lambros1984 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 όντως είναι θέμα ρουτερ για το αν θα παίζει βίντεο το κινητό ή όχι. δε ξέρω αν φταίνε ρυθμίσεις ή συνδεσιμότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis8819 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Ερώτηση για όποιον μπορεί....: Αγόρασα σήμερα το GT 505 και το έβαλα στις 9:15 για να φόρτιση και κοίταξα τώρα και έχει τελειώσει.... Να το αφήσω 8/10/12/16 ώρες όπως λένε κάποιοι ή μόλις δείξει ότι τελείωσε είναι και οκ?? Παράθεση ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.....!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos330 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 εμενα εκτος απο μια φορα ποτε δεν ειχα προβλημα στο να δω βιντεο στο youtube και εχω το firmware v10b,ισως να ειναι ετσι γιατι κανω χρηση μονο 2 ρουτερ Παράθεση του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos330 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Ερώτηση για όποιον μπορεί....: Αγόρασα σήμερα το GT 505 και το έβαλα στις 9:15 για να φόρτιση και κοίταξα τώρα και έχει τελειώσει.... Να το αφήσω 8/10/12/16 ώρες όπως λένε κάποιοι ή μόλις δείξει ότι τελείωσε είναι και οκ?? νομιζω ειναι υπερβολη 8 η 10 ωρες γιατι το κινητο μολις φορτηση κοβετε αυτοματα το ρευμα,αν κανω λαθος ασ με διορθωση καποιοσ Παράθεση του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmdsaviour Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Θέλω να μηδενίσω το μετρητή της διάρκειας των κλήσεων αλλά μου ζητάει ένα security code. Ξέρει κανείς τι κωδικός είναι αυτός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxitas Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 ο κωδικος ασφαλείας του κινητου... διαβασε τις οδηγίες και θα τον βρείς....δεν θυμαμαι ποιος ειναι,,, 0 0 0 0 η 1 2 3 4 ...θα σε γελασω.στις οδηγίες τον βρήκα και τον άλλαξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronnie72 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 0000 εβαλα και το πηρε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rem451 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 (edited) Καλημέρα παιδιά, εγώ αγόρασα το εν λόγω κουνητό απο το saturn 2 στο Γέρακα... και βρήκα μέσα μυνήματα...απο Αλβανία... μου το πούλησαν για καινούργιο υποτίθεται... έχει τύχει σε κανέναν αυτό? Πάντως όταν την άνοιξα την συσκευή έδειχνε σα καινούργεια... και δε μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα.. Τέλοσπάντων θα το πάω σήμερα στο κατάστημα μου παν θα το αλλάξουν, για να δούμε.. επίσης μέσα δεν είχε το πενάκι του, αυτό παρέχεται γενικώς ? Edited February 3, 2010 by rem451 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxitas Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Καλημέρα παιδιά, εγώ αγόρασα το εν λόγω κουνητό απο το saturn 2 στο Γέρακα... και βρήκα μέσα μυνήματα...απο Αλβανία... μου το πούλησαν για καινούργιο υποτίθεται... έχει τύχει σε κανέναν αυτό? Πάντως όταν την άνοιξα την συσκευή έδειχνε σα καινούργεια... και δε μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα.. Τέλοσπάντων θα το πάω σήμερα στο κατάστημα μου παν θα το αλλάξουν, για να δούμε.. επίσης μέσα δεν είχε το πενάκι του, αυτό παρέχεται γενικώς ? Το πενάκι είναι στην πανω δεξιά γωνία του κινητού.Εχει μια εγκοπη όπου και το τραβάς προς τα έξω.Τώρα για τα μηνύματα που λές προφανώς δεν είναι "καινούριο" αλλά "μεταχειρισμένο" καθώς δεν θα είναι τυχαίο που περιέχει μηνύματα και μάλιστα απο την αλβανία... αν ήταν απο την κορεά θα σου λεγα πως μπορεί να τα πέρασε αυτός που το έφτιαξε.... Το κουτί έχει μια ταινία ασφαλείας ( αυτοκόλλητο ) που σημαίνει πως έχει ή δεν έχει ανοιχτεί,το είχες προσέξει σε τι κατάσταση ήταν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rem451 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Το πενάκι είναι στην πανω δεξιά γωνία του κινητού.Εχει μια εγκοπη όπου και το τραβάς προς τα έξω.Τώρα για τα μηνύματα που λές προφανώς δεν είναι "καινούριο" αλλά "μεταχειρισμένο" καθώς δεν θα είναι τυχαίο που περιέχει μηνύματα και μάλιστα απο την αλβανία... αν ήταν απο την κορεά θα σου λεγα πως μπορεί να τα πέρασε αυτός που το έφτιαξε.... Το κουτί έχει μια ταινία ασφαλείας ( αυτοκόλλητο ) που σημαίνει πως έχει ή δεν έχει ανοιχτεί,το είχες προσέξει σε τι κατάσταση ήταν ? Κοίταξε το κουτί έδειχνε κανονικό.. αλλά το άνοιξα τόσο προσεχτικά που το ξανακλείνω και μοιάζει με καινούργειο να σου πώ, το έκανα για να το γυρίσω όπως είναι σε περίπτωση βλάβης..οπότε αυτό μπορεί να το έκανε κι ο προηγούμενος χρήστης.. δε ξέρω μου φένεται πολύ παράξενη η όλη υπόθεση, thanks για το πενάκι, όπως κατάλαβες δε το είχα πολυψάξει το κινητό γενικότερα.. Επίσης για θήκες δεν υπάρχει τίποτα στην αγορά.. μόνο e-bay βλέπω.. αξίζουν όμως αυτές οι σιλικονάτες..που βλέπω γενικά να προωθούν? Την έχει πάρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Κοίταξε το κουτί έδειχνε κανονικό.. αλλά το άνοιξα τόσο προσεχτικά που το ξανακλείνω και μοιάζει με καινούργειο να σου πώ, το έκανα για να το γυρίσω όπως είναι σε περίπτωση βλάβης..οπότε αυτό μπορεί να το έκανε κι ο προηγούμενος χρήστης.. δε ξέρω μου φένεται πολύ παράξενη η όλη υπόθεση, thanks για το πενάκι, όπως κατάλαβες δε το είχα πολυψάξει το κινητό γενικότερα.. Επίσης για θήκες δεν υπάρχει τίποτα στην αγορά.. μόνο e-bay βλέπω.. αξίζουν όμως αυτές οι σιλικονάτες..που βλέπω γενικά να προωθούν? Την έχει πάρει κανείς? Κοίτα την ημερομηνία στα μηνύματα, και αν είναι πριν το πάρεις τότε όντος είναι μεταχειρισμένο, και καλό θα ήταν να σου ζητήσουν συγνώμη και αντικατάσταση με καινούργιο, ειδάλλως έπρεπε & πρέπει να στο το δώσουν αρκετά φθηνότερα απο την αρχική τιμή του. Δηλαδή να στου το πουλούσαν σαν μεταχειρισμένο...!!!! εγώ πάντως θα τους τα έχωνα....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Κοίταξε το κουτί έδειχνε κανονικό.. αλλά το άνοιξα τόσο προσεχτικά που το ξανακλείνω και μοιάζει με καινούργειο να σου πώ, το έκανα για να το γυρίσω όπως είναι σε περίπτωση βλάβης..οπότε αυτό μπορεί να το έκανε κι ο προηγούμενος χρήστης.. δε ξέρω μου φένεται πολύ παράξενη η όλη υπόθεση, thanks για το πενάκι, όπως κατάλαβες δε το είχα πολυψάξει το κινητό γενικότερα.. Επίσης για θήκες δεν υπάρχει τίποτα στην αγορά.. μόνο e-bay βλέπω.. αξίζουν όμως αυτές οι σιλικονάτες..που βλέπω γενικά να προωθούν? Την έχει πάρει κανείς? Το κινητο 99,9% ηταν χρησιμοποιημενο πριν στο πουλησουν. Το χει παθει και ενας γνωστος μου πριν 2 χρονια που αγορασε ενα νοκια καινουργιο 500++ ευρω και βρηκε στην μνημη τηλεφωνα και φωτογραφιες. Τοσο χαζοι... Γυρνα το πισω και κανε παραπονα και μην δεχτεις κουβεντα!!!! Επρεπε να στο πουλησουν φθηνοτερα σ' αυτην την περιπτωση. Τελος παντων, κατι αλλο. Σχετικα με το προβλημα με το YOUTUBE, εμπαινε κανονικα με το ρουτερ μου και απο καποια στιγμη δεν μπορουσα πια να δω βιντεο στο youtube, μου εβγαζε "Σφαλμα συνδεσης... Εξοδος". Το δοκιμασα κ αλλου τωρα και ειδα οτι το κινητο παιζει κανονικοτατα τα βιντεο απο youtube αρα φταιει το ρουτερ, μαλλον κατι αλλαχτηκε στις ρυθμησεις. Χαρηκα απ'την μια γιατι ειχα ψηλοξενερωσει οτι το κινητο ειχε προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis8819 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Ως προς την τρύπα της φωτογραφικής, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα, γιατί και τα 3 έχουν το φακό στην πάνω αριστερή γωνία της πίσω μεριάς του τηλεφώνου. Όπως βλέπω τη θήκη του APENA, ίσως να έχεις πρόβλημα με την κάτω μπροστά μεριά της θήκης, γιατί μάλλον θα σου καλύπτει τα 3 πλήκτρα του GT505 που δεν είναι αφής, ενώ η δική του τα έχει ανοιχτά. Δεν ξέρω αν έχεις αντίστοιχο πρόβλημα στο Cookie, αν και νομίζω ότι κι αυτό έχει ξεχωριστά πλήκτρα στην κάτω μεριά (δες αν βρεις φωτο της θήκης ανοικτή...). Όσο για τις διαστάσεις, οι διαφορές είναι πάρα πολύ μικρές, οπότε εκεί, λογικά, δε θα έχεις κάποιο θέμα. Πάντως, για άσπρη θήκη, αν εξαιρέσεις κάποιες pouch που υπάρχουν για διάφορα κινητά, μόνο στο e-bay θα βρεις... Τελικά κατέληξα σε μια άλλη θήκη από τις δυο που έδειξα που όμως κι αυτή είναι για KP500.... είναι αυτή: http://49psimcard.co.uk/fruit/Suman/KP500/2.jpghttp://49psimcard.co.uk/fruit/Suman/KP500/d2.jpg http://49psimcard.co.uk/fruit/Suman/KP500/d1.jpg http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170389451259#ht_2317wt_1165 Η αλήθεια είναι ότι νομίζω ότι με το φακό και τα μπροστινά κουμπιά δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα(αφού έχει και το KP500 και γι' αυτό το λόγο απέκλεισα του ARENA) αλλά μάλλον θα έχω με τα πλαϊνά κουμπιά και τη θύρα για handsfree(που δεν είναι ακριβώς ίδια).... Θα δείξει.... Δεν είναι και πολλά τα λεφτά οπότε.... Παράθεση ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.....!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofa2005 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Τελικά κατέληξα σε μια άλλη θήκη από τις δυο που έδειξα που όμως κι αυτή είναι για KP500.... είναι αυτή: http://49psimcard.co.uk/fruit/Suman/KP500/2.jpghttp://49psimcard.co.uk/fruit/Suman/KP500/d2.jpg http://49psimcard.co.uk/fruit/Suman/KP500/d1.jpg http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170389451259#ht_2317wt_1165 Η αλήθεια είναι ότι νομίζω ότι με το φακό και τα μπροστινά κουμπιά δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα(αφού έχει και το KP500 και γι' αυτό το λόγο απέκλεισα του ARENA) αλλά μάλλον θα έχω με τα πλαϊνά κουμπιά και τη θύρα για handsfree(που δεν είναι ακριβώς ίδια).... Θα δείξει.... Δεν είναι και πολλά τα λεφτά οπότε.... Για το gps υπαρχει ευκολος τροπος κ γρηγορος (κατανοητος) για να κανουμε αποθηκευση χαρτων και αρα να εχουμε δωρεαν πλοήγηση??? Αν τα λεω καλα ..γιατι δεν εχω πολυ ενημέρωση για το εν λόγω θεμα ευχαριστω παιδια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rem451 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Το κινητο 99,9% ηταν χρησιμοποιημενο πριν στο πουλησουν. Το χει παθει και ενας γνωστος μου πριν 2 χρονια που αγορασε ενα νοκια καινουργιο 500++ ευρω και βρηκε στην μνημη τηλεφωνα και φωτογραφιες. Τοσο χαζοι... Γυρνα το πισω και κανε παραπονα και μην δεχτεις κουβεντα!!!! Επρεπε να στο πουλησουν φθηνοτερα σ' αυτην την περιπτωση. Τελος παντων, κατι αλλο. Σχετικα με το προβλημα με το YOUTUBE, εμπαινε κανονικα με το ρουτερ μου και απο καποια στιγμη δεν μπορουσα πια να δω βιντεο στο youtube, μου εβγαζε "Σφαλμα συνδεσης... Εξοδος". Το δοκιμασα κ αλλου τωρα και ειδα οτι το κινητο παιζει κανονικοτατα τα βιντεο απο youtube αρα φταιει το ρουτερ, μαλλον κατι αλλαχτηκε στις ρυθμησεις. Χαρηκα απ'την μια γιατι ειχα ψηλοξενερωσει οτι το κινητο ειχε προβλημα. Πήγα απο σατούρν και μου το άλλαξαν χωρίς δεύτερη κουβέντα, περιμένω απάντηση..απο υπεύθυνο..αλλα καταλαβένετε..τι θα πούν.. πόσο να διαρκέσει ηπρώτη φόρτιση? το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών LG μου λέει 8 με 10 ώρες πρώτη φόρτιση... νομίζω αυτά είναι ξεπερασμένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Και πολύ σωστά νομίζεις ! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Τελικά έκανα παραγγελιά από ebay δύο θήκες ! :happy: Σε 15-20 μέρες θα είναι σπίτι μου και με λιγότερα από 10 ευρώ !!! :cool: http://cgi.ebay.com/Leather-Case-For-LG-GT505-GT-505-Free-Gift_W0QQitemZ280448764981QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item414c0c8c35 http://www.lwaihk.com/ebay/hkbestdigital/photo/leather%20case/gt505/leasther%20case%20for%20gt505-1.jpg http://www.lwaihk.com/ebay/hkbestdigital/photo/leather%20case/gt505/leasther%20case%20for%20gt505-2.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maywith Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Καλησπέρα, Πέρασα το wetravel και to mgmaps, το mgmaps είναι καταπληκτικό (τώρα κατεβάζω τους χάρτες), το wetravel άλλοτε λειτουργεί κανονικά και άλλοτε κολλάει στην αρχική οθόνη φόρτωσης, ΑΛΛΑ το θέμα είναι οι φωτογραφίες/icons: Μπαίνοντας στο gallery για να δω φωτογραφίες, έχουν πλέον εμφανιστεί και ένα κάρο εικονίδια PNG από τα δυο παραπάνω προγράμματα. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε αυτά ή αυτού του τύπου αρχεία να μην εμφανίζονται στο gallery? (Προς το παρόν κάνω sort by type για να μαζεύει όλα τα png μαζί...) Ευχαριστώ πολύ, Πέτρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigalpigal Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Καλησπέρα, Πέρασα το wetravel και to mgmaps, το mgmaps είναι καταπληκτικό (τώρα κατεβάζω τους χάρτες), το wetravel άλλοτε λειτουργεί κανονικά και άλλοτε κολλάει στην αρχική οθόνη φόρτωσης, ΑΛΛΑ το θέμα είναι οι φωτογραφίες/icons: Μπαίνοντας στο gallery για να δω φωτογραφίες, έχουν πλέον εμφανιστεί και ένα κάρο εικονίδια PNG από τα δυο παραπάνω προγράμματα. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε αυτά ή αυτού του τύπου αρχεία να μην εμφανίζονται στο gallery? (Προς το παρόν κάνω sort by type για να μαζεύει όλα τα png μαζί...) Ευχαριστώ πολύ, Πέτρος Πραγματικά πολύ μεγάλο πρόβλημα, υπάρχει άραγε λύση ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Ίσως ένα από τα σημαντικότερα μηνύματα... Πως να κάνετε λήψη την οθόνη στο LG GT505 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rem451 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Τελικά έκανα παραγγελιά από ebay δύο θήκες ! :happy: Σε 15-20 μέρες θα είναι σπίτι μου και με λιγότερα από 10 ευρώ !!! :cool: http://cgi.ebay.com/Leather-Case-For-LG-GT505-GT-505-Free-Gift_W0QQitemZ280448764981QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item414c0c8c35 http://www.lwaihk.com/ebay/hkbestdigital/photo/leather%20case/gt505/leasther%20case%20for%20gt505-1.jpg http://www.lwaihk.com/ebay/hkbestdigital/photo/leather%20case/gt505/leasther%20case%20for%20gt505-2.jpg ωραίος ο φίλος, είμουν ανάμεσα στη δική σου και την παρακάτω αλλά θα πάρω την άλλη για το λόγο οτι κουμπώνει πίσω και νομίζω είναι καλύτερο διότι έτσι η κάμερα δε θα ακουμπάει κάτω και προστατεύεται καλύτερα σε περίπτωση μεταφοράς κτλ.. http://cgi.ebay.com/LEATHER-CASE-COVER-NEW-WALLET-FOR-LG-GT505a_W0QQitemZ110480001808QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item19b91f0b10 την παραγγέλνω αύριο, λέω να πάρω και αυτήν για καθημερινή χρήση: http://cgi.ebay.com/Black-Silicone-Case-Cover-LCD-Film-for-LG-GT505-GT-505_W0QQitemZ160398385038QQcmdZViewItemQQptZAU_MobilePhoneAccessories?hash=item25587d1f8e#shId Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Ίσως ένα από τα σημαντικότερα μηνύματα... Πως να κάνετε λήψη την οθόνη στο LG GT505 Τελειο!!!! Thanks!!!!:clap::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 ..... λέω να πάρω και αυτήν για καθημερινή χρήση: http://cgi.ebay.com/Black-Silicone-Case-Cover-LCD-Film-for-LG-GT505-GT-505_W0QQitemZ160398385038QQcmdZViewItemQQptZAU_MobilePhoneAccessories?hash=item25587d1f8e#shId rem451 : δεν είναι όμορφη φιλαράκι , πολύ φτωχή δείχνει :) Χαλάει την ομορφιά του κινητού ! :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maywith Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Καλησπέρα, Πέρασα το wetravel και to mgmaps, το mgmaps είναι καταπληκτικό (τώρα κατεβάζω τους χάρτες), το wetravel άλλοτε λειτουργεί κανονικά και άλλοτε κολλάει στην αρχική οθόνη φόρτωσης, ΑΛΛΑ το θέμα είναι οι φωτογραφίες/icons: Μπαίνοντας στο gallery για να δω φωτογραφίες, έχουν πλέον εμφανιστεί και ένα κάρο εικονίδια PNG από τα δυο παραπάνω προγράμματα. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε αυτά ή αυτού του τύπου αρχεία να μην εμφανίζονται στο gallery? (Προς το παρόν κάνω sort by type για να μαζεύει όλα τα png μαζί...) Ευχαριστώ πολύ, Πέτρος Συνέχεια επι του θέματος... Μίλησα με την LG, δεν υπάρχει τρόπος. Προσωπικά, διέγραψα το wetravel και τα παιχνίδια και έλυσα έτσι το "πρόβλημα"... θέμα προτεραιοτήτων! Το opera mini 5 beta, εμφανίζει το κλασικό μενού περιήγησης των εφαρμογών java στο κάτω μέρος με τα 4 βελάκια και το ΟΚ. Μπορεί αυτό να εξαφανιστεί? Κάνοντας Install την έκδοση του Αρχύτα ή υπάρχει και άλλος τρόπος? Ευχαριστώ και πάλι. Πέτρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis8819 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 :!::!::!::!::!::!::!::!: Γεια σε ολους και πάλι!! Λοιπον εχω το κινητο(LG GT 505) απο την Τριτη το βραδυ.... Χθες απο καποιο συγκεκριμενο αριθμο που μου εστελνε μηνυματα 3 απο τα μηνυματα που μου εστειλε δεν μου ηρθαν ποτε και επισης στο ατομο που μου τα εστειλε πηγαν αναφορες οτι μου παραδοθηκαν(!!!!!!)..... Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?? Μπορει να φταιει καποια ρυθμιση δικτυου?? Help please!!!!!!! Παράθεση ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.....!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts