stoilas2312 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Εγώ ένα έχω να πω .Είμαι πολύ απογοητευμένος από το κινιτό. Όπως λέει και η κοπελιά πιο πάνω η επίσημη LG δεν το έχει καν στην σελίδα της, για αναβάθμιση.Ευτυχώς έχω και ένα NOKIA 5800 και μετά από δύο χρόνια ακόμα αλάζω filmware(προχθές βγήκε το καινούργιο). Όσο για το gps στο NOKIA έχω τα garmin,sygic,ndrive,ovi maps, ενώ στο LG το wetravel που πρέπει να ξέρεις ιερογλυφικά.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angarato_surion Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 εμενα δουλευει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalek Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) Πωλειται το LG GT505 σε λευκο χρωμα +δωρο καρτα μηνμης 2gb!!! Το κινητο το ειχα αγοραει πριν 6 μηνες , εχω εγγυηση και ολα τα πραγματα(φορτιστες,usb καλωδιο,handsfree ) στο κουτι του!!!!!!! Τιμη:125 Ευρω (ελαφρα συζητησιμη) Edited December 5, 2010 by stalek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Το εχει ενας φιλος το 500 και θελει να βαλει gps απανω, αλλα χωρις internet. Γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag1989 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Εμένα απλά πιέστηκε στην τσάντα! είναι γελοίο γτ η εγγύηση του ενός χρόνου έληξε πριν 8 μέρες αλλά θα το πάω στο πλαίσιο απ'όπου το πήρα για να δω τι μπορεί να γίνει. Το θέμα είναι ότι έχει καταστραφεί εσωτερικά η οθόνη χωρίς κάποιο εξωτερικό πρόβλημα,πείθει ως ελάττωμα?? και αξίζει να το φτιάξω?? ξέρει κανείς περίπου πόσο θα μου έρθει η ζημιά??? Εχω την εντυπωση οτι το κινητο εχει 2 χρονια εγγυηση ;) Παράθεση Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 820 -> Oneplus One -> LG G7 -> Oneplus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHS7 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 (edited) ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΕΠΕΙΔΉ ΈΧΩ LG GT 505 :) :) ΈΧΩ ΚΑΤΕΒΆΣΕΙ ΚΑΤΉ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΑΦΗΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΕΖΩ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΒΕΛΑΚΙΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΡΙ8ΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΗΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΕΖΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΦΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ :cry: :cry: \ ΠΩ Σ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΑ ΒΓΆΛΩ;;;;;;;;;;;;;; ΜΠΟΡΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΙΤΕ ΓΙΑ games για ΤΟ LG GT 505(ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΗΣ ΠΑΙΧΝΗΔΙΑ) Edited December 12, 2010 by GIANNHS7 g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien_LG Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ formay ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ? ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ.. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΣΤΟ LG PC SUITE ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ formay ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ? ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ.. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΣΤΟ LG PC SUITE ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!Πάτα: 3845#*505# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHS7 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ SITE ΓΙΑ GAMES ΓΙΑ ΤΟ LG GT505 :) :) :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalek Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 http://www.getjar.com/ <---- Site για παιχνιδια... Για να βγαλεις τα βελακια απ τα παιχνιδια!.... [font="Comic Sans MS"]to hide the virtual keyboard : 1: Open the .jar-File with WinRar 2: Open the META-INF folder 3: Open the MANIFEST.MF with Notepad 4: Add the following line: [i][b]MIDlet-Touch-Support: True[/b][/i] 5: Save the Manifest.mf 6: Agree to the question of WinRar 7: Build a new .jad-File[/font] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien_LG Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) Nα ρωτησω και κατι αλλο... Κατεβαζω απο το site αυτο που λες stalek παιχνιδια και διαφορες εφαρμογες αλλα σχεδον ολες μου λενε να συνδεθω στο internet για να δουλεψουν. Υπαρχει καποιου ειδους "σπασιμο" που πρεπει να κανω? Ευχαριστω και παλι!! Edited December 13, 2010 by alien_LG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKR2770 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα ειμαι και εγω κατοχος ενος gt 505 και μολις εχθες εβαλα το we-travel χαρη στη βοηθεια σας και πιο πολυ του barca268 δουλευει αψογα βασικα με τον χαρτη εχουμε ενα θεμα με της οδους που δεν εχει τα παντα μεσα αλλα ας ελπισουμε οτι στην επομενη εκδοση θα ειναι καλυτερα τα πραγματα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHS7 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 http://www.getjar.com/ <---- Site για παιχνιδια... Για να βγαλεις τα βελακια απ τα παιχνιδια!.... [font="Comic Sans MS"]to hide the virtual keyboard : 1: Open the .jar-File with WinRar 2: Open the META-INF folder 3: Open the MANIFEST.MF with Notepad 4: Add the following line: [i][b]MIDlet-Touch-Support: True[/b][/i] 5: Save the Manifest.mf 6: Agree to the question of WinRar 7: Build a new .jad-File[/font] ναι δηλαδη ομοσ ποσ που θα το βρω αφτο το αρχιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadstars6 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 παιδια sorry:cry: θα μου πειτε διαβασε ολες τις σελιδες:O αλλα πως γινετε να βλεπω βιντεακια στο you tube και να παιζει για ηχο κλησεις mp3 μονο wav μου παιζει..εχω wind δωρεαν Internet και οποτε παταω να δω το βιντεο παι να το τρεξει και λεει επικοινωνηστε μετο παροχεα η κατι τετοιο πλοηγηση κανω καλη..αν και ενας καλυτερος browser για να βλεπω και τις foto στο Gazzetta.gr δεν με χαλαει..οποιος μπορει να βοηθησει.. Παράθεση :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maranx Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Εϊχα αγοράσει το κινητό πέρισυ από Vodafone. Φέτος αποφάσισα να αλλάξω φορέα και έβαλα Q. Έχω ελέγξει το κινητό από το κρυφό μενού για το εταιρικό κλείδωμα και είναι τελείως Free. Μετά την αλλαγή της κάρτας εμφανίζει μόνιμα το σημα του Roaming (δίκτυο εμφανίζει Q-TELCOM). Για Ελλάδα μιλάω πάντα Έχει επίσης κρατήσει κάποιες ρυθμίσεις του δικτύου της Vf για Data, streaming κλπ, αν και μπορώ αν θέλω να εγκαταστήσω και να επιλέξω νέες. Πώς μπορώ να εξαφανίσω αυτές τις ρυθμίσεις και ακόμα περισσότερο το σπαστικό σηματάκι του Roaming? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNS7 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Κάνεις λάθος φίλε μου... 1) Δεν υπάρχει "εταιρικό κλείδωμα" στην Ελλάδα (Αν εννοείς SIM lock). 2) Το τηλέφωνο που αγόρασες από Vodafone, είναι live! συσκευή γι'αυτό και έχει κρατήσει της ρυθμίσεις της Vodafone. Πολύ πιθανό αν και να βάλεις ρυθμίσεις Q, αύτο να έχει κολλήμενες τις αντίστοιχες Vodafone. Δεν είναι "open Greece" το SW του κινητού σου. (Open Greece= προεγκατεστημένες όλες οι ρυθμίσεις και των 3 operator). ΦΙΛΙΚΑ, TNS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maranx Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Κάνεις λάθος φίλε μου... 1) Δεν υπάρχει "εταιρικό κλείδωμα" στην Ελλάδα (Αν εννοείς SIM lock). 2) Το τηλέφωνο που αγόρασες από Vodafone, είναι live! συσκευή γι'αυτό και έχει κρατήσει της ρυθμίσεις της Vodafone. Πολύ πιθανό αν και να βάλεις ρυθμίσεις Q, αύτο να έχει κολλήμενες τις αντίστοιχες Vodafone. Δεν είναι "open Greece" το SW του κινητού σου. (Open Greece= προεγκατεστημένες όλες οι ρυθμίσεις και των 3 operator). ΦΙΛΙΚΑ, TNS Απλώς επαναλαμβάνεις αυτά που έγραψα. :cool: Δεν έχει το μενού του VF Live, αλλά έχει τις ρυθμίσεις και δεν μπορείς από τα απλά μενού να τις σβήσεις. Μπορείς κανονικότατα να περάσεις νέα προφίλ για mms, wap κλπ. Το θέμα μου είναι πως να τις αφαιρέσω όπως και το σηματάκι του roaming. Κατά τα άλλα λειτουργεί μια χαρά στο δίκτυο της Q. Λογικά μέσα από κάποιο κρυφό μενού θα υπάρχει επιλογή. Δεν ξέρω ίσως να γίνεται και από αναβάθμιση firmware. Αλλά επειδή λειτουργεί υποδειγματικά μέχρι τώρα και δεν έχω δει κάποιο θέμα με wifi, youtube, radio, gps που έχουν παρατηρήσει άλλοι χρήστες, προτιμώ να μην το κάνω αυτό. Αν κάποιος το έχει ψάξει από εδώ μέσα, ζητώ τα φώτα του. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNS7 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Τουλάχιστον νόμιζα ότι βοηθούσα... :D Όπως και να έχει, άμα λειτουργεί υποδειγματικά μέχρι τώρα μη το σκαλίζεις... Θυμίσου και τους νόμους του Murphy! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maranx Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Τελικά το "θέμα" είναι με την κάρτα της Q. Δανείστηκα μια Cosmote και όταν την έβαλα δεν εβγαλε το σηματάκι του Roaming. Επίσης κατά την εκκίνηση του κινητού μόλις βγαίνει στην αρχική οθόνη σε ρωτάει αν θέλεις να περάσεις τα settings της κάρτας στο κινητό. Πάτησα ναι και αντικατέστησε όλα τα Settings του Vf Live χωρίς να μείνει κάποιο ίχνος τους, οπότε δεν έχει ούτε περιορισμό από εκεί. Όταν βάζω την κάρτα της Q ναι μεν μου βγάζει αυτήν την ερώτηση και του πατάω ναι να περάσει τα settings, αλλά μετά μου βγάζει μήνυμα ότι η κάρτα είναι κενή. Οπότε και κρατάει τα settings από την προηγούμενη κάρτα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kOuzaki Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Παιδιά έχω το εν λόγο κινητό απο πέρσι τα χριστούγεννα. Σήμερα κλείνει 1 χρόνο και την Δευτέρα θα το πουλήσω για να πάρω το x10 mini pro... Είναι καλή η επιλογή μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vet Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Γνωρίζει κάποιος/α πού μπορώ, στη Θεσσαλονίκη, να βρω μετατροπέα micro usb σε 3.5mm (κλασική υποδοχή για ακουστικά) σαν και αυτό: http://www.handhelditems.com/vx5500-micro-35mm-adapter-p-19854.html ?? Ευχαριστώ και καλές γιορτές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Γνωρίζει κάποιος/α πού μπορώ, στη Θεσσαλονίκη, να βρω μετατροπέα micro usb σε 3.5mm (κλασική υποδοχή για ακουστικά) σαν και αυτό: http://www.handhelditems.com/vx5500-micro-35mm-adapter-p-19854.html ?? Ευχαριστώ και καλές γιορτές! Απο ebay θα βρείς μια χαρά και σε πολύ καλές τιμές. Χρόνια Πολλά! Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dife Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΑΝ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ,ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ JAR ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΝΙ ΟΠΕΡΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsarikos2 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 (edited) συμπαθητικο κινητακι φαινεται!:) Edited January 9, 2011 by kotsarikos2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Καλησπέρα. Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει ένα link για να κατεβάσω το lg pc suite για το GT505 διότι έπαθε ζημιά και θέλω να σώσω επαφές; Ευχαριστώ! Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts