Jump to content

nightmare_gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

nightmare_gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχω ένα θέμα με τον flash player...δεν μου ανοίγει κάποιες σελίδες...Γιατί δεν τον έχω εγκατεστημένο...μπαίνω στην σελίδα της adobe...να τον κατεβάσω και μου γράφει πως δεν υποστηρίζεται για το κινητό μας.... Το αντιμετωπίζει κάνεις άλλος ;
  2. Παιδια καλησπερα νεος κατοχος του κινητου κι εγω (προ 2 ημερων). Εκανα την ενημερωση και κατεβαζει τωρα την καινουργια εκδοση Β609... 2 ερωτησεις (δεν ξερω αν φταει η συνδεση, βρισκομαι στην δουλεια) αλλα αργει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ....και σε αλλους ? σε καμια ωρα σχολαω... αναγκαστικα θα πρεπει να διακοπει το κατεβασμα...γινεται καποιο pause και συνεχιζει ξανα ή θα πρεπει να το ξανακατεβασω απο την αρχη?
  3. ξερει κανεις ποσους χαρακτηρες εχει ενα μηνυμα ? Στο δικο μου που μετρησα ειναι 80 στα επομενα μηνυματα ισως και να μειωνεται Νομιζω οτι οι εταιριες εχουν οριο τους 160 χαρακτηρες για καθε μηνυμα, με αποτελεσμα να χρεωνομαι διπλα σε καθε αποστολη... δεν εχω βρει καμια επιλογη για αλλαγη του αριθμου χαρακτηρων σε sms
  4. Μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω να επαναφερω επαφες και εφαρμογες μετα απο το flashαρισμα και την νεα ΡΟΜ ?
  5. εχω φτασει μεχρι εδω στην πρωτη φωτο φαινεται πως το βρισκει το κινητο και το ονομαζει 3ΒΒ600020000001 με την adb devices αλλα στην συνεχεια μου λεει οτι δεν βρεθηκε συσκευη και εχω λιγακι κολλησει... εχεις φτασει μεχρι εδω? Επισης ενω με την εντολη adb reboot bootloader το κινητο κανει επανεκκινηση κολλαει στο λογοτυπο της Huawei... Νομιζω οτι πρεπει να μπει σε ενα αλλο μενου...αλλα... εχεις φτασει μεχρι εδω μηπως μπορεις να βοηθησεις?
  6. Αυτες ειναι οι οδηγιες που βρηκα απο το ΧDA developers που δινει ο spanorg INSTALLATION INSTRUCTIONS - FULL AND COMPLETE WIPE IS A MUST (IMHO) - Boot into recovery (Recommend TWRP 2.7.1.0) - Take a backup - Wipe Cache - Wipe Dalvik - Wipe Data/Factory Reset - Wipe /System (or, in CWM, "format /system" under Mounts and Storage menu) - Flash ROM - Flash gapps (see below) - Reboot, and wait 10 minutes before touching it at ALL - Reboot and enjoy διαβασα καπου οτι εαν ειναι να βαλουμε μια τετοια rom δεν χρειαζεται να κανουμε root ( οχι πως εχω καταλαβει πως κανουμε root) Τεσπα εχω κατεβασει το twrp και το εχω περασει στο κινητο μου...οταν ομως παω να ανοιξω την εφαρμογη μου βγαζει μηνυμα " TWRP MANAGER root is required for this app" μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει ? θελω να εγκαταστησω την Unofficial CM 11 (4.4.4) for Huawei P1/P1XL του spanorg.
  7. Παιδια καλησπερα, γραφω πρωτη φορα στο συγκεκριμενο θεμα. Θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας θελω να περασω την τελευταια version firmware στο κινητο μας. Υπαρχει καποια cooked που αξιζει να περασω? Η να εγκαταστησω την official? Δεν ξερω καν ποιο ειναι το τελευταιο Update ( το κινητο ειναι οπως το αγορασα, δεν εχω κανει καμια αναβαθμιση :( ) Αν καποιο παλικαρι απο εσας εχει καπου συγκεντρωμενες τις πληροφοριες για το πως περναμε καινουργια firmware, θα ηταν ευκολο να με κατατοπισει, μιας και δεν εχω ιδεα... ευχαριστω
  8. καλησπερα παιδια γνωριζει κανεις πως μπορω να περασω τις επαφες που εχω αποθηκευμενες σε ενα samsung με symbian στο κινητο μας???
  9. Νομίζω πως με κάλυψες thx :p
  10. Καλησπερα παιδια να κανω 2 ερωτησουλες, 1η οταν πας να συνδεθεις σε ενα ασυρματο δικτυο σου δινει και την επιλογη "εναρξη DLNA " ξερει κανεις τι ακριβως παιζει με αυτο? 2η για να κανεις εκτυπωση πρεπει να γινει μεσω bluetooth? Η μπορεις να βρεις εναν εκτυπωτη μεσω δικτυου και να στειλεις εκτυπωση?
  11. Mafioze αν μπορεις ξαναποσταρεις την διαδικασια για φλασαρισμα σε win7? ή εστω και σε prive.Thx!
  12. Παιδια εχει περασει κανεις καινουργια μπαταρια στο κινητο?Αν ναι μπορει να μου δωσει λινκ η ονομασια και να πει κατα ποσο εμεινε ευχαριστημενος ή οχι?Το φορτιζω 2 φορες την μερα πλεον για να την βγαλει :(
  13. Γιατι δε γινεται να μεταφέρεις με copy paste αρχεια σε win 7 ? υπαρχεις κανενας τροπος να κανω backup ολα τα αρχεια απο το κινητο ?
  14. Τελικά μάλλον βρηκα λύση δοκιμαζα να κανω μεταφορα αρχειων απο το pc studio κατευθειαν σε καποιο φακελο στο pc και δε μετεφερε τιποτα (εχω win 7)....τελικα δοκιμασα να το κανω απο την εφαρμογη του pc studio για μεταφορα εικόνων και βιντεο και μεχρι στιγμης μεταφερει κανονικα ;) θα δουμε στο τελος!
  15. οκ την βρηκα την περασα...αλλα μολις παταω να κανει αντιγραφη τον φακελο images που ειναι ολες οι φωτογραφιες στην επικολληση μου εμφανιζει 1 φακελο με ονομα PB36720.tmp και 1 αρχειο μεσα phonefiles (1kb) και τπτ αλλο.. περιεργο δεν ειναι ?γινεται και σε αλλους?
×
×
  • Create New...