Jump to content

alien_LG

Members
  • Δημοσιεύσεις

    51
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alien_LG

  1. Τελικα πολυ καλη επιλογη αυτο το κινητο!! Μονο μια ερωτηση! Εχω παρατηρησει οτι κατι παιζει με το σημα του οταν το κραταω.. Ενω το sar του ειναι το διπλασιο απο το το sar που ειχε το προηγουμενο κινητο το σημα του δεν με ικανοποιει!! Το εχετε και εσεις αυτο το θεματακι?? Επισης εχει παρει θηκη κανεις και να εχει προβλημα με το σημα?? (και αν εχει κανεις καμια δοκιμασμενη ιδεα για θηκη ας μου στειλει λινκ!).
  2. Σε ευχαριστω πολυ!! Με βοηθησες απειρα!! Δεν το ειχα σκεφτει το νοκια care.. το απογευμα εχω φυγει!! Ελπιζω να το κανουν επιτοπου και να μην χρειαστει να κανει ταξιδακι... :) Μια τελευταια ερωτηση. υπαρχει σιγκεκριμενη εκδοση λογισμικου να του ζητησω να μου βαλουν η αυτοι ξερουν??
  3. Απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος του κινητου.. σαν πρωτη εντυπωση μου φαινεται αψογο!!! θελω να κανω μια ερωτηση ομως, το πηρα απο το mediamarkt και διαπιστωσα οτι εχει περασμενη rom της vodafone. θελω να ρωτησω αν αυτο ειναι καλο, τι κερδιζω η τι χανω και πως γινεται να την βγαλω και να επαναφερω το κινητο μαμα. επισης θελω να ρωτησω αν χανω την εγγυηση μου.. ελπιζω να μην εχουν χιλιουποθει οι ερωτησεις μου και σας κουραζω αλλα ειναι αδυνατον να διαβασω ολο το θεμα!! ευχαριστω!!
  4. Να κανω μια ερωτηση ρε παιδια.. θελω να βαλω gps στο κινητο (nokia drive) αλλα δεν ξερω που να το βρω. καμια βοηθεια?
  5. χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!! να τα εκατοστησετε!! καλη μας επιτυχια!!
  6. Παιδια να κανω μια ερωτηση? Θελω να σπασω το κινητο για να περασω μεσα χαρτες για δωρεαν πλοηγηση. Αν το κανω θα μπορω να μπαινω στο market και να κατεβαζω εφαρμογες και παιχνιδια, η ολα πρεπει να τα περναω απο το pc?? Και γενικα τι πρεπει να προσεχω??
  7. Καλη τυχη σε ολους, αλλα λιγο παραπανω καλη τυχη σε εμενα...........:lol::lol:
  8. Υπαρχει και αυτη η επιλογη...σωστος!! Σε ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια σου!
  9. Παιζει ρολο που δεν ειναι απο ελλαδα το κινητο?? Μηπως γι αυτο δεν μου βγαζει 160 χαρακτηρες... Βεβαια εχω κανονικα ελληνικο μενου! Σχετικα με αυτο που λες για την δονηση το ξερω,απλα ρωτουσα αν γινεται να δονειται συνεχεια και οχι μονο μια φορα στην αρχη γιατι αν ειμαι εξω σε φασαρια δεν το ακουω τις περισσοτερες φορες και δεν καταλαβαινω και την δονηση γιατι ειναι μονο στην αρχη...Στα htc που σου λεω εχει μενου το οποιο εχει τετοια επιλογη για συνεχομενη δονηση μαζι με τον ηχο κλησης! Παντως με παρηγορει αυτο που ειπες οτι ετσι ειναι σε ολους......
  10. Σε ευχαριστω για αλλη μια φορα! Απλα ρωταγα και ξαναρωταγα γιατι σε ενα αλλο φορουμ ελεγαν οτι τα htc windows phone εχουν επιλογη για κατι τετοιο... Με τουσ χαρακτηρες τιποτα ακομα... παντως στο zune λεει οτι δεν υπαρχουν update...
  11. Thanks για τις απαντησεις σου junglist! Για το link2sd ομως νομιζω θελει να εχεις κανει root.. (αν δεν κανω λαθος) Εγω ρωταω αν υπαρχει καποιο αντιστοιχο που να κανει ακριβως την ιδια δουλευα χωρις να πιραξεις το κινητο...
  12. Καμια βοηθεια κανεις? Δεν το εχει παρατηρησει κανενας αλλος αυτο με την δονηση? Ξαναρωταω γιατι αν ειναι και το κανει μονο σε εμενα θα πρεπει να το πακεταρω σιγα σιγα για service........
  13. Γεια χαρα σε ολους! Να κανω και εγω 2 ερωτησουλες.. Πηρα το κινητο στην κοπελα μου και σαν πρωτη επαφη με android οπως καταλαβαινεται και στην μεγαλη γκαμα παιχνιδιων και προγραμματων που προσφερει, τα 170MB που εχει σαν αποθηκευτικο χωρο ειναι μικρος.. Θελω να ρωτησω λοιπον αν υπαρχει καποιο προγραμμα για να μεταφερω στην καρτα μνημης τα εγκατεστημενα παιχνιδια και εφαρμογες αλλα χωρις να χρειαστει να κανω root το κινητο?? Επισης το gps ενω μπαινω μεσα δεν μου δειχνει τιποτα παρα μονο οτι φορτωνει δεδομενα... Ειναι δωρεαν? Χρειαζεται να συνδεεται στο internet? γιατι δεν εχει πακετο δεδομενων.. Και οσο και να περιμενω δεν βρησκει την τοποθεσια μου! Επλιζω να μην εχουν υποθει πιο πριν αυτες οι ερωτησεις και σας κουραζω που ξαναρωταω αλλα δεν εχω διαβασει ολες τις σελιδες... Ευχαριστω!!
  14. Καλη τυχη να εχουμε παιδια! Ευχαριστουμε το myphone για τους υπεροχους διαγωνισμου του!!!
  15. Το παρατηρησα και εγω αυτο με την δονηση απο χθες. Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω την επιλογη "τηλεφωνο σε κατασταση". Ειναι μεσα στις ρυθμισεις σαν καρτελα η ειναι υπομενου μεσα σε καποια..? Επισης εχω κανει ολα τα update που εχουν βγει και οι χαρακτηρες μου δεν αυξηθηκαν. Πρεπει να παω να το επιλεξω απο καπου?? (το κινητο που εχω ειναι το samsung omnia w). Ευχαριστω!
  16. Και ομως ενω εχω κανει ολα τα update, (εχω την εκδοση 7,10,8107) εχω μονο 70 χαρακτηρες... Δεν επρεπε να ειχαν αυξηθει? Επισης ηθελα να ρωτησω κατι που παρατηρησα σημερα,και εχω την εντυπωση οτι δεν το εκανε παλια, οταν εχω το προφιλ κουδουνισμα+δονηση και με καλεσουν το κινητο δονητε μονο στην αρχη μεχρι να ξεκινησει να ακουγετε το ringtone..Ισχυει το ιδιο σε ολους?? Θυμαμαι λαθος?? Ξεχασα να πω οτι στο προφιλ δονηση σκετο δονητε κανονικα.... :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  17. Τελικα το εψαξα.. Μονο με πιστωτικη γινεται! Στα wp8 θα υποστιριζεται η αγορα με χρεωση του λογαριασμου κινητης τηλεφωνιας! Ηθελα να ρωτησω και κατι ακομα ομως.. Ενω εχω κανει update στα μηνυματα συνεχιζω να εχω 70 χαρακτηρες,ισχυει αυτο η επρεπε να εχουν αυξηθει? Επισης με παρατεταμενο πατημα του πληκτρου επιστροφης εμφανιζονται οι εφαρμογες που συνεχιζουν να τρεχουν,πως μπορω να τις κλεισω ολες χωρις να παταω συνεχως το κουμπι επιστροφης??
  18. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! Του εχω κανει update colossus.. Ευχαριστω για τις συμβουλες παντως!
  19. Το τηλεφωνο μου ειναι το samsung omnia w και δεν το εχω ξεκλειδωσει γιατι προσωπικα δεν νομιζω οτι θα κερδισω τιποτα σπουδαιο + το οτι ειναι καινουργιο και δεν μου παει να το κανω! Μου εχουν πει οτι μπορω μονο με πιστωτικη και οτι να κανω να το κανω μεσα απο το κινητο και οχι απο αλλου,πχ το pc. Μεσα απο το site http://www.microsoft.com/windowsphone/el-gr/default.aspx Δεν μπορω να κανω τιποτα??? Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σας!!
  20. Γεια σας παιδια! Εχω να σας κανω μια ερωτηση ελπιζοντας να μην εχει υποθει πιο πισω αλλα δεν μπορεσα να διαβασω ολο το θεμα γιατι εχω διαβασει τοσα πολλα που απλα δεν μπορεσα αλλο.... Θελω να κατεβασω καποια παιχνιδια και καποιες εφαρμογες απο το market που ειναι επι πληρωμη, ισχυει που μου ειπαν οτι πρεπει να γινει η διαδικασια μεσο πιστωτικης?? Γιατι δεν εχω και αναρωτιεμαι αν υπαρχει αλλος τροπος! Επισεις στο sky drive τα αρχεια που θελω να φορτωσω θα ειναι φανερα σε ολες τις επαφες μου η θα τα βλεπω μονο εγω?? Αυτα προς το παρον... Ακομα ειμαι στο ψαξιμο..... Ευχαριστω!
  21. Δεν γινεται αλλιως δηλαδη?? Δεν εχω πιστωτικη.... Οταν λες απο αλλου εννοεις απο το pc ?
  22. Ρε παιδια επειδη δεν μπορω να βρω πουθενα καποια πραγματα μηπως ξερει κανεις να μου πει: 1.που υπαρχει επιλογη για να συνδεομαι στο hotmail,xbox live και msn μονο μεσο wifi, γιατι απο χθες μου εχει φαει 18 ευρο καρτα που περασα τα στοιχεια μου...? 2.απο που ρυθμιζω το επιπεδο της εντασης για τους ηχους κλησης? 3.το sky drive ειναι αποθηκευτικος χωρος στο internet κατι σαν το dropbox αν ξερετε οπου μπορω να εχω φωτο μου πχ? 4.και τελος στο market τα παιχνιδια και οι εφαρμογες που ειναι επι πληρωμη πως γινεται η χρεωση μεσο της καρτας μου? Δωστε μου τα φωτα σας γιατι οπως καταλαβαινεται εχω μεσανυχτα απο wp...:D Eυχαριστω!
×
×
  • Create New...