Dinos_Patra Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Εψαχνα λιγο το mgmaps στο forum και το δοκιμασα, απιστευτο προγραμματακι... Ομως οταν το χρησιμοποιουσα στον δρομο μου τελειωσε ολη το υπολοιπο της καρτας. Πως επιλεγω να μην συνδεεται και με χρεωνει;;; Δεν βρηκα κατι στο φορουμ... Επισης απ' οτι καταλαβα, δεν υπαρχει ετοιμος χαρτης της Ελλαδας αλλα πρεπει να τον φτιαξεις μονος σου χρησιμοποιωντας αλλους χαρτες;; Σωστα τα λεω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Εψαχνα λιγο το mgmaps στο forum και το δοκιμασα, απιστευτο προγραμματακι... Ομως οταν το χρησιμοποιουσα στον δρομο μου τελειωσε ολη το υπολοιπο της καρτας. Πως επιλεγω να μην συνδεεται και με χρεωνει;;; Δεν βρηκα κατι στο φορουμ... Επισης απ' οτι καταλαβα, δεν υπαρχει ετοιμος χαρτης της Ελλαδας αλλα πρεπει να τον φτιαξεις μονος σου χρησιμοποιωντας αλλους χαρτες;; Σωστα τα λεω;;; Ρίξε μια ματιά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=262790 και ίσως σε βοηθήσει. Επίσης, στο θέμα του WeTravel (νομίζω στη σελ. 6-7) υπάρχει κάποιο ποστ για το mgmaps. Ρίξε κι εκεί μια ματιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Ρίξε μια ματιά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=262790 και ίσως σε βοηθήσει. Επίσης, στο θέμα του WeTravel (νομίζω στη σελ. 6-7) υπάρχει κάποιο ποστ για το mgmaps. Ρίξε κι εκεί μια ματιά. Σ'ευχαριστω παρα πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hermioni5 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Παιδιά, please help! Πήρα προχθές κι εγώ το LG Gt505 και κάτι πάτησα σήμερα κατα λάθος και μου βγάζει στην Αρχική οθόνη κατι εικονιδια 1 2 3. Πως στο καλό τα βγάζω αυτά από την οθόνη? Μου χαλάνε και το φόντο, όχι τπτ άλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Παιδιά, please help! Πήρα προχθές κι εγώ το LG Gt505 και κάτι πάτησα σήμερα κατα λάθος και μου βγάζει στην Αρχική οθόνη κατι εικονιδια 1 2 3. Πως στο καλό τα βγάζω αυτά από την οθόνη? Μου χαλάνε και το φόντο, όχι τπτ άλλο! Στην αρχική οθόνη σύρε το δάχτυλο σου ( ή πένα ) από τη μια άκρη στην άλλη. Είναι για συντόμευση επαφών. Η άλλη επιφάνεια ( έτσι λέγονται ) είναι για widgets. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis8819 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Παιδιά, please help! Πήρα προχθές κι εγώ το LG Gt505 και κάτι πάτησα σήμερα κατα λάθος και μου βγάζει στην Αρχική οθόνη κατι εικονιδια 1 2 3. Πως στο καλό τα βγάζω αυτά από την οθόνη? Μου χαλάνε και το φόντο, όχι τπτ άλλο! Στην οθονη ψηλα κατω απο το εικονιδιο της μπαταριας υπαρχουν 2 εικονιδιακια, ενα που ειναι σαν 2 παραθυρακια και ενα αλλο διπλα που ειναι σαν ενα ανθρωπακι, λογικα το πρωτο ειναι γκρι και το δευτερο μπλε μεσα.... πατα στο δευτερο και 'σειρε' τη γραφιδα η το δαχτυλο σου προς το πρωτο.... Παράθεση ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.....!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hermioni5 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Αχ thanks guys! Έσκασα να το ψάχνω! Μέχρι και το manual διάβασα.... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis8819 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Αχ thanks guys! Έσκασα να το ψάχνω! Μέχρι και το manual διάβασα.... :P παντως, δεν μπορεις να πεις, αμεση απαντηση;)!! Εμενα ξερει κανεις να μου πει γι αυτο που ρωτησα στην προηγουμενη σελιδα???? Παράθεση ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.....!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosk23 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Παιδιά, please help! Πήρα προχθές κι εγώ το LG Gt505 και κάτι πάτησα σήμερα κατα λάθος και μου βγάζει στην Αρχική οθόνη κατι εικονιδια 1 2 3. Πως στο καλό τα βγάζω αυτά από την οθόνη? Μου χαλάνε και το φόντο, όχι τπτ άλλο! συρε το δαχτυλο σου στην οθονη απο δεξια προς αριστερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien_LG Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Απλα δεν μου εμφανιζε το κινητο στο pc και γι αυτο δεν μπορουσα να προχωρησω στην εγκατασταση! Εβαλα ομως απευθειας το καλωδιο στη μητρικη,οπως μου ειπες, και δουλεψε! Απλα πριν χρησιμοποιουσα επεκταση. Σε ευχαριστω! Επεισης επειδη απ'οτι εχω δει δεν υπαρχει φορτιστης για αυτο το κινητο (η υπαρχει και κανω λαθος?) και μου χρειαζεται ενας με καλωδιο μεγαλου μηκους μπορω να παρω ενα αλλο usb σαν αυτο? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750568&u=EQUIP-128523-USB-2.0-CABLE-A-MALE-MICRO-B-1,8M Εχει δοκιμασει κανεις κατι παρομοιο? Δεν μπορει κανεις να βοηθησει? Δεν εχει βρεθει κανενας φορτιστης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 To USB που ανάφερες στο προηγούμενο σου μήνυμα κάνει για το κινητό. Και γενικά όλα τα microUSB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Δεν μπορει κανεις να βοηθησει? Δεν εχει βρεθει κανενας φορτιστης? Γιατι δεν παιρνεις μια προεκταση USB; Σαν αυτη πχ http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/USB/Turbo-X-Cable-Extension-Usb-2-Type-A-To-A-M-F-1-8M-551112.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselemaia Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Παιδια θα μπορουσατε να μου δωσετε ενα link για τα maps απο Garmin? Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Γιατι δεν παιρνεις μια προεκταση USB; Σαν αυτη πχ http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/USB/Turbo-X-Cable-Extension-Usb-2-Type-A-To-A-M-F-1-8M-551112.htm Αυτό το καλώδιο δεν είναι συμβατό. Μόνο microUSB!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Αυτό το καλώδιο δεν είναι συμβατό. Μόνο microUSB!!! Γιατι δεν ειναι συμβατη; Προεκταση USB ειναι. Δηλαδη συνδεει το καλωδιο της LG με την προεκταση που εχει θυληκο και αρσενικο βησμα και στην συνεχεια με τον υπολογιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Herakles Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 ρε παιδια εχω το gt 505 και εχω το εξης προβλημα προσπαθω να συνδεσω τα bluetooth ακουστικα κ δεν τα βρισκει :( εχω τα bb-03 κ δεν βρισκει οταν κανω αναζήτηση, τι να κανω? Παράθεση http://www.elink.gr Internet ,Προγραμματισμός ,Smartphone Apps, Κατασκευή Ιστοσελίδων, Υποστήριξη Δικτύων, Service H/Y , Graphics - Media Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros1984 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 ρε παιδια εχω το gt 505 και εχω το εξης προβλημα προσπαθω να συνδεσω τα bluetooth ακουστικα κ δεν τα βρισκει :( εχω τα bb-03 κ δεν βρισκει οταν κανω αναζήτηση, τι να κανω? φαντάζομαι ότι έχεις ενεργοποιήσει το μπλουτουθ να αναβοσβήνει κόκκινο-μπλε ώστε να μπορεί να το βρει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Herakles Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 φαντάζομαι ότι έχεις ενεργοποιήσει το μπλουτουθ να αναβοσβήνει κόκκινο-μπλε ώστε να μπορεί να το βρει το κινητό. κοκκινο μπλε δεν τοχω καταφερει να το κανω απλα αναβοσβήνει μπλε συνεχεια ετσι το εβλεπα κ με το αλλο κινητο που ειχα(νοκια) κοκκινο μπλε πως το κανω? Παράθεση http://www.elink.gr Internet ,Προγραμματισμός ,Smartphone Apps, Κατασκευή Ιστοσελίδων, Υποστήριξη Δικτύων, Service H/Y , Graphics - Media Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wearside Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 παιδια πήρα το gt-505,αλλά προσεξα το ράδιο χιονιζει απελπιστικά πολυ όταν έχω το κινιτο στο χέρι ή στη τσέπη..αφηνοντάς το κάτω και παίζοντας με το καλώδιο ακουγεται καμπάνα αλλά αυτη τη δουλειά θα κάνουμε??έχει κανείς αντιμετοπίσει το ίδιο πρόβλημα ή να το παω πίσω να μου δωσουν άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dife Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 (edited) pira simera to gt505,rotisa tn ipallilo kai mou eipe otn paw spiti na anoiksw to kinito ospou apofortistei kai meta na to valw gia fortisi,egw nomizw omos oti prepei molis pas spiti na to fortiseis prota,an mporei kapoios na me voithisei ti na kanw. eyxrisw poli kai kati alo stn siskeyasia eixe episis kai mia taineia aspri,ayto pou to xrisimopoiw? -------------- Από ομάδα διαχείρισης:Παρακαλώ να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.Τα greeklish έχουν απαγορευτεί. Edited February 8, 2010 by Spidey Xρησιμοποίησε την "Τροποποίηση" για να προσθέσεις κάτι στο μήνυμά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpoumpouka92 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 παιδια πήρα το gt-505,αλλά προσεξα το ράδιο χιονιζει απελπιστικά πολυ όταν έχω το κινιτο στο χέρι ή στη τσέπη..αφηνοντάς το κάτω και παίζοντας με το καλώδιο ακουγεται καμπάνα αλλά αυτη τη δουλειά θα κάνουμε??έχει κανείς αντιμετοπίσει το ίδιο πρόβλημα ή να το παω πίσω να μου δωσουν άλλο? εγώ ειχα αυτο το προβλημα και τηλεφωνησα να μου το επισκευασουν!! το περιμενω αυτοι τη βδομαδα! και θα σας πω αποτελεσματα! παρεπιπτοντως πολυ καθυστερουν!!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wearside Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 α) πήρες στο μαγαζί απ'όπου το αγόρασες το κινητό η απευθείας στην LG; β) Πόσο καιρό το περιμένεις να στο επιστρέψουν; γ)εγώ σκεφτόμουν μήπως φταίγαν τα ακουστικά αφού αυτά χρησημοποιούνται για κεραία Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rollman Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 (edited) εχω ενα προβλημα με το τηλ μου γραφει "Μνημη πληρης. Αποδεσμευση χωρου τωρα?" και μου δινει επιλογες ναι και οχι.. το ειδε κανενασ σας αυτο??? παταω ναι και δεν εχει κανενα στοιχειο να επιλεξω.. αν υπαρχει καποιος οδηγος ή βοηθεια γιατι θελω να βαλω εφαρμογες... ευχαριστω... Edited February 8, 2010 by Rollman Παράθεση The quieter you become, the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bee Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Παιδιά εδώ και 2-3 εβδ δεν λειτουργεί η δόνηση καθόλου και έτσι προχθές αποφάσισα να το στείλω στο service. Ξέρει κανείς πόσο κάνουν να το επιστρέψουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpoumpouka92 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 α) πήρες στο μαγαζί απ'όπου το αγόρασες το κινητό η απευθείας στην LG; β) Πόσο καιρό το περιμένεις να στο επιστρέψουν; γ)εγώ σκεφτόμουν μήπως φταίγαν τα ακουστικά αφού αυτά χρησημοποιούνται για κεραία Ευχαριστώ για τη βοήθεια. α) αρχικα πηγα στο πλαισιο απο οπου και το αγορασα αλλα δεν εμεινα και ιδιαιτερα ικανοποιημενη απο την βοηθεια τους β)ηρθε εταιρια courier και το πηρε την προηγουμενη τριτη!Μεχρι το σαββατο δεν ειχα δεχθει καποιο εστω ειδοποιητικο τηλεφωνημα κ ετσι τηλεφωνησα η ιδια για να ενημερωθω! μου ειπαν οτι το κινητο μου δεν ειχε ελεγχθει ακομα!!!:wacko: και ο ελεχγος 8α γινοταν δευτερα τριτη!!!Τεσπα μου ειπαν οτι αυτη τη βδομαδα θα το εχω!! γ) δοκιμασα τα ακουστικα μου σε αλλο κινητο και λειτουργουσαν μια χαρα!! Παιδιά εδώ και 2-3 εβδ δεν λειτουργεί η δόνηση καθόλου και έτσι προχθές αποφάσισα να το στείλω στο service. Ξέρει κανείς πόσο κάνουν να το επιστρέψουν? καμια βδομαδα +++ αν κρινω απο την δικη μου περιπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts