Jump to content

nasosg13b

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nasosg13b

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

nasosg13b's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Είμαι στην 7rl του Ιταλού. Θέλω να ρωτήσω το εξής υπάρχει τρόπος να ρυθμίσουμε το notification led στο χρώμα που θέλουμε για κάθε ειδοποίηση ξεχωριστά? Νομίζω ότι σε όλες έχει το μπλε χρώμα και απλά όταν πέσει η μπαταρία ανάβει το κόκκινο. Δοκίμασα κατι εφαρμογές στο Google play αλλά δεν δούλεψε τίποτα.
  2. Ακολούθησα αυτόν τον οδηγο είναι απλή διαδικασία.
  3. κατεβασα την ρομ του ρωσου που στην θεωρεία είναι ιδια με αυτην που προσπαθουσα και τελικα δουλεψε!!! σε ευχαριστω και εσενα και τον xostel 77. Βεβαια εχασα το ιμει αλλα δεν αγχωνομαι τωρα που ανοιξε όλα κομπλε.εχετε το ιδιο ιμει και στις 2 καρτες σωστα? τωρα από rom η καλυτερη που παιζει είναι η 7s του ιταλου?
  4. Με το πρωτο εχω δοκιμασει αλλα τιποτα. με το δευτερο την ωρα που παταω να ξεκινησει η εγκατασταση της rom σταματαει γιατι λεει δεν εχω καρτα sd.
  5. Καλησπέρα παιδιά. Προχθές μου έφερε ένας γνωστός ένα letv x600 από Κίνα με κινέζικη Official rom 3s. Στην προσπάθεια μου να περάσω custom recovery μεσω sp flash tools το μπρίκαρα.:cry::cry::cry: Μετά από ψάξιμο ανακάλυψα αυτή την rom η οποία είναι για unbrick http://www.androidbrick.com/download/letv-x600-unbrick-rom-scatter-file-sp-flash-tool-mtk-drivers/ Την περνάω κανονικά αλλά το τηλέφωνο όταν το πατάω να ανοίξει κάνει μια δόνηση, μετα από περιπου 15 με 20 άλλη μια και συνεχίζει έτσι βέβαια αν κρατήσω το volume up μπαίνει σε stock recovery. εχω δοκιμάσει και με downlaod mode και update firmware αλλα δεν... Κανεις καποια ιδεα η καποια βοήθεια??? :(
  6. Βρηκα και την κολλα την διαφανη(Screen Adhesive Sticker ) οποτε θα την φερω και εκεινη μαζι να κανω σωστη δουλεια.:happy: σκεφτομαι να αλλαξω και το bezel αλλα το θεωρω παρακυνδινευμενο.θα δω. ευχαριστω!
  7. Καλημέρα παιδια. Είμαι κατοχος ενως galaxy s2 με σπασμενο το γυαλι της οθονης ενω η οθονη παραμενει λειτουργικοτατη. Εψαξα λιγο στο internet και ειδα οτι γινετε να αλλαχτει μονο το μπροστινο τζαμι. Αλλα ενδιαμεσα στο τζαμι και το lcd υπαρχει ενα ειδος κολλας το οποιο δεν γνωριζω αν υπαρχει στα καινουρια τζαμακια μεσω ebay. Γενικα μπορει καποιος να μου πει την γνωμη του για την πιο συμφερουσα λυση? Δεν ξερω αν εχει αναφερθει κατι παρομοιο και πριν στις υπολοιπες 900+ σελιδες αλλα οπως ειναι λογικο ειναι δυσκολο να τις διαβασω ολες:happy: ευχαριστω!
  8. Μόλις φλασαρα jb και εγώ απο LG pc suite προς το παρόν όλα καλά!
  9. Γιατί ακόμα δεν μπορούμε να κάνουμε αναβάθμιση σε jb μέσω της ενημέρωσης λογισμικού που υπάρχει στο τηλέφωνο;Ο αμέσως πιο εύκολος τρόπος ποιός είναι;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  10. Καλημερα!Εχω και εγω το 4x στην κατοχη μου κανενα μηνα τωρα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Εχω δυο αποριες? 1.για να μεταφερω ταινια (1080p,mp4) στο τηλεφωνο μπορω μονο με την επιλογη συγχρονισμος μεσων (MPT)?γιατι με τα xp που δοκιμασα μου λεει δεν υποστιριζει το αρχειο η συσκευη και δεν μου κανει την μεταφορα του αρχειου (μαλλον το βλεπει σαν συσκευη αναπαραγωγης μουσικης μονο) και με αφησε να κανω μεταφορα μονο στα windows 7 παλι βγαζοντας μνμ οτι ισως το αρχειο να μην υποστιριζεται αλλα οκ. 2.Πως γινετε unroot σε περιπτωση που χρειαστει να παει service για να μην εχουμε προβλημα με την εγγυηση?κανοντας unroot θα επανελθουν τα προγραμματα που εχουμε σβησει?:confused:
  11. Καλησπερα παιδια!Ειμαι κατοχος ενος GT 505 και ξαφνικα σταματισε να δουλευει η αφη στην οθονη...:!: Σκεφτηκα να κανω hard reset μηπως φιαξει αλλα δεν μπορω μιας και στην οθονη δεν πατιεται τιποτα.Καμια ιδεα??? Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...