εχει μονο 6 ωρες ομιλιας συνολικα απο τοτε που το πηρα γιατι καταλαβα εκ των υστερων τι πατατα μου φορτωσε ο πωλητης.Πηρα ενα αλλο και ησυχασα. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω και τους υπολοιπους "πικραμενους" ειναι αν ειχε κανεις το ιδιο προβλημα και αν καταφερε να κανει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Ευτυχως πληρωσα μονο 50 ευρια για αυτη την πατατα κινητο! Ειναι οτι χειροτερο εχω αγορασει ποτε μετα απο Siemens. Προβλημα> Το WiFi κατι εχει παθει και ενω ψαχνει για δυκτιο μενει κολλημενο εκει...στο ψαξιμο. Επικοινωνια να βγαλεις ακρη με υποστηριξη LG ειναι για κλαματα.Στο υποτιθεμενο update απλα δεν υπαρχει το GT500/550 Το κινητο εχει μονο 6 ωρες ομιλιας συνολικα απο τοτε που το πηρα γιατι καταλαβα εκ των υστερων τι πατατα μου φορτωσε ο πωλητης.Πηρα ενα αλλο και ησυχασα. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω και τους υπολοιπους "πικραμενους" ειναι αν ειχε κανεις το ιδιο προβλημα και αν καταφερε να κανει κατι Εγώ το είχα αυτό το πρόβλημα, όπως και άλλα πολλά! Ψάξε κανα 2 σελίδες πίσω να δεις τι προβλήματα είχα..! Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedmanowar Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 (edited) Ευτυχως πληρωσα μονο 50 ευρια για αυτη την πατατα κινητο! Ειναι οτι χειροτερο εχω αγορασει ποτε μετα απο Siemens. Προβλημα> Το WiFi κατι εχει παθει και ενω ψαχνει για δυκτιο μενει κολλημενο εκει...στο ψαξιμο. Επικοινωνια να βγαλεις ακρη με υποστηριξη LG ειναι για κλαματα.Στο υποτιθεμενο update απλα δεν υπαρχει το GT500/550 Το κινητο εχει μονο 6 ωρες ομιλιας συνολικα απο τοτε που το πηρα γιατι καταλαβα εκ των υστερων τι πατατα μου φορτωσε ο πωλητης.Πηρα ενα αλλο και ησυχασα. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω και τους υπολοιπους "πικραμενους" ειναι αν ειχε κανεις το ιδιο προβλημα και αν καταφερε να κανει κατι Φιλαράκο είσαι πολύ αυστηρός. Το κινητό είναι μια χαρά για λεφτά του, ειδικά όταν βγήκε στην αγορά καθώς δεν υπήρχε άλλο σε αυτήν την τιμή με video κλήσεις, GPS, accelerometer & WiFi Πατάτες στα ίδια και πειρσσότερα λεφτά υπάρχουν πάρα πολλές. Το πιο πρόσφατο δικό μου είναι το HTC Touch2... Το πηρα με 80 ευρώ μαζί με αναβάθμιση και πραγματικά είναι ότι χειρότερο έχω αγοράσει στην ζωή μου, αυτό και το πρώτο μου πακέτο τσιγάρα... Και έχει και την κωδική ονομασία MEGA που να σκάσει... Τώρα για το GT505, είναι αρκετά γρήγορο και λειτουργικό τηλέφωνο και εάν βάλεις έναν καλό browser όπως τον Opera τα πάει μια χαρά... Επίσης σε λευκό είναι, για μένα, ένα από τα πιο όμορφα κινητά... Εάν ψάξεις υπάρχει κι ένα post το οποίο περιγράφει μετατροπή βίντεο στις διαστάσεις της οθόνης του κινητού. Εάν το δοκιμάσεις θα εκπλαγείς από την ποιότητα που σου προσφέρει... Τώρα εάν έχεις κάποιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη συσκευή θα σε συμβούλευα να απευθυνθείς στο κατάστημα απο όπου το αγόρασες. Edited June 20, 2011 by tedmanowar Παράθεση Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent LG GT505 White - anytime, anyplace Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedmanowar Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 (edited) Επειδή το έχω χάσει, και τα post είναι πλέον αμέτρητα, μπορεί κάποιος να μου συνοψίσει πως μπορώ να βάλω το We Travel και Opera full screen; Είχα δοκιμάσει το WeTravel παλιότερα και τα είχα καταφέρει αλλα δεν συνδεόταν εύκολα με δορυφόρο. Επίσης, οι χάρτες που είχα βρει δεν είχαν πολλές πόλεις ή/και οδούς. Ευχαριστώ. Edited June 20, 2011 by tedmanowar Παράθεση Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent LG GT505 White - anytime, anyplace Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts