Jump to content

LG GT505 / GT500

Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους

Παλιοτερα ειχα το WETRAVEL στο Τηλεφωνο μου, καποια στιγμη το εβγαλα, αλλα τελικα αποφασησα να το ξαναβάλω. Τωρα εχω το εξης προβλημα, το οποιο δεν θυμαμε καθολου τι ειχα κανει την πρωτη φορα που το ειχα βαλει.

Στο συμειο οπου πρεπει να παω στις εφαρμογές (Μενού/Ψυχαγωγία/Αρχεία/Εφαρμογές) και να επιλεξω το εικονίδιο επιλογών (βρίσκεται πάνω αριστερά) και να επιλεξω “Ορισμός άδειας”.Εκει κανονικα πρεπει να ορίσω άδεια στο WeTravel Midlet Suite.

«Στα ακόλουθα επιλέξτε “Να επιτρέπεται πάντα” :»

- Τοπική Σύνδεση ( μου δίνει την δηνατοτητα να επιλεξω “Να επιτρέπεται πάντα”)

- Ανάγνωση πρόσβασης δεδομένων χρήστη (Δεν μου δίνει την δηνατοτητα να επιλεξω

“Να επιτρέπεται πάντα”)

- Καταγραφή πρόσβασης δεδομένων χρήστη (Δεν μου δίνει την δηνατοτητα να επιλεξω

“Να επιτρέπεται πάντα”)

- Τοποθεσία (Δεν μου δίνει την δηνατοτητα να επιλεξω “Να επιτρέπεται πάντα”)

Εχει κανεις καποιο τροπο να λυθει αυτο το προβλημα?

Ευχαριστω

Κωστας

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΜΗΠΟΣ ΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΟΛΑΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.... ΘΑ ΠΑΩ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

δοκιμασε στα να τα βαλεις με λατινικους χαρακτηρες την ποηλ και οδο ...

δοκιμασε να το εγκαταστησεις στην μνημη του κινητου για αρχη να το ριθμισης και μετα να το μετακινησεις στην καρτα ( προηγουμενες φορες που εβαζα νεα εκδοση αυτην την διαδικασια ακολουθησα αλλα τωρα με αφησε να το ριθμισω απευθειας , δεν ξερω )

Τον τελευταίο καιρό έχω το εξής πρόβλημα.Όποτε πάω να συνδέσω το τηλέφωνο με usb στον υπολογιστή, το τηλέφωνο όχι μόνο δεν αναγνωρίζεται αλλά μου κρασάρει και τα windows xp με μπλε οθόνη. Έχω δοκιμάσει σε διαφορετικές θύρες που ξέρω σίγουρα ότι δουλεύουν. Επίσης δοκίμασα να το συνδέσω χωρίς τη SD κάρτα αλλά τα ίδια. Πρέπει να πω ότι με τη σύνδεση στο pc έχω ένα θέμα,καθώς και σε linux ενώ άνοιγε τη SD κανονικά, πολλές φορές έκανε disconnect από μόνο του. Έχει παρατηρήσει άλλος τα ίδια προβλήματα μ'εμένα;

Εχω και 'γω αυτο το κινητο απο προχθες ..!! Ειναι τελειοοο !!!:D

Μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω να του βγαλω το ενοχλινιτκο "μπιπ" που ακουγεται οταν δεν εχει μπαταρια ???Ακομα και οταν ειναι στο αθορυβο αυτο κανει "μπιπ" ....

Επισης ξερει καποιος πως βγαζω την εικονο υποδοχης οταν ανοιγω το κινητο ? (εκεινη τη μαυρη με το βελακι ) ???

Τελος , ξερει κανεις κανα site σαν το lggt505tools.tk γιατι οσες φωρες κ αν εχω μπει εκει μου βγαζει κατι βλακεις διαφημισεις ... (Περα απο το getjar και το mobille9 )

Το μπιπ που λες σταματει αν χρησιμοποιωντας τα πλαινα κουμπια της εντασης στην αρχικη οθονη μηδενισεις τον ηχο κλησης. Το ειχα γραψει ποοοοοολλεεεεεεες σελιδες πιο πριν...

Για την εικονα που λες πας ρυμισεις->οθονη->ενεργοποιηση

Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 820 -> Oneplus One -> LG G7 -> Oneplus 8T

παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι για την εγγραφή μηνυμάτων.

πως μπορώ χρησιμοποιώντας το λεξικό να προσθέσω μια νέα λέξη στο λεξικό οπότε να την αναγνωρίζει από κει και στο εξής? πχ το επώνυμο μου?

Οτι αρχεία έχουν αποθηκευτεί WeTravel διέγραψε (κάρτα η μνήμη τηλ.) , και καν το απο την αρχή. Σε μένα και σε πολλά παιδιά εδώ μέσα δουλεύει κανονικά. Περιττό να σου πω πως παιδευόμουν και εγώ 2-3 μέρες, το παράτησα για κανένα μήνα, έσβησα οτι αρχεία είχαν αποθηκευτεί από το WeTravel, άλλαξα ημερομηνία και έβαλα (1-06-09) στο τηλ. (αυτό με την ημερομηνία το έκανες???) και μου έκατσε με την πρώτη...!!!

Κατά τύχη βρήκα ότι μετά την αρχή του νέου έτους όταν πας να κάνεις εγκατάσταση του wetravel αποτυγχάνει, οπότε βάλτε τις ημερομηνίες σας στις 1-06-09 και μετά κάντε τα ακόλουθα. Όταν τελειώσετε τα πάντα ξαναγυρίστε την ημερομηνία στη φυσιολογική.

1.Κάντε εξαγωγή του αρχείου WeTravel LG_GT505.rar απο τον υπολογιστή σας.

2.Συνδέστε το κινητό σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB με τον υπολογιστή σας.Απο το Κινητό επιλέξτε Μαζική Αποθήκευση.

3.Τοποθετήστε τον φάκελο We Travel στην κάρτα μνήμης της συσκευής σας.

4.Πατήστε “Έξοδος” στην οθόνη του κινητού σας.

5.Πηγαίνετε στον φάκελο We Travel που βρίσκεται στην κάρτα μνήμης (Μενού/Ψυχαγωγία/Αρχεία/Κάρτα Μνήμης... )

6.Ανοίξτε το αρχείο WeTravel.jad.Θα ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης του προγράμματος.Μετά την εγκατάσταση θα ζητηθει να κάνετε εκκίνηση η να συνεχίσετε την περιήγηση.Μην επιλέξετε εκκίνηση αλλα επιλέξτε να συνεχίσετε την περιήγηση.

7.Πηγαίνετε στις εφαρμογές (Μενού/Ψυχαγωγία/Αρχεία/Εφαρμογές) και επιλέξτε το εικονίδιο επιλογών (βρίσκετε πάνω αριστερά) και επιλέξτε “Ορισμός άδειας”.Έπειτα επιλέξτε να ορίσετε άδεια στο WeTravel Midlet Suite.

8.Στα ακόλουθα επιλέξτε “Να επιτρέπεται πάντα” :

- Τοπική Σύνδεση

- Ανάγνωση πρόσβασης δεδομένων χρήστη

- Καταγραφή πρόσβασης δεδομένων χρήστη

9.Ανοίξτε την εφαρμογή.Θα ζητήσει να γίνει Search root. Πατήστε Yes.10. Μόλις τελειώσει η αναζήτηση θα σας εμφανίσει: "Use this as wetravel root? (Others/Wetravel). Πατήστε Yes.

10.Μετά θα σας ζητηθεί να βάλετε την πόλη και τον δρόμο σας.Πληκτρολογήστε το αρχικό γράμμα της πόλης και του δρόμου σας.Εάν δεν τα βρίσκει αφηστέ κενό και πατήστε Ok.

11.Μόλις ξεκινήσει το πρόγραμμα θα εμφανιστεί μία μπέζ οθόνη με ένα πράσινο βέλος και την ένδειξη 64Klm/H με την ώρα.Σημαίνει πως ψάχνει Δορυφόρο.Πατήστε Menu/Setting/GPS επιλέξτε Internal GPS και πατήστε Save.

12.Πατήστε Menu/settings/Advanced και κατεβείτε κάτω.Θα βρείτε την επιλογή Touchscreen. Επιλέξτε το ώστε να τικαριστεί το κουτάκι, μετα πατήστε το Αριστερό κουμπί επιλογής, και επιλέξτε Save.

13.Πατήστε Menu/Screen και επιλέξτε Fullscreen και εάν το επιθυμείτε επιλέξτε 3D απεικόνιση.

14.Κάντε έξοδο απο το πρόγραμμα και επανεκκινήστε το.Πλέον οι ρυθμλισεις σας εχουν εφαρμοστεί.

15.Για να μπορείτε να βρίσκετε σήμα πρέπει να είστε σε ανοιχτό χώρο και να έχετε υπομονή καθώς θα χρειαστούν λίγα λεπτά.Όταν η ένδειξη 64klm/h γίνει 0klm/h σημαίνει πως έχετε βρεί δορυφόρο.Εάν ο φόντος γίνει καφέ σημαίνει πως βρίσκεστε σε περιοχή που δεν υπάρχει χαρτογράφηση.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ:

-Ορίσμός gps: Πηγαίνετε στο μενου-Settings-GPS- και επιλξτε Internal GPS. (εαν είναι ιδη επιλεγμενο παραβλεψτε αυτό το βημα) Επειτα, πατιστε το Αριστερό κουμπί επιλογης, και επιλεξτε Save.

-Για touchscreen: Πηγαίνετε Menu-settings-Advanced. Κατεβείτε κάτω και βρείτε την επιλογη

Touchscreen. Επιλεξτε το, μετα πατιστε το Αριστερό κουμπί επιλογης, και επιλεξτε Save.

-Για fullscreen με επιλογες αφης: Αφου διαλεξετε touchscreen, πηγαίνετε στο αρχικό μενου και πατιστε Screen. Εκεί επιλεξτε Fullscreen. Βγείτε απο το πρόγραμμα και μόλις το ξανα ανοίξετε

θα εχει επιλογες αφης στην επιφάνεια με το χαρτη.

-Μην βιάζεστε, αν δείχνει οτι "παγωνει" στις αρχικες ρυθμησεις απλά περιμενετε και μην πατάτε πολλες φορες τα κουμπιά.

-Για να καταλάβετε αν επιασε δορυφόρο, στην αρχικη σελίδα με το βελάκι, πάνω δεξιά πρεπει να λεει 0km/h. Αν λεει 64km/h απλά ψάχνει για σημα. Μόλις πιάσει σημα,

κα εμφανίσει το χάρτη. Εάν βρίσκεστε σε περιοχη που δεν υπάρχει χαρτογράφηση, κα εμφανίσει το βελάκι σε καφε φόντο και κα λεει 0km/h. Απλά κάντε zoom out με την επιλογη -.

Αγαπητέ,

Γράφω τα παρακάτω, απλά για να παραθέσω την δική μου εμπειρία και μόνο.

Όσο bold και να κάνεις τα γράμματα, η έκδοση που έχει το link που έχεις δώσει είναι προβληματική, τουλάχιστον σε εμένα και άλλους 2 φίλους που έχουν το GT505.

1ον. Θέλει να είσαι συνδεδεμένος στο internet για να εγκατασταθεί το .jad αλλιώς λέει Authentication Failed!

2ον. Εάν καταφέρεις και το εγκαταστήσεις όντας συνδεδεμένος σε κάποιο WiFi ή μέσω 3G, για κάποιο λόγο το κινητό δεν συμπεριλαμβάνει την εφαρμογή στην λίστα των trusted apps με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμη η επιλογή Allow Always για καμια από τις ρυθμίσεις που έχεις στο 8ο bullet.

Η έκδοση που μπόρεσα εγώ να εγκαταστήσω υπήρχε κάποτε στο παρακάτω URL:

http://www.gt505tools.tk/

Αλλά δεν συνδέεται σχεδόν ποτέ και είναι γενικά χάλια software...

Έχω χαραμίσει πολλές ώρες προσπαθώντας να το κάνω να δουλέψει, αλλά μάλλον θα πάρω ένα MIO των 100 ευρώ και θα συμβούλευα και όλους όσους έχουν πρόβλημα να κάνουν το ίδιο...

Edited by tedmanowar

Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books

Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent

LG GT505 White - anytime, anyplace

Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever

παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι για την εγγραφή μηνυμάτων.

πως μπορώ χρησιμοποιώντας το λεξικό να προσθέσω μια νέα λέξη στο λεξικό οπότε να την αναγνωρίζει από κει και στο εξής? πχ το επώνυμο μου?

Έχοντας το Τ9 ενεργοποιημένο, πάτησε το κουμπί πάνω-αριστερά -> Text entry settings -> Add to dictionary. Γράψε την λέξη και μετά πάτησε Save.

Τον τελευταίο καιρό έχω το εξής πρόβλημα.Όποτε πάω να συνδέσω το τηλέφωνο με usb στον υπολογιστή, το τηλέφωνο όχι μόνο δεν αναγνωρίζεται αλλά μου κρασάρει και τα windows xp με μπλε οθόνη. Έχω δοκιμάσει σε διαφορετικές θύρες που ξέρω σίγουρα ότι δουλεύουν. Επίσης δοκίμασα να το συνδέσω χωρίς τη SD κάρτα αλλά τα ίδια. Πρέπει να πω ότι με τη σύνδεση στο pc έχω ένα θέμα,καθώς και σε linux ενώ άνοιγε τη SD κανονικά, πολλές φορές έκανε disconnect από μόνο του. Έχει παρατηρήσει άλλος τα ίδια προβλήματα μ'εμένα;

Χμμ, περίργο το θεματάκι που αντιμετωπίζεις. Το αντιμετώπισα κι εγώ με τα XP και δεν μπόρεσα να βρω άκρη. Έχεις δοκιμάσει να ξηλώσεις το LG PC Suite και να το εγκαταστήσεις από την αρχή;

Γενικά πάντως, εάν τρως BSOD (Blue Screen Of Death) τότε καλό θα είναι να το ξηλώσεις και να βάλεις ένα από το universal pc suites που κυκλοφορούν.

παιδες help!

εκανα ολα τα βηματα με την εγκατασταση του we travel αλλα εχω καποια προβληματακια..

κατάρχας εκανε εγκατασταση κανονικη από το αρχειο jad

κατόπιν και ακολουθώντας τις οδηγιες οταν πηγα στην επιλογη Menu/settings/Advanced για να βρω την επιλογη touchscreen οπως λενε οι οδηγιες ειδα οτι αυτη δεν εμφανιζεται πουθενα (κανω κατι λαθος?)

εκτος αυτου οταν ξεκινω την εφαρμογη μου βγαζει το μνμ no map data

από οτι ειδα παντως ο φακελος map δεν ειναι κενος αλλα περιεχει ολα τα αρχεια που αφορουν χαρτες της ελλαδας φανταζομαι

μπορει καποιος να βοηθησει με καποιες ιδεες?

γεια χαρα σε ολους.

ρε παιδια μερικες ερωτησης εχω κι εγω.....

εβαλα το We-Travel 0.9.08 Full Screen LG GT505 οκ αλλα στης εικονες του τηλεφωνου γεμισε με της εικονες του προγραματος.......

ξερει κανεις να μου πει αν εκανα καποιο λαθος η ετσι πρεπει να γινει ???

δευτερο ο ηχος της φωτογραφικης μηχανης γινετε να αφερεθει ???

η φωτο μου βγαινουν κουνιμενες ..... κανω κατι λαθος....???

κατι τελευταιο

στο We-Travel μου βγαζει την γη πως θα κανω zoom στην ελλαδα ?

γραφω αθηνα στην επιλογη πολη αλλα τιποτα...

αυτα σορυ αν ρωταω πολλα ....:rolleyes:

ευχαριστω

Όταν λες ότι γέμισαν οι εικόνες του τηλεφώνου με εικόνες του WeTravel, μάλλον εννοείς πως απλά προστέθηκαν στα αποτελέσματα αναζήτησης μιας και το default menu δουλεύει σαν search σε όλη την μνήμη του τηλεφώνου (εσωτερική & εξωτερική). Αυτό είναι το φυσιολογικό δυστυχώς αλλά υπάρχει και ο εναλλακτικός τρόπος, δλδ να οργανώσεις τις φωτογραφίες σου σε φακέλους και να πηγαίνεις σε αυτούς μέσω του My Stuff.

Ο ήχος της φωτογραφικής δεν μπορεί να βγει...

Παρά τα 5 MP οι φωτογραφίες δεν είναι και τόσο καλές γενικά, τώρα εάν χρησιμοποιήσεις το κουμπί προσεκτικά, δλδ το πατάς λίγο για auto focus και μετά το πατήσεις ξανά για να βγάλει την φώτο, τότε θα είναι αρκετά καλύτερες και σίγουρα όχι κουνημένες...

παιδες help!

εκανα ολα τα βηματα με την εγκατασταση του we travel αλλα εχω καποια προβληματακια..

κατάρχας εκανε εγκατασταση κανονικη από το αρχειο jad

κατόπιν και ακολουθώντας τις οδηγιες οταν πηγα στην επιλογη Menu/settings/Advanced για να βρω την επιλογη touchscreen οπως λενε οι οδηγιες ειδα οτι αυτη δεν εμφανιζεται πουθενα (κανω κατι λαθος?)

εκτος αυτου οταν ξεκινω την εφαρμογη μου βγαζει το μνμ no map data

από οτι ειδα παντως ο φακελος map δεν ειναι κενος αλλα περιεχει ολα τα αρχεια που αφορουν χαρτες της ελλαδας φανταζομαι

μπορει καποιος να βοηθησει με καποιες ιδεες?

Η επιλογή touchscreen είναι μέσα στις επιλογές οθόνης.

Το no map data είναι γνωστό πρόβλημα το οποία το αντιμετώπισα κι εγώ ξαφνικά, ενώ η εφαρμογή ήταν εγκατεστημένη και λειτουργούσε για αρκετό καιρό στο κινητό.

Γενικά θα σε συμβούλευα να τα παρατήσεις και να πάρεις ένα GPS γιατί το WeTravel είναι επιεικώς γελοίο...

Edited by tedmanowar

το κινητο μου εχει κολησει οτι και να πατησω δεν λειτουργει.Μηπως μπορω να το κανω αναβαθμιση μονος μου η οχι?

Τιποτα δεν εχει αλλαξει

και τιποτα δεν ειναι το ιδιο

το κινητο μου εχει κολησει οτι και να πατησω δεν λειτουργει.Μηπως μπορω να το κανω αναβαθμιση μονος μου η οχι?

Δοκίμασες να βγάλεις την μπαταρία και να την βάλεις ξανά;

Γιατί πήγες κατεθείαν στην αναβάθμιση; :wacko:

Λοιπον παιδια χθες οπως ψαχουλευα το μυστικο μενου στο κινητο μου , πατησα κατι και σβηστικαν ολες οι εργοστασιακες εφαρμογες και τα παιχνιδια του κινητου μου αλλα και το προγραμμα gps της LG!!!!!

Μπορω να το στειλω στην αντιπροσωπεια της LG με την προφαση οτι κολαει ετσι ωστε να μου το κανουν αναβαθμιση και να μου ξαναπερασουν τα παιχνιδια και τις εφαρμογες???

Μηπως υπαρχει κινδυνος να χαθει η εγγυηση λογο χρησης του μυστικου μενου ???

Τι μου προτεινετε να πω στην αντιπροσωπεια ????

Τελος , σε ποσο καιρο θα το παρω πισω????

Επιπλεον εχω ακουσει οτι ερχεται κουριερ και το δινεις απο το σπιτι σου ...

Υπαρχει καποια χρεωση γι΄αυτο ή ειναι της εταιριας τα εξοδα????

Edited by Kinitakias24
Πωλειται lg gt505...Pm me....

παιδια εχω 2 ερωτησεισ για το we-travel.

1)γιατι οταν παω να γραψω ονομα απο μια πολη το γραφω παταω οκ αλλα δεν γινεται τιποτα και ετσι παταω cancel και δεν βρισκει την τοποθεσια μου.

2)και γιατι δεν μπορει να βρει που ειμαι?δηλαδη μου διχνει πωσ ειμαι σε αλλεσ χωρεσ.

πρωκαταβολικα ευχαριστω!!!

κατάφερα να σαβουρώσω το κινητό και το καπάκι της μπαταρίας να καταλήξει σε φρεάτιο για νερά...Ευτυχώς ούτε γρατζουνιά κατά τ'άλλα!LG που έχει να πάω να πάρω καπάκι?πόσο περίπου κάνουν αν ξέρει κανείς?

Έχει αγοράσει κανείς το wisepilot πέραν του ενός μηνός που δίνει η εταιρία; Εγώ το χρησιμοποιούσα σε αυτό το διάστημα και μου φάνηκε πάρα πολύ καλό και σε δύσκολες διαδρομές!!! Άν το έχει ανανεώσει κανείς ας μου πει πόσο κοστίζει και για πόσο καιρό!!!

Ευχαριστώ!!!

Το a-gps πόσο χρεώνει? Απ' όσο ξέρω κατεβάζει ελάχιστα kb. Ωστόσο ο ξάδερφος μου μόνο με δοκιμές που έκανε του ήρθε λογαριασμός +20 ευρώ.

Επίσης έχει πρόβλημα με παιχνίδια java. Τα περνάει στο κινητό αλλά δεν μπορεί να τα κάνει εγκατάσταση.

Καλημερα εχω 2 μερες το κινητο...και θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις...σιγουρα θα εχουν απαντηθει αλλα που να κοιταζω 175 σελιδες..λοιπον καταρχας δεν μ αρεσε κ τοσο το flash την νυχτα...μπορω να κανω καποια ρυθμιση ωστε να ειναι δυνατοτερο?? επισης θεματα δεν μπορωσα να βρω πουθενα...και τωρα εγω ιντερνετ μπενω παντα απο wifi μπορω να πω οτι κολλαει αρκετα...πχ για facebook δεν την παλευε κ τοσο...μπορω να κατεβασω καποια εφαρμογη για facebook να μπενω κατευθειαν fcbk?και αυτο π λενε για αναβαθμιση απο 10b καπως ετσι...νταξει εγω 2 μερες το εχω αλλα θα χρειαστει?Και κατι αλλο εγω ολα τα αποθηκευω στην εξωτερικη μνημη νταξει...αλλα οταν μπενω αρχεια πχ εικονες τις εχεις ολες μαζι ενω εγω στην εξωτερικη τις εχω σε φακελους...και για το οταν βγαζεις φωτογραφια κανει αυτο τον θορυβο πως θα το απενεργοποισω γιαιτ οπως ειδα δεν γινεται? Edited by jimm13

Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί το auto lock της οθώνης όταν σε καλούν ή καλείς εσύ? Δηλαδή ξεκλειδώνεις την οθώνη και με το που παίρνεις τα νούμερα αυτό ξανακλειδώνει αυτόματα !!!!!! Το πρόβλημα είναι στο να ενεργοποιήσεις ανοιχτεί ακρόαση μετά την κλήση και επίσης όταν καλείς γραμμές με ψηφιακό τηλεφωνικό κέντρο και σου λένε μετά την κλάση πατήστε το 3 το 4 κοκ. Γι αυτό ψάχνω τρόπο να απενεργοποιήσω το auto lock.

Ή όταν οδηγάς και σε παίρνουν και απαντάς θέλεις ολόκληρη διαδικασία για να βάλεις ανοιχτή ακρόαση.

ευχαριστώ !