Jump to content

theofa2005

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About theofa2005

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

theofa2005's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. θεμα battery doctor να ρωτησω κατι ρε παιδια?? κατεβασα το παραπανω application και στο τελος απο τις επιλογες που εχει λεει kill all και βγαζεις τις εφαρμογες.ειναι καλο να τις κανω ολες kill all??? diaforetika τρεχουν ολες πισω??? το λεω για να καταλαβω ποτε εχω ανοικτς εφαρμογες που τρωνε μπαταρια κ ποτε οχι ευχαριστω!!
  2. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΑ..ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΡΩΤΗΣΕΙ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΝΩ ΤΟ ΦΟΡΤΙΖΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ..ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 15 ΩΡΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗ Κ ΕΛΑΦΡΩΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΓΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΦΟΡΤΙΣΗ.ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΗΜΕΙΩΝΩ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ??? ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΝΟΙΞΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ sorry για τα κεφαλαια παιδια!! *** Aπό Ομάδα Διαχείρισης: Παρακαλώ να μη γράφεις με κεφαλαία, γιατί είναι σα να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης του myphone.gr ***
  3. Επισης Απο την πρωτη ημερα προσπαθησα να ενεργοποιησω το gps αλλα ποτε δεν με αφηνει...δλδ βλεπω οτι για κανα λεπτω κανει ψαξιμο δορυφορο κ μετα σταματαει. Πρεπει να κανω καποια συγκεκριμενη ενεργεια?? ευχαριστω..
  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.. παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι..εχω παρει κ εγω galaxy 3 μια εβδομαδα κ ενω φορτιζω φουλ το κινητο..μετα απο καποιες ωρες οχι εντονης χρησης βγαζει μηνυμα οτι πρεπει να φορτισω κ παλι το κινητο.Οταν το κλεισω κ το ανοιξω επανερχεται στη μεση η μπαταρια..λετε να φταιει η μπαταρια??? επισης γενικα πολλες φορες οταν παω επαφες η ιστορικο κλησεων αργει φταει γενικα το λειτουργικο του?? Ευχαριστω προκαταβολικα...
  5. Καλησπέρα και παλι... Ξερεις κανεις γιατι πολλες φορες το λg 505 δεν με αφηνει να μπω στο ασυρματο δικτυο του σπιτιου μου?? αφου δεν εχω αλλαξει καμια ρύθμιση... Μπορει καποιος αν εχει χρονο να μας γράψει ποιες ακριβως ρυθμίσεις θα πρεπει να έχουμε στις ρυθμίσεις? βγαζει ενα χ στο επανω μερος αριστερα στο ασυρματο..ξερει κανεις γιατι???
  6. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΟΛΕΣ!! Ξερεις κανεις γιατι πολλες φορες το λg 505 δεν με αφηνει να μπω στο ασυρματο δικτυο του σπιτιου μου?? αφου δεν εχω αλλαξει καμια ρύθμιση... Μπορει καποιος αν εχει χρονο να μας γράψει ποιες ακριβως ρυθμίσεις θα πρεπει να έχουμε στις ρυθμίσεις? δλδ cookies, cashe , sto επάνω αριστερα σημείο όταν ανοίγω το wi fi μου βγάζει στις καμπύλες του σήματος ενα χ ξερεις κανεις τι είναι?? k kατι τελευταιο σε συνέχεια του παραπάνω.. Αν και καταφερνω εν τελει να συνδεθω σε ξενο δίκτυο ασυρματο..πλεον οποια διευθυνση κ αν βαζω μου βγαζει το μηνυμα Ο αιτουμενος υπολογιστης δεν υπάρχει.. ευχαριστω !
  7. Καλησπερα!! Παιδια εχει καταφερει κανενας να τρεξει την εφαρμογη για joking? εμενα δεν εχει πιασει ποτε δορυφορο..ετσι δεν πρεπει?? να διεξει ενα σηματακι δορυφορου κατω αριστερα??
  8. Καλημέρα σε όλους!! Τελικα αν κ δεν ημουν κ πολυ εξοικειωμένος με φορουμ..πραγματικα εδω βρικσεις λυσεις... ερωτηση...υπάρχει site για να βρουμε δωρεαν ηχους για το κινητο lg 505???
  9. NA ρωτησω κατι παιδια?? πηγα να ανοιξω την εφαρμογη για το τζοκινγκ κ δεν βρισκει δορυφορο ξερει κανει γιατι?? Αν υποθέτω δεν χρεωνεσαι σωστα?? κ 2) σε μια ρυθμιση για το gps το εβγαλα απο υποβοηθούμενο σε αυτονομο εκανα καλα???? ευχαριστω..
  10. Για το gps υπαρχει ευκολος τροπος κ γρηγορος (κατανοητος) για να κανουμε αποθηκευση χαρτων και αρα να εχουμε δωρεαν πλοήγηση??? Αν τα λεω καλα ..γιατι δεν εχω πολυ ενημέρωση για το εν λόγω θεμα ευχαριστω παιδια!!!
  11. Μια ερωτηση παιδια..αν κ δεν ξερω αν εδω ειναι σωστο να την κανω.. προσπαθω να δω απο youtube video gia to lg gt 505 κ ενω την πρωτη φορα το ειδα κανονικα πλεον μου βγαζει ενα μηνυμα αποτυχια συνδεσης... ξερεις κανεις γιατι?? θελει καποια ρυθμιση που ενδεχωμενος χαλασα??? ευχαριστω προκαταβολικα!!! k επειδη ειμαι νεος στο forum..την απαντηση σας πως θα την???personal message???
×
×
  • Create New...